Иво Никодимов: Ще победим агресията

Благодаря за подкрепата Ви. Ще победим агресията срещу лекари, нотариуси, журналисти, както и срещу всички хора, които са пострадали от обезумели побойници.

Обратно в новината

Коментари - Иво Никодимов: Ще победим агресията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми стана ясно тоя какво точно е правил в храстите. Май наистина е любовна драма с повечко ритници при разплащането.

след като не ти е ясно ще ти го изясня. Никодимов работи сутрин от 7 до 3 часа в БНТ. Тръгва си, от там му е пътя до автобуса за в къщи

от собствен опит ли така смяташ?

Бой си е имало по времето на хановете, царете ни и турското робство. Бой си имаше при социализъма. Бой си има и при капитълизъмъ. Абе боя оправя всичко. Като няма справедливост, боя създва равновесия в обществото.... За да си бит, винги има причина. Всички бити да си го иимат напредвид....

То не става само с декларации, Ивоооооо!

Че корупцията при лекари, нотариуси и журналисти става огромна и ще ги бият все-повече.

тия съмнителни пребивания дали не са някаква нова манипулация на общественото мнение свързана с някои служби...

До колкото разбирам цялата история е любовна драма....

Щял да победи ? Този Никодимов не беше ли нещо лЕва резба ? Отмъщение ? Медиите ни бият 27 години.

"Благодаря Ви" - учтива форма към конкретно лице или ако е към повече лица - "ви"

Никой не зададе въпроса "защо"?Защо е бит точно Никодимов, нотариуса, защо?Иначе бити в България ..... бол, ама няма такъв отзвук!

ПРЕМАХНЕТЕ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО -ФИНАНСОВИТЕ АГЕНТИ НА ВСЯКАКЪВ ВИД ТЕРОРИЗЪМ И АГРЕСИЯ,ЗА ДА НИ Е'' МИРНА ГЛАВАТА''

... защо ме изтрихте БЕ, тоя дето налага "демократичните ценности" на "западната култура" е ПЕДЕРАСТ!

Ивчо, как ще я победим тая агресия!? Мой колега - учител беше бит от родител на мързелива и нагла единадесетокласничка. Накараха колегата да излезе в неплатен отпуск за една година, та онази да завърши. Той се разболя от мъка от рак! Та казваш, ще победим, а!? Желая скорошно оздравяване!

беше английски филм и оттам цитатът по памет: едно общество, което не може да се опази от лошите, загива; не се вижда как да се опазим, като цялата държавна (т.е. репресивна) система работи за лошите

В този свят си има еволюционно наложени механизми. Агресия не се неутрализира с патетични лозунги, а с насрещна агресия. Но появата на агресията винаги има причина. Може да е поради обида или нападение, може и срещу заплащане, но най-вероятно се събужда от влиянието на някакви нови наркотици, анаболи или стимуланти. За безпричинната агресия в берлинското метрото, а и у нас по спирките и улиците, няма друго обяснение.

Не знам за какво е набит, но в репортажа показаха алеите от горната част на Борисовата градина до алея Яворов, които са известни като "педераската алея", т.е. там мъже си търсят мъжки ласки! На това ми намирисват нешата!

Да, бе!? А нотариуската, педерастка ли е? Почеркът е един, маскирани гадове чупят носове. Кой е поръчителят, обаче?

Никодимов може да е набит от приятели на гаджето си Рангел

Иво, оздравявай скоро и на работа, но побоя у нас май стана практика, жалко е че поколението расте в зловредна среда - наркотици, побои, липса на морал и държавичката ни се задъхва от крадци и убийци, не така обаче ни бе представена демокрацията през 1989г. и досега,но практиката и теорията фатално се разминават, обещанията за откриване на побойниците са смехотворни и жалки, щото битият бит и ....

Този да не е ял от суджука,че много му личи?

на муро ,к . . о !

Бойко Борисов преди 16 години---именно при такава криминална обстановка се появи и цъфна--и върза ,3-ти път вече!:))))Лошо момче--добро ченге!:)))Любимец на джурналята!:)))) ..... Следващия национален герой---вероятно ще е нов,,, борисов,,,,:))))

Ще я победите , с гол гъз евротолерастки

ИН та нали твоят кумир ББ и Цвъ започнаха първи и я наложиха агресията срещу тях ли ще се бориш?

Само социалистическото общество може да се справи с подобни дивотии !

Е, та нали БашТаквиз Ни 'управляват' ! ...от 1944та та И до Днес

Патернът е ВсеСъщият, Домакини/Дир.бг... - случай който е АбсолютноНедопустим...и Доказва че такива са Систематични...и Има връзка с Действия+Бездействия на ЯсноКои...и Е по време когато се Целят Определени неща -- чрез Всевъзможни 'прийоми' (от Губивремки, през витиеватости, та до Физически Заплахи) в 'коментари - се Опитва да бъде Омаловажен и/или ГрешноАдресиран ...а това Се казва Високопрофилен&Организиран Опит за Манипулиране на Общественото мнение ! И ! - Е Недопустимо.

Повече са. ...близо73.

как ще победим агресията срещу българския народ на която медиите пригласят 27 години в хор с управниците

Ако осъдиш ВСЕКИ акт на агресия, глупак такъв!! Ако не си съгласен с някого, не го пребиваш. От там започва промяната.

станал Граф Дюдю (нерегистриран)

А какво правиш като някой ти наруши правата? Мислиш ли, че може да осъдиш в България някой дето си е платил?

напиши си мнение не се закачай за чуждото глупак такъв

За разлика от други случаи, оказали се инсценировки срещу неудобни български журналисти и политици, този път автентичният и неподправен разгул на кютекдемокрацията в България през последните десетина дни не прави впечатление на западноевропейските посланици в София, особено на страни като Франция, Германия, Нидерландия.

Грешите. ... Се следи ПодЛупа.

Як побой!

Ай стига с тоя Никодимов...и с тая нотариуската!!! Когато претрепят почти до смърт някоя баба или дядо не съм чул министър на МВР да ѝ/му/ се обажда или генсека на мвр-то да вземат показания...!!! Няма начин да не е имало за какво!!! А тук какви ли не тъпи теории от тъпи гербероподобни протестърчета-някой клател държавата хахахаха!!! ХО ХО ХО

Е, ако Казвате да попоизчакаме 'наште' Хептен по/ала Политковская да Започнат - ...

тоя па за политковаская говори, а до сега призоваваше за ограничение на свободното слово. такава мозъчна мизерия ги гони феновете на управляващите, с каквато дивашки цензурират.

Айде стига хленч 'колега'!!! Каква връзка има тук и сравнение с Политковска,'колега'??? Тоя от много време не е разследващ журналист,'колега'!!! ХО ХО ХО

То ми омръзна само минуси тая вечер ама стана време за лягане и ми се иска да питам за последно - абе верно ли че българките най-хубави или не е баш тъй?

Яко мазохизъм, а? Хем обираш минусите, щото блестиш като диамант с простотията си, хем продължаваш да се натискаш да се демонстрираш! А за българките - сори, не святкам балъци! Ще си умреш девствен и неразбрал дали са хубави жени.

Ама ти и тука ли дойде бе селяндурино. Аз тебе несъм те питал. Ама то кой ли да ми отговори тука като други освен цървули нема. И да ви обясня малоумни селски кретени - за жени питам, не за крави като тия вашите дето ги борите по къра.

Кадесар ил шестак ?! (Сте)

акцията от вчера и днес повече прилича на запалването на райхстага. сега ще се искат повече камери за наблюдение и повече репресии срещу онез, които са недоволни от властта. типично за неолиберал фашизма, който ни удавя ежедневно в помийната си пропаганда и агитация, но и фалшиви новини. до сега джурналята питаха слабоумно жертвите, или техните роднини: "как се чувствате в момента?", за да има сензация, повече кликове и повече печалби.

Явно китарата-Ви Ви Е хласнала по китарата... - та нали Именно 'нашта' полиция БашСега се е Вторачила Пак в ДжобаНаш Данъкоплатски !

моята личност в случая е извън темата и се води спам, троле.

Комунистите дадоха поръчение на комунистическите шпиц-команди да се включат активно в дестабилизирането на държавата.Спснати са депеши от Москва да се създаде хаос и предпоставки за атакуване на властта. Много пари наляха руснаците в БСП и сега чакат възвръщаемост.

конкретни доказателства имате ли, или това са поредните фейк-нюз спуснато отгоре?

Кажи честно,майка ти подозираше ли колко си тъп?

Положително. Нали точно тя го е изпуснала на главата му.

СилноВероятно. ...като да НЕ 'забравяме' че Вси'наште' СА техни Доказани . - т.е. А на Нинова... А на банкянскио... А на Психопата... А на Винкеуъ.. А на аг.Иван...и т.н. И т.н. - Анкор ешчо анкор !

За Протокола : Имайки предвид а. Наличността на Бол камери и Физически-налична полиция б. Последователността на Зверствата в Същия район и то Все посред БялДен в. Неналичието на Данни за Несъвестна работа на Нотариусите г. Доказаната Неутрална/Непредубедена Сериозна работа на г-н Никодимов ... И ! - Отсъствието на идентифицирани Вагабонти - Изводът е ЕдинЕдинствен ! --> Е 'изпълнение' на Горилите-на-'наште' . ...а Вероятността за връзка с Поредните апетити на 'нашта' полиция към Нашия Данъкоплатски Джоб - Висока. ------ Вторият ден за Нормализиране на Форума - Изтече, Домакини/Дир.бг... - НЕ се вижда да Сте се Задействали.

Ша мъ извинити ама пак ша питам. Абе що като пиша нещо лошо за селяндурите дето нападнаха градовете и ги превърнаха в миризливи кочини получавам само минуси. Толкова ли сте много и навсякъде бе? То и на терминала съм ви виждал с изсулените анцузи. За мене място неостана от вас бе цървули.

Ми ти сам си го казваш бе - щото си аутсайдер. Лузър. Неудачник. Място за теб НЯМА. Айде плувай.

Ха ха ха, къде да плувам бе прост селяндур. По големи лузьри и нещастници от селяндурите няма. Колкото и да се пънеш неможеш махнеш цървулите от врата. Те са до живот. Я се огледай и ще се познаеш по късите криви крака, трътлест задник и изоглавен поглед.

Вярно ли сам на себе си отговаряш бе, неудачник? Яко те друса простотията, а? ПЛУВАЙ!

Айде точно Иво Никодимов да не ми обяснява, че не знае защо са го набили... Всички много добре знаем на кого е протеже и чии интереси защитава... Няма, просто няма как да заблуди дори кучето ми, което е на 2 месеца, че не знае откъде и защо идва всичко това... Честно казано и аз да можех и аз щях да му ударя един бой!

Гейовете особено ревностните и отхвърлени са отмъстителни

Ивоо, сгазил си лука, това е само предупреждението, от сега нататък само с бронежилетка и пистолет в ръката.

никак приятно Иво, но виждаш сега например, че стабилността в държавата е желязна!?

убеден съм, че господинът ще победи агресията, защото ще използва един политически изпитан, нашироко прокламиран и много успешен модел за тази цел. той ще покани у дома си нападателите, чрез туитър, или фацебук. а когато те пристигнат, той ще им измие краката, на първо време. после ще ги нахрани, напои и ще им предложи постоянно свместно-жителство. ще им отделя половината от заплатата си в брой, да си имат и дневни за харчлък. всичко ще се превърне в дребно недоразумение и всички ще са щастливи. успех в начинанието, господин иво!

това го прави папата, и го наричат християнство, но спокойно, в България такова нещо няма ..

това с миенето на краката го прави папата, но всички останали лицемери ни пропагандират ежедневно останалото и как да го правим, без да ни дават светъл, собствен пример. до сега няма осъдени по този принцип, защо пък сега трябва да има, другарке.

Иво, много бой ще ядете...и поръчковите журналя и нотариосите...тва е...като ви пази мафията това е...нещастници

Докато не свалим мутрите от властта ще ни бият, крадат, изнасилват и убиват...

Иво познавал битите нотариуси и ги защитавал ....ами да бъдат разследвани като организирана престъпна група за манипулиране ,изнудване и присвояване

Ajde ti da cunkash nasranijat Guz na drugariat borisOff,da vi ebem majkiata i na dvamata!

ся да разбирам от коментарите, че тоя е от "левия" бряг ... да речем на орлов мост

йеееес

въобще не го съжалявам този платен папагал с десет хиляди заплата и приятелките му от имотната мафия....жал ни е за битите и грабени безпомощни старци не за фалшиви новинари още по-малко за алчни без морални съдии и адвокати ...напротив няма ли някой с качулки да оправи и съдия от върховен ешелон щото те от друг възмездие не получават

Аз съм филателист. Миналият месец един ми удари шамар, аз му го върнах, а оня ме наби. :( Не съм тръгнал да се жалвам за растящата агресия към филателистите. Никодимов може да е набит от приятели на гаджето си Рангел. Това означава ли нотариусите, лекарите и журналистите да са винаги набутани в личните му дела? А космонавтите и каубоите? Това е дискриминация!

Само със закани и лозунги не става. Полицията, цацаратурата и съдебната власт са беззъби и даже телерират престъпността. Трябва да се въоръжим и да раздаваме лично правосъдие, куршум и след куршума червей, това е толкоз просто и логично...