Съдът оправда сина на Ценко Чоков за побой

Районният съд във Враца оправда сина на бившия кмет на Галиче Ценко Чоков - Мартин, който бе обвинен за побой по хулигански и расистки подбуди.

Обратно в новината

Коментари - Съдът оправда сина на Ценко Чоков за побой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧОКО ...ЧАКАМ ТЕ В МОЯТА КИЛИЯ.....ЩЕ ТИ ПРЪСНА ХАЛКАТА И ЩЕ МИ ЯДЕШ РЯЗАНАТА ГЛАВА.......ЩЕ ТЕ ПРАВЯ БУЛКА

"Господ създаде хората, а полковник Колт ги направи равни"

Ще взема право да завръша с диплом задници ще бръша. Хем ще лижа,хем ще бръша, докато добия вид на мръша. Но ще бъда на заплата във съдебната палата.

Пределно ясно е защо битият се е отказал. Да обжалват и да разгледат предварителните показания дадени пред съдия. Къде са ромските организации да защитят момчето?

Че какво чудно има в гербаджийската мутро-държава...

Защо по тв-то ,пресата не се пише и дава какво искат хората-какво ги възмущава,как оъкликват на поредните горещи теми....НЕ ИМ ИЗНАСЯ!!!

оъкликват -възкликват

Щото са част от схемата:(

Не че съм фен на нашенския съд, ама нали прочетохте че "жертвата е оттеглила обвиненията" към изрисуваното боди?

Сети се само защо :) едва ли заради по-голямо обезщетение от исканото официално. Гнила държава, гнили управляащи , а народа спи или го е страх...безнадеждни сме просто :/

някакви изкуфели"тарикат-балами" Северозапада да мине към Румъния,то този съдия Красимир Георгиев трябва да го вкарат в румънски затвор.

Каква изненада...

Този само като го погледнеш и ведна- га ще кажеш,че е изрод като баща си.

-За правосъдието в България на 100% е вярна фразата " Когато в съдебната зала влязат хората с тогите, Темида срамежливо се изнизва през задния вход". Затова все по-чести стават случаите, когато гражданите нагледно илюстрират известната друга фраза:"Господ създаде хората, а полковник Колт ги направи равни"! Свидетели се отказват от показанията си от страх за живота си - ето защо трябваше задължително специализирания съд да разглежда и анонимни сигнали! Когато съдебната система даде неопровержими доказателства, че се е очистила от съдии, които формират вътрешното си убеждение съобразно големината на пачките с парични знаци!

Анонимните сигнали могат и да отпаднат.

Нееее бъобще детето не е виновно. Вижте колко му е миловидна мутричката, какви красиви и модерни татуировки има, син ма баща си, мил, красив, учтив, помага на старите хора......става да отсъпи место в рейса на възрастните....просто детето пример. Как може съда да се съмнява в човешките и душевни качества на този ангел слезнал от небето сред нас смъртните?!

тия богаташки пендели няма ли кой да ги самоубие?

/Мястото на този коментар е най-отпред/ В България няма на кого да разчиташ,че ще те защити,нито на МВР,нито на прокуратура и Съд може да се разчита,всички институции не работят или работят в полза на престъпниците и парите под масата!!! Плати ли си престъпникът,където трябва веднага го оневиняват!!! В България се напълни с психари и престъпници,които си се движат свободно по улиците и си правят,каквото си искат,защото се чувстват безнаказани! Е как да не бягат хората от тази проклета държава,как да останеш тук и да развиваш бизнес,след като всички престъпници са безнаказани и ти нямаш никакви права срещу тях,няма кой да те защити и цялата държава е зад престъпника и срещу теб!?? Няма такава държава никъде по света!!! Сега за управляващата мафия най важното е евро председателството,защото знаят,че от там текат парите,които могат да крадат чрез обръчите си от фирми и изобщо тази управляваща мафия не я интересува,какво става в държавата,защо днес има 9 протеста,защо народа се бунтува,това не ги интересува,интересува ги да изглеждаме стабилно в очите на евро шефовете им за да може да отпуснат милиарди за крадене!!!! И ще лъжат евродепутатите,колко добре било в кочината България,затова трябва всички да сме на улицата за да разбере Европа,че тук нещата не са такива,каквито ги представят!!!!!! За да разберат,че мафията управлява България в последните 30 години и краде милиардите им чрез обръчи от фирми!!!! Те трябва да ни врътнат кранчето за да се оправят нещата в тази държава,а народа да е на улицата и депутати да висят обесени по стълбовете!!!!

Не смееш да свидетелстваш защото на другия ден ще те претрепят. Няма държава, а Бацето се мисли за фактор. Боже слез си прибери вересиите.

Да ви сер_м на съдебната система. Нямало доказателства! Тоя малоумно изкривен полу-идиот трябваше да полежи малко. Поне 6 месеца, да усети как е там и каква е реалността. А не с пубертетската си грозна мутра да си кара свтомоболчето със заграбени парички. Няма оправия.

Докато има Боко, ще има и Чоко.

Глупости! Чоко го имаше преди да има Боко! Братята Галеви - също!

"На Мартин Чоков също са повдигнати обвинения за участие в престъпната група, лихварство, отвличане и побой. Освен това, той е привлечен и за принуда, както и за заплаха със смърт." Има ли нужда изобщо от коментар? Не е ли ясна причината за ширещата се в България престъпност? Или страх от организираните идиоти или корупция в съдената система или и двете!

Извод: "Спасението на давещия се е в неговите ръце" Дук Лето Атреидес Първи : "Справедливост ли? дукът погледна към него. Кой моли за справедливост? Ние създаваме наша собствена справедливост. Създаваме я тук, на Аракис за да победим или да умрем. " Справедливостта в България е по почина "Направи си сам" !!!

А има ли съд в БГ ?

И питаш ?! Нали скоро им увеличиха заплатите, значи има ! Поне за заплати - има :):):)

" По време на делото обаче жертвата изненадващо се отказа от показанията си." Що пък да е изненадващо???!!!

Мартин Чоков е силен и на нежния фронт и до скоро беше опекал връзка с хитовата софийска рап звезда Елисия.

Е, хайде сега, голяма работа! Важното е, че у нас няма олганизирана престъпност - само хаотична. Всичко организирано е само в центъра на София - около НДК и Народния театър - това е важно за моята страна.

Дано поне се задейства уличното правосъдие и да намерят чоковеца в някоя канавка.

България се напълни с психари и престъпници. Движат се свободно по улиците и си правят,каквото си искат- защото се чувстват безнаказани. А съдът и прокуратурата се като АРМЕНСКИЯ ПОП.

По време на делото обаче жертвата изненадващо се отказа от показанията си. Не е изненадващо, че са я отказали, изненадващо е, че е изненадващо.

Някой да е изненадан от решението на българския "справедлив" съд????

Това е напълно нормално за България. Особено при положение, че още преди 1 година журналисти откриха кои са хората на Чоков във врачанската прокуратура. Дето се вика той си е наше момче, каквото и да направи, никой нищо не може да му стори. За мен е по-интересно битото момченце -едно такова дебело циганче, което се изметна от показанията си, сега като излязат на свобода и баща и син, къде ще се крие.

не разбрахте ли ?! Такива доказани боклуци и престъпници : НА ПЛАЦАААААА, НА ДРЪВНИКА!

За пореден път се доказва, че българският съд е най- справедливият съд! Вчера оневиниха Крокодила, а днес Чоковчето! Всички истински престъпници на свобода, а вместо тях самоубиват някой невинни, за да си измият ръцете!

Имаш ли парички - Обичан си от всички ! А най-много си обичан от съдиите , прокурорите и магистратите !

Как няма да го оправдае. Щеше да учудващо обратното

Хвала на българския съд! Хвала! После като ни плюват от Европа, че съдебната ни система била куца от ВСС мрънкят, че не било така! То един кокошкар не могат да осъдят, та камо ли акулите от по-високите етажи. Предлагам да се закрие българската съдебна система, така и така файда няма от нея освен милиарди масраф на гърба на всички ни! Амин

Така е. А съдиите само си вдигат заплатите.

За такива само куршум ги оправя. Грешка е, че потърпевшите разчитат на корумпирания ни съд. Естествено е, че ербапите ще си платят за да останат сухи. Ще продължат да изнудват и отвличат и ще си избият пак парите. Мисля, че мутрягите ще си намерят майстора рано или късно, все на някой ще му писне от тях.

Всеки си намира майстора по някое време. Особено ако си служи със силови методи. Да си спомним за Поли Пантев.

Срещу колко?

ДА ЖИВЕЕ РОДНОТО НИ "НЕКОРУМПИРАНО" ПРАВОСЪДИЕ!!СЛАВА, ВЕЧНА СЛАВА!!!

Какъв е сладур само!? Изцяло татуиран, с вид ГЕРОЙСКИ!

оставка! само с ердоган ще има ред за всички

Какъв ердоган бе . Айде феса, гарата, Анадола. Марш .

В България няма на кого да разчиташ,че ще те защити,нито на МВР,нито на прокуратура и Съд може да се разчита,всички институции не работят или работят в полза на престъпниците и парите под масата!!! Плати ли си престъпникът,където трябва веднага го оневиняват!!! В България се напълни с психари и престъпници,които си се движат свободно по улиците и си правят,каквото си искат,защото се чувстват безнаказани! Е как да не бягат хората от тази проклета държава,как да останеш тук и да развиваш бизнес,след като всички престъпници са безнаказани и ти нямаш никакви права срещу тях,няма кой да те защити и цялата държава е зад престъпника и срещу теб!?? Няма такава държава никъде по света!!! Сега за управляващата мафия най важното е евро председателството,защото знаят,че от там текат парите,които могат да крадат чрез обръчите си от фирми и изобщо тази управляваща мафия не я интересува,какво става в държавата,защо днес има 9 протеста,защо народа се бунтува,това не ги интересува,интересува ги да изглеждаме стабилно в очите на евро шефовете им за да може да отпуснат милиарди за крадене!!!! И ще лъжат евродепутатите,колко добре било в кочината България,затова трябва всички да сме на улицата за да разбере Европа,че тук нещата не са такива,каквито ги представят!!!!!! За да разберат,че мафията управлява България в последните 30 години и краде милиардите им чрез обръчи от фирми!!!! Те трябва да ни врътнат кранчето за да се оправят нещата в тази държава,а народа да е на улицата и депутати да висят обесени по стълбовете!!!!

Съдът оправда сина на Ценко Чоков за побой Още един нормален ден за съдебната ни система.

Ауууу, е тва е самец. Алфа мъжкар.

Този не трябва да ходи по улиците с нормалните хора. ВБНС - В България Няма Справедливост.

Егати съдът!

Този келеш ще го поканят ли на някой прием с европейски лидери по случай европредседателството. Просто да им разкаже докъде стигнахме в борбата с корупцията и реформи в съзебната система.

Шило

Ами така е- пострадалият е сам, без защита...Смее ли да се опълчи срещу насилника си, който е от силните на деня?

И този Чоков ще го намерят застрелян или пребит някъде и полицията ще търси мотив.

Шило

Най-удачно е да го причислят в графата "нещастен случай"

а дано!

циганизацията на европа започна с влизането ни в ес.за какво ни е европа след като живеем в средновековие?

ЦЕНКО И СИНТ МУ ГИ ДЪРЖАТ В АРЕСТА ПОЧТИ ДВЕ ГОДИНИ.ЗАЩО СЕ ПРОТАКА ТОЛКО ДЪЛГО ?АМИ АКО В СЪДЪ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НЯМА СТАБИЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?КОИ ЩЕ ПЛАЩА АКО ЦЕНКООСЪДИ ДЪРЖАВАТА КОЕТО ПОЧТИ Е СИГУРНО?ПРОКУРОРА КОИТО Е ИЗДАЛ ПОСТАНОВЛЕНИЕТО ЗА ЗАДЪРЖАНЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ ЩЕ БЪДЕ ЛИ ВКАРАН В ЗАТВОРА ЗА ДВЕ ГОДИНИ?

Айде бе, честно ли ! Няма стабилни доказателства за тоя от снимката и за всичките истории покрай баща му... не вярвам! Самата му снимка е доказателство , че е пълен дебил !

Айде бе, честно ли ! Няма стабилни доказателства за тоя от снимката и за всичките истории покрай баща му... не вярвам! Самата му снимка е доказателство , че е пълен дебил !

Никой не се съмнява в некъдърността на тази смешна институция.

Е ? те Крокодила Пуснаха че тоя пикльо ще съдят , Този е от детската градина !