Софиянец пребит с палки след забележка с клаксон (видео)

Четирима души са арестувани в София заради жесток побой с палки на Околовръстния път, при който е ранен 30-годишен мъж, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Софиянец пребит с палки след забележка с клаксон (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратителни изроди, всеки ден са на пътя, около нас и около децата ни! Прости, нагли, съвременни...

Цветан Петров, който уби полицая Цветан Младенов, отърва затвора. Гардът получил тихомълком едва 3 години условна присъда за жестокото меле пред столичния тузарски клуб "Текила" на 3 март миналата година. Петров е бил признат за виновен от Софийския градски съд още в началото на февруари тази година. Присъдата е била потвърдена в края на юни и от апелативните магистрати. Според мотивите на съда 31-годишният подсъдим е действал умишлено и е съзнавал, че може да рани тежко своя съперник и пряко го е целял. В същото време обаче магистратите са категорични, че става въпрос за небрежност. Според изготвените експертизи по делото след аутопсията на Цветан Младенов била установена тежка черепно-мозъчна травма, довела до смъртта му. Полицаят е починал не от юмруците на своя опонент, а след като се ударил в бордюра пред тузарската дискотека.

Вьпрос кьм т.нар. "магистрати": Ако не беше го ударил щеше ли да си удари главата в бордюра и да умре? Сьщия вьпрос кьм баничките: Ако не бяха нападнали 2 та да бият 18 годишен хлапак щеше ли да му спре сьрцето заради заболяването което е имал? Не знам дали осьзнавате, ча тези които трябва да раздават правосьдие са слугите на мрака.

Такива като тебе ги правя на сапун. Ще има да бягаш през комина на крематориума, под формата на пушек.

Сега да ги приберат за дълго и на топличко, че направо са хиперактивни!

Бойче, не взе мерки във Враца и виждаш какво става. Хората набраха смелост, виждат, че става тяхното със сила и се оправят сами. Това не е добре и за тебе - толкова сто и нагоре килограмови безстрашковци по улиците и всичките с мозък на пиле и злоба на орангутан и най-вече с чувство за безнаказаност, с Его голямо колкото твоето, самочувствие на победители и агресия - на твое място ще сънувам кошмари. Ама нали знаеш - каквото сам си направиш и цяло село не може да ти го направи. Ти Бойче си Франкенщайн. Дори си по-добър от него, защото той създаде едно чудовище по свое подобие, което надмина създатели си, стана неконтролируемо и унищожи създателя си. А ти Бойче създаде много чудовища по твой образ. Както казват руснаците - Паживьом увидим ...

Когато Борисов е на власт золумджиите се разбесняват! Той е от същото котило! Какво очаквате?

Защо дебели страхливци, бият все хора, които не могат да им окажат отпор и защо дебелите страхливци винаги числено превъзхождат жертвата. Тия пък са били и жена, защото са били четирима сигурно. Защо не се сбият помежду си двамата селяндури от Враца и четиримата селяндури от Околовръстното.

Тъпи копелдаци ! Това не се прави така,на това място в този момент и време! Но няма а преподавам уроци на 40-годишни малоумници сега ше го ядат........

Преди години имах познат (тъпичко момченце от село), чиято единствена мечта в живота беше да стане охрана на някоя "мутра". И се започна - стероиди, тренировки, стероиди, повече стероиди, още повече стероиди, оплешивяване на 25 години и.... О ЧУДО, Бог чу молитвите му - най накрая стана "охрана" на някакъв палячо. Започнаха да го возят в джипове като домашен любимец. От това, което ми е разказвал съм с впечатление, че 99% от работата му беше да бие (заедно с още 3-4 дебила) беззащитни хорица, защото са "засякли" колата на "шефа" или защото някой е погледнал накриво "шефа" в чалгатеката. Идилията продължи няколко години, докато един ден, провеждайки "рутинна наказателна операция" попаднал на някакъв чичка, който излязал с брадва от колата си. Другите трима "охранители" бързичко отпрашили с джипа, нашия решил да се докаже като най-верното куче на "шефа". Резултатът беше 4 месеца в болница и разминаване на косъм от ампутация на карака. Та и такива работи стават понякога.

Спортист, силов! Вижте го и си правете изводите правилно! Този гаранция е бил хора по пътищата. Сега пак се е пробвал, но си е намерил майстора!

баба ти е силов спортист мутра. най- обичам такива всевиждащи и всезнаещи чички като теб. Васко не е мутра и не е бил хора по пътищата, гаранция.. дано не си правиш често такива повърхностни "правилни" изводи.

Палката с която са го били е на твоя Васко,а жена му псуваше като хамал и има заслуги за разбитите му зъби.

Не се обяснява кой е карал рисково. Може би спортиста за което е наказан. За да се въведе ред в движението по пътищата пътната полиция трябва по този начин да наказва а не да пише наказатени актове.

Всеки е виждал как карат охранителите на мутри.

Много ми се иска да попитам, какво прави министър Бъчварова ? До кога ще заема поста, който не е за нея? До кога ще примигва неразбиращо срещу журналистическите въпроси и ще дава неадекватни отговори? Та тя е пълно недоразумение там !! Господин Борисов, моля Ви, намерете друг пост за госпожа Бъчварова, а поста вътрешен министър, дайте на човек, който наистина може да Ви върши работа. Искаме да бъдем защитени и ние и децата ни и родителите ни. Вие явно от пътешествия по света и у нас, не виждате какво става по улиците, в училищата, в къщите по селата, в апартаментите ни ? Ами бият ни, ограбват ни, отвличат ни, убиват ни !!! Мутрите се завърнаха, господин премиер, а Вашия вътрешен министър, както винаги премигва неразбиращо на парцали...

В знак на справедливост съм готов да отрежа ушите и носовете на тия изроди с тъп нож, само ми ги оставете вързани, за няколко минути съм готов !

Ако си караш колата нормално а някой се шмугва рисково пред тебе и ти натиска клаксона за да ти се присмее няма ли да искаш да му направиш това, което са му направили в случая. Той си е мислел, че свирка на такива безобидни човечета като тебе. Помисли си преди заемаш страна.

Селото пак не е разбрало, че говедата са го засекли и набили,.

Да се пеним няма смисъл. Такива не трябва да стигат до съда тъй като от там ще ги пуснат. Нижен е народен линч или народен стрелец с драгунов и добра подготовка за да ги зели в окото то километър тези тупани всеизвестни. Нужно е да не подминаваме с лека ръка такива ситуации когато ги видим. Можем съвсем успешно да си намерим на черно кои каквото оръжие може като не е никак нужно да е огнестрелно за да е способно да прати такива бандити при сънчо без да ги убива. Има тейзъри с електрически срелични, има въздушни пушки полуавтоматични и автоматични, както и мини въздушни автомати които при зор правят много поразии, но най-вече е нужна народна солидарност примесена с хитрост и смелост за да се намесваме в помощ на закъсали сънародници. Освен това помислете и за онези политици дето обричат хиляди хора на глад и мизерия, болести и в последна сметка смърт. Тях какво ? да ги оставим да безчинстват и дишат ли...неееее от тях трябва да започнем!те са малко и са концентрирани около и във властта та не е сложно да бъдат намерени и неутрализирани.

Не е ясно кого искаш да линчуваш. Спортиста който е карал като хулиган понеже е бързал за работа и си е подсвиркал с клаксона или тези които са го наказали.

по принцип става въпрос за около 250-300 семейства + родата им до 2-ро коляно демек около 2000-2500 човека. при добра организация ще стане за няколко часа :) и държавата ще живне за има няма 3-4 месеца след първоначалното стъписване :)

Само съда може да компенсира. Нека отреди както е на запад достатъчна финансова компенсация. Всеки бияч да си плати по 200 000 лв. за удоволствието. Следващия път ще се замислят тези дебили.

Аз съм 105 кг. 195 висок. Обикновено нося и брадва в колата си. Републикански шампион съм по смесени бойни изкуства. Що не се опитат на мене да ми изрепчат, а ? Тия палчици са ми като клечки за зъби. Ще им строша на двете и ще им ги забия в гъза. А, пък, имали и пистолети, видиш ли ти ? И кво като имат пистолети, а ? Дръжки. За по - малко от минута съм обезоражил и съм го спукал от бой. Много ми е интересно що не се опитат да ми издържат на мене, а ? Ще ги изтикам от пътя още преди да са разбрали кво точно се случва. С колелата нагоре ще ги обърна

Филмар ходи си играй играта. Сигурно така си правил и на жоро илиев, На илия павлов, чорни? Такива като теб само като ги видите и пълните гащите/ щял да бие той. Сиг си 60 килограмова компютърна нинджа по клавиатурни изкуства

Абе, всички зад монитора сте големи смелчаци, бе. Даже, повече и от на две ракии в кръчмата. Я, да те вида на живо, дали ще си пак така, а ? Давай координати. Не ми се ослушвай като мангал спипан по време на кражба.

от Баш Мутрата, та на долу...

Жалко а пребитото семейство. А на тази гнусна паплач пожелавам да им измрат децата ако имат такова,и понеже имам буквата м на дланта,винаги става това което пожелая. Тия не заслужават да живеят,дано в затвора да има по бабаити от тях,че да им пръснат задниците. Гнус и отерат в шибаната държава. Че и лъжат. Мутри и наркомани.

Я ходи си гледай турските сериали и не коментирай и не кални да не ти се върне на тебе щото аз имам двойно М

То и сега имаш право да носиш оръжие, но правата ти за употреба са така изписани в закона, че ще влезеш в затвора за неправомерна и непропорционална отбрана! Ще ти кажат защо те като са с бухалки, ти си стрелял с пищов? Трябвало е и ти да си с бухалка или да си се гръмнеш сам с твоето оръжие! Иначе не е по закон и гориш! Е ако не си като мен! Аз при такава ситуация си ги гърмя в комплект! НС нали е законодателен орган, така ги пръква законите, че да се отърват при положение, че те попаднат в такава ситуация!

Тези изроди, които оглеждате, ще мрат от изроди. Това е потресаващо, но на българите не им пука, защото са прости. Добре че не живея в тази проклета глупава държава, в която останаха само глупаци!

Ти живееш в УСА, познах ли? Я си гледай у ваше село какво стаа.

В тая държава ние колим и бесим !!!! И този се е правил на важен. Защо не свири на тия с големите джипове които понякога са като кортеж. Щото всеки зе да се дуе на обикновените хора, само че тия пичове не са обикновени а мутри и му показаха. Няма значение кво караш ние сме навсякаде

пасаторе, да емнат и теб, пък и без да си им свиркал, тъпо парче какова!

Естественият отбор е биологичен процес, при който полезните за организма наследствени черти се срещат все по-често във всяко следващо поколение на една популация, а неблагоприятнитевсе по-рядко. За късмет еволюцията рано или късно ще се погрижи за теб или по скоро за нас - всички останали, като ни спаси от подобни скапани гени като твоите. Дано да е рано

КЪДЕ СИ БЕ, ГЕРБАДЖИЙСКА СВИНЬОООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!! АЙДЕ ИЗЛЕЗ ДА НИ ОБЯСНИШ, КАКВИ УСПЕХИ СТЕ ПОСТИГНАЛИ!!!!

Тваа се случва с професионалнатаа подкепа на 7 прокурори, множедство експерти, съдии, слелдователи, лекари и пр. корумпирана маса, оправдали безобразието на убийцитее на Тодор от Враца. Мжмчето имало цаболване и си умряло от него, а побоят и свадата с каяците не е допринесла с нищичко! Така ще е занапред - протипоставяш се на арогантния - пребиват те, а съдът и всички "експерти" "доказват" твоята вина!!

Тези мутри трябва незабавно да ги вкарат в затвора.

Другари управляващи, докажете, че има правосъдие. Само да не се окаже, както във Враца, че битият е болен (психически например) и сам си е избил зъбите, а ония с палките просто са се разхождали....

Тези мутри трябва незабавно да ги вкарат в затвора.

бг мъжът и еволюцията вървят в различни посоки

Изроди!!!

"През цялото време край тях са минавали коли, но никой не спрял." Случаят Враца - 2. Що да се намесват простите селяни, нали не тях ги бият (този път!) Малоумници, докато не започнете да се държите като гражадни, със самосъзнание и съвест, ще ви бият, ограбват, правят за смях и пак ще ви е малко!!! В Германия за обикновено спречкване между мъж и жена в метрото спират цялото влакче и викат полиция!

А как щеше да реагираш ТИ, сложен селянино? Как ТИ, "многоумнико", щеше да се държиш като гражданин? Щеше ли да спреш, да слезеш и да отидеш да ядеш бой и ти? Или предпочиташ да пишеш глупости пред компютъра? Какво друго, освен да звъннеш на 112, щеше да направиш, ама честно?

Ако българите бяха мъже, щяха да спрат много коли и суответните мъже да поизлязат на чист въздух. На биячите щеше да им се дръпне определено и нямаше да бият. Но понеже българските мъже носят повечето п..ки, нещата стоят така. Добре че Бойко има в гащите си топки, та поне ги арестува. Ясно е, че най-вероятно червената съдебна система ще влачи едно такова дело, макар да няма шанс, освен да ги осъди. Да платят една глоба вероятно и да се надсмеят на правителството, което от два мандата води борба срещу червена съдебна система. Смешното всъщност е, че има граждани (всъщност червени селяндури), които са силно обезпокоени от борбата на ГЕРБ срещу съдебната система. Парадокс! А като изнасилят баб им, почват да ругаят Бойко що нямало полицай на баба им в леглото, че да я пази лично. На цял свят е известно, че борбата с престъпността се води по съдебен ред, а останалото е просто технически процес. Но в Бългаиря червените изродчета не го знаят. Те и много други неща не знаят, но им се прояснява.

Истината е, че пишеш абсолютни глупости! Позамисли се (ако можеш) малко над написаното от тебе и ще се увериш, че е така! ;-)

ТИЯ БОКЛУЦИ НЕЗЕМНИ ТРЯБВАШЕ ДА ЗАСЕЧАТ КОБРАТА ИЛИ САШО ПЕЦОВ ИЛИ КОКО ТАЙСЪНА-Е ТОГАВА ЩТЕШЕ ДА СЕ НАИГРАЯТ-АКО БЪДАТ ОСЪДЕНИ ИМ ПОЖЕЛАВАМ ПАЗАРДЖИСКИЯТ ЗАТВОР-НЕВЕСТИ ЩТЕ СТАНАТ ТАМ

Егати и държавата ,най хубавото нещо което ми се е случило до сега през живота е ,че имах късмета да се махна преди 10 години .И във случей като този ,усъзнаваш че думите на Бойко за генетичния матерял са много правилни,затова няма да се оправим никога

Добре си се махнал, България няма нужда от такива като теб! Пък като гледам и не си много грамотен ;)

Ама ти нали си се "оправил", че и си се "усъзнал". Какво се пънеш да коментираш нашето битие, все едно е твое? Всеки акъл дава от пичка си лелина!

Сутринта даваха инцидента по телевизията.Мутри от всякъде.Ще се окажат невинни,защото в страната на мутрите те са закона.Кураж на младото момче и жена му,дано се оправят.Не знам дали е имало турско робство,но роби сме били,и такива сме си останали.

Това другари е страната на тиквите, вие си ги избрахте!

Грешно другати, грешно, според поръката и опорните точки новината трябва да е такава: Бързащ за среща бизсмен беше възпрепятсван от неумел шофьор. Охраната взе назабавни мерки.

Голямолайнев

хахаха е те доста престъпници носят скъпи костюми и обувки и са добре сресани и парфюмирани хахаха. Хехехе разсмя ме. ТВА КАТО ЛАФА НА ДЕНИ МИНИСТЪР " ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИ БИЗНЕСМЕНИ" Щото го е страх да каже или по точно иска да крие престъпниците щото трябва да ги нарече ПРЕСТЪПНИЦИ!

Гюлеметов или Големанов?

Нека да видим всички какви ще са последствията за тези нагли биячи. Не се крият изобщо, не им пука.Главният прокурор се е заел разбира се на думи, но на действия, ако се потули всичко това значи само едно - могат да бият и да мародерстват над всеки!

Кога ще разрешат свободната продажба на оръжие че народа да се самоочисти от мръсотиятя..

Тя е разрешена...

Мутрите вилнеят необезпокоявани и ненаказани. Народа да се въоръжава!

ВОТ ВАМ ДЕМОКРАЦИЯ ! По времето на социализма такива работи немаши.

Имаше. Но не ги пишеха по вестниците и не ги казваха по телевизията. Понеже тогава мутрите бяха синовете на ЦК на БКП. Даже сина на първия беше хвърлил момиче от етаж на хотел. СтанкоТодорв пред аудитория във ВУЗ беше казал по този повод: "Оставете горкото момче, бе!..." Така че си имаше и още как! Отделно от това може да се каже, че днешнат апрестъпност е следствие от диктаторски режим в период на промяна. Нарича се посткомунизъм и се характеризира с повишена престъпност и неспособност на съдебната система, пак поради престъпност. Така че и тогава имаше, и сега пак е със същия произход, но по-нашироко разпространена. С годините ще мине, но само когато допремахнем комунизма. Пак ще има престъпност, но не толкова и не от тази.

Господин Борисов, искрено и лично към Вас, имам питане:Ще се свържете ли ИСКРЕНО и ЛИЧНО с Чистачите от джиповете, които успешно "разчистват" пътищата, от нас, обикновената РАЯ?Така, както се свързахте с чистачките от летището??? Трябва ли да се подготвят с "букет" от палки и пищови, за да посрещнат вестоносци от МВР и прокуратура?А, между другото: нека букетът да не е в жълто, защото жълтото е на РАЗДЯЛА!С какво и с кого, сам ще се сетите!

Гюлеманоовв...тъпооо

Бияча на ВОЛЕН изпълзя от клоаката.

"ДИР", за пореден път смесвате много сериозни казуси от различно естество, с което тотално размивате мазалото в държавата! Докато "врачанският инцидент" е, меко казано, казус от битово-истеричното състояние на нацията, то екшъна на Софийското околовръстно е от значение за т.нар. национална сигурност на държавата. Защото ако в единият случай са замесени някакви си регионални "Понички", тук, в София си "имаме" работа с хора, които лазят по нервите на държавните институции. Затова ви моля да не смесвате ракията си с експлозив.

и двата случая си приличат лазели понервитена държавните иституции хахах е тва беше хахах голям лаф. Хахахха държавните институции нямат нерви глупако. А имаме ръковидители които са зависими и съшност работят за престъпноста начело с Бойко Борисов!

След като са охранители, не следва ли палките да се ползват само при самоотбрана......?!? И защо са ги ползвали след като човекът е не въоръжен, няма палка или друго пособие за бой ...? Защо са одарили жена му......? Много въпроси, но малко са отговорите, за сега....!

и напълно неправилно. Коет ое показателно че не си наясно с едно закони в българия има на книга. Никой не ги прилага. И най-важното силния изяжда слабия. Явно си мислиш че държавата е това шуробаджинащина, престъпления и лудост.

вече се знаят кои са, ако съда ги пусне под парична гаранция следва план " Б" ........лично отмъщение..... силни са когато са в група ...... "обработване" по отделно "на парче" е по добрия вариант ........

Сега разбирам защо комунистите бяха забранили използването н клаксона в столицата.

СЕГА ВЕЧЕ СЪМ СИГУРНА,ЧЕ ТОДОР Е НЕВИНЕН!!!