Поддръжници на Иванчева искат оставките на Иван Гешев и Пламен Георгиев

Биляна Петрова била насилвана, за да лъжесвидетелства, и имала синини по тялото.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На времето бандщгата Иво Карамански се обърна към един от тогавашните фактори(не помня точно кой, но помня думите му)"Зад мен стоят 180 милиона марки,а зад теб какво стои".Та и сега .Колкото и невинна да е Иванчева, колкото и ясно да се вижда свинщината, нищо не може да се направи, ако "Вожд Винету" не даде благословия.Ама как да отреже клона си.Поставили са специално свои хора, които са планира кои градинки и площи ще се застроят.Всичко е договорено и инвенститорите са платили таксата и изведнъж някава си кметица, която не е "от нашите" решила с комсомолски жар да демонстрира честност.Оле мале, разултата е налице-публична гавра и омаскаряване.Кой до сега е правилподобен цирк-арестуваните показно стоят с часове и парите се броят"ачик-ачик" зер народонаселението да види, че власта пипа здраво.Сега и на гаргите стана ясно, но гьонсуратите може ли нещо да ги стресне.Може само ако се обърне палачинката и дойде противник, ама за сега такъв няма.Само ако се заведе дело в Ес там знаят кой-кой е и тогава може да има някакъв резултат.Само погледнете бе хора, на какво превърнаха панелните комплекси във Варна и Бургас-герберюгите-строят на готова инфраструктура и бичат мангизи-канализация, вода, трафопостове и парно готови и уридливи кооперацийки никнат като гъбки.Иванчева скочила срещи тях.Ами смачкаха я, това е.

Тия крадли,надхвърлиха себе си! Какво нещо е парата....(крадената) де.... Абсурдистан!

В България под искането на реформи се разбира допълнителни криминални отсъпки за самите искащи. Сричащият Фатмак-плъх надъхва мафията и затова беснеят.

за Вафльо-плеша,и оня КОМПИР! Компрометираха съдебната система изпълнявайки поръчки от Тъпото!

Провалът на обвинението срешу Иванчева и колежката й Е АВТОМАТИЧНО ОСВОБОЖДАВАНЕ И РАЗСЛЕДВАНЕ НА ТЕЗИ ДВАМАТА И ТЪРСЕНЕ НА РЕАЛНА (И НАКАЗАТЕЛНА) ОТГОВОРНОСТ ОТ ТЯХ , и логичното последващо осъждане на прокуратурата и държавата, съпътстващите нови големи глоби и срам и резил, поне така е в нормалните държави, за каквито тези и такива като тях и управлението и тези зад тях се опитват да представят България!

Какви доказателства искаш повече бе смотаняк .Само за това че е правила планове да прави вериги заведения с подставени лица е достатъчно за 15г. затвор

къде в протоколите прочетени в съда на СРС някой говори за някакви вериги! Запознай се с материалите по делото и тогава пиши глупости ! Знаем че си от младежката джендерогерберова организация!

Не се занимавай с малоумни тролове, колега, освен ако нямаш малко време за губене и искаш да се позабавляваш, тези освен че са тъпи са и и илитерати!

Естествено, че е абсолютно недопустими и невъзможно, АКО СЕ ОКАЖЕ И ДОКАЖЕ, ЧЕ ИВАНЧЕВА НЕ Е ИСКАЛА И ВЗЕЛА ПОДКУПА, ТОЕСТ АКО СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ Е НЕВИННА, И ПО-ТОЧНО, АКО Е ТРЕТИРАНА ТАКА, КАКТО ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ И СЕ УБЕДИХМЕ, И ОТВРАТИХМЕ - говоря за нормалните граждани, за всички, които НЕ са подставени лица на организиралите тази толкова долна и сраман акция, гарнирана с подставени лица като Дюлгеров (доказано корумпиран) и Ваклин, чийто доходи и авоари и происходът им тепърв ще се коментират и изясняват...тоест, ако НЯМА ДОСТАТЪЧНИ И ГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, защото всички които ни бяха представени досега бяха или лъжливи и фишеци, или дори откровени глупости Иван Гешев и Пламен Георгиев да останат на постовете си, и ако те самите не проявят поне капка достойнство и дори чувство за самосъхряанение, ТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА НЕ САМО ДА БЪДАТ СВОБОДЕНИ НО И РАЗСЛЕДВАНИ! Най-малкото защото на всеки разумен човек е пределно ясно какво ще последва - НОВА ГОЛЯМА "ГЛОБА" ЗА НАЙ-БЕДНИТЕ В Европа - БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ПОРАДИ ТАЗИ НОВА НЕВЕРОЯТНО ПОДЛА И ТЪПА СРАМНА ПОРЪЧКОВА ПИЕСА НА ТЕЗИ И ПОДОБНИТЕ, И ГОСПОДАРИТЕ ИМ, КОИТО ТОЧНО ЗА ТОВА ГИ И НАЗНАЧИХА НА ПОСТОВЕТЕ ИМ! Иначе, ако и това не се случаи, може съвсем официално да обявим, че България НЕ САМО НЕ Е НОРМАЛНА И Е всичко е възможно на тази територия и никой не е в безопасност! И трагичната ирония за тези е, че те не разбират, не искат да разберат, че това ... ВАЖИ И ЗА САМИТЕ ТЯХ, ЗАЩОТО ТЕ ВЕЧНО НЯМА ДА СА НА ТЕЗИ ПОСТОВЕ, И ГОСПОДАРИТЕ ИМ - НА ВЛАСТ, и в един момент не само ше им станат ненужни, НО И НЕУДОБНИ И ДОРИ ОПАСНИ ЗА ТЯХ!!!

Всеки е невинен до доказване на противното,въпреки показния арест,големия шум и скандални обвинения,все още близо 8 месеца след това на практика няма нищо,ако бяха виновни и имаха доказателства щяхме да сме свидетели на такъв процес,че свят да ти се завие,що за цирк и простащина е това ,всеки трябва да има право на защита

Много гербаджийска измет тролят тук - ама доминото почне ли да пада, чакайте и вас да събори...ще ви ядят рибите по Дунава, ей!

скоро ще спре да пише защото делото се обръща срещу тях и скоро свидетелите и обвинителите по делото и една друга кметица ще стана обвиняеми!

Наглостта на двете олицетворения на корупцията Иванчева и Петрова вече минава всякакви граници!

Що седиш в нета по цял ден и пишеш коментари в защита на Иванчева. Ако беше нормален човек щеше да влезеш да напишеш 1-2коментара и да не се интересуваш повече. Кой си ти бе сопол?Какъв и се явяваш на Иванчева?Защо си толкова заинтересован точно ти ?Всеки вижда и е наясно тука че коментарите в защита на крадливата кметица се пишат от един човек.Според мене ти си Кърджилов боклука но може и да си някой друг храненик на кметицата

Иванчева и Петрова ги защитават избирателите им от Младост и те си и мат интернет и пишат в тяхна защита,проблем ли ти е нещо!Скоро истината ще лъсне и гроб заминават!

На тези двете особенно на Иванчева само като им видиш физиономмите и получаваш "отврат" камо ли да ги защищаваш.

ПРИБРАЛА В БАГАЖНИКА 70 000 ЕВРО РУШВЕТ, МУТРАТА И СВЕТИ КЪДЕТО СЕ Е ПИПАЛА ОТ МАРКЕРИТЕ ПО ПАРИТЕ И НЯКАКВИ ГОВЕДА КОИТО СА ЛАПАЛИ КРАЙ НЕЯ Я ЗАЩИТАВАТ ! ЩО НА МЕН НЕ МИ ПЪХНАТ 70 000 ЕВРО В КОЛАТА БЕ???

Споко и говедата ще светнат скоро,щото са глупави.Лесно се взимат кинти но трудно е да ги задържиш и да им се радваш.

щото не си кмет на младост, драги! но се кандидатирай, имаш шанс! там явно живеят доста наивници, щом нея са избрали, и ти ще се класираш!

и за какво да ти слагат пари в колата ве, църул, защото едвам свързваш двата края

Не си кмет и не пречиш на ГОЛЕМИЯ бизнес, затова!

стига си копи-пейст едно и също! Никой няма да ти сложи нищо,защото си никой!!! Иванчева е законно избран кмет която смачка крадливият гробарски кмет!Никой никъде не е видял или снимал как някой и дава пари!Лъжесвидетелят Вакльо също се отрече! Скоро Вакльо ще бъде доведен доброволно или принудителто на разспит в съда! Щаба на Иванчева и Петрова имат професионални адвокати които разобличават с доказателства лъжесвидетели и обвинители без образование! Може да се запознаеш с резултатите от делото и протоколите!

Хич не ме е жал, че ще плащаме всички после като България бъде съдена заради тоя арест. Като ви чета коментарите, даже се надявам някои да плащат повече.

С нищо не трябва да се прекалява, идват християнски празници, трябва скромност и смирение, после протестирайте, нова година нов късмет.

ПЛАМЕНЧО ГЕОРГИЕВ НА ШШИ пеевски гад.жето

Много е добра нашата полиция.Пуща някоя партенка,троловете-защитници наскачат да пишат и защитават фризьорката.А топ криминалистите си работят и събират информация за парите от миналите рекети,изнудвания,лични дарения.Скоро ще има и други прибрани и сумите ще са увеличили.Пишете,пишете,пишете

Няма неизвестни в нета.Глупаво се издават.

май не си чел нищо от съдебния процес!Обвиненията са скалъпени,и единствения "свидетел" даде заден ход!Други няма!

Кърджилов, размисли: " Дали ще ми вдигнат процента, полащ ми се от рушвета, ако успея да изкарам невинни двете крадливи каки??? защото с моите 10% съм за никъде!!!"

Ктига бе! Поддръжниците на тези двете са явно като тях - замесени кой знае в какви корупционни сделки!

....както и на Цацаров !

Подкрепям !

адвокатите и поддръжниците на рекетьорката разбирайки, че присъдата и е в кърпа вързана, решиха, че могат да решат делото не в съдебната зала а в медиите! нема да ви се получи, дрОгаре!

коя рекетьорка?Никой от свидетелите в съда не потвърди ,че Иванчева е искала пари от тях!Да не би да говориш за една друга кметица,защото вятъра се обръща към нея!

В последно време се понавъдиха доста тролове защитаващи нескопосаните прокуратура и конкопи. Много продажен народ има и са готови за смешни пари да плюят по явни доказателства в опита си да направят една лъжа истина. Как ли си гледат бедните родители в очите, недай си боже да имат и деца.

Не са бедни.Пари има от минали изнудвания.Но май няма да им се радват.

оставка и за кукловода цацаров да не се крие като плъх или може би е спокоен за службицата си тъй като е поставен от тиквата и цвъки на това място

Имате поддръжката на милиони Българи ! Иванчева несправедливо и с фалшиви доказателства се държи в Предварителното Следствие ! ОСТАВКА на Цецка Цачева , Гешев и Пламен Георгиев ! Освободете Иванчева !

Гоше,ти къв си бе ? Явно си от лумпените !

Вече ти казаха ти да спазваш графика за хонорарите от Позитано!

Когато си тъпичък то е до гроб:((((Какво Позитано пак намесихте за да си заработите бройката???

Кви са тия лумпени ,бе ?

че то по-големи лумпени от гербаджийските мутрагени има ли,че и по-тъпи..

Всеки е невинен до доказване на противното,въпреки показния арест,големия шум и скандални обвинения,все още близо 8 месеца след това на практика няма нищо,ако бяха виновни и имаха доказателства щяхме да сме свидетели на такъв процес,че свят да ти се завие,що за цирк и простащина е това ,всеки трябва да има право на защита ,защо властимеющите са се заинатили толкоз много -като магаре на баир-много просто ,някой е платил и сега продажните мижитурки като послушни хлебарки трябва да изпълнят своята част от договора и щат -не щат ще викат на бялото -черно до припадък иначе лошо им се пише ...тези мръсни схеми,шуро-баджанащина са присъщи на герберските мафиоти и на техния вожд- банкянски тарикат..тарикат ама от простите ..все ги забърква едни "за чудо и приказ"-с една дума таман се поуталожат нещата и "къка на метеното "..."кво " да го "праиш" такъв си е нашичкия..простоватичък ,първосигнален ,жив да го ожалиш...

Всеки е невинен ако не е виновен, това е морално етична категория и няма правна стойност. Дори юристите не използват вече такава терминология.

tonk11

Тоя, пр-чето нали беше почнал гладна стачка? Не виждам да е изпосталял. Май ще бие рекорда на босия дего гладува 80-90 дета и нищо му нямаше.

Този я е гладувал 80-90 мин, я не. Всичко е за заблуда на народа.

Аз не знам дали той е гладувал и не ме интересува, но ти че си боклук и долен трол, който се опитва да привлече вниманието крадейки ника ми е повече от ясно, боклук!

Кърджилов е бесен че не е взел нищо от паричките на Ваклин . Началничките му Биляна и Деси са му обещали % от подкупа и сега горкия няма да си купи нова кола, нито на малдивите ще почива зимата а ще драска по форуми , ще прави митинги от 5 човека и ще дава пресконференции

Това ли са хората, които са били на хранилка при нея? Не е зле да ги приберат и поразпитат набързо, особено ако наистина организират протест без разрешение.

сама си е направила синините. По съвет на адвокатите. Едва ли е друго при положение,че медиите постоянно ги отразяват

Като мастурбира неправилно ще има синини

Нема такова дебелоочие,такава наглост,подплатена с неподправена грознота и тъпоумие,ката на тази долна крадла! Ускорете озъбтяването на това дяволско изчадие, че ще вземе да се кандидатира от кауша за евродепутат,кокошката му с кокошка!

Много ми е интересно колко му плаща на това момченце Десито за да се излага като кифладжия !!!

На гестапото в прокуратурата!?

Гестапо,там са работели професионаристи и никога не са арестували невинни,за разлика от тук!

След протеста идвайте по график за хонорарите на Позитано, да няма струпвания пред касата...

В България осъдени за корупция няма!!! Така,че и Иванчева ще се изплъзне по един или друг начин!Явно е,че има доста добри връзки за да може да си наеме най добрите адвокати,които да ги изкарат невинни! А и с честите интервюта по медиите докарват хората до там,да вярват на Иванчева,че е невинна,но срс-тата доказват,че тя все пак се е облажила!!!! Разберете го! На много хора не им се иска да е так,масово народа не вярва на прокуратура,за съда да не говорим,но сега нещата са си сериозни... Друг е въпросът,че се държат прекалено зле с тях,докато с Чоков и подобни боклуци не... Това вече не е правилно.

Тук не става въпрос дали са виновни или невинни Иванчева и Петрова. Идеята е да не смачкваш човешко същество с репресивни мерки ала ДС и да не възпрепятстваш опита му да се опита да се защити в съда. Това е право на всеки и затова се опитваме да имаме нещо като подобие на демократично общество. А пък после да ги вкарват в затвора, ако се докаже. Ама аре някой от долните хейтърчета да изкара един ден в следствието и после да пише за фризьорски салони, белязани банкноти и т.н. Баси гадовете сме!

Изкарай ти един ден пред кабинета на Иванчева да те правят на маймуна цял ден. Съвсем на място са си, както и следващите 15на години

Инфо, предпочитам да си говоря с Иванчева и да не се разбирам с нея отколкото с бивши агенти на ДС.

Ако наистина прокуратурата е притискала Димитрова да лъжесвидетелствува против Иванчева, това е най голямото престъпление против народа.

Да не би да вярваш и една дума на Кърджилов?

....повече,отколкото на Гешев и Цацаров....

Как може да има такова отношение към две свещени крави? Нали зтуй ги тикат навсякъде, защото са неприкосновени. Това е то равнопоставеност, равноправие, емарнципация и тем подобни

А ние искаме Кърджилов в ареста за корупция, разпространение на лъжи, призиви за нарушаване на обществения ред, организиране на митинги без съответните разрешения.

Всички дръзнали да строят в собствените си имоти , омагьосани от неустоимия чар на Иванчева и Петрова са изпитвали неистово желание да правят "ДОБРОВОЛНИ ДАРЕНИЯ". Някой да не си помисли , че става въпрос за изнудване. А пък на пресконференцията този въпрос съвсем случайно беше пропуснат. Що така бе Пепи ?

Интересно, ако по погрешка вземат та ги оправдаят /въпреки че преписките тръгват веднага след повече от година влачене/, коя от двете каки ще си иска чантата с парите?

Боцко се учи от Ердоган как да се справи с опозицията. Сега е време да си спретне един преврат и ще си оплете кошницата за вечни времена.

По-точно - изкривената страна на не една монета. А, синините са от мастилото за маркиране на банкнотите.

на фризьорката салона-няма да отвори...

абе ще отвори ама на 1 декември 2030 година

нормален човек който да не му стана ясно що за стока са тия две нагли особи. И такива простовати, нагли и корумпирани хора кметове....позор за българия и българите

Двете каки са толкова некадърни, че и рушвет не са в състояние да вземат без да ги хванат!!! То и това хубаво, ама наглостта име е преминала всякакви граници, че и на клакьорите им!!! Ами хванаха ви с парите бе, като баба Меца в кошера ви хванаха!!! Нещастни крадливи лелки!!!

От записите е очевидно, че жените са набедени. Тя казва, че желае да си СЛОЖИ там преместваем ОБЕКТ. И за малките деца вече стана ясно, че при преместването на Обекта там ще настанат вибрации. Очевидно е, че тя не говори за подкуп, а има предвид вибратор. Обекта е вибратор. Вибратор за бетон. Вибрира и уплътнява бетона. А кой има вибратори за бетон ? Строителната мафия има вибратори за бетон Ясно е като бял ден, че са сготвени

взе да става неудобен, бая червени олигарси закова.

няма да работи по празниците...

паричния поток...

И къде точно е този салон, бе прост трол и дебилен кретен? Я ни светни, след като това ви остана да въртите...

Бандита кмет Цеко Чоков от Герб под домашен арест в луксозен ресторант.Свидетелите по делото за депутата от Герб ,,Суджук гей" подложени под заплаха с палежи на колите и домовете им.Убйците по пътищата и градските улици, които даже са без правоспособност ,пияни и дрогирани условно , минимални години в затвора или под домашен арест. Обаче най-опасни за Герб са тези ,които не са от партията ,а са имали нахалството да ги изберат за кметове.Тях ги разкарват с пранги ,тормозят ги и провокират в следствените арести .Тези две жени осем месеца ги държат в нечовешки условия, за да ги смажат ,изтръгнат признания ,а министърката Цачева се подиграва над съдбата им. Рано или късно българите ще узреят и престъпните деяния на тези т.н. ЧК -Спец прокуратура,следствие и съд ще получат заслуженото .Отговорност ще носят и тези от от управляващите на Герб ,които подчиниха правосъдната система на партйните и личните си интереси.Вечни управници няма,ако сте забравили от Герб и вечен живот няма.

Едни 75 хиляди евро не може да са основание за обвинение в подкуп! Нито пък "С Ваклин се разбрахме на три пъти по 75"

Само че забравяш и пропускаш малката подробност, че НЕ са 3 по 75, а ... 70000, това еднодолен трол! Второ, не други, а от прокуратурата заявиха, че всъщност парите са ... 56,000, тоест НЕ Е НИТО ЕДНА ОТ ТЕЗИ ЦИФРИ, ОЛИГОФРЕН! Или сега ще тръгне да ни обясняваш, че Иванчева всъщност СЕ Е СЪГЛАСИЛА, СЛЕД КАТО БИЛА КОРУМПИРАНА И ИСКАЛА ТЕЗИ ПАРИ, ТЯ ОТ НЕЙНИТЕ ПАРИ ДА ИЗПЛАТИ И 20% ОТ КОМИСИОННАТА НА ДРУГИЯ КОРУМПИРАН БОКЛУК В ТАЗИ ДОЛНА ПОСТАНОВКА, Дюлгров, а, тъпанар? А за това помислихте ли, бе тъпи тролове? Я обяснете пък тази разлика! И СИ обяснете, а не е зле и да обясните на прокуратурата, ТЕ ВСЪЩНОСТ В КАКВО ТОЧНО Я ОБВИНЯВАТ, И ЗА КАКВА СУМА, И ВКЛЮЧВАТ ЛИ И ОНЕЗИ 14,000 ЕВРО В "НЕЙНИТЕ ПАРИ", КОИТО Е ВЗЕЛ - пак по уверенията на същата прокуратура - ПАРИ НА Дюлгеров, И КАК И КОГА Е ДОГОВАРЯНА ПЪК НЕГОВАТА КОМИСИОННА, И С КОГО!?!? Или тези "дребни детайли" са много сложни за вас и приквиратурата, за да се сетите как пък тях да обясните!?!?! Тъпанари!