17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искам да плаша никой, просто казвам фактите такива, каквито ги видяхме миналата година. На 11.09 имаме 200 случая, пуснахме учениците на 15.09 на 10 октомври вече имахме 2000 случая на ден. Сега имаме 2000 на ден с по-заразен вариант, по неспазващи мерките от миналата година и пускаме отново учениците. (Не твърдя, че не трябва, само споделям данни). Ако следваме логиката от миналата година, не ни очаква светло бъдеще, за съжаление!

471 Хиляди заразени за ДВЕ години?! та това и епидемия не можем да го наречем.

делтата вече е отживелица, май и гамата нема да нищо особено, ама новия ипсилон е направо убийствен, който го гепи и право в реанимациата..... та подтекста е ваксинирайте се та да ви дадеме нов паспорт - "ваксинацопнен"; него можете да го изрежете във вид на звезда (шестоъглна с баркода в средата) и да си го носите на ревера.... Но само не мога да проумея от всичките ваксинационни глупости, как точно неваксинираните застрашават ваксинираните.... не е ли май точно обратното...?

Ваксинно Разпръскване (ВИДЕО-БГ СУБ) - МЕГА ВАЖНО ВИДЕО ЗА ВСИЧКИ ПРЕДПАЗИЛИ СЕ ОТ ОНОВА В СПРИНЦОВКИТЕ ЗА КОЕТО НИКОЯ ВАКСИ КОМПАНИЯ НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ, А В ЛИСТОВКА ИМ ИМА ПРИЗНАНИЯ ЗА ДЕСЕТКИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТА и НАЛИЧИЕ НА НЕРВНИ и КЛЕТЪЧНИ ОТРОВИ 1:1 !!! https://bit.ly/VaxxSheding (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕО С ВСИЧКО ВАЖНО ЗА ИСТИНСКИ ИНФОРМИРАН ИЗБОР. (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid (ВИДЕО БГ) Клип унищожител на ковид ваксини и ваксери. Инфото за което фарма мафията и пропагандаторите и биха си отрязали ръцете и краката само да не го видите. Разбиването да започва, гледайте до край!. https://bit.ly/VaccineKillerVideo (ВИДЕО БГ) Има два пътя – дигитален концентрационен лагер, в който ОВЧЕството няма да има право не само на собствени мисли, но дори и на собствени емоции или свят, в който психопатите не само ги няма, но няма и опция да имат власт. https://bit.ly/TwoRoadsForHumanity (ВИДЕО БГ) Д-р Палевски: Те не трябва да инжектират всички, за да получат желаните резултати! Шиповият протеин причинява ковидната болест! https://bit.ly/SpikeProteinKiller-drPalevski Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните http://bit.ly/VaxxedEqualVirulent Ваксините за Ковид - модерната отрова. Вижте им съставките т.е. оторовите. https://bit.ly/CovidVaxxinIsModernPoison ТОВА С ВАКСИНИТЕ И ВИРУСИТЕ ВЕЧЕ Е БИЛО ПРАВЕНО В МАСОВ ВАРИАНТ ОЩЕ 1918 с ТАКА НАРЕЧЕНИЯ МАНИПУЛАТИВНО ИСПАНСКИ ГРИП. (ВИДЕО БГ) Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. https://bit.ly/PandemicOfLie (ВИДЕО БГ) ЕТО КАКВО СТАВА ВЕЧЕ ПО СВЕТА И НЯМА ДА ЧАКАТЕ МНОГО ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ И У НАС https://bit.ly/WorldCovidTerror

Излекуваните и новите са по-равни от интензивните и новите, значи нямат повод за драми с болниците

скоро ще си намерят....

Pusnete bezplatni Testowe za naselenieto!!!

Koi broite za nowi slu4ai? We4e zabolelite ili s polojitwlen Test? W bg horata ne se testwqt- nqmat pari za Test, a w bg se pla6tat.Kak togawa 6te owladeete Corvit? Ako ima izneseni centrowe s bezplatni testowe- w centara, w Molowete, w kompleksite, horata 6re se testwat.Taka statistikata wi ne e palna.

Внезапно почина изтъкнатият отоларинголог проф. Георги Едрев

е тролската логика. Не може да е друга причина нали?

не може ли ковид умрелите и те да са по друга причина?

да видим разликите. Статистиката за причините за смърт /не само за ковид като диагноза/ се прави на база на диагнозите поставени от лекарите на база състоянието на пациента и изследванията включително , когато се налага аутопсия. Заключението на трола в случая, а и по принцип е базирано на какво? На заглавие на статия. Жалка работа. Още по-жалко е, че се намират хора да се вържат на подобни малоумни инсинуации.

заглавието и статията казват единствено че някой умрял. И кой точно. Но троловете вече са доволни. Подали са съмнение вече в няколко мързеливи малки мозъка, неспособни и нежелаещи да прочетат и осмислят повече от едно късо изречение.

В ежедневната справка се посочва броя на починалите с COVID-19, а в общия брой починали се регистрират и тези починали по други причини, но с положителен резултат за COVID-19.

Ще има вероятно гнусни тролове и тъпи кретени дето ще обясняват като общоизвестен факт как този професор умрял от ваксина. Мама ви тролска гнусна! Майсторлъка в лъжите и манипулациите някои го имате. Но това само прави тези майстори по-виновни за смърт и страдания на хора.

Заглавие, което оправдава дипломата на редакторката по Висша непригодност за мястото, което заема.

днес Витанката се изказа по БНТ от дира как още не сте го сложили като водеща новина? срам срам срам

Ваксинно Разпръскване (ВИДЕО-БГ СУБ) - МЕГА ВАЖНО ВИДЕО ЗА ВСИЧКИ ПРЕДПАЗИЛИ СЕ ОТ ОНОВА В СПРИНЦОВКИТЕ ЗА КОЕТО НИКОЯ ВАКСИ КОМПАНИЯ НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ и ПО ЛИСТОВКА ИМА ПРИЗНАТИ ДЕСЕТКИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТА!!! https://bit.ly/VaxxSheding (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕО С ВСИЧКО ВАЖНО ЗА ИСТИНСКИ ИНФОРМИРАН ИЗБОР. (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid СЛЕД ИНФОТО В СЛЕДВАЩИЯ ЛИНК -> ВСИЧКО ТАЙНО СТАВА ЯВНО и МАСКИТЕ НА СКРИТИЯТ НИ ВРАГ ПАДАТ ВСИЧКИТЕ ИМ СХЕМИ ДО ЕДНА БИВАТ РАЗКРИТИ, МЕТОДИТЕ ЗА ЛЕКУВАНЕ СЪЩО, А ИНФОТО КАК РЕАЛНО ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ПИПАЛАТА ИМ ЗНАЕЙКИ КОИ СА ТЕ, КАКВО МОГАТ и КАКВО ИМАТ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ е ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА! https://bit.ly/MASKITE-PADAT

боклуците раждани покрай две хилядната, бягайте да работите нещо преди да ви забранят и това... а, забравих, вие НИЩО не може да работит, а повечето нефеляци от вас даже и не искат :Д ебах ви бъдещето нИшУ

А Кацаров се хили по телевизора, а лекарите, фармацевтите, лабораториите ....,си богатеят, вие си мрете, не им пречите- точно обратното!

имам кокошки снасящи златни яйца и ги оставем да си умрат, защото не ми пречели, а точно обратното... Колко ли тъп трябва да е някой за да достигне до твоята "гениална" мисъл.

Аз да попитам тия хора, които загиват от КОВИД всеки ден, не би ли следвало да намаляват бройката на хората в интензивните отделения ?! Или може би загиват здрави хора, такива в не тежко състояние или днес загиват 100 човяека, нови 120 са в тежко състояние и даже има показчване на бройката, обаче утре имаме 40 смъртни случая, в този ден не е толквоа страшно защото пропорционално на това и зазлелите пациенти са по-малко .... абе ако може просто някои да ми обясни все пак, кои са тези хора, които загиват, защото на мен не ми изглежда да са тези в най-тежко състояние в интензивните отделения?!

Ами именно от тях са. Но идват свежи попълнения...

Колко прост трябва да си, за да си мислиш тази глупост ? За това дадох примера с променящата се бройка на новите хора спрямо починалите ... по-малко починали, по-малко нови хора в интензивното ... някак си вървят ръка за ръка ... другото, което е, просто е невъзможно толкова константо да нарастват хората в интезивните легла. Под константо имам предвид да няма различен темп на покачване или дори моменти на спадане ....

Толкова прост колкото тебе едва ли има. Естествено че има разлики и то големи, които ти не искаш да видиш дори да ти бодат очите.

Дали ВСИЧКИ починали са минали през интензивното? И въобще през болница.

Ако не са минали през интензивното от какво са починали? От КОВИД? Ако са починали от КОВИД как са починали без да стигнат интезивното ? Някой ще каже, ама те не са се обадили в болницата, тогва как се разбра, че са починали от КОВИД без аутопсия?

Независимо къде си починал, не можеш да бъдеш погребан без смъртен акт. За смъртния акт ти трябва заключение от лекар. Каквото каже той - това се пише в него. Хайде дръжте се малко по-сериозно.

Е точно де, квото ти пишат това, е а те питаш само КОВИД :) затова и не мърдат тези в интензивното :)

Някой не беше ли казал, че яко ще мрете? Когато числата говорят, и Господ мълчи. 12.Sept,2021 ------------------------------------------------------- страна.....починали...........население ------------------------------------------------------- Bulgaria......53 починали....6,885,731 Austria.........2 починали......9,067,912 Germany...10 починали....84,104,745 France.......29 починали.....65,446,490 Greece......28 починали......10,362,029 Italy..........34 починали......60,355,302 Romania..29 починали......19,083,839 Serbia.......28 починали........8,695,190 Albania.......4 починали........2,874,032 Croatia......13 починали........4,074,918

Духай го ве тролей гърбав.

Пред математиката и Господ мълчи, но не и хибридните антиваксърски боклуци

В БГ статистиката следва други правила... "бай ганьовски"... В Италия при 5-6000 на ден има 40- 50 починали. В БГ при 400 нови заразени... 50 починали на ден... Или новите заразени са много повече, или мрете като мухи, или не сте ваксинирани и пак мрете като мухи.... Или всичко заедно и естественият подбор си върши работата. Наздраве!

А пък в Неделя, в 65 милионна Франция починали ... 29. И тия франсета ни дишат прахта.

А пък в 84 милионна Германия, в неделя починали само ...... 10. Да им изпратим спешно Мангъров, да предаде опит.

майкати, тя ще им предаде повече неща

Коронясал тикварино, ти ли пишеш смъртните актове, та знаеш, че всичките са от коронка бре, търмък прост:)))?!? Той и Тиквата беше казал, че вече сме... "европейска страна", ама това го вярвате само той, ти, Кърджалийската и няколко хиляди герберунгели, мнозинството от които са... "професори" по еврофондовете:)))!

Ами ако болничната администрация бе на работа през този ден? Колко ли ще са във Вторник?

Ако имаш смърт от катастрофа, удавяне, самоубийство и същевременно си бил пиян е нормално да се мисли че тоя факт е някаква причина. Същото е и с вируса. Впрочем сегрегирането на неваксинираните полека настъпва в Европа, Русия и Америка. Няма бягане щом играе мечката при комшиите ще дойде и у нас.

FFF

Викаш всеки удавен или катастрофирал, който е бил положителен с КОВИД очевидно от вируса е умрял. За коя държавна агенция работиш?

Крайно време е да се уточняват причините за смъртта. Защото нашите критерии са напълно грешни. Вкарват всичко в посока Корона и така ставаме за прицел пред световната медицина. Починал с тежки други заболявания, но му приписват Корона... Ами, айде от утре да добавим и смърт при катастрофи, при удавяне, при самоубийства, а защо не и при криминални случаи със смърт, и да сложим етикет Корона вирус!!! Не ви ли впечатляват бодрите отчети, че вече няма никакви други вируси, грипът изчезна, летните диария са вече от Корона, всички инфекции са само от Корона, и така статистиката звучи ужасяващо... Айде, да спрем този нелеп подход да търсим под вола теле, само за да лапнем повече финансиране...

Стига си демонстрирал тъпотия, бе идиот! Вчера в България са починали към 400 души и от тях 53 са по причина ковид-19. Другите 350 души са умряли от това което искаш, но вероятно ще поне 100 от тези 3500 са умряли от ковид извън статистиката и това е очевадно като се сравни смъртността преди вируса с тази сега.

Дадко... умрели бре, Дадко, а не... умрЯли, умрЕлако коронясал:)))!

Стига вече с тази всекидневна сводка.

Нито една вярна мисъл не видях тук. Но продължаваме така, аз при всички случаи не ще влизам в България.

Пак най много починали в Европа! Нещо в лечението куца!

https://gbdeclaration.org/great-barrington-declaration-bulgarian/ https://www.facebook.com/bstv.bg/posts/1082732142164726/ Едни същества /амеби, мекотели или отпадъчен материал/ с IQ 0.0001 обиждат и плюят безогледно, четейки постовете по-долу. Аман от идиоти. Сполай ви и успех!

Пак измислихте тъпо плашещо заглавие :) Ако утре има нула заразени - ще напишете “няма нови случаи, НО броят хоспитализирани остава голям”. Нещо в тоя стил ще е.

Ставаш! Нает си!

Пък в Дания премахват всички мерки.

Мммм?

Малко по-малко от Израел, без да броим 3та доза и доста по-малко от Малта.

И най тъпото е че човек може да ди направи справка в интернет Така че Без Панико…. Ти явно и очевидно дезинформираш хората тука. Защо? Кой ти плаща за това?

Айде пак сте излъгани - ми провери де, да видим. Провери и мерките, в супер ваксинираните държави и ги сравни с отпадането им в Дания.

Малта над 90% ваксинирани.. Или сега ще кажеш че лъжа макар че различни световни сайтове показват едно и също..

Я пак прочети какво казвам. Ама го прочети. Точно това е и отговора ми, че в Дания свалят мерки при по-малко ваксинирани от Израел и доста по-малко от Малта, където мерки не падат. Ама омръзна ми да ви уча на четене бе, неграмотници.

Вчера един от многото ботове манипулатори тук, говореше за личния имунитет, Мангъров и другите лъжци, та да попитам - абе какво стана със Слави Трифонов и компания, които цяла година твърдяха, че вируса е лек, няма нужда от мерки и ваксинация, вярват само на Чорбанов и неговите безумни теории и ваксини? В петък си признаха, че цялото шоу е ваксинирано от май месец! Такава наглост и безочие не съм виждал!

Какво всъщност питаш и каква е връзката с вчерашното ти, очевидно неприятно преживяване? Я формулирай мисъл, моля.

Точно ти ли ще му го кажеш това…. Мисъл????…. Ти????? Пхаххаахахахах Ти?????? Пхахахахахахахахахахах

Конспирации и ракия с интернет. Ето това убива най много….. мозъчни клетки

Просто са скандални. Неграмотни политици комбинирани с алчни корпорации. Абсолютно съм за ваксиниране. Ма тия тъпанарски комуникативни стратегии чупят и малкото доверие в каквато и да било държавна система. Браво, мотивирате дори и хора, които са наясно, че има пандемия. Омотахте комуникацията. Толкова беше просто да обясните на хората, че ваксините не водят до имунитет а до намаляване на тежестта на заболяването. Ма не, омотахте се в статистика, опънахте я на стъкмистика, асоциирахте ваксинацията с постигане на имунитет. Хората естествено не ви повярваха масово и с половинчатата ваксинация стимулирахте вируса да се бие обратно и да мутира в пъти повече. Ония пък от Давос видяха идеалният момент да премахнат малкото останали човешки свободи и да ни подготвят за уникалната си визия за света в стил Мария Антоанета - Няма да притежавате нищо и ще сте щастливи. Ония в Австралия пък тестват тоталната дистопия - ако някой е под карантина, властите пращат рандъм смс и до 15 минути тря си се снимал и дал локация. Давайте смело кретеноиди. Френската революция ще ви се види приказка за лека нощ.

FFF

Почти си там. Ама всички производители на ваксини са видни спонсори на Световния Икономически Форум. Новото предложение за дигитално ID, базирано на крипто технологии, което публикува СЗО (само отварям скоба. СЗО с техническо предложение за цифров идентификатор), е спонсорирано от фондация Бил и Мелинда Гейтс и фондацията на Рокфелер. Та ако си мислиш, че вирусът е възникнал случайно, че ваксините вършат работа, нямат алтернатива или не се прикриват странични ефекти...трябва още да четеш. Но иначе евала за желанието да излезнеш от зоната на комфорта и да се замислиш над неща, които медиите ежедневно програмират хората да се считат за конспирации на неграмотни идиоти.

Козари, чистачи на кенефи…????

Само не знам ти защо си мислиш, че другите сме от твоята каста на миячите?

Седящ в дира.. Хахахахах

Човека има ипотека в кръстова вада да изплаща. Не се занимавай. А козарите са свободни, здрави хора дето не са чували за ваксини, хранят се по-добре от нас в града и живеят сред природата. Не знам що тоя си мисли, че това е обидно.

Ами обидно е някъв козар да говори за вируси и наука

Щом хирурзи могат да го правят ежедневно, защо козар да не може? И той се сблъсква със зарази, даже и по-често от тях. И той не е учил за това.

За това си беден и болен!

Да си чувал за ветеринари? Понеже козарите са чували…. А ти?

Не се притеснявай за мен… ама ти явно се фоказа че нямаш нищо общо с мениджърите. Познавам доста такива и те са умни и знаят как да говорят…а не като тебе.

Какво общо има с това, дали козаря може да има мнение и защо това е обидно?

Такъв кат тебе където никога не е отварял никакъв учебник ще говори за наука…. Луд ли си бе

FFF

Човек, който работи работа, изискваща да имаш Ph.D.

Тикво, я ни кажи пък ти, какво "работите" ваксърите, та да се посмеем малко:)))?!?

КОЙ РАЗПРОСТРАНЯВА ЗАРАЗАТА? КАКВО КАЗВА НАУКАТА? И КАК ЛЪЖАТ ЗА СРАВНЕНИЕ ПРОДАЖНИЦИ, ПОЛИТИЦИ И МЕДИИ Престижната Oxford University Clinical Research Group публикува още на 10 Август 21, в The Lancet следните данни от изследванията си: “Ваксинираните с две дози, пренасят в носоглъдката си точно 251 пъти повече вирусен товар от неваксинираните” И ТЪЙ, 1.Истинските суперзаразители и убийци на беззащитните от рисковата група възрастни и хронично болни са ваксинираните. Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, J&J само усложняват епидемологичната обстановка, а не я подобряват 2.Ваксинацията не създава колективен имунитет 3.Ваксинацията не създава дори индивидуален имунитет. След бустерната игла, чакайте през декември хапчета за ваксинирани, по 2 всеки ден. Оттам нататък, игла на всеки 6 месеца за валидиране на Зеленият паспорт, до пълното ликвидиране на ваксиниращите се 4.Ваксиниране на възрастивата група до 19г е геноцид и виновниците ще бъдат наказвани като за практикуващи геноцид. В тази група, преживяемостта на Ковид е 99.998, по голяма даже от преживяемостта на обикновеният грип 5.Ваксинираните тролове пропускат поне 3 важни подробности: лечебният протокол(нови лекарства, откриява се ivermectin), нови и безопасни истински ваксини с инактивиран вирус (френската Valneva), непрекъснато нарастващият брой преболедували с несравнимо по-добри универсални и дълготрайни антитела в сравнение некачествените, специфични и постоянно намаляващи антитела на ваксинираните

Две години всяване на паника и страх, загладиха доста мозъчни гънки на хората, а някои си отихоха, вследствие на създадения стрес.

Кажи честно че си толкова тъп?

Много постна днешната ковид новина, само заглавието го бива, даже не сте написали процента на положителните проби! Много ли е нисък?

И за да е пълна дезинформацията, не са написали броя на тестваните, за да не вземем сами да си сметнем ниския процент...

До всички антиваксъри: С тръби в гърлата да осъмнете, мама ви, гламава! Сомалийци да ви онодят!

Май са ти дошли много дозите…

Харвард: "Тези, които са се заразили по естествен начин, са десетки пъти по-добре защитени от новите щамове, в сравнение с ваксинираните." И така, това, което мнозина предполагаха по-рано, сега звучи и в научния свят. На линия е епидемиологът от Харвард Мартин Кулдорф: „Нашето изследване показва, че тези, които преди това са били ваксинирани (забележете - тук говорим за препарата на “Файзер” ), когато са заразени с щама “делта” на коронавируса, имат 27 пъти по-висок риск от негативни симптоми или хоспитализация от тези, които преди това са били естествено заразени с коронавирус". „Предишната зараза осигурява много по-добра защита, а задължителната ваксинация е не само антинаучна глупост, но и дискриминационна и неетична“, заключава епидемиологът.

Да ти се връща ;)

В понеделник сутрин да си толкова пиян! Спри се бе, човек! Ще пукнеш!

тролетариата и ваксаджиите! Внимавайте в картинката - няма да си изработите комисионните и ще трябва да връщате пари!

пропагандата напоследък определено куца като успеваемост. Затова пък като натрапчивост и като налудност на аргументите чупи всякакви тъпомери!

какво гледаме като пср теста не казва дали си болен или не?

Никой тест не казва дали си болен, а дали имаш ворус в пробата. Болен си като развиеш симптоми - теста е инструмент за ограничение на разпространението, за потвърждаване на симптоми но не и диагностика.

Тези какви смъртности си измислят. За денят 12%.Поне за предната година изкарваха 3.754% смъртност, което пак е над всички останали държави в Европа и сме си така от предната година, преди всякакви ваксини. После бе 4.3%, а после поспаднало 4.14%. И какво здравеопазването ни става още по-лошо ли? Не разбират, че лъжите са като бумеранг, дето пак ще ги удари.

срока на генната терапия изтича, беж на опашката.

Стига плашихте хората, идиоти! Последните 2-3 седмици "заразените" бяха по 1.5-2 К дневно. Ако е толкова страшно, сега щяха болниците да са пълни, т.е. капацитета от 55 K легла нямаше да стигне само за ковид зараени. Мислете малко и за другите хора, страдащи от лекарско пренебрегване . Смъртността от настинката продължава да е около 0.3 до 0.5%. За 2020 ковид беше на 118 място по смъртност. Да се ваксинираме тогава и за другите 117 неща???

А информация бе прост капут скапан. Като те е страх… закопаи се в някои гроб и не се мъчи повече.

Дезинформация е. При това добре платена.

Които лъжат че вирус нямало и ваксините убивали.

Дезинформацията е инструмента на тези, които създават проблем, а после продават решение. Та колко нежелаещи да се ваксинират ти продават нещо? Колко статии против ваксините си прочел за последните месеци? Днес до обяд ще има 6 подтикващи ни да се ваксинираме. Та така с малоумните ви простотии. Дезинформатори на заплата сте.

С човекоподобни като теб , обикновено не влизам в диалог,защото вместо факти има само обиди. С кое съм те обидил , та се държиш като примат ? Знам че истината не се харесва на проваксерите , но какво от това. Дали има вирус , е съвсем друг въпрос. Само информативно , такъв не е изолиран , което го потвърждава и МЗ , не аз. За край , в дебелите книги пише че вирус не се лекува с антибиотик. Разликата между такива като теб и нормално мислещи хора , е че вторите предлагаме всеки сам да реши какво да прави , а не насилваме хората да се тровят с експериментални отвари. Живота не ми го е дал файзер нито пък модерна. Достатъчно съм разумен да се грижа за здравето , качествена храна , колкото и да е трудно да се намери, хубав сън и спортуване. Време е да се обърне внимание на тези три неща. И не , няма да ти пожелая да умреш , а да си здрав нищо че вратните ти жили са опънати на макс.

Ами то да оставим на Кацаров да мисли. Вече го премисли във Варна и затвори болниците за тяхно здраве. И сега като има пари само за короновъди ще мисли още повече. Дай да видим какъв бум ще направят като отворят кацата с мед наречена бюджет.

Дайте му на българина ракия интернет и конспиративни теории… после да пребие жена си и да се пъчи в кръчмата че е мъж

Объркал си българина с циганина, ама всеки съди по обкръжението си де…

Разбирам че се опитваш с прост пр да се скриеш ама няма да стане. И къде си видял ти цигани да пият ракия или пък интернет да има, и 100% съм сигурен че не знаят какво значи конспирация…. Или сега ще се отметнеш и ще кажеш че ракията е циганско изобретение а? Явно много добре ги разбираш а?

ПР? Ехх малоумний юроде, поради що се бориш за стотинките с толкоз недостойни дейности…

Панико!!!

А защо заглавието не е следното - оптимистично : Броят на новите случаи и на излекуваните за денонощието е почти равен, което е така според статията. Едните са 424,другите са 437. Ама нали трябва нон стоп да сме куку-руку психясали- затова заглавието е отново песимистично! Докога, уважаеми журналисти, ще изпълнявате нечии поръчки? Обективност е първото, което трябва да съдържа една статия! Подвеждащо заглавие, за кой ли път!

На журналиста му плащат да пише. И естествено пише за който му плаща. Няма начин да пише дълго ако пише лошо за този, който му плаща. И доктора работи, за който му плаща. И не винаги е пациента, па дори и този, който желае добро на пациента. То затуй частните болници са по-добри. Защото плаща пациента а не Кацаров.

са почина ли от глад през 2020 срещу 2.5 милиона за цялата 2020 -и до септември 2021. Егати пандемията. Който може - да мисли . . .

Ами виж и това: Според Европейската агенция по околна среда замърсяването на въздуха у нас е довело до около 15 200 случая на преждевременна смърт през 2015 г. И това е всяка година тука. Около 50% повече на годишна база отколкото от коронавирус. Да виждате милиарди наливани в решаването на този проблем?

най-неграмотните джурналя.

Значи (нерегистриран) реплика +7 -2 Не вярваш, че има болести като "луда крава", "птичи грип", "африканска чума", "чума по свинете"? Е как да ти повярва човек, че си нормал ----- И като изклахте всички домашни животни с които българина от векове се самоизхранва и останаха само промишлените животни и хоп.... всички болести изчезнаха, щото лапачката и се печалбата на "боговете" бе "гарантирана". Нали ма.....

Относно опитите за всяване на паника много сайтове проявяват истинско творчество при измисляне на заглавията на статиите.

Опити? За съжаление е практика, при това успешна, а не опит. Погледни надолу кви мелодрами, какви “истории” се описват, и има хора дето се връзват, колкото и елементарно да са съшити.

Давайте бройката като ваксинирани и неваксинирани по-добре, иначе не знаем къде е проблема.

Къде е проблема според теб?

В този, който пише протоколите за докторите. И в докторите, които ги изпълняват сляпо.

#КОЙ "Всеки нормален човек на практика е нормален само отчасти." Зигмунд Фройд От "политическа реализация" и брутално налагане на "законите" до "Радевото мълчание". "Огненият" капан наречен: "България". Защо журналистите и политиците, и лекарите в България не отговорят с факти на един много прост въпрос: "Защо България е на първо място в целия свят по обща смъртност за ...2019/2020/2021 г. и защо това е неоспорим факт." Днес населението в България досега е 6 890 591 от тях над 318 човека умират на всеки 24 часа - от 04.01.2021 г. до 29.08.2021 г. България е на първо място в целият свят по обща смъртност - 15,5 на всеки 1000 човека за 2019 г., 17,8 на всеки 1000 човека за 2020 г., 16,95 на всеки 1000 човека - от 04.01.2021 г. до 29.08.2021 г. Ръст в популацията в България за тази година досега е минус (отрицателна): "- 34 242". Над 75 % от работещите в България, заплатата им е до 1100 лв., но след взетите задължителни данъци и задължителни "осигуровки" (скрит данък) от тези 1100 лв, реално за цял месец "заплатата" е 859 лв., с други думи, над 75 % (мнозинството, а НЕ малцинството) от "работещите" в България разполагат с до 28 лв. за едно денонощие (24 часа, всеки час има "финансов актив" за теб до 1,17 лв.), а тези пари стигат само за храна на един човек, а за: деца, жилище, дрехи, обувки, лекарства, ток, вода, транспорт, течни и/или твърди горива, книги, задължителни предпазни маски и т.н... Над 30% от мъжете, над 15% от жените или всеки трети мъж и всяка шеста жена в България умира преди да навърши 65 г., и затова пенсионните им вноски и другите им задължителни "осигуровки" са отнети в полза на държавата (реално това не са "осигуровки", а скрит данък). Това е неоспорим факт, но защо ти мислиш, че няма да си третия или шестия, колко удобно, но за #КОЙ. За тези над световно много погребения на всеки 24 часа за всеки 1000 човека в България, над 65% процента от все още живите, те не могат да платят за погребението на близките си, защото за "най-евтиното" погребение цената е над 1500 лв., но това е само първото задължително плащане, защото има и второ (след 1 година) задължително плащане, а то е също над 1500 лв. България е държавата с най-високата смъртност и най-ниска раждаемост в света за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Това показват данните на Световната здравна организация, „Индекс на болниците“ в областта на Акушерството и гинекологията, и World Population Review, и НСИ, и Countrymeters info. Комбинацията на ПОСЛЕДНО (или близко до последно) място по раждаемост и ПЪРВО място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по съкращаване и заличаване на българските граждани в България за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден." Но тези факти, никога няма да бъдат показани от "обективните" и "нископлатени", много над 10 000 лв. заплата всеки месец, журналисти в България. Докато другите държави си имат мафия, то мафията в България си има държава.

Абе, защо във ваксинирана Швеция нямат починали от ковид?

Щото троловете са скъпи - не като тук :).

Защото имат работеща здравна система и култура, градени с десетилетия. Ваксината няма да коригира това и бихте били много разочаровани при алтернативния сценарий с голям процент ваксинирани също. Заболяването само катализира всички съпътстващи заболявания, открити или не.

Ала-бала...

Първо, защото сега нямат избори. Както нямат избори и в Испания. Виж през лятото имаха. Може да видиш как бяха Второ, защото шведите на две вълни го изкараха преди това. Даже и децата безсимптомно. И не ги хваща от никъде. А тук пазиха децата да дойде по-тежък вариант. А виж в Израел не го изкараха и като се ваксинираха с менте ваксините, полза никаква. Но туй като маските: като не помага, да сложим и на улицата. Та като ваксината не работи, да сложим още ваксина. И за да си сигурен че говориш лъжи, сравни лятото, когато шведите и испанците бяха жълто-червена зона а ние зелена.

Интересно видео за ваксоробите от техните Лидери: https://vm.tiktok.com/ZMRHWKxPa/ Уловка: трябва да знаете английски и да имате съвест.

Ето за това говоря Простите като тебе вярвате на разни ютубъри и токтоковци КОИТО печелят пари дойато им гледаш простотиите ама не вярвате на учени и лекари от цял свят… Има нещо много объркано във вас

Добре, бе пич. Това си е запис от пресконференция в родината на Файзер. На какво тогава да вярваме? На Кацата и Кучето ли?

На кои лекари точно ? Аз вярвам на лекари, но не на тези на които ти вярваш Има много учени и соециалисти , които не играят гадната игра ма болните мозъци стоящи зад всичкото това нещо маречно пандемия

10 от 10 000 да не вярват… уааау

Къде виждаш лекари в клипа, бе чадо?

Това е смета на Ню Йорк, бе, умник. Виж, че ви правят на маймуни. Веднъж ви казват едно, друг път - друго и си противоречат. Въртят, сучат и се чудят как да ви накарат да приемете ваксините.

Пък тоя клип кудето си го пуснал… какво? Някъв там казва че е ваксиниран и не го е страх… и какво.. аз също съм ваксиниран о не ме е страх…

Ваксъра не знае че Андрю Куомо е губернатора на Ню Йорк. И откъде да го знае. Той не се интересува.

ахахаххахаха тикток ли бе ? хааххахаха малей..... за пореден път се доказва колко тъпи парчета сте антиваксърите. Чеп за зеле не става от вас.

Ютюб не ви харесва, тикток не ви харесва, само планета тв ви кефи :).

В статистиката попадат само доказаните случаи с тест от лаборатория и регистрирани в РЗИ. Масово работодатели не дават на служителите си да правят официални тестове. Хората предпочитат да си правят ги вкъщи и да си трайкат, за да не ги карантинират. Заведенията не спазват ограниченията. Служебното правителство нехае за нарушенията и е оставило всичко на самотек. Цялата организация е срината. Скритата заболеваемост е огромна и поне една трета от възрастното население на страната вече се е разполяло. Поне емигриращите българи са ваксинирани в по-голямата част и не привнасят вируса постоянно. До нова година сухите съчки ще изгорят и ще отмине

Пълни глупости, не ти е вярна статистиката. Тази вълна я докараха емигриралите българи, по-голямата част от хората го изкараха есента на миналата и пролетта на тази година, когато имаше огромна скрита заболяемост. Сега пика го стигнахме и започва лек спад.

Емигриралите българи може да са я докарали, но в момента скритата заболеваемост е по-висока от миналата година. Тогава самите работодатели насърчаваха тестовете и мерките, за да не спират работа. Сега е обратното. Сравнете колко е бройката на официалните тестове и колко се продават за домашни условия.

Пълни глупости, миналата година и пролетта на тази беше така, огромна скрита заболяемост, сега положението е по-спокойно.

Ей на това аз му викам теория на конспирацията…след безсимптомно болните, сега слрита заболеваемост и безшумна кашлица…я у лево вече, идиоти.