Почти € 50 000 струва лечението на Навални в Берлин

Превозът му със самолет от Русия в Германия е € 79 000 и е платен от бизнесмена Борис Зимин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

A колко ще струва на Германия спирането на СП-2, заради който е цялата дандания ?

Предварително да "благодаря" на русофилските безродни бг "патриоти" целуващи нашето знаме за тоновете фекалии които ще изсерат под този пост и да им кажа че точно за тях ма боли кура!

на Германия - нищо. Той СП-1 работи на 45%. Единствения акционер в него е Русия. Други няма. Другите са дали ЗАЕМИ, а заемите ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАТ ЩЕШ НЕ ЩЕШ със или без поток. Така че не ги мисли. Ето.. седни тука и чети какво казва Газпром по въпроса за износа на газ. Статията е в Дир-а от преди 2 дена: 12.10.20 "Газпром: Свръхпредлагане ще има и догодина" Дали им пука при положение, че има повече предлагане от търсене?

дирковски модераторски трол днес твое повръщане няма да е на първата им страница

О! Сега стана отравяне с "производни на Новичок". Палячовци! В доклада на ОЗХО няма такива твърдения. Колективните лъжи на колективния Запад продължават. А колккото до това, колко му струвало лечението, немските данъкоплатци ще го платят. Щом са избрали бабичката да ги управлява, ще поемат и разходите по приемане на нейните "гости".

ще ти отива ЧЕРЕП или ПУТКИН ,АЛ КАПОНЕ такива безродници като теб ги е пращал при червеите не че и тия двамата също не са способни на такива деяния!

Щом и западняците пишат - предполагаемото отравяне - какво да говорим, освен че признават, че няма отравяне.

Вьобще не е важно колко струват или са стрували германските агенти Ленин, Путин, Навални, ... Техните акции са допринесли, допринасят и ще допринасят безценни богатства за дяволската дьржва Германия. Само и едниствено Германия печели.

е западните му господари ще платят... най-малкото това му дължат за дето го "отровиха" :)))))

Долна твар като тъпата Тихановска. Какъв реално труд извършват - опити за съботажи на цели държави!

Нищо не им струва на дойчовците той този е на хранилка при тях . Те и джобни парици ще му дадат за изпроводяк . Да му пазят стаята в болницата за следващите посещения .

И кой шеги плати - рептила Ширпш или Световното еврейство?

Не знаех, че за един курс за отслабване трябва толкова много пари да се плащат....

Просто ми е смешно захапали едина дума новичок и като развалена плоча!!!Руснаците им искат доказателства но като няма какво да правят само си повторят новичок и санкции!Мисля че ако руснаците искана да го ликвидират томат хиляди други варианти!

Щом немците не виждат проблем, тяхна си работа....

ДИР, защо е нужно да лъжете? Констатацията в доклада на ОЗХО не е тази, която вие цитирате, нали. И затова санкции срещу Русия няма, защото няма как да ги обосноват. Санкции има срещу физически лица, "стоящи зад отравянето" на Навални. И - ако Навални беше тровен, защо беше лекуван в нефрологията, а не в токсикологията на Шарите? Защо няма заведено дело - било от потърпевшия, било от Германия, било от ОЗХО за използуване но БОВ? Както в нито един от предходните случаи - Скрипалови, Кара-Мурза, Гебрев...

Да ви кажа- от цялата снимка интересен е само надписа който виждаме на скамейката...нищо друго.

SU-152

Толкова години и толкова средства се вложиха в Навални и накрая заради лошата му дисциплина и неустойчива психика така и не успяха да проведат като хората операция "сакрална жертва" и след като си го прибраха, имайки го все още за актив се поусетиха, че всъщност вече е пасив и са от женската страна, но ... късно е либе. Подобните мероприятия с Политковска, например, както и с Немцов бяха доста по-успешни, но пък нещо отзвукът не се получи съвсем по предварителните параметри. А уж владееха световните медии. Сега влагат пари в една домакиня от Беларус, която дори не може да прочете написаните й прес-рилийзи пред камера. Или има голяма криза в жанра, или вече никой с повече акъл не им се хваща, знаейки, че моментално влиза в списъка за потенциални "сакрални жертви", когато субекта се поизноси медийно. P.S. Любопитното е, че у нас в момента кипи борба кой да влезе в този списък... "O Sancta ..."

Абе ти се радвай че си жив. А за анти-руската ти кампания ще ти подхвърлят някой долар или два.

Навални да си стои в Германия ,файда от него няма.

Фрау Меркел си го искаше! Тя да плаща. Ако ги искат от него, ами той няма сега. Пък и от руснак да си вземеш парите е малко истерично и цинично. Хем го спасяваха да си напишат имидж, хем сега да плаща. Ами те да му платят рекламата.

Много шум за нищо, хамериканците плащат повече за престой в болница на болен от коронките

До кога ще ни анимавате с този краварни???? На кой му дреме какво става с него осввен на тия дето чакат с действията му да си поосребрят дадените мангизи.. Който иска да си му плаща превозии ''лечения'' .....

Добре бе, нали са му ги платили? Нали е жив? Какво сега се хвали, сякаш всичко сам той е направил? Айде у лево!

Лечение от какво? Алкохолно отравяне?

това е хонорар за т.н. "отравяне"?

защото педал русифилистик Новичок действа на отделителната система също

Що ни занимават с тоя пияндурник ? Отровил се той, кой знае колко е изпил, измет.

Да е жив и здрав президента Навални... Путин е вече путник.. ха.ха няма връщане назад.

путя е добре платена проститутка

така е, като ти влезе "само главата" и то няма раме да опрат... и си се върти с 200!

путя е пътничка

За английските касетъчни бомби, използвани над Йемен - нито дума. За разбитата Либия, която оставихме в хаос - нито дума, но за предполагаемо отравяне - санкции. Логиката не ми е ясна ... впрочем, ясна е и прозира от далече. Враждебност срещу Русия, като в същото време декларираме, че те са лошите. До кога ще е така, не се знае, но обикновено се случва така, че там, където плюеш, се налага после да метеш и чистиш!

да ти го наместя.. до раменете

Българския народ пожелава на Навални крепко здраве и дълъг живот та да управлява Русия и искара руския народ от бедността и само хората около Путин да гуляят А ние като българи е редно да изгоним някой друг руски дипломат.. нали ще има санкции. Защо да не сме първи.

дума

Това са приказки за наивници... Всички знаем откъде идват парите на Навални и какви са целите. А той самият може би е просто един наивен и честен човек, който си мисли, че ще промени света. Но тези, които го ръководят, не са такива...

Почти € 50 000 струва лечението на Навални в Берлин и от какво са го лекували или е тайна ?!? От "Новичок" е изключено, защото от него се отива направо на небето !!!

Като гледам как Украйна, Грузия бяха "искарани" от мизерията с антируските марионетни правителства, които бяха инсталирани там... Също и Армения, където вече две госини управлява "прозападно" правителство, а същият този Запад не си мръдна пръста да ги защити от Турския султан... Спомняме си и 90-те, когато в Русия имаха прозападни правителства. Такава мизерия руснаците не бяха преживявали и в годините след Втората световна...

Ми да плащат работодателите му...нали са много загрижени за него. Интересно как би реагирала Германия ако утре Русия си намери някой Ханс да лекува и после да вика че Германия го е отровила.

Егати скъпото лайно!

Kenn1111

Дребни сума за този симулант.Мисля че хонорарите му за това което върши са доста по тлъстички.

Насраха се с техните тъпи санкции.

Cezarbg

Дира стига с боклука ако ще и милионда, струва Нас българите за тоци ни е мъка че не е пукнал

Страшно ми е приятно, като видя някой като тебе! Цялото възприятие на света, което имате, се основава на няколко елементарни идеологеми и в сблъсък с реалносттта веднага се руши! Като резултат освен псувни и несвързани възклицания друго нямате какво да кажете.

Сега този бандит живеел със голяма охрана в Ибах- към Швейцарската граница. Циркът продължава. Надявам се Господ да му върне всичко заради лъжите.

Навални наивен и честен? Ти изби рибата...

По принцип дир.бг трябва да лъже, защото иначе ще го обвинят, че не е демократична медия и не споделя евроатлантическите ценности. (А тогава...) И така, лъже Меркел, лъже Маас, лъже Макрон, лъже фон дер Лайен, лъже цял европейски парламент, какво искате от едно малко дир.бг? Но има нещо повече. То е, че толкова много лъжат, че по принципа на Гьобелс започват да вярват в лъжите си и не могат да преодолеят тази вяра.

Отчел се ахахахахахахабабабаб.... Само дебил може да вярва на подобни измислени блогъри драскащи простотии в Интернет.

БОЛИ МЕ КУРА