Пребиха млада жена за 20 лв., пуснаха крадците срещу 400 лв.

25-годишна млада майка е била жестоко пребита заради 20 лв. Крадците са пуснати от ареста срещу общо 400 лв. Единият е известен на полицията.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха млада жена за 20 лв., пуснаха крадците срещу 400 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасите май тепърва започват с тези изпуснати млади поколения, особено циганските. Едно време те си кроткаха защото нямаха тази свобода на действие и закона беше за всички. Сега са се развилнели и ежедневно четем подобни новини за зверства от тях. До кога ще се търпи това положение питам аз, до кога управляващите ще "закрилят" тази част от населението и защо го правят. Циганите са половината на социални помощи, имат ТЕЛК решения млади и здрави мъже и жени, как се случва това, ко им ги дава и от къде пари за под масата. Този проблем е изцяло държавнически и правителството и парламента да се самосезират и веднъж за винаги да сложат тези хор на мястото им. Или живееш и работиш, спазваш законите и си нормален, или в панделата.

супер маика булгаря какви деца е раждала ражда и сега от изроди нагоре жалко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Който иска да узнае къде е Путин,(Путлерчето,Путарлачето, Путинката,Пут-офф, и всичко що започва с ...Пут....) да ходи да пита майка си . Тя знае къде се намира и може да ви покаже няколко магически номера , как могат да изчезват по магичен начин разни предмети

Ама веднага знаят какво да кажат - били пили, били ги питали за пари... Циганска работа. Пращайте ги на училище!

Точно така , пращайте ги на училище че от улични бандити да станат банкери-бандити политици-бандити или ченгета-бндити. Не са доучили а имат голям потенциал на негодници

Apollony

Ежедневието в БЪЛГАРИЯ. Никъде не пише за абсолютно същия случай в Люлин-София за пребита и ограбена УЧИТЕЛКА и пак от циганин.

ТОВА СИ Е ЕЖЕДНЕВИЕ НАВСЯКЪДЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, НО СИ ИМАМЕ ПОЛ. ПАРТИИ, ПОЛИТИЦИ И ВЕЧНА МАФИЯ НАВСЯКЪДЕ

Тъпаци каква е тази цензура стига сте крили мангалските ексцесии. Искате държавата да се казва мангалистан?

Тези два мангала без съмнения са "хищници" и ако бяха се изучили щяха да станат политици, банкери , или ченгета- все "върховни хищници". Тогава количеството на плячката им щеше да е много повече. Обръщам се към всички недоучили негодници- Учете здраво че да крадете ,лъжете и насилвате много по качествено. Даже ще получавате държавни почести и отличия

Несъмнено тези два мангала са "хищници" и ако бяха добре образовани щяха да са банкери, политици или ченгета - все "хищници" но с познания и умения да крадат и убиват самоче по мащабно.

бързата процедура- с брадва, по избор с острото или тъпото...

Проблемът с циганската престъпност е в законотворците...Това си е грабеж с побой/видно/След убийство това е един от най тежките членове...Как ще ги пускат срещу 200 лева?БЕЗУМИЕ.Единствено Мангалите са способни на такива зверства...

Къде си Бай Тошо, къде си ? Какво доживехме циганите българи да станат, българите черни и потъпкани !

Какво трябва да се случи,за да се опомнят тези ренегати и да започнат да милеят за народа си??????Нима новият министър БЪЧВАРОВА ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДА ПО ТОЗИ НАЧИН,за да бъдат предприети мерки?!?А те са много елементарни:наказуемост след 14 год.възраст;лишаване от свобода,но в затвори,не в някакви общежития за лигльовци;яки присъди-за средна телесна повреда-от 3 до 5г.;за тежка-от 5 до 8.Това е!!!!!!

Да бяха бушонирали и съдийката янева така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Онзи ден Местан половин час говори, че някои наричали циганите "човекоподобни" и как не можело така, и че интеграцията, и че демокрацията, и т.н. и т.н. За съжаление последните всеки ден дават доказателства за това.

Една приятелка я би без причина циганин много лошо. Той пича сключи сделка с прокуроро и го пуснали, без да уведомят потърпевшата. Цялата ни съдебна система не струва 5 пари.

Нали имаше бързи процедури??? Кво стана, че пак бития бит за другия го знаете лафа!!!! Хайде в пандиза да бачка яко, а не да търка наровете и да го храним!

Абе, драги журналя, престанете с това тъпо название "роми". Няма такова име на циганите, дори те самите не го признават. А що се отнася до свирепата циганска престъпност, това вече минава всякакви граници. И никаква етническа толерантност не може да има, след като те убиват, изнасилват, крадят, грабят и нито за 5 стотинки не работят. Сега и да ми затворите коментара, пак ще го напиша след малко: циганите са най-големият проблем на България и това ще определи бъдещето на Родината ни съвсем скоро - до десетина години те ще са повече от нас и тогава...

Как бе, битовата престъпност е намаляла, питайте МВР-то.

е цигански град. Тя се страхува. Не чакайте Москов или В. Симеонов да направят нещо освен празни приказки. Политиците ни са слабоумни за важни управленски решения и много находчиви за кражби и далавери.

Подозирам, че в дира бачкат цигани.

Дано мъжът/приятелят й не остане безучастен....

То като няма бързо правосъдие ....

Държавата си ги храни и отглежда циганите,по загрижена е за тях отколкото за българите. Само че,при намаляващия брой работещи българи и прогресивно увеличаващия се брой цигани ,не виждам след 20 години кой ще ги хрантути както сега !

Какво стана с държавата на Батман - мутрите ни крадат движимите вещи, циганите крадат останалите личните спестявания, а държавната хазна - парите ни за достоен живот! И какво остава за нас ? - Българското име и безплатния въздух ???? Това ли е бъдещето на страната ?

Срам и позор за съдията, пуснал ги под "много голямата гаранция" от 200 лв.Какво би казал, ако на него се бе случило това?

До : "БЪЛГАРКА" Кой им плати.... Тези, които им плащат тока, водата, които ги лекуват без да имат платени здр. осигуровки, които им дават помощи, които им втълпяват че са винаги с привилегии.

Ще си платят гаранцията пак с откраднати пари!!! А когато дойде време да няма българи- полицаи ??? Къде ще сме ние тогава ?

ОТ Правителството са намерили начин да се борят с бедността ,първо човек носи 20 лева ,ромите го пребиват ,вземат му парите ,после ги залавят и ги глобяват за 400.Чисто 380 лева чисти пари ,стига да не ги облагат с данъци.

Защо не изписвате всички коментари, защо ги прикривате? Управляващите ги е страх от етническо напрежение,така ли? Та от това по-голямо напрежение,да те пребиват за 10 лева на улицата има ли? Защо пуснахте тези изверги? Кой им плати гаранцията? Може би Цветелин Кънчев или Киро Рашков? Нали тези големи българи бранят братята цигани!

Тази жена или е много добра или е просто глупава! Какви пожелания изказва,вместо да нададе вой за пущането на тези двама цигани. Започнаха да ни убиват посред бял ден. За тях има друго,циганско правосъдие. Ако това бяха две други момчета, нямаше да излезнат от затвора.До кога?

БРЦК

Проблема е ,че са ги пуснали без да платят. Казали са че нямам в момента , ма като ги пуснат веднага ще платят. Сега се водят 'длъжници'. Познай кога ще стане тая работа. А в Самоков скинари немате ли си ?

ЗАЩО СА ГИ ПУСНАЛИ?! КЪДЕ Е БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА? Изродска държава безхаберна... Просто оставят котелът да клокочи, а като изригне - ще пострадат всички. Циганската безнаказаност трябва да се контрира моментално и с ЦЯЛАТА МОЩ на държавната машина, иначе... ще има първата в света етно-гражданска война.

h 1

НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ ! ИЗВЪРШВА СЕ ГЕНОЦИД СРЕЩУ Б-Ъ-Л-Г-А-Р-И-Т-Е !!!!

хахах дир, скрихте нарочно, че са цигани ли??? "не съм расистка.." , означава точно, че са били от гнусната сган

В горния абзац пише, че са от ромски произход.

Ромът е напитка а това са си гнусни, престъпни самозабравили се цигани, които заради калпавите ни управници си живеят с мисълта за безнаказаност и усещането, че имат само права без задължения. Те са над закона.....

Извършва се ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! - ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ СА ОТНЕТИ. - НЯМА ЛИ КОЙ ДА ОСЪДИ В СТРАСТБУРГ СКАПАНАТА ДЪРЖАВА? - МОМИЧЕТО - ДА СИ НАЕМЕ АДВОКАТ И ДА ГИ СЪДИ ДО ДУПКА.

И в крайна сметка отговорност за безобразията в страната носят пряко управляващите заради усложливите закони които помагат на престъпността ,а вредят на нормалните хора.

Коментарът ще бъде скрит,защото ще е адски етнически нетолерантен.

Законо е врата у полето и само гламавите минават през нея-ДРУГИТЕ си плащат и минават отстрани.....

Господа, моля насочете гнева си към ЗАКОНОТВОРЦИТЕ В НС !!! Пуснати са от съда защото ЗАКОНЪТ Е ТАКЪВ !!! Ако не ги пусне райният съд в Самково ще ги пусне окръжния в София ! ЗАКОНЪТ Е ТАКЪВ !!!

До кога? До кога ще сме смирени и търпеливи? Трябва драстична промяна в законодателната система. Докато ги ,, интегрираме" ние станахме за интеграция!! Възмутен и отвратен от живота в България! Не може престъпници да безчинстват, бият, тормозят и убиват безнаказано. Няма милост към агресията или животът ни не струва от пари?!

...да убият жената за малко,а ,,прокуратурата,, ги пуска,че имали чисто досие???? Ало,юридическото лоби, вие носите ГЛАВНАТА вина за нещастията на българския народ по време на т.н.преход. Защитавайки престъпници от различен калибър получихте тлъсти хонорари и напуснахте соцпанелните си жилища за да се ширите в луксозни къщи с басейни, но няма да ги носите на онзи свят с вас. ПОЗОР!