Коментари - Подкрепяте ли сговорчивия план на Бойко Борисов за правителство? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тиквата в затвора!

Борисов и ГЕРБ никога повече не трябва да бъдат допускани до властта.

Шило

Някой пък ще се съобрази, а? Върхушката на ПП, ГЕРБ и ДБ разочарова избирателите си. Чегъртани и чегъртащи- на едно място. Те, това е. Благодарение на Козяк

Не, не подкрепям нищо от мафиота Борисов и неговата хунта Герб! Ако всичко беше цветя и рози по времето на Борисов, сега нямаше да сме в положение да нямаме стабилно правителство и да нямаме бюджет за 23 година.

ПП са една хейтърска партия, защото всъщност цялата им идея е анти (ГЕРБ) Друго , реално съдържание, идеология , позиция извън критичността им нямат. Типични левичари. Важният и човек Асен Василев е изцяло агент СРЕЩУ стабилността на България. Навързан с циониста- комунист Лорер. А около тях все наследници на червена партийна номенклатура. А гербаджиите, че са улични мутри и бандити е също факт.

Всъщност основната им идея беше Голямата промяна. Ама като направиха кабинет си нямаха понятие от каквото и да било!? И смениха насоката към "премахването на статуквото" или както всички политици след изборите му викат "смяната на старите с нашите". Само дето "борбата" със статуквото звучи по грандиозно от колкото реално е. И реално 7 месеца сменяха стари назначения на герб със социалисти, но тъй като нямаха правно основание го замазаха с изказвания от рода на "борба с корупцията". И сега са на вълната "ние като опозиция" като отмъщение за дето от герб отхвърлиха възможността да прваят кабинет след вота на недоверие, въпреки че социалистите постигнаха толкова много като опозиция че от втора политическа сила станаха четвърта.

Еле па роден в Тиква...

Идват едни милиарди за крадене и Бойко се е активирал .

Мръсното копеле борисов иска да се ИЗМЪКНЕ? Когато буташе ПП не рева, сега, ма моля, нека всички така, да навлезем у лайната и да ни е гот. ДА СИ УПРАВЛЕВА БОКЛУКЪТ, НАЛИ ЛАМТИ ЗА ВЛАСТ? СЕКИ СГОВОРИЛ СЕ С НЕГО Е МЪРТЪВ И ОМЪРСЕН!

Какъв план за правителство? Ужким била лесна работата за герб да направят свой кабинет, а пък сега от дай от Възход да правели кабинет с министри от шефовете на комисии!?!? Какви са тези глупости? За това ли проведохме парламентарни избори? За кабинет тип манджа с грозде ли!? Нима в коституцията да е разписано, че може да се направи такава простотия? А ама за пет месеца!? Е за какво пък те, а не вие като първа политическа сила избрана на парламентарни избори? Или втората политическа сила? При това положение за какво са ни въобще парламентарни изброи? След като всички ще бягат от отговорността си и ще се пробват да замазват положението с глупости!

До кога ще лагсирате тоя престъпник? Баща му беше зкоравял мошенник, злодеянията му бяха вцепеняващо престъпни, затова е трябвало да лежи в Белене! Сега, синът му го замества достойно!

Ако искате един път завинаги да се отървете от Герб-сега е момента като ги оставите да създадат правителство ! За последен път ! И така ще се провалят главоломно ! Всяка друга партия също ще се провали ,но нали е въпроса Герб да ги няма !

Т.е. дали подкрепяме наложеното от Козяк?

Боеко има 3 пътя - към Дубай докато се спомине, към затвора - докато върне всичко заграбено и се спомине, и към някой манастир - като върне преди това всичко заграбено. Кое не е ясно. Боеко няма място в българската политика, ежедневие и най-вече - няма място до пари .

В Дубай не става - там го чака Черепа и може да стане аху-иху!

Изрично съм гласувал за партия, която ще блокира всякакво съставяне на правителство. Имаме си служебно правителство и то е пълноправно. Парламентът е прогнила институция и по-добре да го няма на този етап, отколкото с ниската си представителност да приеме важни и задължаващи народа решения. Парламент, който избягва всячески допитванията до народа по отношение на важни въпроси (влизане в еврозоната, адекватност на политическата система на страната и т.н. ) не може да бъде моят Парламент.

Докога ще предоставяте публичност на криминално проявени лица, сезирайки Бойко Борисов, нанесли материални и нематериални щети в политически, икономически, юридически аспект от международен до личен план на всеки, позволил си лукса да остане български гражданин?

Бойко СГОВОРЧИВ?!? Сговорчив ДИКТАТОР?! Този се грижи единствено за Собствената си кожа.

Егати тъпия въпрос!