Пребиха местен лидер на ГЕРБ с бухалки

Общинският координатор на ГЕРБ-Симитли Георги Лунджов е пребит зверски с бухалки малко след 18,30 часа в понеделник вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха местен лидер на ГЕРБ с бухалки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Любовта" на народа е направо очевадна... . Кога ли ще достигне и до сградата пред коня?!?

Ако не беше активист на ГЕРБ щеше ли да влезе в хрониките? Може би внушението, което ни се прави е, че това е политически акт?!

Кой знае за какво са го бъхтали,нали и той е човек и не се знае в каква каша се е забъркал.Атова че е лидер на Герб не му дава никакваи ДОПЪЛНИТЕНИ ПРАВА.Не обръщайте всичко в политика.

Като го гледам как се е изпънал в леглото, бих могъл да кажа, че нищо му няма. Изобщо не изглежда нито се държи, като "зверски пребит".

Нека свикват . Това ги чака всичките.

Лошо, ноза жалост натам са тръгнали.

Едни и същи шантажи в тази България. Това не е ПРЕБИТ човек!

Тройната коалиция е виновна! Питайте кадрите на СИК, ако не ми вярвате!

Не му личи, как се е опнал...

1980 г. 07.30 ч. трамвай N 3 , разбира се препълнен , спира на паметника Левски. От предната врата се качва униформен милиционер. вратите се затварят и в следващия момент един гражданин надава страхотен вик и с десен прав нокаутира милиционера. В последвалото гробно мълчание , от последната врата , разблъсквайки пътниците, приближава Вуте. Идва до местото и с отмерени свирепи удари ритници направо пребива милиционера. Разбира се до минута са арестувани. В участъка дежурния капитан провежда разпит. Пита първият човек : Гражданино ,защо ударихте органът на властта. Онзи отговаря : Другарю капитан, имам мазол и милиционера ме настъпи. От болката инстинктивно го ударих , за което се извинявам. Дежурният : Това някък си го разбирам , ама ти бе Вуте , защо би старшината? Вуте : Е па я , другарю , като го видох този тука , че удари милиционеро си казах " Почнаа ме ги вече " и се включих.

Ама той голям убавец тоз. Изобщо не мяза на мутра.

Маре баш си е мутра... сигур рапределят зулото от контрабандата

Кат не се отчете на Наско Камбитов за дето му уреди пара са ки яде кютек та ушите ки му пукат.....

Някой е взел мангизите и не е свършил работата.....

Много ми е интересно що ги бият тия хубави хора ? Най-вероятно са и честни и пари не взимат и вършат работа. Пълно е тази партия с мошенници и кариеристи от горе до долу. Дългата пейка с резервните кадри се оказа мит.

Ал ,те вече се оглеждат за друга партия.

Според очевидци е бил нападнат от националния отбор на затвора по художествена гимнастика

Трактора го е пребил,според поредния защитен свидетел.

ти кво бе, А.Петров ли защитаваш? Да не си му любовница?

A някои се упражняват на тема полицейско насилие ... Тия с бухалките най - много, ако случайно ги закопчеят. Веднага се появяват и прочутите адвокати Марковски, Лулчева или Доковска ... Както и ,,правозащитниците" от хелзинския комитет ... И лекарите с болничните листи за ,,тежките" заболявания на задържаните. А набитият си е набит ... И на ум не му идва да търси правораздаване от родната съдебна с - ма ... Това е безкрайна история с с очакван край - няма виновен. Следва следващият пребит ... Така си върви нашият живот.

крадците ги бият! Да не е краднал нещо! Мен например никой не ме бие!

а би трябвало, защото си пълен идиот! то така всеки можем за крадец да нарочиме, по тожта логика!

Можем. Те нали ГЕРБ от две години и половина това правят. То затова и съда толкова им пречи. То съда пречи на всички българи, ама на ГЕРБ особенно.

Крадеца герберов веднага реагира! Що се срамиш така:)))

вярно, то Браво! Хората вече се осъзнават! Съмнявам се, че е вярно, като знам изпротеното милиционеро-герберско мислене! Май пак искат да заместят един скандал с друг, но този път не случиха! Време е обаче вече и редовите гербери да бъдат започнати и изритани извън пределите на България! Изроди не ни трябват в тази държава!

"Божичко, и защо се биха ? Клетите им майки! Дали ги знаят !" !

Колко му е да се самопребие, а после други да обвинява. У нас сами се бият и даже в полицейските участъци имат наглостта да го правят.

все отнякъде трябва да се започне!!

Започна добре известния нам "другарски народен съд"!

Тоя ако го беше докопал народния съд така ли щеше да се е опнал на кревата? Смешници!

Добро начало сега към парламента че и на дупетатите трябва да им се покаже народната любов!

Само да попитам: Вчера в Симитли, а от днес и в други градове, ли ;)

най добре да влезнат тея с бухалките в парламента и да ги пребият всички там!а Фидосова да,я направят на луканки и да нахранят бедните:)))

Тези с бухалките са назначени на щат точно от тези в парламента. Депутатите им се явяват преките началници.

Прочетох всички коментари преди да Напиша моя.А той е такъв: И едните и другите имат право,което ме навежда на мисълта,че България скоро няма да я има на картата на света!

Мисълта ти, дето те навежда, е до върха на носа. По - скоро, България е с блестящо бъдеще, а то трябва да се заслужи. И ОТ ВОЮВА от всеки един, който не се срамува да се именува БЪЛГАРИН.

Обещал е нещо,взел е париците и не е свършил нищо.

Комундетата на бой настанаха,но вярваме в Бойко,че ще продължава да им набива тъпите канчета!

Не му е чиста работата. За мутра - мутренски похвати. Другите кметове защо не ги млатят с бухалки пред тях? Кой го знае с какво се занимава. Няма да се учудя ако е нещо свързано с наркотици или някаква контрабанда. Все пак е от ГЕРБ!.. Щом един квартален, гласуващ винаги за ГЕРБ, покровителства дребни наркопласьори в моя град какво трябва да си мисля за един кмет. Там е и цялата ни 23 годишна трагедия. България винаги са я упрявлявали точно такива бандити. Това не е държава, а терен на банди.

"Вечна слава" на всички "всеПОБЕДНИ" пЪртии!

най-после

така му се пада на тоя слуга на комуниста и антибългарин Борисов!

Случая в Ихтиман нямаше нищо общо с това кой от коя партия е а си беше просто збиване от битов характер.Не знам защо но явно е нарочно се опитва да се внуши на хората ето вижте тия от ГЕРБ ги бият на политическа основа.Това си е живо нагнетяване и внушаване на хората невярни неща.Предполагам че и този случай е такъв ама ......

Стар трик. Тиквените гербави сами са го набили, за да обвинят след това опозицията!

ЩОТО ТОЗИ ТИ ГО ЗНАЕМ ВСИЧКИ.........ПО -СКОРО БЪДИ ПОЗИТИВЕН , ЩОТО НЯМА ДА ТИ ОСТАНЕ ПЛЮНКА...............

Като чета коментарите, за пореден път се убеждавам, че някой хора са заслужили учеста си. Жалки злобни нещастници!!!!!!! Как се гледате в огледалоте без да се строши?

Оправи си правописа бе неграмотник. Отдалеч си личи, че се гербераст.

Паси си овцете на село,отдалече си личи,че си некадърно комунде,типичната селска пръчка!

Оправи си правописа бе, неграмотник. Отдалече си личи, че си гербераст.

БСП май активизират наново "партизаните"

Или много е крал или е направил мизерия което е характерно за почти всички общински съветници .

Бойко очевидн опитва да направи от България държава. Бългрите обаче не можеш промени за няколко години. Това е манталитет, граден с векове и бетониран през последните 70 години. От къде да намери кадри, които да не са учили в болшевишко макаренсковско училище, да не са носили пионерски връзки, да не са били комсомолски активисти и партийни членове. От къде да намери хора, които не са живели пр Чл. 1 от Конституцията?! Хора, в главите ни е зорът ни и страданието ни. Този Георги Лунджов или е много читав, че е пресякал местни далавери, или е далавераджия, който се опитва да прибере всичко за себе си. Средно положение няма. Очаквам отзив от Симитли, за да се разбере коя е версията около пребиването. ... а инак Бойко се опитва да прави държава...

Защо не пренесе опитите си на друго място, преди да е довършил народа си с глад и болести?

Глад и болести за тъпанарите.

Борисов напълно отговаря на гореописания образ. Бил е пионерче, комсомолец, активен комунист. Марширувал е и е викал "Ура" на манифестации. Да не говорим, че се опитва да вкара по всякакъв начин въпросният чл. 1 в новата ни Конституция. Иначе сещай се защо ще пребиват член на управляващата (с доста репресивни методи при това) партия!

Мисълта е, че всички българи отговарят на описанието. И аз също :-). Ти също. Нямаме си и бегла представа колко зле ни се е отразило това! Когато отидеш на Запад, има моменти, в който все едно си в лудницата: говорят ти, я ти не разбираш; говориш, а те не те разбират - а езика го знаеш мнго добре! Ето това е разминаването в главите на хората. За това Станипев знае прекрасно англйски, но не може да се разбере е европейци. Бойко не знае англйски, но се разбира с европейци. Разбирането не е езикът, а начин на мислене. И не започвайте с клишетата, че Бойко бил прост, тиква и т.н. Това, което Бойко може и прави, не е по сиилите на предишните политици, за които се говори колко са изискани. Изискани кухи лейки, бих казал. Блестят на слънцето, но вода в тях не можеш да пренесеш - болшевишки пробойни в главата създават непригодност. Е, Бойко поне добре пои нивата, която е доста попресъхнала от десетилетия, както виждаме всички зрящи. А реколта в държава не се прави като в градината за една година. Увреденото се поправя за много години.

Да де ама на българите не им се ще да живеят в мутренска държава от латиноамерикански тип

Сигурно си е заслужил боя, щом е от герб той е мафиот, там всички воглаве с лидера си са мутраци, вкиснати от корупция.

МНОГО ТОЧНО!!!

Пич, Станишев е виновен.

Избиваме комплекси???

До момента в който не заловят извършителите и този който е поръчал побоя можем да си мислим,че ГЕРБ е поръчител. Повече от 2 години разкриването на престъпления е в ръцете на ГЕРБ. Неразкриването ни кара да мислим, че се прикриват от властта. Единствено вярното действие от страна на ГЕРБ е бързото разкриване.

Щом са го понатупали значи е заслужавал. Дано "активистите" от всички партии се замислят.

Началото на партизанскотодвижение запчна преди 3 години като изпуснаха властта, а правилото му е, че няма правила да си върнат властта. Историята се повтаря и то творчески. Вече се е включила и младежката организация на БСП.

Джипове,бухалки ,побой-това са политическите опоненти на ГЕРБ.Това е запазената марка на БСП.Вижте след малко колко кучета ще залаят срещу мене.

Е,ТАКА,ТАКА! ЗА СМЕТКА НА ТОВА ПОРЕДНАТА ПОЛИТПАРТИЗАНСКА ПАСМИНА ГЪРБАВА Е ГЛЕДНА-НЕНАГЛЕДНА,ХАРНА И ЧУДЕСНА! КАКВИ ОПОНЕНТИ,КАКВИ ПОЛИТИКИ,БЕ ,УЙЧО!? СУМА ТИ "ВИСШ" НАРОД В БУЛГУРИЯ Е ЗА ПАНДЕЛАТА..И ПАК ЩЕ МУ Е МАЛКО!! ВИЙ В КОЯ ДЪРЖАВА СЕ НАМИРАТЕ- В БУЛГАРИСТАН ИЛИ МОЖЕ БИ В БЯЛА СТРАНА..ДАНИЯ,НОРВЕГИЯ.ШВЕЦИЯ ...ЧЕ ГИ ДРЪНКАТЕ ТИЯ ГЛУПОСТИ?! КАКВИТО МУТРИ ОРИГИНАЛНИТЕ КОМУНЯГИ,ТАКИВА И ТИЯ ОТ РЕЗЕРВНИЯ ИМ ОТБОР ГЕРБЕРАСТКИ..ОТ ЕДНО КОТИЛО НА ПАРТИЯТА -КЪРМИЛНИЦА СА,А И СА ПОДКВАСЕНИ С БАЙГАНЬОВСКИЯ ГЕН...КАКВО ПОВЕЧЕ?!

Бойко докато беше секретар на МВР имаше 50 неразкрити убииства:)кой ли ги е поръчал а?