Фандъкова за ареста: Не съм шеф на районните кметове

Не съм шеф на районните кметове. Всички районни кметове са избрани мажоритарно от гражданите на съответния район. Имаме само координационни взаимоотношения.

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова за ареста: Не съм шеф на районните кметове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както винаги, когато има проблем, Фандъкова няма отношение, вина или участие. Тя е на първа линия само когато трябва да изтъкне собствените си успехи. И естествено в случая не е права. Единственото вярно е, че районните кметове се избират, но иначе те във всяко друго отношение са зависими и нейни подчинени. Да не говорим, че много от кандидат-кметовете от ГЕРБ на последните избори бяха издигнати от нея.

и тоя лалугер е нагъл като оня чобанин цецо крадецо

Случаят изглежда изключително сериозен.

Хем не им е шеф, хем имало сигнали за забавени преписки? Защо?

Да видим, кай не си знае задълженията!? "Не си им шеф..", ами кой тогава? Боко ли? Не увъртай! ТИ СИ ИМ ШЕФА! РАЗБРА ЛИ! СПРЕТЕ С КРАЖБИТЕ И ПОДКУПИТЕ!!!!!!!

Гледа ми се как ще арестуват шефа на корумпираните

Има ли някой кмет,който да се е нагушил повече от Данчето?Тя прави една улица 200 метра и взима 20 милиона.Например бул.Дондуков,за да се пренаредят паветата и една велоалея тя поиска повече от 15 милиона,но тя си иска и те ги дават нали са на власт и после си делят.Някой направил ли е одит на парите?Имам предвид някой независим,а не от нейната партия.

Аз не съм комунист, аз не съм нихилис, аз не съм шовинист, аз не съм терорист, аз не съм антихрист, аз не съм екстремист. Аз не съм бюрократ, аз не съм технократ, аз не съм тарикат, аз не съм плутократ, аз не съм психопат, аз не съм общопризнат. Аз съм просто от ГЕРБ.

"Фандъкова за ареста: Не съм шеф на районните кметове". Мдааа, и кой им е шев, ако не кмета на града? Господ? Все едно директорът на едно предприятие да каже, че началниците на отдели и цехове НЕ са му подчинени!Смешна работа. Няма начин тази голяма далавера, да е само на ниво районен кмет! Тук не става въпрос за гараж, или будка за вестници.Става въпрос за половин милион лева! Но тя е "бушон", който в момента си изиграва ролята.И всички над нея са "ни чули, ни видели"!!!

Кметицата Фандъкова не е шеф и на свободно разхождащите се в София кучета страшилища. За какво ли отговаря.Може би за чистачките в общината !?!

ех дано, крадлива дано...

70.000€,в служебната кола,ок.но представете се на нейно място дори и да ме подкупват няма да постъпвам така,има си хиляди начини да си прибера парите но не и със служебен автомобил и през работно време,тази е нагласена но да не забравяме че е бивша фризьорка

Ако е "нагласена" , според теб, нямаше ли нещата да се изпипат по професионално? Белязане пари, снимки на момента на получаване/даване и т.н.Според мен нещата са си съвсем истински, и се развиват на фона на чуството за безнаказаност на мутрите (ГЕРБ). А когато нещата се случват открито, пред очите на всички, са най-малко подозрителни!

Този Елен дали е с рога?

Cтисни ма Dанка, зорлен, да прдна!

Данче, ти знаеш ли въобще какво си!!

на ниКОЙ не си шеф-Данче,пардон Гинке....

Данчето: "Имали сме сигнали за забавени преписки..." Ами да имали сте, преписки за поредното застрояване. Таковахте му таковата на квартала. Застроихте всяко ъгълче и всяка градинка - за това нямаше зрелищни акции. Появи се един и започна да спира презастрояването и я намериха със 70 бона в евро в колата???? Абе ей, балъци не останаха!

ТОЛОВА "УСВОЕНИ " ЕВРОСРЕДСТВА И ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА ЗА РЕМОНТИ БЕЗ ПРОЕКТИ И БЕЗ КОНТРОЛ И КАЧЕСТВО ПЪРВО ТИ ТРЯБВАШЕ ДА СИ С БЕЛЕЗНИЦИ! УНИЩОЖИ ПРЕКРАСЕН ГРАД И ПРОДЪЛЖАВАШ НАГЛО КРАДЕНЕТО ...

Всеки божи ден г-жата фАНДУПКВА харчи по 4 109 586 лева от НАШИТЕ/на данъкоплатцине пари/ и вижте града на какво прилича.....Европейска столица?????

да, си го прегарна, бокича, от заде, на мотора "таиота" да развея моиta pusa pliava po severna Cоф. дага, била бих ко она, дама из lондона

А на какво си кмет? Толкова далавери, около тази семпла женица, а тя чиста като сълзица.

B тези, жалтурести, котежки, очи, дори, и, нашите полюции, не биха се усамнили Tеста да се доработи, и тя ни би на избори!

Колко кмета има в София? Тези на кварталите не са кметове! Фандъкова да не си върти задника и да не се дистанцира от проблема!

Фандъкова, ако едни птичи лайна от една от няколкото общини в София взима подкуп от 250 000 евро мога да си представя какви подкупи взимат в столична голяма община. Така че нагло същество като теб би трябвало да се сниши много ниско в дупката си, защото само един кръгъл глупак ще повярва, че ти и някои от подчинените ти не заслужавате да ви опънат на асфалта. Но теб няма да те опънат, ти се возиш в кола със син буркан.

о дааа ... аз вземам по милион за разлика от дебните раионни кметове ...само по 200 000...

Aвера юнкер, на бокича, всеки пат я бара, по гза, и свива прста, простака!

Безотговорността е основа на нашата бездържавност.... Никой от управляващите на различни държавни нива не носи отговорност : СОФИЯНСКИ , МИЛКО КОВАЧЕВ Р.ОВЧ ;ЛИДИЯ ШУЛЕВА; СИМЕОНЧО;

гледа Bи "дама" от южната дага

цвко го арестуваха, 6 пати, и какво? представиха го, и пред сада но доидоха едни дебели германски адвокати които опардяха маисторски садебна зала и цвко се cкри а от тях, се научи, да парди!

Да бе,знаем,ти си шеф на водопадите и отговаряш за въртенето на земята... А СЕГА СЕРИОЗНО - АКО НЕ СА Я СГОТВИЛИ КМЕТИЦАТА НА МЛАДОСТ,ПРАВЕТЕ СМЕТКА КАК СЕ КРАДЕ НАГОРЕ ПО ВЕРИГАТА И ЗАЩО НЯМА ПАРИ ЗА НИЩО ОСВЕН ЗА ШАЙКАТА!!!!

Е, наясно сме че ти ни шеф и на София - хахаха

тор в собствен СОС. Хубавото на цялата работа е, че ако нещо не върви и няма къде другаде да иде, човек винаги може да стане пак учител, но не бива така въпреки че са кът. Умирай само в краен случай и Тайфуни с нежни имена, а за кого бият Преспанските камбани? И да не я пускат условно, че като се завре и тръгне да мишкува из тунелите на Метрото, не можеш я откри, затова били толкова разклонение и още се правят. Иначе да не се плаши народът, Старост няма да остане без кмет, бая парцели и бизнес има и се въртят там та да стои току-така. И следващия опит - по-умно.

Сигурен бях,че тая проста магазинерка е една пародия,ама.....

Той и Росен Ангелов се беше е самоубил... Вярваме на полицията, нали:)

Тебе кога ще те опандизят за Царските конюшни. Примерно

abasador

не се ядосвай, госпожа Фандъкова, ти си наясно за какво става дума, кметовете на градовете не са подчинени на областните управители, районните кметове не са подчинени на кмета на града и т.н. и т.н. Безотговорността е основа на нашата бездържавност.... Никой от управляващите на различни държавни нива не носи отговорност (освен хванатите в корупцияа) за това, за което отговаря и заплата получават. Айде лек ден.

Иванчева е овцата за мръсни поръчки на опг ,, демократична българия,, с главатари - капо ди тути капи-,тома белев, радан кънев,ицко бойкикиев,гнома и вся осталая соросидна сволоч!

Само ГЕРБ! Който не слуша, ще плюе кръв ахахахах ГЕРБ е Българиа!

Е тогава не искам да съм БГ гражданин!!!

Ако беше за нещо хубаво, щеше да каже, че преди това я е извикала на съвещание.

това с кметицата на Младост е активно мероприятие, герб знаят че когото и да проверят без значение,само да не са от герб, са уязвими защото всички вземат докато могат.

Мизия е област в Северна Корея . Тракия е старо наименоване на Байконур .

Kalin

Както един познат каза от 25 кмета в София 24 са на ГЕРБ но само 1 дето не е от тях бил подкупен;-)

тя не е подкупна бре, просто си разнася 140 хиляди джоб парасъ за семки

Зелените мутри на рамадан кънев,гнома и бойкикиев върлуват и плячкосват България ,а после обвиняват Герб и Бойко.Малко са им соросидните грантове,започнаха да си докарват и на частно-свирепо рекетират и грабят последните стотинки на българите .Бунтовната Пирин планина я превърнаха в джендърско леговище за оргии и разврат.По тъмни доби като лалугери копат ремонтирани павета,а през деня плюят Данчето за некачествен ремонт. Иванчева е огледало на бандитската драгалевска групировка жълтопаветници!

ти иронията..

само поради причина за уронване престижа и правата на човек Цацаров незабавно трябва да си подаде оставката. Има си законови процедури, които не се спазват.

,,..."Полицията няма право да държи окована в белезници в центъра на столицата часове наред Иванчева", заяви пред Дарик Марин Марковски. Категорично не могат да я държат по този начин на улицата, защото уронват честта и достойнството й. Дали е направила, или не престъпление - съдът ще реши. Само че в наказателно-процесуалния кодекс има забрана за действия, които уронват честта и достойнството на всички, които са обвиняеми, заподозрени та дори и подсъдими, заяви Марковски. Категорично това е нарушение на наказателно-процесуалния кодекс. Открояването на този факт е основание за молба до Страсбург за обезщетение, независимо какво ще се докаже във връзка със случая, допълни адвокатът...,,!!!

Както се казва: "като знам кои сте и какви сте как да ви повярвам"? Мутрокомунистите сготвиха кметицата по учебник от милиционерското училище в Симеоново.

ДИР от кога станахте пиар агенти на ГРОБ. До кога ще ни рекламирате тези крадливи ГРОБАРИ и ще ни правите съпричастни на театралните им постановки, как другите крадат незаконно, а те крадат само законно. С всеки изминал ден все по малко хора вярват в обективното мнение на новините от ДИР БГ. Няма ден да не ни натрапвате отвратителните физиономии на тези провалени политици от ГРОБ. Може да изтриете коментара ми това го можете, днес 1/3 от коментарите за БОКО Европолитик изтрихте. Браво на вас!

Мнооого смърди цялата постановка. Като цялата ни полиция и правосъдна система.

Сега на всички неудобни във властта ще пробутат по едно сакче с евро и после белезници.Нали именно затова си сложиха техен човек на антикорупционния орган. Всичко е предварително предвидено. Лошо!

лакомо дупе кръв сере

Фандъкова - шансът на София !!!

Нещо за "фалшивите" подписи на кмет Борисов? Имаме ли развитие, светлина? Щото доста време мина...