Общински съветник от ГЕРБ проверяван за побой

Полицията в Русе проверява сигнал за побой, в който е замесен общинският съветник от ГЕРБ в Община Ветово Недялко Христов Йорданов.

Обратно в новината

Коментари - Общински съветник от ГЕРБ проверяван за побой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕЙ ВНИМАВАЙ, ЖОРО ТИ УБАВО СИ ВИДЯЛ, АМА НА КАМЕРАТА ЩЕ ИМА ТОКОВ УДАР

Само Изроди са в Герб ! Джуката от Хасково ,Съдът решава че не е Депутат , а той си седи даже мнение дава Джуката , по държавни въпроси ,вместо да е извън НС по закон ! Нагли ,Крадливи ,Лъжливи такива са от ОПГ Герб !

Защо не ги арестуват от Герб веднага, за да не напад хората ! Суджук Гейт , такъв като този беше ! Трябва Българина да знае ,видиш ли Гробар с Власт , Унищожи го с голяма храчка ! Само изроди влизат в това ОПГ ГЕРБ!

Така е , щом не е Тиква ,ще е Мутра такъв е контингента на ГЕРБ !

Да почнеш да пиеш от рано сутрин има три причини: или си алкохолик, или се опитваш да разкараш махмурлука от вчерашното пиене и не на последно място - нечиста съвест. Тъй като герберастите съвест нямат, то остават първите две причини. Ама алкохолик общинар...?

Смелчаци са герберите, като дръпнат една ракия и могат да набият всяка учителка. Това е от отношението им към образованието вероятно, омраза от най-ранна детска възраст.

с ,,наглите,, не се спори...!!! всеки друг ,,метод,, е по ефикасен...!!!

Това са долни инсинуации! Герб не бият, те направо убиват!

Mишо, ти ли си ?!

Само като се сетя на какъв принцип се избират общинските съветници в нашата "държава" и нищо ненормално не виждам в новината.

Полицията ще стигне до заключение, че не са налице данни за извършено престъпление, подаваш сигнал до прокуратурата - там същото, но чакаш повече да ти съобщят радостната вест. После набеденото лице те съди 1. за клевета 2. пуска връзките си в Полицията и подава жалба за заплаха за убийство /6 години затвор/ , качват те на влакчето на прокуратурата, с голям зор, пари, адвокати и т.н. се оттърваш с условна присъда.

хората не смеят да подават сигнали от страх, например за побой от лице, в който са замесени по някакъв начин общински съветници едновременно от бсп и от герб но това е много кофти за тях

знаеш. до тук добре. Как можеш да решиш проблема? Премести се в друг квартал! Но гледай да е на поне 1000 км встрани от центъра (на българия)

беше собственик на мутренска охранителна фирма. Какво да се учудваме!

Гербаджиите са си нагли тъпи простаци.

в отпуска ли е бил,та се е насвяткал по икиндия?