17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е вече Рашка да се свие в реалните си граници и да върне незаконно заграбените Български, Унгарски, Албаннски и други чужди територии. Вековната Руска протекция вече не `може да бъде осъществена, поради погрома на руската армия в Украйна. Русия сега се бори за собственото си оцеляване и ще жертва съюзника си. Не трябва да забравяме сръбските погроми над българите в Ниш, Пирот, Босилеград, Скопие, Охрид и други, осъществени под благосклонния поглед на Русия, която е и основният диригент за създаването на фалшивата Македонска нация.

Нито на един косовар не е разрешено да се намира на територията на САЩ и на нито един косовар не е издадена зелена карта за такова пребиваване.

Косово, тая изкуствено създадена нарко държава от ЦРУ, е сръбска територия! Подкрепа за Вучич и сърбите в Косово!

Време е Албания да анексира Косово.. Това е по право.

Малко им е на сърбите, колко зверства вършат спрямо България от 200 г.

Дано страдат още. Сърбите са гнусна измет. На тях и на болшевишката сган дължим целия проблем с античките. На врбе!

Забрави да кажешч це си педераст

Мри бе копеле ебано нещастно!

Сърбите имат топкииииш.По нова се различаваме!

Косово е Сърбия.

ТЕРОРИСТИТЕ-НАРКОТРАФИКАНТИ,ОТЦЕПИХА ТЕРИТОРИЯ ОТ-НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА,С-МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ЦИВИЛНИ,СРИВАНЕ НА-ГРАЖДАНСКАТА ИНФРАСТРУКТУРА,И ПРЕВЪРНАХА-ТЕРИТОРИЯТА-КОСОВО В-БАЗА ЗА НАРКОТИЦИТЕ ИМ!!! ЗА НИКОЙ НЕ Е ТАЙНА,ЧЕ:ЦРУ,ДЕА,СА БАЙ-МОЩНАТА-БАРКО ГРУПИРОВКА!!! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ-“БОРЯТ”,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ-НАРКОТИЦИ ИМА!!! ДАНО ДОЖИВЕЕМ ВРЕМЕТО,ТАЯ-ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА ДА СЕ-РАЗПАДНЕ!!!

Ами безмислено е да се водят там след като нищо немогат да решат ама иначе ''демокрация'' го водят.. САЩ пак започва да разбичква по надълбоко в Европа след като видяха как с Украйна постигнаха западането и сега гледат Косово да поизползват в същата собствена игра.

Съжалявам че ще съм вулгарен, но Вучич у лево. За първи път съм безусловно на страната на САЩ.

И това го казва, трол със забит вибратор в анала.

ДОБРЕ,ДЕ! ЩЕ ИЗПРАТИМ ЛИ-ОРЪЖИЕ,ЩЕ ОСЪДИМ ЛИ-АГРЕСОРА,НАХЛУЛ В-НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА,ИЗБИЛ-ЦИВИЛНИ,СРИНАЛ-ГРАЖДАНСКА ИНФРАСТРУКТУРА,ОКУПИРАЛ ТЕРИТОРИИ????? ИЛИ-НЕ! ТИЯ-ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,ИЗВЪРШЕНИ ОТ-САЩ,СА-“ДЕМОКРАТИЧНИ”?…ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБИХА-ТРИЙСЕТ И НАКОЛКО-ЖУРНАЛИСТИ В ТЕЛЕВИЗИЯТА,СТОТИЦИ-СВЕЩЕНИЦИ,БОМБАНДИРАХА:БОЛНИЦИ,ЦЪРКВИ,УЧИЛИЩА,ОБЩИНИ…!! ТА-ПАК! ЩЕ ИЗПРАТИМ ЛИ-ИРЪЖИЯ,ЩЕ-ОСЪДИМ ЛИ-АГРЕСОРА,ЩЕ ВЪВЕДЕМ ЛИ-САНКЦИИ???

малко им беше явно боя н а сърбете, реват за още...

Не всеки можеа да си плюе на достойнството за да играе за чужди интереси като нас. Само май забравяте, че този път ще е до нас и няма да ни се размине с няколко ''случайно'' попаднали бомби с уран на наша територия..

Работата отива на война ! Навсякъде където се намешат САЩ и ЕС става война !

Русия има топки да се опълчи на Фащ.

Новоизгрялата звезда на фейк евроатлантическата журналистика със странно украинско име току що обогати българския език с думите "сръбска книжка плочи". Да не е на украински пък да звучи малко и косовски?

Сърбия се явява най-големия враг в историята на Б-я. Само помислете когато младата българска държава струпва войски на турската граница очаквайки нападение от Турция тя е най-коварно нападната в гръб от Сърбия. А не ми ги хвалете сърбите.

Сърбите винаги са забивали нож в гърба на България и сега ще го направят ако имат възможност

Се отнасят към България, като украинците към Русия

Насъскани от Русия,която не желаеше да има силна държава на балканите.

Лъжеш, насъскана е от Австроунгария, която си е правила сметка да присвои Босна, а да обезщети Сърбия с български земи. И пак Австроунгария ги спасява, когато ги погваме, като заплашват директно, че ще си имаме работа с тяхната армия ако продължим настъплението си към Ниш. Лъжлив педал.

Всички сърби вън от Косово, някога е било вашо, но и Македония беше наша. Аре у лево на врбите

Разпада на югославия, където безнаказано тормозеха всички останали народности.

Някой наистина е проспал годините си ако е бил роден през това време за което говорите....Това което беше в Югославия, никоя от отделените страни не е успяла до сега да постигне под крилото на ЕС..

Съгласуваните действия на сръбските представители са напълно спонтанни.

Всяко търпение има граници, ама като привърши виновника за това пак се пъне да изкара другите ''виновни''...Подкрепяйте си и албанците както украинците и не се чудете на това що ще получите след това..

Вечните онеправдани и неразбрани сърби. Ей така след съединението влязоха в българия за да ни помогнат -пък ние пак не разбрахме. И за серебреница не ги разбраха и за другите подобни населени места, където провеждаха етническо прочистване не ги разбраха. И за геноцидът над българите в македония и тяхната сърбизация пак не ги разбраха. Вечно някой не ги разбира и все някой друг им е виновен.

еми... карма... на србете им се връща за извращенията в Македония.

Малоумно "преведена" статия... DIR - къде отивате с това невежество?!

Шумадийците са рак, трябва да ги изчистим от Балканите. Иначе мир няма да има.

От притесненията на САЩ за целия свят може да им опада косата.

Трябва и Войводина да се отдели

Аз хвърлих един кьотек на тъщата.

Сите србе на врбе