Под 2% паднаха новите случаи на COVID-19 за денонощие

242-ма души са настанени за болнично лечение, а от тях 34 са в интензивно отделение

Обратно в новината

Коментари - Под 2% паднаха новите случаи на COVID-19 за денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАКРИВАЙ !!!

Дойде време да се потърси сметка на Боклуците. Боклуците които ни тормозеха. Боклуците които продължават с тази фалшива статистика. Боклуците които си продадоха скапаните си душички за пари. Тези Боклуци трябва да знаят ,че ние помним и ще ги сочим . Боклуците , Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова , Баба Радка , Гломб , Николова. Трябва да бъдат съдени и после затвор за гаврата на която бяхме подложени. Боклука -Кретен да се извини публично на Мангъров. БОКЛУЦИ.

победи Ковида. Къде са Ковид идиотите да плашат и да налагат сертификати и отрови?

Бойко Борисов.

Естествен имунитет, срещу изкуствен. Ние избрахме естествения - и под ние имам предвид поне 90% от българите. Резултатите изглеждат доста добри. И не смао по отношение на Ко19, ами и по отнпшение на някои странни здравни сривове в набодените държави - особено сред млади и кативни хора, например спортисти под 30 години... Кой се оказа умния и кой "плоскоземеца" в случая?

и тези активни случаи от 2700 души, кога ще ги махнат от статистиката след като за една седмица вируса следва да изчезне. Или ги държат само за да плашат хората

Шъ съ мре ли? Че тук купих едни чували...

Dirниците, КОЙ ви плаща за тази статия ? Кому е нужна тази информация и такъв тип стъкмистика?

Аз защо не ви ЕПМ. За тези 81 идиоти просто нямам дума.

А защо ние не направим същото и с теб?

И ти ли вярваш в това, че Земята е плоска?

Горките Пфайзер, блъскат дози на поразия, с надеждата да изнудят ЕС да ги изкупи, щото ги е поръчал. ЕС пък им се молят поне да спрат да произвеждат нови. Веселбата е върховна.

Още ли продължават с очевидно спусната от колективния запад опорка към пландемията? Много ясно, че тази предимно колективно западнала теория за плоската земя е разпространена и се вярва в малоумното колективно западно общество и няма покритие в България.

С какво самочувствие пишеш глупости с помощта на нашите такси.

Аз си платих за статията като гледах реклами. Ти не знаеш как да привключиш на друг уебсайт ли?

Мен ко ме е еня на кого имаш зъб? Ако си търсиш наемен, тук не е мястото.