Почина френският жандармерист, разменил се със заложник

Френският вътрешен министър Жерар Колон заяви, че жандармеристът, разменил се за заложник в супермаркета при терористичната атака в Южна Франция, е починал.

Обратно в новината

Коментари - Почина френският жандармерист, разменил се със заложник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига бе да живее някой си ти да умреш тъпо .

РЕСПЕКТ! ПОКЛОН! Има още и такива хора, като човекът на снимката!

ислямистите координират акциите с русия

Макароне, е кое му е геройското да те убият като животно!

За да няма грешни интерпретаи нека да започнем от там кой има най-много полза от това създаване на несигурност и верски антагонизъм в обеството в глобален мащаб? Кой повдига социалното махало в единият край, нафгнетявайки социлано напрежбение чрез страх и създаване на чувство за несигурност, за да го пусне в подходящият момент използвайки акумулираната социална енергия за да отиде махалото бързо в другият желан край - преход от едната крайност - див либерализъм към другата крайност - световен деспотизъм така желан от Вавилонската блудница. Противно на рекламите по сатаниската телевизия, които ни призовата да слушане сърцето си (такава е телевизията в днешният паднал в грях свят проповядваща гордост, егоизъм, суетата - все принципи на хаосът, хедонизъм, ипулсивно поведение и преекспонирани неестествени плътски страсти, неуважение към родителите, учителите, възрастните хора и институциите), не трябва да слушаме измамното човеко сърце, а да сме разумни. Ева послуша сърцето си когато посегна към забраненият плод в Едемската градина и падна в грях в всички гибелни последици от това. Пред най-красивото дърво в най-красивата градина се събраха най-красивите същества - Адм, Ева и змията, коятоп по това време имаше крила. Измамно е човепкото сърце. Слушайте разума.

Който има инициативата при война, той печели. Засега мюзлиманите решават кога, как и къде ще действат. Полицията чака. Трябва да вземе инициативата. Да вземе пример от банката: дават заем срещу залог-недвижимо имущества. полицията да вземе 1000 души муджовци заложници. За всеки убит невинен гражданин 1000 заложника се товарят на шлеп и у Океана. Там ще се обадят на алах и той ще ги спасява. Нема мачин да не ги чуе.

Ами честито на Обединена Европа,това е плод на политиката водена от некъдърните и политици.

Добре, които политици ще бъдат кадърни споре вас и кое прави еддин политик кадърен? Кое е по-важно? Морала на един политик или органиозационите и дипломатическите му качества?

Докато Елисейският дворец изгражда под диктовката на Лондон съвременни линии "Мажино" на отчуждение от измислени врагове, истинските опасности за Франция идват от юг и отнемат живота на доблестни нейни граждани.

Винаги съм си мислел че в днешно време няма такива хора.респект и поклон.за честа на Франция.

Странно е, но явно все още има Хора!

Смайваща новина...всеки ден умират стотици хиляди тъпо драскачи.

Знаеш ли, кое е тъпото? Че един човек поема смъртна опасност заради друг човек и умира, а другият човек е може би боклук като теб. Така умира един свестен, а остава да живее един боклук. Силно се надявам, че спасената жена не е като теб, иначе смъртта на този млад мъж би била безсмислена.

Боклуци са не такива катомечо,акатомакрон и дружките му в Брюксел и София!

Светла му памет на човека! Между другото - самият министър на Франция ви казва, че не е починал, а загинал. Обаче авторът на пасквила твърди че е починал в заглавието, в текста цитира, че е загинал. И демонстрира слабоумието си дотам, че да не може да съгласува две думи.

реално глупава постъпка, ако е оставил семейство... престъпните политици изобщо няма да се трогнат, а ще продължат да пускат орките

А, бе бастун, ако човека не беше се жертвал, жертвите биха могли да бъдат много повече!

Точно така е, както казва "абе". Поклон пред жертвата на полицая, но другите нечовеци ще продължат без свян да ни пускат орките в удобни за тях моменти.

ПОКЛОН !!!

Герой! Но, нека си зададем въпроса кой ги пусна тия във Франция ( и къде ли още не).

И кой го въроъжи този, за да си прави покошението в момент на движения срещу правителствените реформи с цел отвличане на вниманието. Явно имаме един мощен репресивен апарат, разполагащ с впечетляваща бройка от самоубийци, готови да се гръмнат като им връчат оръжието в името на една религия. А полу-грамотните самоубийци вярват, че с тези си действия стават герои (колко са наивни). Е, това е огромната полза от отглеждането на зомбираните - евтини самоубийци.

Надига се гняв в мен против ислямистите как може да са го следили толкова време да знаят че е радикален ислямист и да чакат да убие 4 човека и тогава да го застрелят!Това са изроди в тази полиция във Франция! Сега нека роднините на убитите да съдят държавата Франция за това че са допуснали да убият техните близки как може как може подли идиоти д сте толкова толерантни, но обикновените хора умират а този макрон само протрива ръчички и изразява съболезнования!Вън всички ескремисти исламисти радикални боклуци черни мръсни изроди-вън от държавите ни! И може да ме упрекнете но нали този полицай подполковник мир на праха му е бил трениран как ще стоиш ти като теле и ще чакаш да те убият бе, абе хвърляй се към ислямиста и ако трябва му прегризи гърлото бе как може цял живот трениран за такива работи да го убият като куче????

Ех, силни сме на клавиатурата, силни !

Пишеш глупости! Няма начин да се отличи един ислямист от радикализиран такъв. Ако знаеш - кажи, ще помогнеш реално. Да съдят - е съвет, продиктуван от злоба. Тъй като засега е вярно горното, никой съд няма да присъди в полза на близките. Но ще бъдат допълнително обеднени от адвокати и съдебни разходи, плюс опозорени заради злобата и алчността, която ще демонстрират публично.

"Бийте наред, после Господ ще познае своите". Преди много векове, но валидно. А нещо да ти говори фактът, че сред "нерадикализираните" агентура не се въди?

Сакън, никакво гонене на екстремистите. Че те са безценни - хем евтини, хем тъпи, хем готови да се гърмят сами - можем да си ги пускаме в действие както и когато ни харесва.

Докога ще се търпи този терор?!? Ако има воля от силните световни сили тези убийства на невинни хора могат да се спрат. Защо не се случва?!?

Това е цената за пуснатите тарамбуки в Европа. За съжаление не я плащат виновните.

Светла му памет на този достоен човек. А истинските виновници за тези невинни жертви са си живи и здрави...

Политик дали би се жертвал?! Поклон пред този човек!

Това е обикновен човек. Въпросът е колко обикновени българи биха постъпили така? Ако са много, значи и политици биха постъпили така, защото все пак довчера са били част от нас.

Великан. Това е.

Кога ще е протеста с плюшени мечета и синьо-бели-червени лентички във Фейсбук да се включим масово както изискват Макрон и Меркел.

Слава,чест и почитания! Европа дълго няма да изкара така...трябва мерки

Поредната жертва на ЦЪРЪУ.

Поклон и вечна слава на Човека Арно Белтрам! Истински мъж, истински европеец, истински французин, истински воин! Доказал на всички, че Европа няма лесно да се даде. Кураж и сила на близките му. P.S. ДИР, много ви моля, не го цапайте, като пълните сайта с новините за съболезнования, съжаления и възхвали от страна на управляващи политическите лидери, "светила" от ЕС и други такива отрепки. Те с действията и бездействията си са виновните за смъртта му.

Слава на Героя!!! Изненадав съм, че сред французите има такива герои??? Сигурно е от славянски произход, най-малко майка му е славянка!!!

Непременно, как иначе, да не се забравя, че Бог не обича другите народности или етноси, те не са Негови деца...

Пишеш абсолютни глупости. В една друга статия почти всички одобряват постъпката на крадеца на портмоне изпуснато в магазин и заявяват, че биха постъпили като него, а какво остава да постъпят като французина. Затова Франция е просперираща, а България в боклукарника!

може ли без националистически изстъпления и самооплюване в такава съболезнователна статия?! българин загина преди време, спасявайки английски деца от удавяне. защото беше истински българин, а не помияр като теб и феновете на крадеца на портмонета.

що за глупости?! точно в тая статия ли?!

Нашите полицаи са истински славяни и герои бих се жертвали да влязат също ама не в магазина с теририста, а на грозаната си жена в оня и работа

в славянския боклук няма такива хора

Редовите граждани умират от куршумите на ИДИЛ, които собствените им политици подаряват за тяхна сметка.

Обикновено героизмът на едни се дължи на глупостта на други. За съжаление вторите рядко си плащат.

Е виждам още има от моята гвардия тук там, може би не всичко е изгубено за Франция

кой откъде е

да се създаде и въведе МЕДАЛ на името на Арно Белтрам

КОЙ БОКЛУК Е ПОСТАВИЛ МИНУС ?

Гледате плюсовете и минусите? Трябва да си луд...

Човекът е показал 100% професионализъм и преданост към излълнение на задачата. Подобни хора са крайно опасни за БГ,защото в определен момент могат да защитят задачата, Родината си, което е крайно нежелано от Външните господари. Затова в Полицията и Армията те се вкарват негодни хора, меки китки, явни неспособници и жени чието място не е там. Като следствие Полицаят при сложна задача,няма да рискува, ще си затвори очите и ще пусне престъпника, а армеецът няма да умре на позицията и ще пусне агресора да граби и краде.

Информация от френските новини. Този мръсен терорист е бил съден за дрога и други хулиганства през 2011. 2014 е бил разследван за терористични идеи. През 2015 получава френско гражданство и паспорт... При правителството на Оланд им целуваха г зовете на мюсюлманите. И сега пак продължават де...

Слава на героя! Имало още и в изкелефещените страни от ЕС няколко останали доблестни мъже! От вчера един по-малко ... А защо никъде у нас нищо не пише за вчерашната всеобща стачка из цяла Франция?! Или нашети така наречение джурналя изобщо не могат да забележат новините за събитие, в което са участвали толкова хора от всички отрасли, влакове вчера не вървяха, самолети не летяха, учители не влязоха в клас, магазини не отвориха - хората бяха на улиците с плакати и знамена! Недоволството от лицемерията на ЕС и ЕК - чиновниците, скачащи по свирката на фащ за лични облаги, но пренебрегващи интересите и желанията на собствените си народи, - вече е огромно недоволство, това е трендът на времето, а не с кой цвят костюмче се барнала някоя съпруга или принцеса! Дайте инфо за стачката, за резултатите от изборите на националистическите партии във всяка държава, за истинските настроения в Европа, не ни хвърляйте прах в очите повече с някакви дребни клюки и истериите на островните клоуни за БОВ и шпионски скандали!

Браво! И пак и пак и пак-чукът за какво ни е? Мислите така се коват- непрестанно, неуморно, всеки ден и час.

Ей това е истински герой! Едно на милион! Не е за вярване какви невероятни хора има на тоя свят. Франция може само да се гордее с този човек!

Що тоя пич се размени ами не някой долнопробен толерантен политик - боклук ???

И у нас има достойни хора. Някои дори се самозапалиха заради каузата си. А всъщност едва ли знаете значението на думата "пич", която има отрицателен смисъл и съвсем не е ласкава за този герой.

Всичко тръгва от Йехова, да ти напомня, и сега си е сощото!

хората като Арно Белтрам истински френски герой ТРЯБВА да ВЗЕМАТ управлението на Франция за да я спасят

Млад, хубав мъж, достоен, сигурно е знаел какво прави.... Поклон пред неговата самоотверженост!

планът на куденхов калерги е поредното еврейско недоношче, което засича в реалността. реалността е твърде различна от болните мисли за "интеграция". на практика интеграцията на гяурите е била осъществявана през турското робство. за това не вярвам някой да иска да бъде интегриран в каквото и да е.

Заради тъпанарщината на бездетните и изкукали бабки страдат достойни и доблесни хора. Ислямът е най-враждебната и най-жестока религия - да убиеш друг човек само заради вярата. Трябва да се забрани тази религия в цяла Европа и всички джамии да се разрушат - или да примемат европейските ценности или да си ходят там откъдето са дошли. Тази смърт ще тежи на съвестта на мюслманската бабушкера Меркел.

Бог да прости човека - истински самоотвержен герой! Но всичко това можеше и да не се случи и той да си бъде жив сред близките си, ако антихристовите слуги, управляващи западноевропейските страни, не бяха ги напълнили с дива, свирепа ислямска паплач, мразеща неистово белите европейски християни.

Demokrazia,bratko!Dupe da ni e yako!

Няма нищо общо с демокрацията.

Почивай в мир. Лека му пръст и нека повече хора да са като негов този свят, за да оцелеем като хора! Мир на праха му! Дано сега е на по-хубаво място.

Защо 4. Нали журналистката от Париж тази сутрин каза 16 убити. Тези които слушат Меркел са за съд. Трябва отговорност на политиците за техните решения.

Светла му памет на загиналия! Все пак ползвам поведа да питам:Е КАК СТАВА всеки път така че, с всичките супер точни оръжия да убиват терористите на място и последния човек?? Е, КАК не обезвредиха поне един в крака или незнамкъде, така че ДА ОСТАНЕ ЖИВ за да може да го разпитат от къде е, какъв е и за какво се бори?Оставам всеки път с чувството че ме хързулкат елементарно и ми разиграват конспиративни театри. ДА ВИ ПИТАМ: ако, снимат филм по улиците и те са осеяни с трупове по какво ще разберете?

докато се надскачат бизнесмените и политиците, гинат полицаите и войниците. и тук-там по някой ислямист.

Гнусна история-даже и в такъв момент се намират излишни толерастийни отрепки, които да пишат изродските си тролски минуси под съболезнователните постинги на хората.

до къде ни докараха да не смеем да наречем нещата с истинските им имена

интересно как ли ще се чувстват тези изроди,ако някой от близките на убитите превърти и тръгне да убива и да отмъщава безогледно на фамилиите на убийците

два случая: една орка уби и и разчлени италианска тинейджърка. италиански националист "превъртя" и стреля в тълпа маймуни, като има леко ранени. след което измекярите от антифа излязоха да протестират...срещу расизма. за разчлененото италианско момиче не им пукаше и не са протестирали. втори случай, пак в италия. полицията разгонва незаконни търговци и дрога-дилъри и едната чернилка пукясва, забележи- от сърдечен удар. поради тая "страшна загуба" маймуните трошиха центъра на флоренция, като че ли те са го строили!!! това е положението-планетата на маймуните.