Още един младеж почина след побой в Студентски град

В болница "Пирогов", без да дойде в съзнание, е починал 24-годишният Борис Киряков, съобщиха пред БТА от лечебното заведение.

Обратно в новината

Коментари - Още един младеж почина след побой в Студентски град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъп пост-много тъп и дразнещо безмислен... как да н е виновна дърявата бе- я се замисли малко( ако не ти е голям проблем ) какво щеше да е ако такова нещо се случи в кембридж или оксфорт... не , че там са застраховани и не стават понякога- на 3-4 години такива неща- а тук на 4-5 дни де ... и какво измисли , като се замисли- , наи -напред , че полицията одавна да е хванала престъпниците... после- те одавна да търкат наровете-и дори да са с присъди за по 15- 20 години...- а къде е наща скъпа полиция... запита ли се -или ти е трудно чак толкова да мислиш- аз ще ти кая къде е тя- пази дилърите на дрога-на метамфетамините и хероина на боико-рапоня... по-добре такива като вас елементи да не пишат постове- доказват пристрастност към мутри и престъпници и престъпления- и незаинтересованост към това -кое как и защо се случва -и какво трябва да се прави... трябва просто властта-както и кметицата да си свършат работата-ама не става-понеже финансовите интереси там на другаря боико борисов , чрез подставени лица там са невероятно големи...- ще му секнат приходи от дрога , контрабанда и проституция за милиони... там е печатницата и пералнята за милиони на мутрата - поярникар боико борисов.. хора-спрете си децата-там освен мутри ,дрога и проституция - друго няма -а и не се очетрава да има в следващите 10 години...

Вечерен час трябва да се въведе за дискотеките и кръчмите, а не само за общежитията. Как може да се спи и после да се стане рано за лекции или работа като отсреща кръчмата дъни до 3 или 4 ч. Объркват се тотално биоритмите. Но кой го е еня. За целта си има кафета, алкохол, амфетамини, кокаин... А и на бирата рекламата я знаете нали: Live now, sleep later

Взети били мерки, правени били проверки... всяко чудо за три дни!

Е вече не се пуши по кръчмите-трябваше да сме станали европейци.ХА...ХА

Докога държавата ни с нейните недокрай изковани закони ще позволява за умират така нелепо български деца?Докога ще позволява да се шири свободията в най-нисшата й форма?Докога българските майки ще ходят с черни забрадки за сметка на бездейството и нехайството на Българската държава? Докога,г-да управляващи?

Студентски град няма нищо общо със студентските кампуси в нормалните Европейски страни. Нашият "студентски" град е град на греха. Там има в изобилие секс (проституция), наркотици, далавери, побои и убийства! Кръчмите и дискотеките никнат като гъби след дъжд и са развъдник на масова престъпност. Потърпевши са всички обитатели на "студентски" град - жители-собственици и студенти. Няма по-разпасано нещо от този град, но явно някой има интерес това да е така. Къде е кмета на "студентски" град да въдвори ред, спокойствие и сигурност в него?????

някой знае ли кой е кмета на Студентски град?

Пишете и кое е заведението - поне да се пазим и не посещаваме места, където ходят побойници. Чалгата затри не малко хора вече,а най-лошото е, че това не е края и поколения ще трябва да се прочиства.

Постепенно се връщат Тошовите правила. Които си бяха напълно обосновани и то не от "тоталитарното желание на партията" а от стандартното поведение на всяка една голяма и случайно събрала се за продължително време група от развити и жизнени индивиди.

Чета и се чудя - защо ес говори с такава ненавист за децата. Селяни били, не знам какви били ... Всички сме такива, след като допускаме подобно нещо. повечето сме били студенти и знаем за какво става дума, нали ... нека да не лицемерим, а да направим нещо реално.помислим. А иначе Бог да прости момчето и лека му пръст! И да поплачем за младостта му...

Който пише за провинциален манталитет и "хората от провинцията" в Студ. град, никога не е ходил там вечер. Та те повечето хора по заведенията са т.нар. софиянци. Питайте вашите деца, дето живеят в София къде ходят на дискотеки и чалготеки.

Със сигурност не ходят в студентски град!В центъра има достатъчно качествени дискотеки!

Другарки и другари, нашите деца ще измират докато е в сила култовата фраза казана мисля че от др.Костов "по-малко държава повече демокрация" и съответно се разпаднахме като държавност и оредяхме. А знаете ли как се е разпаднала Римската империя. Чували ли сте фразата секс, разврат и... наркотици. Чували ли сте за римската провинция Юдея. А за култовата реплика "изгонете търговците от храма". И за голямо съжаление шайбата вече се върти на високи обороти.

Селандурите идват заради евтините общежития и да избягат от село, под 1% идват в СТ.Град за да учат. Да изнесат ВУЗовете в кампуси с вечерен час и там да са хора които искат да учат, а не само ебане и поркане до несвяс.

БРАВО ЗА КОМЕНТАРА! ТОВА Е ИСТИНАТА!

Гражданино-столичанин, ти на училище ходил ли си? А за кампуси с вечерен час и без всякакъв алкохол, съм ЗА.

Ха ха да махнем паметника - възпитайте си децата бре ей

Трябва да има повече полиция и да задължат всяко заведение и супермаркет и баничарница да наслагат по 2-3 камери и отделно ощината и МВР да сложат система за видеонаблюдение и нещата ще си дойдат на мястото. Здрава ръка трябва но няма кой да я даде ...

Егати и студентите - вместо да си живеят живота - те се бият и убиват - какви са тези глупости и няма ли вече да се направи нещо по въпроса? Студентски град е като бойно поле, а полицаите там само ги виждаш от време на време като безучастни наблюдатели, возещи се напред назад!

В тяхното село, да си живееш живота е, да се напиеш и да се сбиеш.

Все чакаме държавата да се намеси. НЯМА ДЪРЖАВА. Има само частни интереси представяни като решения в полза на обществото. Всичко е сведено до елементарната култура и уважение на човек от човек. Не може всеки да се води студент, като 3/4 от тези хора са се махнали от родния си град за да поработят в софия и да поживеят на нисък наем. На никой не му пука за университета.

да бъдеш убит заради кифла...каква ирония...

Колко студенти трябва да умрат за да се вземат мерки от власт имащите. Присъди трябва да има за ректори, общински съветници и служители и държавни служители, които са истинските виновници.

НЯМА КОЙ ДА ВЪЗПИТА ЕДНО ДЕТЕ, ОСВЕН СОБСТВЕНИТЕ МУ РОДИТЕЛИ!!! "Студентският град" е пълен с куцо, кьораво и сакато, чиято единствена цел е да остане в София, за да виси по заведения и бърдаци. Не може до всеки един такъв екземпляр да седи полицай, за да го пази да не направи някоя глупост. Стига с безсмислени призиви и оплюване на държавата! По-добре всеки да си възпита наследниците.

Студентски град е отвратително място. Престъпниците от цяла България са се събрали там, включително и професорите в университетите, а ректорите са босовете на мафията, подкрепяни от висши политици. Който не вярва, да се разходи там през нощта - дрога, биячи, барове и интоксикирани деца. Аз го заобикалям от далече, пък да си пратя детето там - няма начин!

Нашата милиция Ви пази.

Докога ще се избивате бе деца,живейте сега ви е времето

някои така го разбират живота - дискотеки, чалга, бой, мацки, алкохол и дрога (може и в друг ред). Лека му пръст на момчето и кураж на близките му!

"Най-вероятно Борис е ударил фатално главата си, падайки на земята."?! Ще излезе, май, че момчето само се е пребило.

Такива неща стават в БАНДИТСКИЯ град!

Взетите мерки са без резултат!!!!Докога ще умират деца?

Боже,боже,колко много прости хора има.Човека е загинал от престъпност провокирана и поощрявана от държавата,а те си пишат за елементарни нужди на задниците си......... Затова трябва да ви вдигат цените - защото сте прости и никога не виждате причинно-следствените връзки..

Абсолютно !!!

за убиеца Илко?! Той е подготвял убийството и не са го нападали близнаците!!! Кого защитавате бе, сган мръсна!

Държавата трябва здраво да се намеси. Как да пратя детето си да учи като това не е студентски град а бандитски.

Зла ирония е, че в Студентският Град където е бъдещият научен елит и цветът на младежда стават повече убииства и даже май повече побоища от всяко циганско гето.

тази касапница, наречена "студент ски град" трябва да се закрие и блоковете да се дадат за ползуване от болни, вазрастни и бедни хора. студентите да живеят на редовен наем и да работят за да го платят. тогава няма да имат време за дискотеки, крачми и секс и ще станат хора.

ДАААМ МНОГО ТОЧНО КАЗАНО ..... ТОЛКО ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ ВЗЕМЕ ТАКОВА РЕШЕНИЕ И ДА НЯМА СТУДЕНТСКИ ГРАД ПРОСТО ....

"студентите да живеят на редовен наем и да работят за да го платят, тогава няма да имат време за дискотеки, крачми и секс и ще станат хора." Както и няма да имат време да учат - нали това всъщност искаш. Ти едно време така ли учеше и работеше?