Бой между деца и хотелиер в морски курорт заради шум

Собственик на хотел в Черноморец и деца от софийския футболен клуб "Елит" се сбиха заради високия шум, който вдигали лагерниците, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Бой между деца и хотелиер в морски курорт заради шум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До автора на статията: Уж не е изяснено кой е започнал пръв, а в заглавието посочвате виновник.... Що за журналистика е това - да взимате страна, без доказателства?????

сигурен съм на 99.99% че хотелиера е прав, това са оядени мамени синчета и си мислят че всичко е безнаказано!

И аз мисля така! Много невъзпитани и арогантни деца растат в днешно време!

Тези хлапета са си за як бой!

ЗАЩО СЕ ЗАКРИХА ЛАГЕРИТЕ ОТ НАШЕ ВРЕМЕ? Аз не съм съгласна децата -спортисти да ходят на спортен лагер в ХОТЕЛ. Хотелът е място за почивка, и там се предполага, че ще има почиващи деца, възрастни и т.н. Но всички знаем за далаверите, а това трябва да спре за да няма сърдити и набити. И стига вече с това родителите са виновни за всичко!!!

Лагерите от "ваше" време не се закриха, а се промениха в курортни селища. Тук там все още има къмпинги и останали от едно време лагери, но ...

Хайде сега да видим как ще бъдат оневинени бъдещите елитни мутри.

Гледах го по телевизията тоя пич и не изглеждаше да е бил някой по-скоро него го бяха наритали здраво...имаше и як бушон. Напоследък децата са станали много агресивни и аз имах наскоро инцидент с двама осмокласници, добре че не ми пука та ги ушамарих здравата...

На треньора и на " децата " по един месец обществено полезен труд .

В събота вечер бях в Черноморец, в 12 часа посред нощ тези деца викаха като разпрани през целия град, събудиха всичко живо а след тях ръководителите им вървяха невъзмутимо. Аз съм жена, но ако можех щях да набия тези, които отговарят за тях

Рожбички златни на демокрацията!

+10000000000

Всички писания дотук са от хора на черноморския дерибей.Нали не можете да си представите ,че деца ,половината от коита са родени през 2003 г. ще започнат първи да се бият с разни местни дебелаци.Освен това , те са деца на интелегентни и възпитани родители , а не на простаци.Треньорът им също е много отговорна личност и напълно го оправдам за постъпката постъпката му.И аз да бях ,така щях да постъпя.Той носи отговорност за тези деца и бил длъжен да ги защити.Тази местна мутра Щерев е щял да одуши едно дете, а полицията не е взела никакви мерки.Вероятно си е платил добре.КЪДЕ СИ ГОСПОДИН МИНИСТЪР ? ТАКА ЛИ ЩЕ МРАТ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА ? ОЗАПТЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ ТАКИВА ЛИЧНОСТИ КАТО ЩЕРЕВ-щял да намери децата и да им извади далаците

Мила ми Татяна, Софиянец съм. Преди 2-3 седмици бях свидетел на грозна картина в градския транспорт предизвикана от 4 момиченца на видима възраст 11-12 г. (Разбра се че са били 5-ти клас). Ще спестя на деликатните ти уши какво се изля от устенцата им, как арогантно и настървено се нахвърлиха не пътниците, които им направиха забележка. Така че по вероятно е ти да си майка на някое от футболистчетата.

Представян си го. Ооо, даже цветно си го представям.

"Освен това , те са деца на интелегентни и възпитани родители , а не на простаци." А ха ха ха ха, откога чалгаджиите се водят "интелигентни и възпитани"??? По прости от футболистите НЯМА!!!За родителите им да не говоря, комплексари и същите чалгаджии като децата си!

"ТАКА ЛИ ЩЕ МРАТ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА ?" Ти изобщо правиш ли връзка с главния, или каканижеш ей така, просто да се намираш на работа? Или може би твоите деца са същите хаймани като въпросните спортисти?

Деца - айдуци!

ех. няма полиция. няма закони. няма съд. има саморазправи.

еее гадните софета натрепали морска лакомия -само така - изтрепете се . вие вече отдавна не сте хора

Тъй като познавам лично хотелиера, не мога да повярвам, че той е проявил агресия спрямо децата. Самият той беше футболист до не отдавна, цялото семейство спортуват в свободното си време, отделно, че възпитанието на децата му може да служи за пример, та това да го видя няма да го повярвам

Българин да се наричам - първа радост е за мене...

"Спортът това е труд и дисциплина." По принцип така трябва да бъде. Но в БГ спортът се изражда в слободия с мускули и голямо самочувствие, подкрепено с /неясно дали заслужено/ високи доходи и чувство за безнаказаност. И е така от Татово време. Спортно училище или ТВУ - един дол дренки като ниво на възпитание и учебен процес...НО децата нямат вина!

Без да си кривим душите нека първо потърсим вината в родителите на тези деца. Прекрасно знаем как съвременният родител възпитава поколението си- с цигара и чаша алкохол в ръка, с чалга и оргии до ранни зори, с брутален език, с крясъци и псувни, с пълна безотговорност и осмисляне на самата дума " родител". После и на такива като треньора им. Той също би трябвало да си знае задълженита на такъв към спортисти- деца. Ако бях на хотелиера изобщо нямаше да се разправям с тия невъзпитани хлапаци, а директно и по същия начин като дребните нахалници- с ритници и удари към отговорника им в момента. Понякога човек излиза извън контрол именно заради такива диваци.

Ха-ха-ха! Софийски младежки футболен клуб "Елит". Самият елит и каймак на нацията. Само, че тези заедно със своя тренер Милетко (какво име само) или Минетко са толкова елитни, колкото аз съм на Брад Пит брат му. А що се отнася до непоносимия шум и врява, които са вдигали и камъните, които са хвърляли - елементарно Уотсън, тези неща ги отдавам на прекалено мургавия тен и ген (при това естествен) на кожата им и вродената емоционалност на тези "елитни" индивиди.

Защо ли вярвам повече на версията на хотилиера? Арогантността, наглоста, незачитането правата на другите стана модел на поведение. Да деца са г-н треньор. а Вие къде бяхте?