Коментари - Алексей Навални е починал в затвора | Днес.dir.bg

Алексей Навални е починал в затвора

Съобщението дойде от федералната служба за изпълнение на наказанията на Руската федерация, все още не е потвърдено от адвокатите на опозиционера

Обратно в новината

Коментари - Алексей Навални е починал в затвора | Днес.dir.bg

Коментари

Беше много глупаво от негова страна да се върне в Русия.

Не е починал,Путин го уби мъчително.Но има видов ден...

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Трябва да си много тъп, за да мислиш, че Путин има интерес от смъртта на Навални точно сега!

Починал ! ? Така ли вече се нарича политическото убийство ? Поредното !

ако Асандж умре в затвора - това какво ще е? Почивка, нали?

Макя ти!?

Един боклук по малко.

Само не разбирам защо в определени новини, ип адреса ми е блокиран ?

Не е починал, а са го починали. Почти съм сигурен, че е консултирано и с международните фактори. Просто беше истински борец за свобода !

Според 1. Царе. глава 25, Навал(ни) (на иврит: נָבָל Nāḇāl, "глупак"[1]) е богат халевит, описван като суров и намръщен[2].Той участва в история, в която е заплашен от Давид заради обида и накрая убит от Бога.

Всуе се морите чада мои! Както е казано в Светите книги, ще мине малко времв и няма да ме видите! Та и Навални като Немцов или като бай Джефри, изиграха си ролята и трябваше да бъдат използвани за последно от тези които им плащаха. По същия начин ще се случи и на Грозевчето, на тичкащото пред вятъра намагнитено прасенце, и на други знайнони незнайно продажни отрепки сложили св в услуга на отвъдморските си господари. To be an enemy of US is dangerous, but to be a friend is fatal!

Дреме ми на патката. А какво става с мигрантите изсипвани със самолети у нас??

стаь

Не се учудвам, след интервюто на Путин трябваше да се направи контра-операция и да се притъпи ефекта на интервюто. Случайно дни след интервюто изведнъж затворника Навални умира... Случайност? Не мисля!

смъртта на кремълското джудже ще бъде аплодирана от целия свят

който има полза от смъртта на един заточен и затворен опозиционер е Путин. . Не допускам да е така тъп,че да героизира Навални чрез смъртта му. Мое мнение е.

Да бе, било на Путин работа, той ли има интерес да го трепе точно преди изборите, какво му пречи тоя на Путин - в затвора е, няма власт, отвреме навреме полайва оттам като нас от форума, така че какво може да навреди, пък и ако е Путин логично ще го убие след изборите или миналата есен доста преди изборите, кой ще си вкарва автогол баш преди изборите да го убива. Очевидно е че това върши работа само на "приятелчетата" на Навални, в затвора не им върши работа, ама "убит от Путин" преди изборите ще им е по-полезен. Нищо ново под слънцето, позната тактика.

какъв патриот може да е един американски продажник, платен, а откъде точно се обажда жена му четеш ли и чатваш ли? - "Съпругата на Навални заяви на Мюнхенската конференция по сигурността"- ако ти говори нещо това, това е последна фаза на предателството да си на тази конференция. Ако не ти е ясно значи си поредната облъчена, безмозъчна овца и поне не се мъчи да пишеш поредните опорки.

А в Русия ли да седи, бе русофилче? Отрепаха мъжа ѝ там, тва не ти ли казва достатъчно за какво иде реч, или мисълта не тече нещо?

Поредния употребен от сащ и ЕС, колко удобно умира точно преди изборите в Русия, не е месец след тях, или преди 4-5 месеца да речем, а точно непосредствено преди изборите и когато яко губят на фронта, та да отвлекат внимание от там, стари терористични номера на най-терористичния режим в света, има опит още от преди 70г кога пусна атомни бомби и то над чисто цивилно население. И как сихронно цялата либерастка медия вие в един глас. Изтъркано и познато. Жалко за руснаците ако се връзват на такива пропаганди.

За съжаление това е моделът “Сталин” и нищо ново за човешката история! Дано всеки плати за това, което е сторил! Поклон пред паметта на Навални и всеки, борещ се за по-добър свят!

Убиха Навални. Следващият е путлер_ сволач

Навални е мъртъв?Да не би Джон Ф. Кенеди да е жив?

.....

(0)

Добре е направил!

...

(0)

Многократно сме изяснявали технологията на Сатрапията - безправие, потисничество, произвол, който води до откровени убийства от или в името на фюрера. Говорили сме каква е целта на путинистите в тези форуми - да опростачават езика и да насаждат омраза, ведно с "възхитата" от самия фюрер. Това ли ни предлага тази примитивна пропаганда - политически убийства. Тук се пропагандира именно това - а Редакцията спи ли спи. Абсурдно е да се подвизават в демократична държава някакви Шила, Паникюорчета, Инженерчета, Гъгнещи, "Лоши муцуни" и пр. путинисти. Както сме изяснявали - Погнуса!!! Както сме изяснявали - тези хора са пропускали часовете по хуманитарни дисциплини - затова при тях радикално са унищожени няколко пласта няколко пласта от човешкия хуманизъм и най-вече просветителският хуманизъм. Доказателство ли?! Прочетете "мислите" на путинистите в тази "форумна клоака" - те са пропити от фашизъм. Автентичен!!! Путинистки!!! На фюрера!!!

Кой си бе кавал? Мръсен фашист, чакаш за някакви подаяния за да тролиш тук!

Света според вас русоробите света се дели на руснаци и фашисти, други няма, а това е нацизъм иначе казано, руски боклуци!

 

Рецитала на опорките на укромастиите и троляка на Дебелян и Галя е просто жалък. Даже когато пише във профила на Бойко Борисов :). - Без паника (налага се да подписвам, когато дирниците забранят в полето име това, което предизвиква ужас у курпулентния им господар) :))

Така е в живота, поне в някои държави - дребните злобни грозни посредствени кариеристчета убиват или мачкат големите смели мъже. Само се запитайте, кой от двамата ви изпълва повече идеализираната представа за руснак? Израждате се много стабилно.

Изроди

Един въпрос, който не би трябвало да затрудни дори дете. Каква ще историята след Дядя Вова и какво ще пише там за него? Дотук историята е следната: След като Ленин умря (1924), се оказа, че второто лице в партията, другарят Троцки, е предател. Каменев, Зиновиев, Бухарин и Сталин свалиха Троцки и го изгониха от СССР (1927). Но след няколко години се оказа, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове и вредители. Тогава доблестният другар Хенрих Ягода ги арестува (1936). Малко по-късно Ягода е арестуван като вражески агент от Ежов (1937). Но след няколко години се оказа, че Ежов не е другар, а обикновен предател и вражески агент. И Берия го арестува (1938). След смъртта на Сталин (1953) всички разбраха, че и Берия е предател. Тогава Жуков арестува Берия (1953 г.). Но Хрушчов скоро научи, че Жуков е враг и конспиратор. И изпрати Жуков в Сибир. А малко по-късно се разкри, че Сталин също е враг, вредител и предател (1956). А с него и по-голямата част от Политбюро. Тогава Сталин е изваден от мавзолея, а Политбюро и присъединилия се към тях Шепилов са изгонени от честните партийци, начело с Хрушчов (1957). Минаха няколко години и се оказа, че и Хрушчов е волунтарист, измамник, авантюрист и враг. Тогава Брежнев изпрати Хрушчов в пенсия (1964). След смъртта на Брежнев се оказа, че и той е вредител и причинител за застоя (1964-82). След това се смениха двама, които никой дори не успя да запомни (1982-85). И тогава на власт дойде младият и енергичен Горбачов. И се оказа, че цялата партия била партия на вредители и врагове, но той сега ще оправи всичко. И така се разпадна СССР (1991). А Горбачов се оказа враг и предател. След това дойде Елцин и забрани КПСС. Но по-късно и Елцин се оказа предател. Затова пък той посочи честния чекист Путин за свой наследник. Какво натам с Путин ще се случи случи, всеки ще се досети.

И защо му е на Путин да го убива? Съдейки по реакциите, някой друг има файда от това - веднага вресна. Не му се получи атентата срещу Макрон, с който трябваше да пребори възторга на западните народи от интервюто на Путин и намери начин пак да го изкарва злодея. 80% одобрение - Навални е обикновен мошеник и не е заплаха. Затова и беше в колония с интернет.

Мъченик. RIP.

В кочината остават путлерастите. Интересно до къде ще я докарат така без мозък? Ще се избият сами до 5 години като мутрите от 90те.

Те мутрите избиха ли се... Я си пусни г зо намазаните новини по нова... Май още са тук?!

Това е. Вече никой няма да пречи на пътя към светлото бъдеще. Тоя беше последния.

Сега след като се дерусифуцираха ще вържат. Кадиров ще е новия президент след като Путака хвърли топа.

Е най сетне ,аман от лакей и утрепки като дневални! Бог да го прости …нали си беше шмекер …отиди при Господ да го лъже ама едва ли …

За корумпето НИЩО.

Който се е хванал да прави от руските орки хора добро не е видял. Примери много...

И от българите също :)

Ами такава е съдбата на предателите, причтелю... Които предават - умират!

Предател тука е Путин

Га ли колим украински прасета?

Тъпа руска орка

В Русия мислят, че е умрял Навални... Навални беше убит от Путин. Умря Русия.

Навални е осъден първо за финансови престъпления! Другите присъди дойдоха после!!! Стига глупости! Всеки престъпник казва, че е невинен, а в САЩ когато каже ЦРУ!!! Кой престъпник от Сибир е получавал такъв огромен достъп в Интернет и медии?! А в САЩ затворниците пускат ли ги по медиите от затвора, че нещо не се сещам!!! А в Гуантанамо нещо за съд да кажете?! И каква полза има Путин да го убива?! Я, помислете кой има полза от смъртта му?! САЩ и васалите му само!!! Според вас кой го е убил?! Ей, прост народ, ей!!!

Думи да коментирам тъпия ти коментар

Колко си тъп бееее. Скалъпени престъпления всеки режим може да съЗдаде ама ти как да се сетиш като нямаш мозък за 5 копейки.

И него убиха орките му с орки. Мястото им е в Иран и Монголия.

Мръсни изчадия адови руски В ада да горите, убийци

Тази статия с коментарите под нея показва душевната тюрма и нищета на путинистите

Все пак е странно... Путин няма ама никаква полза в момента да го ликвидира! В затвора той си беше безопасна игла... Да не говорим, че по принцип Навални никога реално не е бил заплаха за Путин. А и господарите му не го обичаха много, защото например беше заявил, че Крим няма как да се върне на Украйна... Някой играе подли игри, но е трудно да се каже кой...

Колко да е трудно да се каже? Освен путкин няма кой друг да е виновен. Ама вие тъпите ватенки от девет кладенеца вода ше изкарате. Та те сами рускиъе прасета си признаха вината за опита за убийство на Навални какви още доказателства ти трябват бе тъпак?

Незнам. Не съм го гледал. Чиста загуба на време. Чакам интервюто с новия президент - Кадиров. Ти нали си се обрязал. Че иначе няма да се вредиш в новата руска администрация. Ха-ха.

По тази логика шотландците и лондончаните вече са се обрязали с техните пакистански ръководители, а британците са станали хиндуси...

Докат чакаш гледай с Пеевски...премиер е все пак... после му занеси ибрика че и Доганя е на зор...

Коментари - Алексей Навални е починал в затвора | Днес.dir.bg

Алексей Навални е починал в затвора

Съобщението дойде от федералната служба за изпълнение на наказанията на Руската федерация, все още не е потвърдено от адвокатите на опозиционера

Обратно в новината

Коментари - Алексей Навални е починал в затвора | Днес.dir.bg

Коментари

Беше много глупаво от негова страна да се върне в Русия.

Не е починал,Путин го уби мъчително.Но има видов ден...

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Трябва да си много тъп, за да мислиш, че Путин има интерес от смъртта на Навални точно сега!

Починал ! ? Така ли вече се нарича политическото убийство ? Поредното !

ако Асандж умре в затвора - това какво ще е? Почивка, нали?

Макя ти!?

Един боклук по малко.

Само не разбирам защо в определени новини, ип адреса ми е блокиран ?

Не е починал, а са го починали. Почти съм сигурен, че е консултирано и с международните фактори. Просто беше истински борец за свобода !

Според 1. Царе. глава 25, Навал(ни) (на иврит: נָבָל Nāḇāl, "глупак"[1]) е богат халевит, описван като суров и намръщен[2].Той участва в история, в която е заплашен от Давид заради обида и накрая убит от Бога.

Всуе се морите чада мои! Както е казано в Светите книги, ще мине малко времв и няма да ме видите! Та и Навални като Немцов или като бай Джефри, изиграха си ролята и трябваше да бъдат използвани за последно от тези които им плащаха. По същия начин ще се случи и на Грозевчето, на тичкащото пред вятъра намагнитено прасенце, и на други знайнони незнайно продажни отрепки сложили св в услуга на отвъдморските си господари. To be an enemy of US is dangerous, but to be a friend is fatal!

Дреме ми на патката. А какво става с мигрантите изсипвани със самолети у нас??

стаь

Не се учудвам, след интервюто на Путин трябваше да се направи контра-операция и да се притъпи ефекта на интервюто. Случайно дни след интервюто изведнъж затворника Навални умира... Случайност? Не мисля!

смъртта на кремълското джудже ще бъде аплодирана от целия свят

който има полза от смъртта на един заточен и затворен опозиционер е Путин. . Не допускам да е така тъп,че да героизира Навални чрез смъртта му. Мое мнение е.

Да бе, било на Путин работа, той ли има интерес да го трепе точно преди изборите, какво му пречи тоя на Путин - в затвора е, няма власт, отвреме навреме полайва оттам като нас от форума, така че какво може да навреди, пък и ако е Путин логично ще го убие след изборите или миналата есен доста преди изборите, кой ще си вкарва автогол баш преди изборите да го убива. Очевидно е че това върши работа само на "приятелчетата" на Навални, в затвора не им върши работа, ама "убит от Путин" преди изборите ще им е по-полезен. Нищо ново под слънцето, позната тактика.

какъв патриот може да е един американски продажник, платен, а откъде точно се обажда жена му четеш ли и чатваш ли? - "Съпругата на Навални заяви на Мюнхенската конференция по сигурността"- ако ти говори нещо това, това е последна фаза на предателството да си на тази конференция. Ако не ти е ясно значи си поредната облъчена, безмозъчна овца и поне не се мъчи да пишеш поредните опорки.

А в Русия ли да седи, бе русофилче? Отрепаха мъжа ѝ там, тва не ти ли казва достатъчно за какво иде реч, или мисълта не тече нещо?

Поредния употребен от сащ и ЕС, колко удобно умира точно преди изборите в Русия, не е месец след тях, или преди 4-5 месеца да речем, а точно непосредствено преди изборите и когато яко губят на фронта, та да отвлекат внимание от там, стари терористични номера на най-терористичния режим в света, има опит още от преди 70г кога пусна атомни бомби и то над чисто цивилно население. И как сихронно цялата либерастка медия вие в един глас. Изтъркано и познато. Жалко за руснаците ако се връзват на такива пропаганди.

За съжаление това е моделът “Сталин” и нищо ново за човешката история! Дано всеки плати за това, което е сторил! Поклон пред паметта на Навални и всеки, борещ се за по-добър свят!

Убиха Навални. Следващият е путлер_ сволач

Навални е мъртъв?Да не би Джон Ф. Кенеди да е жив?

.....

(0)

Добре е направил!

...

(0)

Многократно сме изяснявали технологията на Сатрапията - безправие, потисничество, произвол, който води до откровени убийства от или в името на фюрера. Говорили сме каква е целта на путинистите в тези форуми - да опростачават езика и да насаждат омраза, ведно с "възхитата" от самия фюрер. Това ли ни предлага тази примитивна пропаганда - политически убийства. Тук се пропагандира именно това - а Редакцията спи ли спи. Абсурдно е да се подвизават в демократична държава някакви Шила, Паникюорчета, Инженерчета, Гъгнещи, "Лоши муцуни" и пр. путинисти. Както сме изяснявали - Погнуса!!! Както сме изяснявали - тези хора са пропускали часовете по хуманитарни дисциплини - затова при тях радикално са унищожени няколко пласта няколко пласта от човешкия хуманизъм и най-вече просветителският хуманизъм. Доказателство ли?! Прочетете "мислите" на путинистите в тази "форумна клоака" - те са пропити от фашизъм. Автентичен!!! Путинистки!!! На фюрера!!!

Кой си бе кавал? Мръсен фашист, чакаш за някакви подаяния за да тролиш тук!

Света според вас русоробите света се дели на руснаци и фашисти, други няма, а това е нацизъм иначе казано, руски боклуци!

 

Рецитала на опорките на укромастиите и троляка на Дебелян и Галя е просто жалък. Даже когато пише във профила на Бойко Борисов :). - Без паника (налага се да подписвам, когато дирниците забранят в полето име това, което предизвиква ужас у курпулентния им господар) :))

Така е в живота, поне в някои държави - дребните злобни грозни посредствени кариеристчета убиват или мачкат големите смели мъже. Само се запитайте, кой от двамата ви изпълва повече идеализираната представа за руснак? Израждате се много стабилно.

Изроди

Един въпрос, който не би трябвало да затрудни дори дете. Каква ще историята след Дядя Вова и какво ще пише там за него? Дотук историята е следната: След като Ленин умря (1924), се оказа, че второто лице в партията, другарят Троцки, е предател. Каменев, Зиновиев, Бухарин и Сталин свалиха Троцки и го изгониха от СССР (1927). Но след няколко години се оказа, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове и вредители. Тогава доблестният другар Хенрих Ягода ги арестува (1936). Малко по-късно Ягода е арестуван като вражески агент от Ежов (1937). Но след няколко години се оказа, че Ежов не е другар, а обикновен предател и вражески агент. И Берия го арестува (1938). След смъртта на Сталин (1953) всички разбраха, че и Берия е предател. Тогава Жуков арестува Берия (1953 г.). Но Хрушчов скоро научи, че Жуков е враг и конспиратор. И изпрати Жуков в Сибир. А малко по-късно се разкри, че Сталин също е враг, вредител и предател (1956). А с него и по-голямата част от Политбюро. Тогава Сталин е изваден от мавзолея, а Политбюро и присъединилия се към тях Шепилов са изгонени от честните партийци, начело с Хрушчов (1957). Минаха няколко години и се оказа, че и Хрушчов е волунтарист, измамник, авантюрист и враг. Тогава Брежнев изпрати Хрушчов в пенсия (1964). След смъртта на Брежнев се оказа, че и той е вредител и причинител за застоя (1964-82). След това се смениха двама, които никой дори не успя да запомни (1982-85). И тогава на власт дойде младият и енергичен Горбачов. И се оказа, че цялата партия била партия на вредители и врагове, но той сега ще оправи всичко. И така се разпадна СССР (1991). А Горбачов се оказа враг и предател. След това дойде Елцин и забрани КПСС. Но по-късно и Елцин се оказа предател. Затова пък той посочи честния чекист Путин за свой наследник. Какво натам с Путин ще се случи случи, всеки ще се досети.

И защо му е на Путин да го убива? Съдейки по реакциите, някой друг има файда от това - веднага вресна. Не му се получи атентата срещу Макрон, с който трябваше да пребори възторга на западните народи от интервюто на Путин и намери начин пак да го изкарва злодея. 80% одобрение - Навални е обикновен мошеник и не е заплаха. Затова и беше в колония с интернет.

Мъченик. RIP.

В кочината остават путлерастите. Интересно до къде ще я докарат така без мозък? Ще се избият сами до 5 години като мутрите от 90те.

Те мутрите избиха ли се... Я си пусни г зо намазаните новини по нова... Май още са тук?!

Това е. Вече никой няма да пречи на пътя към светлото бъдеще. Тоя беше последния.

Сега след като се дерусифуцираха ще вържат. Кадиров ще е новия президент след като Путака хвърли топа.

Е най сетне ,аман от лакей и утрепки като дневални! Бог да го прости …нали си беше шмекер …отиди при Господ да го лъже ама едва ли …

За корумпето НИЩО.

Който се е хванал да прави от руските орки хора добро не е видял. Примери много...

И от българите също :)

Ами такава е съдбата на предателите, причтелю... Които предават - умират!

Предател тука е Путин

Га ли колим украински прасета?

Тъпа руска орка

В Русия мислят, че е умрял Навални... Навални беше убит от Путин. Умря Русия.

Навални е осъден първо за финансови престъпления! Другите присъди дойдоха после!!! Стига глупости! Всеки престъпник казва, че е невинен, а в САЩ когато каже ЦРУ!!! Кой престъпник от Сибир е получавал такъв огромен достъп в Интернет и медии?! А в САЩ затворниците пускат ли ги по медиите от затвора, че нещо не се сещам!!! А в Гуантанамо нещо за съд да кажете?! И каква полза има Путин да го убива?! Я, помислете кой има полза от смъртта му?! САЩ и васалите му само!!! Според вас кой го е убил?! Ей, прост народ, ей!!!

Думи да коментирам тъпия ти коментар

Колко си тъп бееее. Скалъпени престъпления всеки режим може да съЗдаде ама ти как да се сетиш като нямаш мозък за 5 копейки.

И него убиха орките му с орки. Мястото им е в Иран и Монголия.

Мръсни изчадия адови руски В ада да горите, убийци

Тази статия с коментарите под нея показва душевната тюрма и нищета на путинистите

Все пак е странно... Путин няма ама никаква полза в момента да го ликвидира! В затвора той си беше безопасна игла... Да не говорим, че по принцип Навални никога реално не е бил заплаха за Путин. А и господарите му не го обичаха много, защото например беше заявил, че Крим няма как да се върне на Украйна... Някой играе подли игри, но е трудно да се каже кой...

Колко да е трудно да се каже? Освен путкин няма кой друг да е виновен. Ама вие тъпите ватенки от девет кладенеца вода ше изкарате. Та те сами рускиъе прасета си признаха вината за опита за убийство на Навални какви още доказателства ти трябват бе тъпак?

Незнам. Не съм го гледал. Чиста загуба на време. Чакам интервюто с новия президент - Кадиров. Ти нали си се обрязал. Че иначе няма да се вредиш в новата руска администрация. Ха-ха.

По тази логика шотландците и лондончаните вече са се обрязали с техните пакистански ръководители, а британците са станали хиндуси...

Докат чакаш гледай с Пеевски...премиер е все пак... после му занеси ибрика че и Доганя е на зор...