Коментари - Подкрепяте ли идеята на ПП с хартия да гласуват само 60+ годишните? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрата, бандита и това което сте, стадо овче, и за което гласувате за 50 лева

Малоумниците от Конституционния съд, първо приеха задължителното гласуване, а после (след доста време) го отхвърлиха. Всичко бе заради кретена Слави Трифонов, който си мислеше,че така ще повиши изборната активност! Същите тия Малоумници от Конституционния съд, по същия начин щяха да ратифицират и "Истанбулската конвенция"!

Моля ви се мили хора! Трябва им още един шанс на г-н Петков, г-н Василев, г-жа Нинова и г-н Иван Костов! Само те могат да ни оправят. Само вижте колко са млади, готини, усмихнати и образовани. За 6 месеца свършиха чудеса, нищо че назаем с дългове и през комисионери. Сега свинско с зеле вече има за всички! Само те са почтени и не крадат. Живяли са по света, говорят чужди езици! Разбират от външна политика! От Уганда до Руанда и от Северна до Южна Македония ги знаят и уважават. Нулева корупция!

На Киро тейко Му -еколога ,винаги се засилва да гласува на климатика. Казаха по талавизора.С кво го е правил????

.....цвили и фърля къчове. Гласувам само на машини откакто ги въведоха експериментално ,а съм на100 и кусус години. Има много гнило в ПП, защото винаги при паралелното гласуване има разлика +50гласа на секция за ПП.Затова отказват да броят разписките ,щото машините крадат гласове в полза на ПеПетата.

Научи значението на изразите от турски език! Думата "кусур" - означава недостиг, недостатък, т.е. че нещо липсва. Не я употребявай в значение, което тази дума няма! Показва ниска интелигентност!

Ай сиктир бе гьотверен!!!!!!

Не си ебпм герберски тролчета недоклатени

От ПП друго освен идиотии не може да се очаква. Що за сегрегация е това разделние по възраст?

Са по добре образовани от тия на 40.

Това е вярно, пък и машинките са достатъчно елементарни. Но с тях фалшификациите по трудно могат да се контролират.

се оптвате да ме унижавате ? Ако съм на 60 години не значи, че не мога да се оправя с една такава проста машина .

Май трябва да е обратното. Интересно тия на 60 години точно дали ще могат да гласуват и тако и вако,като Кирчо.

На поредното гласува е избрал Тиквоний- шот е много уместен с Мадуро.

Броят на депутатите. Не повече от 160 депутета.

Абе Бате нямам 60,но съм неграмотен.

Не знам още кой не е разбрал, че единствената цел е да се върне циганския вот.

А бе ясно е, че ако Мунчо-Мъдурките се премахнат изцяло, мунчовските дебили няма да получат никакви гласове.

Що за глупост! Ние по-възрастните сме по-образовани и машините не са ни проблем.

Против машините съм.

Наско Гнома , Рашо Копоя и мнооого други народни любимци ще гласуват с хартиена бюлетина ... ха ха ха ... това донякъде действа малко успокоително , иначе са си тъпички , мдааа .

Анкетата не е пълна. Трябва да има и трети отговор: Кирил Петко е глупак.

Там резултата от гласуването ще е 100% ДА

Тия глобалистки пачаври, съвсем полудяха, чудят се как да останат във власта, много хора прозряха, какви уроди и продажници са. Явно се усещат че скоро ще бъдат наритани, навсякъде по света.

Това би било дискриминация!

Що да е дискриминация, първо ще е по желание от тяхна страна и второ нали мотива на коалиция Хартия е че възрастните хора се страхуват от машините, особенно Корнелата, ся ко са прай пак на мома.

Не подкрепям никоя идея на ПП, те с ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ! Продадоха страната си за напечатани хартийки, които сатанистите на Шваб им дадоха, за да ни докарат дотук.

НИЩО, КОЕТО КАЗВАТ ИЛИ ПРАВЯТ ТЕЗИ ИНДИВИДИ НЕ ПОДКРЕПЯМ, А НАПРАВО ГО ОТХВЪРЛЯМ!

По - важно е друго да се осъвременят изборните списъци според последното преброяване. Да не се допусне някой да гласува с данните на тези,които са в затворите и нямат право на глас. С въвеждавето на хартиените бюлетини ще се увеличат само фалшификациите.

Всички да гласуваме с хартиена бюлетина

И ние ромите от големите секции искаме с хартия, да можеме да взимаме по 50 лв. Как да го снимам да покажа на машината? Ако машините бяха в тъмната стая, да можеш клип да снимаш и ние щяхме да искаме с машината. Ама те от ГЕРБ и ДПС праят цигански работи, не излизали гласовете. Ама то има такива роми вземе от две-три партии пари, пък за кого после гласува. И сега намалиха парите на 20 лв за машината, даже казаха - може още да падне - на 10 лв щом няма доказателството!

Много добре пишеш за ром, ти си от хората на Киро глупавото цървул

За тия, които познават цифрите от 1 до 9.

Само да гласуват с бюлетини. И не ни обиждате. Като сме стари не сме без мозък. Даже в Америка гласуват с машини.

Въпрос на вкус, казало кучето......... Всеки да си гласува както реши.

ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ - НЕ СТАВА ЗА НИЩО! МОЖЕ И ДА Е ИЗКАРАЛ НЕКЪВ СЧЕТОВОДЕН КУРС - КЪМ НЕКЪВ КОЛЕЖ, АМА ЧАК ПЪК ДА Е ЗАВЪРШИЛ ВИСШЕ - ДЕ ТОЛКОВА АКЪЛ У НЕГО? ПЪК И ГОВОРИ КАТО ЛАИК!

Личи си, че считат възрастните хора за тъпаци! Абсолютни литмуси - некадърни и безотговорни!

на 62, да не би да не разбирам от компютри и да не мога да се справя с тях? Много от младите, накараш ли ги да използват "Офис пакетите" на Майкрософт или други сродни програми на други разработчици - гледат като телета в железница! Ма иначе се правят на разбирачи! Освен да цъкат в мрежата - по социалните(порно и секс) сайтове, да чатят с някого и да играят на игри - те друго не могат! Дори и един документ от Мрежата не могат да изтеглят като хората! Ма иначе са отворковци! Проблемът на политиците ни - до един капути, е че са ялови и не стават за нищо! За последно гласувах през далечната 1990-та, оттогава за малоумници не желая да гласувам - с нищо не могат да ме привлекат! Винаги ги проверявам, що за стока са!

Подкрепяте ли идеята на ПП с хартия да гласуват само 60+ годишните? Като оставим настрана, че правото на глас е неотменно, конституционно такова и не може да има сегрегиращи признаци за упражняването му, като оставим настрана, че това право е въведено институционално в закон и е задължително и има наказание за неупражняването му... Значи като махнем цялата безумна простотия на простия киро можем да поглаголстваме относно залъгалката на политиците. Аз лично съм съгласен да останат само машините, ако задължително се прави преброяване на бюлетините. И освен това отпаднат всички транспортни привилегии за дупетатите! Коли на НСО да ползват САМО Президент, Премиер, Председател на НС. Останалите - с билетче на адския транспорт или такси, за собствена сметка!

Право дадено от Конституцията и е СВОБОДНО, А НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Гласуването в България да е задължително според Изборния кодекс .

смотан , шестдесет годишните да не са малоумници като теб бе , просто отвратихте и тях и младите да гласуват за кокошкари като вас .

Добре де, с каквото и да се гласува - все тая. Важното е да се прави видеозапис от момента на отварянето/разпечатването на урните до момента на изготвяне/предаване на протоколите в ЦИК. Пък нека да видим тогава как ще драскат, фалшифицират и т.н,.

Нали има цели комисии от всички партии?

Записа си е запис - протокол с присъстващите, звук и картина. Съхранение на записа 5 години . При съмнение - проверка! Чиста работа.

По-правилно образованието да е критерия. Може също да изисквате документ за компютърна грамотност...... Абе мамка ви тъпа, вие друга работа нямате ли?

Що за простотия?! огромна част от глсовопдавателите на възраст 60+ все още работят. Дори да са пенсионери пак работят, служат си с компютри, проектират, преподават в университети.

На мен лично ми е абсолютно безразлична драмата с бюлетините. Мога и с хартиена, мога и по пощата, мога и по интернет. Важното е, че гласа ми, както и на повечето като мен, не се чува, без значение с каква бюлетина го пускам. Истината е, че майка ми (70+) не е гласувала на последните избори, защото се притеснява от машината. Да, миналия път чакахме половин час една бабка да гласува с помощта на комисията, с помощта на чакащите, изчакахме я жената, но майка ми е друг характер и не допуска такъв вид "помощ", не би показала, че нещо и е трудно. Тя трудните неща ги заобикаля. Обяснявам и какво пише и какво се прави, не, не и не. Тепърва нямало да се учи и да става за смях. Та, искам да кажа само, че на нея и отнеха правото на глас. Не че има голямо значение, и нея никой няма да я чуе, колкото и да гласува. Но правото на глас е отнето. На нея и на стотици като нея. Тези, които го упражняваме пък - глас в пустиня. Така че, проклет да е новия ви ред, новия ви свят, всичките ви нови, а всъщност прастари антихуманни и антиморални норми.

Ако се манипулираше толкова лесно софтуера, всички банки да са източени,а има и милиони дебитни и кредитни карти. Да се гласува с царевица или боб,сено или слама.

Ако беше толкова трудно цяла Европа да е гласувала с машини ,ма не, само мъдуро е с машини.

Малоумни копелета....

че имам пет пъти повече акъл от Кирчу и тейко му взети заедно на квадрат и коренувани на литмус :))) Та оковаваш ли Кирчу защо радиУточкатъ ти пее да се гласува по двата начина че тейко ти може да се обърка нещо :))) ???

Ако избирателите виждат смисъл от гласуване, ще намерят начин независимо от метода. Но все пак, пуснете гласуване и по пощата. То ще повиши избирателната активност.

Е те тогава ще стане мазало. 100% от столипиново ще гласуват по пощата, макар да са неграмотни.

Те това е висока избирателна активност.

Ами да ги отделят в един избирателен район и да си гласуват ако щат и по 10 пъти. Ще вкарат още един циганин, като Копейкин в парламента, но ще е пловдивски циганин, а не варненски.

Вие майтап ли си правите с ''българските пощи'':))))))

Пенсионер съм на 67 години и работя.Подкрепям,да се забрани на пенсионерите да гласуват.Нека младите сами да определят бъдещето си. А не пенсиите да окачват БСП,като воденичен камък на европейското ни настояще.

Язе съм на 70. И си спомням приказката за онова царство дето царя заповядал да убият всички възрастни и само един син не го направил. По нататък в приказката се говореше, че намерили жито в мравуняците. Идеята беше, че възрастните знаят неща които младите ще таучат на стари години. Не ни отписвай, не сме толкова издухани. Нали видя младите и ПП до къде ни докараха.

Подкрепяте ли идеята за ПП да гласуват само гламоците? То и сега е така.

Това са глупости.

Боже, колко прости хора има по тоя свят, Боже! Престанете да повтяряте глупостите на Боцко за манипулация на машините и "софруерния код". Софтуерния код е най-обикновена таблица, която брои кое квадратче е избрано и накрая събира изборите за всички квадратчета. За избори се нанасят единствено значеието на всяко квадратче (име на партия и преференция). Толкова, няма как някаква част от избора на някое квадратче да се прехвърли на друго квадратче, и то само на някои машини. Затова сме на това дередже,защото на неграмотни хора се два възможността да вземат решения, за които нямат нито знания, нито опит, нито практика и затова са лесни обекти на корупция от чужди интереси.

Не, че нещо, но не вярвам да сте ИТ. :-)

Ти май си от партията на мадурите, а?

А да слушаме твоите глупости ли, платен трол? На платения отпадък ли да вярваме или на развитите държави в ЕС, гласуващи с хартия?

Хайде сега започна едно усукване. Хората казват не, те пак търсят пролуки. Разляй и владей, това е целта им. Разделят по възраст. Идиоти, сър.

Усвоили са го добре в Харвард, че колкото повече разделяш толкова по голям шанс имаш да изпъкнеш отгоре, макар , че хората дори и да са на 60+ знаят кое изплува на повърхността в канализацията

Няма смисъл от спорове. По цял свят е с хартиени бюлетини. Само диктатури като Русия, Корея и Венецуела ползват машини. Машини в Европа има само в няколко брюкселски квартала. Толкова. Софтуерът се манипулира най-лесно, а хартиените бюлетини могат да се проверят и преброят винаги.

Хм...това ми намирисва на дискриминация, а? Макар че има и полезна дискриминация - преди да гласуваш, да си напишеш трите имена в списъка. Тогава от Турция ще дойдат поне десет пъти по-малко гласове, а 90% от нашите индуси няма и да припарят до секциите!

Бачкат про стите. На майка ми близък роднина втори братовчед, който ми се пада практически чичо, работи ГЕРБ-аджия и има бентли. А къщата му е като прогимназия.

Какво общо има бентлито на чичо ти с темата? Безос има сто и повече милиарда. Има ги защото в америка гласуват с бюлетина ли е? Аде холан, под вол теле.

Точно обратното. Тези над 60 години са с пъти по-грамотни от другите.

Глупост след глупост само да могат да си направят поредните договорки за да властват.. Няма ли да проумеете, че 60+ не са онези залухавите по селата от преди 40-50 години.. Та повечето от тях ежедневно контактуват по скайпа с избягалите им за прехрана близки навън. Ползват банковите карти и при пазаруване и при теглене на пенсията..Понеже са ''залухави'' според вас за това трябва да работят до 64-65 години за пенсия а и след това за изхранване ама видите ли 3 бутона немогат да натиснат..

Аз пък предлагам, който се казва Кирил да не може да бъде вписван на първите 10 места в депутатската листа.

...и Бойко също...