Под 3% новозаразени и нито един починал от COVID-19 за последните 24 часа

В 16 области в страната няма нови случаи на коронавирус за денонощието

Обратно в новината

Коментари - Под 3% новозаразени и нито един починал от COVID-19 за последните 24 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига вече с тоя ковид. Даже китайците се отказаха от него.

в Конституцията, ще дойде денят, в който медицината ще се организира като СКРИТА ДИКТАТУРА, ще ограничи правото/ достъпа до лечебното изкуство до една класа, и ще откаже това право на останалите. Конституцията трябва да учреди правото на “медицинска свобода” (т. е. да се лекуваме както изберем), както религиозната свобода. Бенджамин Ръш, (1746-1813) лекар на Джордж Вашингтон и един от съставителите на Конституцията на САЩ “Unless we put medical freedom into the Constitution, the time will come when medicine will organize into an undercover dictatorship to restrict the art of healing to one class of Men and deny equal privileges to others; the Constitution of the Republic should make a special privilege for medical freedoms as well as religious freedom.”
— Benjamin Rush (1746-1813) Benjamin Rush — writer, educator, personal physician of George Washington — was a Founding Father of the United States and a signer of the Declaration of Independence https://rethinkingcancer.org/news/newsletters/rethinking-cancer-newsletter-72/

Те и досега не умираха ОТ ковид. Вече грипа е модерен, може да плашите с него.

Е нито един починал от Ковид, ама доста починали от катастрофи. Я да разширим статистиката малко - колко от починалите ( по-точно самоубилите се ) водачи на МПС са прекарали Ковид, били ли са ваксинирани? Защото може да се окаже че в България Ковид-а го има много преди да стане пандемия и да тръгне по света за радост на СЗО и производителите на ваксини!

Ко стана, бе? Как така този велик вирус се стопи до 3% и леко изкарване? Ся квоще правим запасите от ваксини, новите разработени хапчета?!

Упорити идиоти, ей.

Дойде време за търсене на сметка от Боклуците които се гавриха с хората. Боклуците които пишат и продължават да пишат тази измислена статистика. Боклуците от НОЩ ,които унижаваха хората по Болници . Боклуците които ни унижаваха ,че нямаме права като да излизаме ,КПП та ,градинки и дори Витоша. Боклуци ,Ние ви помним и ще ви сочим докато не дойде възмездие. Боклуците Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова , Баба Радка , Гломб , Николова . Съд и затвор за тези Боклуци Боклукът Кретен Витанов да се извини публично на Мангъров. БОКЛУЦИ.

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрете!

Яаааааа,Васко Кукуто.

няма какво да губиш, че иначе ще погнат нормалните граждани да си правят експериментите

Ефикасността на ивермектина най-накрая е доказана в "златен стандарт" рандомизирано контролно проучване - проф. Колин Олдъс 23 Jan 2023 https://www.sott.net/article/476679-Ivermectin-efficacy-finally-proven-in-gold-standard-RCT-Prof-Colleen-Aldous 399 неваксинирани доброволеца българи, победиха Омикрон с доказана 72% ефективност.

Ивермектина е лекарство за добитък. Което обяснява защо работи при вас, де.

.

Ни съ щпиковат, ни съ заразяват, ни мрът! Гадно кромИД-гето, нищо не става тук.

С тревога следя най-важния показател от любезно предоставяната ни всеки ден информация, а именно – броят на поставените дози ваксина. Има периоди на „вълни“, когато за последните 24 часа са поставяни над 100 дози ваксина и дни, когато се бележи спад – до 1 бройка, както е през изминалото денонощие. Освен това липсва информация за това, какво е процентното съотношение спрямо общата бройка от 4 606 780. дози.

"От данните става ясно, че 85 на сто от новите случаи не са били ваксинирани.". Чисто и просто лъжа,защото в нито една болница не се води статистика на кой какъв е и никой не те пита.

Само да свърши войната в Украйна и ваксинацията ще се върне отново. Задължително и със сертификат да докажеш това. Просто планът на пичовете от Давос ще се забави малко.

"От данните става ясно, че 85 на сто от новите случаи не са били ваксинирани." Това е меко казано манипулативно и подвеждащо. Вече се бодат само карайни хипохонфрици, с пореден бустер. Мина година, откакто беше пикър на т.нар. "ваксинация", т.е. повечето "ваксинирани", вече се водят "неваксинирани". Затова този процент на "неваксинирани заразени" ще расте и ще клони към 100%, неносещ никаква полезна информация, а само подвеждане. Следях редовно, как вървят тези проценти, месеци назад, числата хич не бяха в полза на пропагандата. При набодени под 30% българи, процентът заразени набодени се движеше между 37 и 48. Който не вярва, да провери официалната статистика.

Ето го линка. Това е нашата официална статистика. Долу вдясно си сменяйте произволни дати до година и повече назад и вижте, как е процентът. Оказва се, че набодените доста повече се заразяват. https://covid.tobel.bg/#map=7.166858697154561/2844607.5/5269612/0