Почитател на стрелеца от Крайстчърч уби един и рани трима в синагога в Калифорния

Стрелецът е на 19 години и е идентифициран като Джон Ърнест, бял жител на Сан Диего

Обратно в новината

Коментари - Почитател на стрелеца от Крайстчърч уби един и рани трима в синагога в Калифорния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

близо до християнска църква. но явно не е стигнала още до вас. бял, зелен, червенокож, черен - все терорист.

За да я има България, всички Евреи, които се намират в България трябва или да ги изтребим или да бягат към Турция.През Първата Световна война, Евреите убиха 120 хиляди Българи, 2,5 милиона австро-унгарци и 2,5 милиона германци. След Първата Световна война, Евреите откраднаха Македония от България и я дадоха на сърбите. Евреите разделиха Австро-Унгария.А след Втората Световна война, Евреите разпаднаха най- голямата империя досега- Великобритания- 1,5 пъти по- голяма от РУсияСъветския съюз с всички републики).Тогава евреите приказваха за лоши фашисти, нацисти, и за Империалисти.Евреите НИКОГА няма да станат Българи и също като Ислямистите искат да ЗАВЗЕМАТ чужди държави... Само куршуми в тиквата на евреи.

Стрелба, убити...обикновено ежедневие в Краварника.

Евреите печатат всеки долар и управляват всички медии. Има агенда срещу белите хора по целия свят, ок. НО като убиеш някакви средностатистически хора, които просто си съществуват мирно, какво ще постигнеш ?! И на мен не ми харесва в България да има мюсюлмани, но какво да напрявя - да отида в близката джамия и да ги застрелям ?? Какво ще постигна с това.. заблудени американци

270 човека са умрели в Индонезия от изтощение след ръчното броене на бюлетините от скорошните избори....

забравете бързо атентатите срещу християнски църкви в Шри ланка, това е по-важно, а и стрелецът е бял мъж!

сега ще ни надуят главите за този атентат...ама за 250 убити християни в Шри Ланка не се говори и пише...

мдааа, промиването на мозъци се разраства...

Ха, наздраве !

ама зако в синагога бе те евреите не правят атентати срещу нас?

Тотален аматьор - първо убива се този дето е виновен т.е. ако ще ходи да трепе ислямисти ислямска държава, да го направи конкретно срещу тях - отива в Сирия и корми конкретната групировка. Ако има на идея че са еврейте - едва ли са точно тия в тази синагога са виновни. Срам с контра терористичните мерки ...

почитател... не знаете думата последовател и се изказвате. за култ към личността на някакъв терорист ли пишете?

християни, няма бог. мюсюлмани, няма бог. има живот днес и сега, нека живеем заедно.

Религията е опиум за народите... Светът е в религиозни войни...

аматьор. шри ланка над 300, тоз - 1! Що въобще дигна оружие?

>бял И за какво точно има значение цвета на кожата му? Дира май стават еврогей джендъри...

има, има, белите са антисемити, терористи и нацисти по подразбиране...

ми за да не си помислят хората случайно, че е някакъв объркан ислюмист, пазят да не падне и сянка на съмнение върху представителите на най-мирната религия....

Великден е, птичките пеят навън, времето супер, а отвъд голямата локва се стрелят всеки ден по 90 човека. Хубавото е, че при нас не стават тия работи.

Няма нищо чудно. Такива работи стават всеки ден в САЩ. Чудното е, че жертвите са малко

30-40 хиляди на година малко ли е ?

За конкретния случай - да

Евалла Гоше, смени снимката!

Престъпление от омраза насаждано от руски медии -хибридна война! Колко му е - да тласнат някой психически неуравновесен младеж в желаната посока ?

Илия, да ти го набия!

Интересно дали руснаците са виновни и за твоето появяване на този свят?

но са виновни за твоето

В САЩ много младежи са психически неуравновесени

Колко му е леко да тласнат някой психически неуравновесен младеж в желаната посока ? След което пътят е ясен - следва обществено възмущение и чичковците вземат правилните мерки, т.е. обезоръжават населението и му отнемат гражданските права. Стават инциденти навсякъде, но това не е повод да се преразглеждат основните права и свободи на хората. Бг пример - тъпанарската наредба на герберите за касовите апарати е толкова нефелна, че директно изтласква касовите плащания да минават през банките. Това обаче е против свободата, за което ще изядат дървото.

Престъпление от омраза - виновни са медиите - никой друг

Не медиите, а тези зад тях.

Престъпление от омраза - това цели Йончева когато лъже нахъсва лудите

Стрелецът влезе в синагогата в събота, когато изкрещя антисемитски обиди и отвори огън с А.Р. Пистолет от 15 стила. Той спря, когато равинът от събранието се опита да говори с него. Но той стреля отново, застрелвайки равина в ръката. Неговата атака е оставила 60-годишна жена мъртва, рабият ранен и 34-годишен мъж и момиче с шрапнелни рани. Това беше съботата и последният ден на Пасхата, празник, който празнува еврейската свобода. Стрелбата в Чабад на Пауей, на около 25 мили северно от Сан Диего, е най-скорошната поредица от смъртоносни нападения в храмове, включително масовите стрелби по джамии в Нова Зеландия миналия месец и бомбените атентати в Шри Ланка. миналата седмица. Той дойде точно шест месеца след едно от най-тежките актове на насилие срещу американската еврейска общност в продължение на десетилетия, оставили 11 мъртви в синагога в Питсбърг. Местните власти нарекоха стрелбата в Poway, Калифорния, престъпление от омраза. Стрелецът, когото длъжностните лица идентифицираха като Джон Ернест, 19-годишен жител на Сан Диего, изкрещя, че евреите разрушават света, след като нахлува в синагогата, според правителствен служител, който знае за разследването, който е говорил за състоянието анонимност, тъй като длъжностното лице не е било упълномощено да говори публично. Тогава стрелецът избягал от сградата, може би защото пистолетът му спрял да работи, казаха властите. Служител на граничен патрул в синагогата, който не е на работа, застреля автомобила на заподозрения, когато се опита да избяга. Куршумите пробиха колата на заподозрения, но не го наранят. Синагогата не е имала охрана по онова време, каза официалният служител, а там по време на стрелбата имало около 40 до 60 души. Някои бяха дошли на услуги, особено за да кажат „Ицкор“, молитвена молитва за мъртвите, която се казва по еврейските празници.

Няма по велика демокрация от американската и по миролюбиви хора от американците. Мине не мине и демократично и мролюбиво застрелят няколко десетки души или бомбардират и горят с напалм масово в името "на свободата".

алах вилик слет 5 года сви4ки 6те говори на6а изик алах акбар

Жена беше убита, а трима души - ранени при стрелба в синагога в Калифорния, САЩ, съобщи полицията. 19-годишният стрелец е арестуван след нападението в Поуей, северно от Сан Диего. В този момент в синагогата празнували Пасха. Убитата е 60-годишна жена, равинът е ранен в ръката, ранени са още 34-годишен мъж и момиче, уточнява The New York Times. Полицията не е разпространила информация за мотива зад престъплението, но президентът Доналд Тръмп вече го обяви за "престъпление от омраза". Стрелбата става шест месеца, след като при стрелба бяха убити 11 души в синагога в Питсбърг. Това беше най-тежката антисемитска атака през последните години в американската история.

Бог да прости починалите, мисля си за руска връзка!

за коледа се случи в Крим

Мисли си да влезеш в психиатрия заеедно с останалте психодесни.

Предимство винаги имат психолевите и глашатаите на паниката!

Левите поне направиха нещо за България, психодесните само разпространяват болните си русофобски комплекси и подобострастно облизване на всичко американско.

Брандийски,,редакторчето. В заглавието пише почитател на Тарант. В новината нишо такова. Що е туй Тарант? Музикална група? Секта? Напитка?

На 19 трябва да е в казармата. Или в колеж, където да гони мацки или да бяга от латино-братята. Сбъркана история! Че той, на тази възраст, още не е пълнолетен там. Що се отнася до AR15 - това не е никакъв автомат, а полуавтоматична спортна карабина. Разликата е като между мотопед, кат.А2 и спортен 1500 кубиков мотор.

ако застреля детето ти пак ли ще си толко анален, че не било автомат, а пушка?

Нищо ново под слънцето!!!!!! В ГОВЕДАРНИКА масово се прилага демокрация!!!

Лудналите кравари продължават да се избиват взаимно - методично и постоянно.

Ша ма прощава Гошето Брандийски, ама това на снимката не е синагога!

и там много ги обичат евреите

белите мъже ще ги кастрираме

Нищо ново у говедарнику.

а у кочината как сте ? ... майка ви дейба болшевишка

бе нещастнико безроден,че ти ебавам майката продажна и помияр нещастен