Държавата си откупи завод на Цветан Василев

Държавата откупи военноремонтния завод “Авионамс“ за 28 941 117 лева на публична продан чрез ДКК - Държавната консолидационна компания.

Обратно в новината

Коментари - Държавата си откупи завод на Цветан Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не "откупуват" май, хора! Просто с парите на КТБ - т.е. нашите пари, Цветан Василев просто е купувал по нечия заръка активи , май за "наши" хора, които сега си ги получават със термина "ОТКУПУВАНЕ". Всъщност "липсващите" милиарди си ги има в активи, но сега който трябва ги получава без пари, май, а ние си пием студена вода - Цветан Василев също! Наблюдавайте колко активи напоследък смениха собственика безплатно май- как става това ? Василев е май само"бушон"!

На Котарака дето играе карти с Бащицата, вече "Държавата" ли му е прякора?? Или имат предвид едно дете чудо, дето го няма - за един приятел питам?

А може би все пак е време и за екстрадацията, че да се стигне до коренът на тази история.

"знак, че правителството работи за развитието на военнопромишления комплекс" първо продава/приватизира, после откупува обратно. Това не е работа, а въртене в кръг! От пусто - в празно!

Важното е Бойко да мачка комунягите, както никой не ги е мачкал!

Паисий

Бойко нали също е комунист, бе!

кой продаде този завод?

ми държавата го продаде!

И КОЙ наливаше държавни пари в Цецовасилевата банка? КОЙ го избираше многократно за банкер на годината? Сигурно ДС и КГБ!

Как сърбите можаха да му конфиркуват стъкларския завод заради дългове, а тук си играем някакви мръсни игрички на "откупуване" . От кого го "откупуваме" ? Трябва всичките му заводи да бъдат върнати на държавата.

Тия престъпници се самозабравиха ей!!! Продължават да пълнят гушата на тоя мошеник. какво откупуване бе? Национализация трябваше да се направи. А уж искали да върнат откраднатите милиарди от народа?!

Онези мутри от вица, дето въртели едни пари - пасти да ядат! Значи "държавата", която наля едни 4 милиарда в КТБ( за наша сметка) сега наля още 29 милиона ( пак за наша сметка)... пак там, че да откупи ( от КОГО) един завод... объркАх се, другари, но завода ни излезе златен;о)))

Нема ли да думнат некой алчен тип веке...

Хайде да направим сметка, колко лв. ще са нужни за едно дете на месец. Клуб авиомоделизъм, плуване, китара. Може и език по избор. Отделно книги.. Някоя екскурзия от училище също. Та казваш никаква разлика няма... Или не трябва да ги посещава, за да уравновесим нещата? . Нали знаеш какъв си? "Дада ( нерегистриран ) 11.05.2016 14:16 . И сега до 12 клас е безплатно, а и в университет можеш да учиш безплатно. Безплатно и по операции можеш да ходиш, а пенсионери като тебе могат да висят пред ДжиПи-то неограничено време. Инак верно безплатно беше, ама при зъболекар през 2 месеца даваха часовете докато ти изгние зъба. Ае, манго, посмали ти казах! "

Само авиомоделизъма беше 27 милиона тогавашни лева на година.

Този с минусчето си мисли, че авиомоделъма му е бил без пари. Ей така. То и целия му живот е "ей така".

Откраднатите от КТБ 4 млрд ще ги изплащаме поне 3 пъти.Тези 29 млн на кого са платени?

Това "откпуване" плаче за разследване и присъди с конфискация.Както шашмите със "Южен поток" и " Бургас-Александруполис"-проектите са спреви от години,но ръководствата им продължават да нанкат за,което получават добри заплати.За сметка на бюджета.

Яяя ,министър Лукарски! Отде изпълзя, човече, не сме те чували и виждали от години!

"Експроприация на експроприаторите", както ни учеше на времето Партията. А като пак решите да го приватизирате, обадете ми се- приготвил съм си единия $ за целта ;-)

Чудесно. Сега да го продадем отново ако може за 1 лев. Важно е парите да се въртят.

Ми продаден е за 51 милиона лева, а сега държавата си го прибира за 28 милиона - на далавера е, що ревеш?

Да не стане като с БТК? Продадена фирма с имущество И имоти в центъра на всяко българско село и после препродадена фирмата, като цялата фирма е ПОД НАЕМ в една сграда в София. Иначе парите едни и същи. Вервай ми.

ТОЯ, ДЕТО МУ ВИКАТ "ДЪРЖАВАТА" , ПОЗНАВАМЕ ЛИ ГО? ДА ЗНАЕМ КОИ СА ТИЯ, ДЕТО "ОТКУПУВАТ" КУПЕНОТО С НАШИ ПАРИ?

Чудно! Сега ще го вземе Борисов!

Няма къде да го сложи... джобовете му са пълни с асфалт и лентички..

цветанов ще помогне, ще прибави към портфолиото си от апартаменти едно заводче. даже по добре да го пише на тъщата, заради данъчните.

държавата е държавна сигурност, какво има за разбиране една шепа сме нали се знаем , децата на политбюро, станишеви, бокови, филипови там и други ком. изроди

Ами защо ги търпите?

Викаш ти емигрира и сега всеки ден демонстрираш величие из форумите и раздаваш безплатни съвети какво да правим, а? Добра позицийка си си избрал.

назначените олигарси са толкова тъпи и БСП то та не могат и крадат като хората всичко се разпада

държавно значи да крадем другари , един директор цяла администрация и един куп роби на труда

Не разбрах , ''КОИ'' СА ДЪРЖАВАТА ?

Другите олигарси. От големите приказки за капитализъм и предприемачество в момента по целия свят,а да не говорим у нас, всичко се свежда до това бюрократи и партийци да се доберат до служба,която да дава достъп до обществените пари и да ги откраднат.

Е през любимия ти социализъм не беше ли така?

време е за национализация.

Американските танкове няма да позволят;-).

къде ги?

скъп на триците евтин на брашното .Борисов раздава това което е печелившо Булгартабак и тем подобни и прибира неща които стават само за въоръжаване и армия.Закривай армията не ни трябват .Ние сме в добри отношения с Русия и сме в лапите на САЩ така че нямаме нужда от армия.Нато като си докарва техните работи да се въоръжава.Ние не сме военно настроени.

Професионалните лапачи от Бьсьепье подаряват заводи срещу личен интерес, ГЕРБ ги оздравява И сега пак искат да властват, тоест да КРАДАТ заедно с Депесе

след като вече е ясно, че са едно и също

Диагнозата е: stultus!

ПРЕСТЪПНАТА КЛИКА НАЧЕЛО С БОЙКО БОРИСОВ КАК НЕ ГИ Е СРАМ ДА ПРАВЯТ ТАЗИ "СДЕЛКА" ЗА ИЗКУПУВАНЕ НА ТАЗИ ФИРМА,КОЯТО Е ЧАСТ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ НИ ВООЕННИ ЗАВОДИ! Виждате ли как истината излиза наяве? Първо никой нямаше ПРАВО ДА ПРОДАВА КАКТО БТК ТАКА И С НЕЯ ТИХОМЪЛКОМ СА ПРОДАЛИ ВОЕННО- РЕМОНТЕН ЗАВОД СЛЕД ТОВА С НОВО ИМЕ "Новонамс", защото е на Цв.Василев.Когато е нарушил конституцията чл.18 ал.4 Борисов не е "знаел"??? Аз продължавам да ги разбивам чрез предложението ,в което писах точно за този чл. 18 ал.4 от Конституцията ,който са нарушавали предателите на Българите и България.Треперят му гащите на Б.Б.,защото трябва да бъде съден заедно с другите,които го подкрепяха.НЯМАТ СРАМ! СЕГА "ОТКУПУВАЛИ" ЗАВОДА ОТ ЦВ. ВАСИЛЕВ И ТО ЗА 28 941 117ЛВ БЛИЗО ЗА 29 МИЛИОНА. И ТО НА ТЪРГ ОТ СЪДИЯ- ИЗПЪЛНИТЕЛ. КАКВО СТАНА СЪС АНТИКОРУПЦИОННИЯ ЗАКОН И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО.ЗАЩО НЕ ГО ПРИЛОЖИХА, АМИ "ОТКУПИЛИ". КЪДЕ ЩЕ ОТИДАТ ТЕЗИ ПАРИ???ДЪРЖАВАТА ГИ ПЛАЩА И ТО НА КОГО?

Питай червените свине

Не си разбрал, което е нормално за тъпаците. В пакет е било при опит за продажба от Василев. Инак си е приватизиран съсвем отделно през 2008 г. от любимото ти правителство на Гей Станишев. И държавата плаща на синдика на КТБ, т.е парите отиват в банката да покрият парите отпуснати от фанда за гарантиране на влоговете, който пък получи от държавата пари затова. Накрая парите отиват в държавата + лихвата за отпуснатия кредит.

И колко е "напред" държавата от врътката държавно->частно->държавно?

След което управниците го САМОПРИВАТИЗИРАХА !

Освен че пропадна сделката, така и никой не го видя на живо този белгиец.

не е в ръцете на тоя крадец

Долнопробна чалга а не държава сме БГ-то :((((( Грамофон свири, майка плаче...! Затлачени авгиеви обори сме меко казано! Отврат!!!

Така е шефе. И ко да праим?

Дадохте 4 млр народна пара ... и сега още ли наливате? Откраднато не се купува,а се взима директно.

Какво значи "дадохте"? Дадоха ги на теб. Нали ти беше много алчен и имаше влогове на висока лихва в КТБ?

Какви са тези тези глуписта? ОТКУПИ ? Да не би да го е КУПИЛ с наследството от дядо му? Кажете как се става милионер за 20 год та и по- малко. НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ е ИзХОДЪТ от демокрацията! И НАТО, дето ни вкара ЕВРЕЕНА !

Аз не разбрах. Държавата имаше да зема пари и затова взе завода или държавата имаше да зема пари и затова даде още 28 милки и тогава взе завода?

Е как?! Второто, естествено... Ти пък!

Ами образовай се! Държавата покрива дълга на Авионамс към КТБ, а след това си прибира парите от КТБ ,като основен кредитор на банката.

Да, на практика държавата плаща 28 милиона на себе си. Чудя се защо не купи и останалия пакет фирми.

С по-простички думи - наляхме му още пари на този.

Авиоремонтния завод беше на държавата /при това държавата беше на хората/, след това беше законно откраднат при "прехода" и сега същата си го откупи от крадеца за 28 милиона,които ще отидат за обзавеждане на къщата на г-н банкера в Швейцария. Прогресивен капитализъм,дума да няма! Мотото на българските бизнесмени сигурно е: "Къде са на хората паричкитее! В торбичките под очичиките!"

Държавата по време на социализма не беше на хората, а на БКП и на КПСС. Не лъжи.

Какво да лъжа,като всичко се знаеше? Партийците имаха по една волга/Чайка с шофьор, по един апартамент повече и по една по-луксозна вила, + достъп до ядене на корем на държавни разноски. Това е всичко! Нямаха заводи,банки,хотели, предприятия- СТРОЯТ не допускаше това. Парите се въртяха в страната, предприятията работеха. Смени се строя и за 1 месец външния дълг се утрои, а редица "наши" станаха милионери с куфарчета;-).

И това е вярно, но си скътахме къщички, и ходихме и на море!

Защо минус, бе,разбирач? Кое не е вярно? Да не би този паразит да го е строил лично този завод,хаха?

Е, какво правим сЯ?! До вчера ревах, че асфалт не се яде и държавата трябва да прави заводи! Днес държавата купува заводи! Няма по-голям безобразник и унищожител на Опорни точки от Мракобеса Борисов!!!

кажи си бе василев, кажи си, че самата банка е една лъжа. кажи си смъртната присъда и ще се види колко струваш. склерозирал плъх...

кои са собствениците на хедж инвестмънт?

ВАСИЛЕВ ПРЕЗ ОФШОРКИ.