Коментари - Почина работникът, пострадал при взривовете в "Арсенал" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже вчера бе обявено за "контролиран" взрив, за който никой не знаеше и не подозираше, явно и смъртта на този нещастник е била строго "контролирана". Бог да прости загиналия и да накаже престъпните виновници!!!

Съболезнования на близките. Да попитам - контролирано ли е починал или не? Ще се търси ли отговорност на хората, които уверяваха вчера сутринта, че всичко е точно, всичко е контролирано, няма жертви и разрушения, и е било едва ли не планирано? Или тихомълком тези дилетанти ще си останат на работа, защото завода трябва да бълва, за да напълни дебелия задник на биволицата, с риск тия хора да убият още някого?!? Липсата на кадърни хора е навсякъде. Но да влезеш в Евросъюза, да изравниш цените с тамошните и да даваш трохи на отговорните, докато ти караш майбах си е, меко казано, престъпление! Естествено, че за 2 000 лева ще се хване само необразован или такъв, дето си е купил дипломата от някой ВУЗ. Кадърните ще отидат навън за пет птъи повече! Но това дъртите комуняги не го разбират, и българския народ се изнизва като пясък през пръсти! Накрая - него няма да го има, и тия паразити ще останат с празни ръце!

Колко ниска е станала цената на човешкия живот...

Смятай щом планирано взривяват и пак умират хора що за тъпанари са събрани там! Закривай го това недоразумение наречено Арсенал! Сега кой ще поеме отговорност? От висшестоящите, не да ми пишат пак човешка грешка.

Знаеш ли какви пари се печелят от износа на оръжие, никога няма да бъде позволено този завод да бъде затворен.

Парите са по важни от хората за съжаление...