Задържаха бивш зам.-министър заради откуп за кола

Бившият заместник-министър на външните работи от квотата на ДПС в правителството на Сергей Станишев - Феим Чаушев, е бил задържан като посредник при получаване на откуп за краден автомобил.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха бивш зам.-министър заради откуп за кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви е деца раждала... тая майка крадлива! Нямат срам тези хора, и свян нямат! Значи - остава единствено да имат страх! А да видим сега мое ли да полежи в затвора Петър-Феим Чауш ага

ето затова братя всички подобни т. да си ходят в страната си. Тук в България вече няма място за тях пък ни и дотегна! Малко ли им беше 500 г.

Вдигна кръвно и го преместиха в болницата, а довечера ще го пуснат бе балъци!

То комунетата освен да крадат друго не могат. Тоя е кадър на ДС и Външно още от времето на Бай Тошо. Коментарът е излишен!

Олигархията в Булгаристан е нормално да сложи за управляващ един психично болен идиот като Бойко! Няма да сложи някой който е с ума си, и който може да реши да започне да и мъти водите и да играе за себе си, не само главата но и биографията му е каша на пожарникаря, дядото убит от комунистите, внука се записва да става милиционер и да учи в Симеоново, сигурно и в ДС щеше да иде но не са го искали (пък знае ли човек), хайде идват промените 1990 година, той не иска да се деполитизира, напуска, мрази комунистите но се жени за полуеврейка чийто баща е от ДС и с неговите връзки прави бизнес, после служи на царя докаран от ДС, после пък не е с царя, а е десен популист, ветропоказател, шизофренията му е голяма на пожарникаря, простотията му също, умните хора отдавна са прозряли че няма ляво и дясно, че страната или по-скоро територията се управлява от една престъпна олигархия от шепа простаци.

Някой още да се съмнява, че Боко е покровител на мафията? И Цецо шестака е дясната му ръка? Защо уж прави магистрали? Защото краде и с гъ.а си. Има ли път открит от него да не се скапа за по малко от месец? Няма. Да не би да не знаехме, че прикрива аферите на В. Златев? Знаехме. А за цигарените босове? И за тях знаехме. А че налива държавни пари в Корпоративна търговска банда и лапа от там? И това знаехме, но мълчим. ГЕРБ са най-долната измет на БСП-ДПС-ДС мафията. Да вкара някого от тях в затвора при тоталния му контрол над прокуратура и съд? Даже и не си го помисли. Защото те са работодателите на тази сган. Е сега братя видпхте ли, че мафията е една и няма цвят? Че Боко никога няма да се отърве от мутренското си минало и зависимостта си от ДС? Гласувайте пак за този психично болен и зависим човек и си псувайте под мустак. Българския народ трябва да получи извинение не от болните Боко и Цвъцко, а от малоумниците които гласуваха за тях. И ако може. Господ да ги прости. Аз не мога.

Всъщност пожарникарят тормози цялата нация с един свой тежък психологически проблем. Той преследва миналото си, мрази себе си в миналото, било като дете, лишено от любов, (затова насъсква срещу майките с малките деца), било като мутра, било като комунист, било като монархист. Било поради факта, че е искал да работи в ДС, но там не са го приели поради липса на лични качества. Ако се вгледате внимателно ще разберете, че той атакува най-ожесточено именно своите сенки от миналото. Но България не е клиника. И вие гражданите не сте криви за неговото собствено мрачно минало, нито за неговата неуспешна терапия!

Наистина България не е клиника. Ми то в клиниките има и лекари...

Този е от нашите. Ще си го приберем...

Липсва Ви духовност г-н Цонков.Няма такова нещо, на никой не му пука за "богатите' и "известните", не ни интересуват, защото това е псевдо елит.Няма радост, а само омерзение от това което ни заобикаля.

Човекът е съдействал. Интересно е дали ще разплетат схемата или защо няма да я разплетат! Мафията се знае от всички и всички работят за нея! Заплашете го с доживотен без право на помилване или 20 години без право на помилване и си водете записки или срс-та колко истина ще му избълва балайката!

Пуснаха ли го вече ? Да не се застоява много в ареста !

Радостта на малкия човек- някой богат и известен да изпадне в неприятна ситуация. Форумните лешояди примират от кеф при новини като тази, без капка разбиране и толерантност, защото утре, като им откраднат техния опел кадет, ще се молят да имат наблизо някой като Феим Чаушев да им помогне, защото в България полицията в тези случаи вдига рамене, и освен да се оправяш сам, друго не ти остава. Чаушев, въпреки че никога не ми ебил симпатичен, в случая е вършил услуга, а не е част от рекетьорска схема.

Любимеца ти Феим си е чист мошеник и далавераджия. Сам каза в интервю при Л. Крумова, че не работи, а само създава контакти м/у приятели и познати от предишните си връзки. С/у заплащане, предполагам. И питам Цонков морално и законно ли е това? Едно е приятелска услуга, съвсем друго платената. Нали за да се домогнеш до нея трябва да създадеш предпоставка, в случая да се открадне кола. И кой е лешояда, др. Цонков?

Напълно морално си е да печелиш от посредническа дейност. Друг е въпроса, дали това посредничество е между незаконни дейности.

колега ти майне си прочел цялата статия освен че е посредник този къносан турчин след като е разбрал че откупът от 23 000 евро е платен е отишъл при човека взел откупа и е казал че идва за да си оправят нещата какво според теб значи това ??? според мен идва да вземе част от парите за себе си.. а според адвокатите и съдиите утре ще излезне че той е искал част от сумата да я вземе и да му я занесе на този с открадтиятия джип!

Ф.Ч. жертва? Хайде де. Вие вярвате ли си? Добре ли сте?...

Само едно не стана ясно-намерена ли е колата или не,защото ако не е намерена може да се окаже,че от добри чувства се е опитал да помогне на потърпевшия и се е свързал с неподходящи хора които са измамили и Чаушев и потърпевшия и в края на краищата да го разпитат като свидетел и кой откъде е .

повечето да не кажем всичките бивши служители на ДС се занимават с престъпна дейност щото ГОЦЕ ги пази

Що е то глупост? Всеки път да правиш едно и също и да очакваш различни резултати. Или казано по друг начин, избирай 20 години комунисти и турци да те управляват и чакай да се оправиш...

Такива гадни фесове като тоя с многото имена вън от държавата.Тук явно няма да ги осъдят!!!!!

Всички буги вън от България! Към Волга им е мястото!

АМИ МОЖЕ ДА Е ВСИЧКО ЗАМИСЛЕНО СРЕЩУ НЕГО ЗАЩО НЯ ТУРЧИН ГО Е ПОТЪРСИЛ И ПОСЛЕ СЛЕД КАТО СА МУ КАЗАЛИ СУМАТА СЕ ОБАДИЛ НА ПОЛИЦИЯТА ДО ТОГАВА КЪДЕ ЕБИЛ

този навремето беше най-дейния агент на ДС в крумовградско!!!Предал е десетки свои братя по религия и етнос на ДС.И никога не се е срамувал от кариерата си на доносник, изключително нечистоплътен тип!!!По времето на тройната коалиция с името си Феим Чаушев беше зам.министър а с другото си име Петър Чаушев беше член на борда на директорите на комплекс по черноморието!!Едновременн!!!Заради това го уволниха от поста зам.министър. Това е човек за когото няма нищо свято и това е типично за хора минали школовката на ДС.Те са верни само на личната си долна потребност да предават и мърсят!!

Феим Чаушев - зам министър в правителството на тройната коалиция.Петър Чаушев - по същото време член на борда на директорите на курорт, на черноморието. Едно лице с две имена - като Феим зам.министър, като Петър член на борд!? На младини един от най-дейните агенти на ДС в Крумовградско.Предал много турци на ДС за антидържавна дейност, предавал свои братя по религия и етнос!!! Ей за това долно същество става дума.Най-сетне го хванаха в криминално престъпление и дано да не се из,ъкне този път примерно като оня мошеник от контраразузнаването и също бивш зам. министър Раиф Мустафа. Данп тая мазна гадина да си получи заслуженото!!!

Бойко Методиев Борисов. Днес е един от най богатите хора на България. През 1977г. кандидатства в школата на МВР Симеоново, факултет Държавна сигурност, но е приет в Противопожарна охрана. През 1990г. отказва да подпише декларация за деполитизиране (т.е. остава си комунист, член на БКП), напуска МВР и започва охранителна дейност. Участва в управлението на фирмите: Ипон-1 с баща си Методи Георгиев (бивш служител на Софийско градско управление на МВР); Ипон-2 ; Ипон-Агенция за сигурност и охрана; Интербулпред; Тео Интернационал АД с Румен Николов Пашата (фирмата е уличена в контрабанда с цигари и необслужван кредит към ПЧБ в размер на 1.27 милиарда лева) ; Джи Би травъл къмпъни, свързана със СИК; Прахайм ООД; Будоинвест; Цебра ООД; Ти Би Ай; Химтекс АД и т.н. .

Трябва да е тъп, беден и злобен като теб ли?

Цяла нощ ли му брои парите на ББ че рано тая сутрин обяви че е най-богатия човек на Б-я.Вземи поспи малко и като се събудиш помисли дали това което си написал е вярно.Утрото е по-мъдро от вечерта.

всички са уязвими в тази държава и затова нияма прогрес и справедливост. и нияма и да има !

Този е агент на ДС. Също като доносника на ДС, агент Гоце. И се оказва и престъпник. Също като агент Гоце, доц. д-р Тракторов и други бандити свързани с бСП и компания. "Уреждането" на откуп е нито повече нито по-малко съучастие с престъпниците, заграбили колата. И след като има бандити с по 50 и повече висящи дела за кражби на коли няма как да е иначе. В този случай приказката на ББ "ние ги хващаме те ги пускат" важи с пълна сила. Кой ги пуска? Съдът. Съдът свързан с кръгове на БСП и компания. С бандити като Йоско, Маргините, Братя Галеви, Маджо и още хиляди знайни и незнайни "герои". Каквото и да прави полицията, както и да ги хваща бандитите, след като съдът ги пуска ползата е никаква. Даже един бандит с 20 - 30 висящи дела за кражби на коли получава синдром за безнаказаност. ама какво има да шприказваме - шефа на младежкото БСП, Кирил Добрев го бяха хванали за трафик на крадени луксозни кли и джипове. И какво? Нищо. Синът на друг известен лидер на бСП, Филип Боков, оня дето леля му Ирина Бокова ( и тя от БСП) е щеф на ЮНЕСКО, беше един от най-големите автоджамбази. Хващаха го десетки пъти, уж нещо го съдиха, ама май така и не влезе в затвора. А този турко-еничарин Ф. Чаушев, дето твърди че от 2002 г. няма никакъв бизнес, след като му свърши мандата като зам. министър май се прехранва с бандитизъм.

Това е христоматиен пример какви хора ни управляваха и управляват през т.нар. "преход". 25 хил.евро са нищо пари за тях, при това той не взема цялата сума, но не се гнуси. Представяте ли си какво е вършил като е бил до кацата?!

Нещо не разбирам. В какво го обвиняват? Че е посредничел ли? Ами сомалийските пирати като взеха заложници, Бг правителството не търсеше ли посредници? Аз до колкото разбирам Чаушев не е отишъл при този с открадната кола да му предлага услугите си ами обратното. Работата ми намирисва на следното: 1. Крадат ти колата. 2. Подаваш оплакване в полицията. 3. Цецо решава, че случая с сгоден да изтипоса някой от предното управление с белезници. 4. Цецо ти подшушва да помолиш Чаушев за помощ. 5. Последният се хващана въдицата и помага. 6. Цецо отчита дейност. ....... Н. Съдът пуска Чаушев просто защото няма за какво да се хване. Аз така ги виждам нещата - постановка.

Съгласен съм с теб. Възможен е и вариант, разновидност на твоя - Феим Чаушев е бил закачен на подслушване от "нашата полиция ни пази" Турчина след няколкодневно мъчително чакане на резултат от "законно съобразните мерки" се отчайва и виждайки безхаберието на куките търси другия начин, звъни на Феим, който обещава да помогне... И тук се задейства полицейска операция "Полицейски слон в стъкларски магазин" с политически привкус - вадим "първия плик" - предните са виновни.... Натиск върху турчина - подай оплакване, ние ще те "оправим".... В резултат на това се случва най-лошото - операцията успешна - пациентът умря.... Няма кола, няма пари- в следствието за няколко години /Иванко ли е убиецът на Асеня - следствието още работи по случая...../ Майчице свята ... Очи тъмнеят, глава се люшка, уста проклина цяла вселена.....

Браво, пич, имаш яко въображение. Що не пишеш романи, знаеш ли как се печели. Давай, добър си.

на тебе ако ти се бяха обдадили да посредничиш щеше ли да го направиш ?!?

Днес - да ! Защото когато на теб ти откраднат колата, която е единственото нещо ценно за теб - /без жената :)/ и ти ще се молиш да има някой като Феим до теб, виждайки безхаберието на куките,нищо неправенето им ! Пич, потърпевш съм и съм го изживявал! Не ти пожелавам да си на моето място, когато осъзнаеш безнадеждността на ситуацията, в която се намираш! Прочети долния коментар- от мен е!

Колата е била откразната на 19 февруари.....Цели 15 дни . резултат от полицейското търсене - 0 .....Крали са ми кола и знам какво е - объркан, отчаян, не знаеш на кой господ или измамник да се молиш.... Виждаш бездействието на полицията - тръгваш по измамници, даваш откуп, не си получаваш колата, после полицията те вика да даваш обяснение защо си дал откуп /откъде ли са научили/, няма кола, няма пари обратно, ставаш обект на присмех....Не го пожелавам на никого.... Накрая оттук оттам научаваш , че патрулка е била на 20 метра от колата ти, по времето на което е открадната.... Сега турчина в крайна сметка ще е без кола /най-вероятно вече изгорена/, без 23000евро - задържани като веществено доказателство няколко години..... Нашата полиция ни пази..... Български РЕАЛНОСТИ... Другото е чешене на езици, политиканстване и разводняване на темата....

' Защо Емилия Масларова е в делегацията в Япония? ' Нека Бойко и Сергей да отговорят на този въпрос ! Или сега вместо да чуем отговор от тяхна страна, ще слушаме как взаимно си разправят вицове един за друг, за да си правят реклама ? И к'ва стана тя сега ? Който дъвчи дъвка в пленарна зала, пИчели екскурзия до Япония ! Който не дъвчи дъвка в пленарна зала, нИ пИчели екскурзия до Япония ! Гласувахме за Бойко, а вместо Костов, получихме Гоце, Сергей и цялата им партия накуп ... Да са ни живи и здрави и да ни управляват поне още 1000 г. ! Заслужаваме си ги ! Те са Елитът на нацията ни ! Кои сме ние ? Ние сме просто едни Безделници, които само ' клеветят ' честните и трудолюбиви български граждани, самоопределящи се като Елита на нацията ни ...

това чудесно как сте хванали феим , а сега нека да пробваме да хванем Цецо и да видим от де толкова имати ,най скъпи и елегантни костюми от всички министри и дупетата май и това са пари за информация на заспалата "рая" дано някога се събуди я след 5 лева бензинна ,2 лева хляба, 4 лева олиото и т.н. .... или някои богоизбран седящ в някой кабинет ремонтиран с парите за лечение на онкоболните.Или тогава тези контета няма да има какво да управляват защото всички ние с тези доходи отдавна ще бъдем в небитието.Ако България беше цивилизована страна отдавна щяхме да ги натоварим в 2-3 самолета като полския елит и да ги изпратим с еднопосочен билет към далечна дестинация

Чудя се сега в затвора кой ще му боядисва косата на Пепи, пардон Феимчо! Надявам се, че ще се намери някой колега да го "оправи" в централния!

нещо не си разбрал. кой ти каза, че някой отива в затвора? осъдени няма. феимчо си го каза много ясно "имам приятели и свързвам мойте приятели с други приятели и т.н.

то па един министър тоя... С манталитет и вид на каменоделец, ще му отиват сега прангите в кауша, няма за къде да го бавят, има си там бързо производство, докато го разследват за другите му тъпотии и кой малоумник го е сложил за заместник министър.

Моля, моля, не обиждайте каменоделците. Аз не бих го сравнил и с кравар, няма да е честно спрямо говедовъдите. Но по къносването, а и не само, ми прилича на орангутан...

Просто им вдигам нивото :) От такъв като става министър, значи от всякакъв става, не се сещам за по-противен човек в управлението, макар да има доста лауреати.

Айде на бас ,че крадците на колата са полицай...!

Тоя беше гост в предаването на Лора Крумова по Бтв. Тя го пита с какво се занимаваш сега, от къде изкарваш пари да живееш толкова луксозно. Той отговаря, че не работи и дъщеря му в Германия го издържа. Още тогава стна ясно как бившите комунисти си изкарват хляба. Очевидно не и с труд като Масларката.

Познай дали ще го осъдят?

За тоя и връзката му с наказателните отряди на варненската групировка ТИМ се знае отдавна... Но пък чак до такава степен да паднат и да се занимават с кокошкарски работи за 20-30.000 EUR звучи смешно...

Още едно доказателство, че тези безродници с турските имена са пълни помияри - ни турци, ни българи, краднат и от "свои" и от "чужди", с две думи - абсолютни паразити!

Човече, не напразно в самата Турция мнението за нашите така наречени "турци" е доста пренебрежително. Предците на тези са си билогични нашенци, продали вярата и самосъзнанието си мекерета...

Цецо, много се изненадваш, че един бивш зам.-министър може да бъде "разкрит и задържан в схема за получаване на откуп". Косвено потвърждаваш тезата, че всички висши чиновници, като министри и зам. министри, трябва така майсторски да крадат, че да не бъдат разкривани. Народът не се учудва, че още от Алеково време всички са и сте маскари!Кой ли не краде българската държава и народ?! Като се почне от Лукановото и Огнян Дойновото крадене, като се мине през Костовото и Кобурга и се стигне да Станишевото. Сега целия български народ яде гнилоча на Костовото предателство, подаръка на Нефтохим на Лукойл за шепа жълтици.Костов си получи стотици милиони рушвет, а народът сега го рекетират с поризвол на цените. Най-вероятно Боко си мълчи,защото и той години наред смука от охраната на рафинерията и тръбопроводите, а и сега вероятно здраво се захранва да мълчи като пукал. Иначе за тричане на кучета веднага ще нададе вой, а чи му тричат държавата с инфлация и скъпотия, която трябва да опази от произвола на всички монополисти, не се сеща!? Що за предателска семка сме ние бе?! Всеки който идва на власт, отваря голяма уста и лозунги за правда и свобода, а се оказва, че той я отварял да му я затъкнат с пачки и бали пари! Някои и дирниците си затъкват, за да не миришат кагато се изпускат от лакомията.

Спомням се навремето, когато почина Дойнов каква ода му бяха написали в Труд, сякаш се бояха, че народа ще се се обяви против погребването му на българска земя. Та бяха написали, че е емигрирал от страх за живота си, защото имали разногласия с другия бандит А. Карлович по въпросите за бъдещото икономическо развитие на страната ни.

Вижте му "изгледа"...

Изгледа му е-Пантю Пантев-самонарекъл се Поли,на стари години.Без никаква разлика.

Много,много нечистоплътни политици има в България!. И откъде ще дойде по-добрия живот?

Браво на МВР, обаче съдебната ни система е пропита от корупция. Каква полза, че ги хващат като после ще ги пуснат. Гадна му работа, само се нервирам, честно!

А МВР от какво е пропито?

СТРАШНО Е ТОВА , СТРАШНО ! НИЕ 20 ГОДИНИ ИЗПЛАЩАМЕ ААПАРТАМЕНТ ЗА ТЕЗИ ПАРИ , РАБОТЕЙКИ ЧЕСТНО И УПОРИТО, А ТОЗИ ИЗРОД С ЕДНА КРАЖБА .....ВСИЧКИТЕ СА ТАКИВА , НИКОГА НЕ ГО ЗАБРАВЯИТЕ ТОВА !

всички в кошера наречен парламент са гладни търтеи работещи за себе си в размери и мащаби равни на милиони средни месечни заплати. радвай се на мизерията си поданнико на клета българия! те за теб мизерия ти дадоха и сараи си построиха

Това е лицето на повечето отхората, които ни управляват от момента на т.нар. демокрация.Сами си направете сметка в момента още по-типигьозлък е начело на държавата да стои явен член на подземният ни свят.Каквито и бели якички да си слагат тези хора, нрава им е един: непрекъснато да казват ,,дай , дай" и никога да не мислят че този народ се нуждае и от думата ,, да му се даде нещо за този труд".Така, че не бива да очакваме друго, освен непрекъснато стягане на коланите, докато ни се прекърши кръста.Така ще бъде докато не се осъзнаем и да изхвърлим партиите от управлението и да го дадем на професионалисти.

всички политици се познават и са свързани с всички бандити и делят с тях плячката независимо от какво е кражби рекет наркотици ддс и т. н.

много назад разлисти бе брат:)

Не само Феим,цялото правителствона Станишев е такова-съставено от мошенници и крадци като Масларова,Овчаров и т.н.Всички са за затвора,но те затова са си избрали и висшите съдии и Апелативните съдии!

Ей тва са на Станишев хората!

Такива са рожбите на комунистическото котило.

А турският гражданин е имал визитна картичка на Феим Чаушев и е решил да му звънне?

Феим-Петър бил агент Бисер,автоджамбазин-безценно... Хайде пак да пишем за апартаментите на "лошият" Цецо...

Долу правителството на Бойко, хвърлят прах в очите на народа и отместват темата от важните проблеми!

Що се отнася до подкупа, не знам дали въобще има смисъл от повдигане на обвинение от страна на Прокуратурата ? Защо ли ? Отсега е ясно, че според ' независимите ' магистрати у нас престъпление няма да има поради липса на доказателства, а обвиненият ще е невинен. После некой червен депутат ще стане и ще каже, че Цветанов е нарушил еди кой си член на НПК и затова трябва да получи 6 доживотни присъди ... Некой ' народен ' съдия ще си построи ново хотелче в Париж, Барцилона или Беломорието и после ще чака за 13 - та и 14 - та заплата, защото работата като съдия е много тежка... А пък , ако някой данъкоплатец, дори и да само си помисли, че бившият зам. - министър не е честен и трудолюбив гражданин, ще бъде осъден за ' клевета ' поради накърняване на достойнството му / чл. 147 от НПК / ...

Как не си очаквал Цецооо...!? Че ние със стомасите си виждаме, че най-големите престъпници са сред най-високопоставените в държавата. Дай боже да се справиш! И няма време, загиваме!

каносан дърт крадец и мошеник

"С едното Петър Юриев Чаушев, е съсобственик или управител на четири търговски дружества АСПО СТАР ООД, ВИЛФРИД ОЙЛЕР София ООД, Дюни АД и ИМОБИЛИЕН ФЕРВАЛТЕНГСГЕЗЕЛШАФТ ООД. С другото Феим Юсеинов Чаушев, е дипломат" Затвор за цялото ръководство на дпс и комунките от предното правителство на гея Станишев.