Коментари - Почина бащата на Крокодила Гена и Чебурашка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не си ''перКо''?!?

поредния съветски графоман,който гушва букета ще липсва само на промитите от комунистическата пропаганда мозъци

пардон, никакъв писател

Абсурдно е в медия да има такава отчайваща неграмотност : Отдава се свързва с отдаване под наем, а Удава е думата, която търсите !

писател!?

Не видях съветски и после руски анимации с агресия, груба лексика, с прекосени физиономии на неидентифицирани странно изглеждащи персонажи, неузнаваеми и понякога неопределяеми по вида си зверчетата, които децата ни гледат по западните анимации и, които не ги възпитават на добро и естетика. Създават се впечатление, че тези филми понякога създават не съвсем здрави хора психически, а децата ни стават жертви на нездравото им въображение. Oe[djd

Може и да си прав, но не знам защо чакахме с нетърпение "Всяка неделя" да оплакнем окото с Пинко или Том и Джери... Виж, "Ну Пагади" беше друга бира... Останалите "мультики" бяха пълен талаш.

Не си прав, тъй като понятие нямаш за успеха на руски анимационни филми.Само един пример давам: " Ёжик в тумане" (Таралеж в мъгла) получил 35 международни премии. А последния "Маша и мечок"има голям успех в много държави.

Не си видял, щото ти е промит мозъка. В Ну, погоди! въобще нямаше агресия, а?

Може и да има нещичко, ама е жежничко, поетичко, приказно! А не бум, взрив, ... като в хамериканските филми за възпастни!

Няма и да видиш качеството, там. Важното е количеството без смисъл да бълва гущерчета/доларчета/. Това и смъсъла на тези "филми". Или както са казали нашите деди... "Парица е царица" и "Парата прави фукарата"! Така творим, така живеем...

промит от комунистическата пропаганда мозък съветските болни са най-здравите болни

Поклон !

Светла му памет! Има следа след него.

Не знаех дори, че е бил той! В такива моменти само това може и трябва да се коментира. Никакви препирни! На всичкото отгоре днес е и Голяма Богородица, Успение Богородично, та да внимаваме поне с приказките.

При съпоставка с детския екшън Том и Джери, много неща могат да станат очевидни. За зрящите.

Не могат да се съпоставят шедьоври като Tom & Jerry ; Ну , погоди ; Крокодила Гена и Чебурашка ; Мики Маус ; Bugs Bunny & Elmar и т.н. ! Човек може да им се възхищава !

Казах, "за зрящите".

Мозъците с опорки забити в тях няма как да знаят кои са зрящите.

Зрящи явно са само на Савушкина:):):)

Героите са му безсмъртни ! Няма как да забравиш крокодила Гена и Чебуршка !

Едни от най-милите и положителни образи създавани някога...

Шедьовър. Но е забранено за чалгаджии от 12 до 82г.

и за онези населяващи остатъците от днешна евроталибанска Чалгария.

Допускам, че се опитваш да кажеш нещо лошо за българите и България. По повод смъртта на Е.Успенски. Опитай пак. Може пък да ти се получи.

чудесни филмчета за деца!