Почина Саша Андреев - един от ранените от буса с Лазар Радков в Украйна

На 20 януари основателят на "Капачки за бъдеще" съобщи, че докато превозват хуманитарна помощ, са били обстреляни с минохвъргачка

Обратно в новината

Коментари - Почина Саша Андреев - един от ранените от буса с Лазар Радков в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kommundetata са за trepaнье ...

Казано е :- Един по един -до крак. Амин!

Няма капачки = няма сухо =няма жертви от украински минохвъргачки.

Нащо лазе получи скъсване на шева на презрамката на ..... сЮтиена.

Това инфлуенсърство ви идва в повече ! За да си направите час реклама, не съобразявате, къде отивате ??? Вие какво си мислехте, че като носите хуманитарна помощ , някой там ще ви очаква с питка и мед ?!??? Навлизате във военна зона и на никой не му дреме кои и сте и какво правите там. Цяло чудо , че сте оцелели. Но жалко за починалия човек. Супер глупаво е да качвате лайфове и постове със снимки от тази безумна “инициатива”. Не знам как не ви тежи смъртта на този човек, който се въвлекли във вашите безумни експерименти.

Нито една капачка повече!

а педалчето путкин мастурбира в бункерчето

Бог да прости човека! За добрината си получи смърт от укронацистките гадове! Няма да има прошка за тях....

Поредната жертва на укрофашистките педерасчета

Край с капачките! Не съм дал и заплата за Усрайна. Слава на Русия!

Путлер капут.

Мир на праха на човекът, не е редно да става така, но мисля си, че украйнците са ги издумкали. Мино-хваргачките нямат голям обсег на действие. Ако беше руска ракета досега да са на оня свят всички.

Амебите могат ли да мислят.

Ти си примера че не могат ...

Повече ням ада участвам в каквито и да е дейности на тия хубавци - капачки, простотии. Държавата дава МИЛИОНИ на Украйна, тоя охлюв събира капачки и прави дарения на Украйна.

Всъщност ,Ако зад Киев не стояха сащ и Англия + немците ,АЗ ,злият щях да бъда наьстраната на Киев ,обаче ,размишлявайки ,АКО САШ И АНГЛИЯ НЕ БЯХА ЗАД СРАЙНА ,ТАЯ ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ НЯМАШЕ ДА Я ИМА...ТАКА ЧЕ ВДИЧКО Е ИЗЛИШНО .ТРЕПАНЕ ЗА РЕЖИМА В КИЕВ .И АЗОВ ,АЙДАР ,ДЕСЕН СЕКТОР,СВОБОДА..

Имах известни резерви спрямо Путин, но. Само заради това, че цял свят неглижираше страданието на хората от Донбас, а изведнъж станаха "загрижени" за останалите - само и единствено от нечисти подбуди - затова повръщам от отвращение!!! Не мога да понасям извъртане и деформиране на истината, при това с гръмки слова, все едно не е ясно като бял ден какво става. Изроди. Затова станах русофил. И хиляди други са като мен.

Стари опорки и евтина путинофилска пропаганда...

Е кое е опорка, кое не е така?!? Путин ли ти е виновен, че не ти става уя? Опорка...

"Шофьорът получи два шрапнела в лявата част на торса .... Аз се сдобих с малко парченце от шрапнел, пробило ветровката и спряно в якето вероятно от презрамката на бронята отдолу", ... Нещо не разбрах - този шеф е бил с бронежилетка, а шофьорът, който почина днес - не е бил с бронежилетка, така ли?

Това ,което е станало е че са ги обстреляли ,украинска военна групировка .със 120 мм минохвъргачки ,.Къде отиват тия каръци ?.

Защо е трябвало да влизат навътре към фронта? Стоварват помощите в киев на бандеровския гнусен режимз,и ВСУ си ги кара където има нужда.

ако ги стоварят в Киев, после укрите ще ги продадат и ще приберат парите. Ти не си ли чувал каква корупция е там!? Храни за войската на двойни и тройни цени.... дори продават западни оръжия на черния пазар...

Ние сме към Русия за вечно! Който не служи на Русия и лично на Президента Путин, сам си е виновен за съдбата! И шрапнела е най-лекия вариант!

Български безродник. Защо живееш в Европа и ползваш благата ѝ? Явно мястото ти е в Азия на руска разкладка..

Благата на Европа? Да лъскаш кенефи за жълти стотинки..

Слава на героя!!! България се гордее с такива българи като Лазар

Особено семейството му.

Били са в територии, които са под украински контрол. Минохвъргачките нямат такъв обхват. Укрите са ги обстрелвали. Лека му пръст на Саша. Не заслужаваше тази участ.

Всеки ден бомбрират там руски фашисти,дано да горят в ада

Бомбардират с мини? Откъде ви изравят толкова тъпи.

Шило ти българин ли си ...

Дебелия ми корав македонски наденик ли е търсил по Украйна. Аз си лежа вкъщи и ми го милват. Не летят шрапнели оттук оттам.

Да не се възбуждаш, като четеш за умрели хора? Продължавай да си лежиш и гледай да не излизаш много, особено на избори...

НЕ СЕ доставя хуманитарна помощ по този начин.... А загиналите момчета и момичета на по 18 до 20 години в Донецк, също доставяли помощи, някой еня ли го е или те са "руснаци, да мрат"....

Тъпако, как да отидат, като орките са го окупирали и са отворили фронтова линия между Донбас и останалата част на Украйна. Иди ти, да занесеш помощи, като си такъв гений. Само си сложи сйемачки в джобчетата, че може да те могилизират. Орките-окупатори са добра тор за плодородната украинска земя.

Един нацист по-малко! И то в денят на освобождението на Освиенцим, приет за ден на възпоменанието на жертвите на Холокоста! Няма нищо случайно!

Ако нацистите превозват хуманитарни помощи, то какви са любимите ти освободители с танковете и ракетите? Ходи да блееш пред Кадиров, смешник...

ПОКЛОН!!!

Бих искал повече такива поклони да правим.

Споко, и за теб ще направим!!!

Сащ дадоха стотина милиарда долара, България даде към милиард лева, малко ли са че и капачките трябваше да отиват там?

Отидоха Капачките, ама без капачки!

100 човека писаха, ама или се правите на тъпи или не се правите и сте си... с пари от капачки се купуват линейки в България

И уя ми ли търсят в Украйна? Сега е модерно да си русофоб и да обичаш Зеленски.Много скъпо им излезе пиара на тия.Сега ще си седи на задника и да гледа българските деца.

Всичките путинофили тук са и антибългари. Постовете им го доказват.

Всичките байдънофили тук са антибългари. Постовете им го доказват.

Народ от предатрли и дебили

Една дума не вярвам на поддръжниците на украйна вече.

Те също не си вярват. И вече са много предпазливи във Фейсбук, не се вихрят така необуздано, защото няма лайкове. Но тук анонимно чак се насират..

Много си тъп

Наричайте го с истинското му украинско име: Олександр Андриiв!

Няма да видите качачка от мен вече

100% зад атаката стоят украински нацисти. Те не прощават на никого.

Смятай колко много се подразбира, че даже не се и повдига на въпрос.

Става вьпрос за руски фашисти?какво тьрсят на чужда земя тьпак

Коя земя им е чужда на Руснаците?

Съжалявам за човека, тъжно е. НО благотворителността е такъв акт, който за да е истински....има нужда само от едно нещо-тишина ! Мъдри хора са казали "Направи добро и го забрави" . Тази медийност, това слагане на байрячета, отвратителната показна и лицемерна жертвоготовност са нещото което добрите хора усещат и съмнението се прокрадва ....въпреки стотиците постове в мрежите и десетките платени репортажи. Това с генераторите но онова синьо-дясно ваксинирано прасе манол пейков беше още по- отвратително. Мина рошавия през всички телевизии, а държавата ни се гъне от кризи, те хукнали света да оправят.

от всу

Ако нямаше капачки, нямаше да умре

Никакви капачки вече

Ами война е там. Умират хора.

Ако някой разбира от религия, как беше, този както добър мирянин отива в рая и ще получи награда 71 девственица? Примерно ако бог днес няма на разположение 71 девственици, а надарени 71 банту негри, означава ли че ще получи негрите за награда?

Не, тях ще ги пази за теб!!

Ние сме закъсали като Марко на Косово поле, те тръгнали на фашисти да помагат, срам и позор.

Не на фашистите, на украинците помагат. Фашистите са ги обстреляли.

Е да де, украинци, фашисти, все тая

Бог да го прости. Жалко е, че е починал, но са отишли в район, където се води военна операция - рискът е по-голям от обикновен ден в София, примерно. А за това каква "хуманитарна" помощ оказва България на Украйна питайте Киро - простото.

Ти нали си умното

Да, аз наистина съм умното.

Толкова злъч и омраза в тези коментари. Само се чудя дали ако вие бяхте от другата страна пак така щяхте да говорите. Как може да злорадствате след такава новина. Явно е че цялата ви ценностна система или липсва или сте си открити социопати.

Омраза има само в такива като теб, които се нервират и беснеят от фактите, опитвайки да оневинят убийците.

И аз ти шибнах един минус.... безобиден си, ама ей така, да изразя българската позиция!

Обаче мълчат кой ги е обстрелвал, защото знаят,че фашистите са ги гърмнали. Ако бяха Руснаците щяха да опищят орталъка.

И това не е случайност, няма какво да се чудят. Затова даже не се повдига на въпрос кой е стрелял. Ежедневно укрите си гърмят за кеф по който премине. То затова и населението не може да се евакуира. Пък и нали им доставят нови и нови боеприпаси, и нацистите си ги думкат и се радват като маймуни.

Де са капачките е крайна сметка?

Лазар е отишъл заради снимките ..можеше да прати багажа по ДИЕЙЧ ЕЛ..

Така е който кара капачки..с гранати...

Слава Украини! Слава героям!

Щом пожелаваш смърт, ще ти се върне. Който кълне му се връща

Ит ГОЛЕМИТЕ ДЕМОКРАЦИЯ ШЕ ИМ ПРАТЯТ ТАНКОВЕ..ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ БИЯТ И ДА ГИ ТРЕПЯТ ..СЧУПЕНИТЕ ,ЛЕОАРДИ ЗСМИНАВАТ ЗА СРАЙНА ..ГЕРОИЧНО ..ПЪРВО ТРЯБВА ДА ГИ РАЗКОНСЕВРВИРАТ.

Ако руснаците бяха утрепали и капачкаджията-олигофрен тази вечер в Котарака щях да танцувам Казачок а после танц със саби. Жалко...

Като видиш линейка я целиш с камъни, нали?

Едно е да искаш да доставиш помощ, съвсем друго да се завреш в полето на военни действия. Съжалявам!

Света се е развивал и е стигнал дотук, защото винаги доброто е побеждавало злото, така ще бъде и сега и всички уроди, които са на страната на руската сатанинска сбирщина ще горят в ада заедно с руските изроди начело с Путин, предупредени сте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

значи за теб доброто е кафявата чума на Хитлер, Бандера и Шухевич, низвергната и от евреите, които най-вече пострадаха от тях, а злото е убиваните в продължение на 8 години мирни жители на Донбас??? Сбъркани са ти идеалите, ходи на лекар да се прегледаш!

Що за извратеняк си като наричаш украинците фашисти, които си избраха евреин за президент, що за дебилен урод си ти ????????????????????????????????

Е сега ще събирате ли още капачки?

Капачките убиха поредният човец който им се върза.

Не е лошо да влезете в профила на автора на поста във Фейсбук. Има много снимки от войната в Украйна и на една от тях пише: "Още една част от нашите продукти и генератори за ЗСУ достигна до своята цел на фронта. Благодаря ти, Валери, за твоята жертвоготовност да бъдеш и наш посланик на добра воля между България и Украйна!" Има серия от снимки в същият пост и кьорав цивилин не се вижда. Вижда се знамето на "Десен Сектор".

Има ли някой който да вярва на тези шарлатани, които като Киро допринасят за смъртта на невинни украинци?

Тези десен сектор със пречупените нацистки кръстове. Военнопрестъпници и убийци. Значи е помагал на изроди. Добре са направили че са го ликвидирали укрите.

Има снимки с цивилни