Съдът остави биячите на малкия Христо в ареста

3-годишният Христо, който бе жестоко пребит от 18-годишните си гледачи Александър и Патрик, е излязъл от кома. Съдът остави младежите за постоянно в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави биячите на малкия Христо в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да, ние сме виновни за умствената им осакатеност... а другите - нормалните, дето не измъчват деца... нали и те живеят в тази система

В такава тежка за едно дете ситуация ние пак плюем. По майка му. Отвратително лицемерие от страна на загрижените за детето пишещи тук. Всяка жена - майка знае, че в такива тежки моменти което и да е дете до 18г. например най-много се нуждае от майка си. Тази майка не е тормозила или наранявала детето. Обича го, пяла муе, гушкала го е, успокоявала гое. Затова с отваряне на очичките търси нея. Ням дете на света - човешко или животинско, което в такъв момент да не търси майка си. Тя е човека който ще намали болката му - душевна или физическа. Никой от нахаканите лицемери няма да гушне това дете до сърцето си и да бди над леглото му, когато месеци наред ще се събужда и ще плаче с часове. Ако социалните отнемат детето от майката и го дадат в чужда за него обстановка ще го довършат. Какви са тези призиви и злост срещу майката. Както стана ясно не тя, а "приятелят" на който се е доверила е прехвърлил детето на изродите. Никой от вас ли не е бил предаван от приятел, че сипете мъдрости и хули. Ако о този момент Светозар й е бил опора и му е вярвала много ясно че ще избере да остави детето на него, а не на непознат с препоръки от агенцията. Просто въпросният Светозар е прецакал детето и Невена с егоистичното и безотговорно поведение. Именно той трябва да е третият на подсъдимата скамейка. Лъгана съм от най-добрите си прителки. От приятел мъж още не съм се разочаровала. Т.е. без значение е пола. Важно е да сме отговорни и отзивчиви един към друг

Патриша и Александра, чакам ви!

майката е тъпа като галош, как може да си остави 3 годишно момченце което си е почти бебе, за 3 месеца на двама педали, които познава от някакво барче ?! Къде е сега Агенцията за закрила на детето да и отнемат родителските права ?!

тъпанар

тая че е галош дума нема ама тия кретенчета са си пълни изродчета! Тука има секс афера и наркотици .. свят широк

Как ще реагира защитника на Александър ако някой нанесе такава "средна телесна повреда" на неговото дете?Дали ще го оправдае?Гадно племе са това адвокатите!Не знам имат ли съвест тези,които защитават престъпници и убийци.

гнусни дришнярчета , веднага максимална присъда и нека циганите им се радват редовно в затвора!

Само мъж би оставил на двама тинейджъра чуждо дете на отглеждане за няколко дни.

Съдбата на тези "юнаци" е ясна, но съдбата на детето-не. Дано ГОСПОД се намеси и да го спаси от инвалидизация.

За затвора е майката първо, тези са след нея. Кой нормален човек ще остави 3-годишно дете на тинейджъри? И а и социални служби, има и детски домове, ако няма роднини, да беше потърсила тях. Много гейска ми изглежда тази история.

Най-големия минус за тези двамата е, че са пълнолетни, ако бяха под 18 щеше да им се размине, но сега трябва строг съд. Между другото, някой знае ли какво се случва с онази, която почти уби новороденото в частната болница? Надявам се някои да не разчитат на къса памет на обществото.

Изродчета. Затвор. Не ги пускайте, те не съжаляват за нищо. Вижте им физиономиите.

Ух мамини сладки .Чекаме ви с удоволствие .А какви мускули имате ,кеф майка :))) Като ви го натресем , па като се стегнете .Чудно ша е.

270 000 деца от общо 1200 000 в балгаря са оставени от родителите си, които са на гурбет. да се молим тези деца физически и психически да останат здрави.

Вижте хора и запомнете тези гадни мутрички и ако някога някъде ги срещнете, заплюйте ги в лицето ИЗРОДИТЕ....

Няма как да се разминат само със заплюване ;))) Поне средна телесна повреда ....

Ммммм!!! Свежо месо !!!

Огромно благодаря на Бог и на лекарите в Пирогов! Дано се възстанови детето и да се отърси от кошмара, а майката да си направи правилните изводи, да намери сила да не се обвинява и оттук нататък да е до детето си.

Трябва спешно връщане на смъртната присъда. 10 години тежък физически, обществено полезен труд. Ако не станат послушни и кротки като агънца, още 5 години. При повторно провинение - още 10 години.

Според адвокатите им излиза, че тези са едни малко по- строги педагози и нищо повече! Даже добро са му направили на детето...

тЕЗИ БОКЛУЦИ СА С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ , Я ДА ГИ ВКАРАТ В ПСИХИЯТРИЯТА ....

Каква психиатрия бе човек? Вкарат ли ги там, значи да ги оправдаят

Трябва,да ги вкарат там,където,...ще им го вкарат!...

Потресаващ садизъм у толкова млади момчета...

Отвратена съм от адвоката Веленски, който защитава Александър. Толкова надменно заяви, че гнусното издевателство, довело почти до смърт детето, било средна телесна повреда. Нямам думи... Пожелавам на въпросния адвокат да преживее, каквото малкия е преживял.

A аз го пожелавам за децата му. нека момци като тези така ги ' възпитават', както са възпитавали момченцето. явно заможни родители са наели наù-наглия адвокат.

Дори и да съм адвокат, няма да се съглася да защитавам тези изроди. Средна телесна повреда било?! На теб да ти я нанесат тази средна телесна повреда, малоумник. Детето в медикаментозна кома заради хематом и наранявания, той средна телесна повреда..... За пари и майките си продават.

Защо коментирате неща които не разбирате...Няма спор че тези "гледачи" са пълни изроди...Адвокатът обаче е прав-според НК налице е средна телесна повреда- Чл. 129. (1) Който причини другиму средна телесна повреда, се наказва с лишаване от свобода до пет години. /или до 10 когато е нанесена на дете/ (2) Телесната повреда е средна, ако е причинено: трайно отслабване на зрението или слуха; трайно затрудняване на речта, на движението на крайниците, снагата или врата, на функциите на половите органи без причиняване на детеродна неспособност; счупване на челюст или избиване на зъби, без които се затруднява дъвченето или говоренето; обезобразяване на лицето или на други части от тялото; постоянно разстройство на здравето, неопасно за живота, или разстройство на здравето, временно опасно за живота; наранявания, които проникват в черепната, гръдната и коремната кухина. Опит за убийство в случая няма да издържи в съда....Тези гадове ще се отърват с максимум 10 години....Но така гласи НК....

в затвора ще попаднат на хора и ще станат Човеци

Сега ще си правят компания със Сидеров в панделата

Неговите симпатизанти са подобни елементи

Леле тия възпитателчетата как ще ги "възпитат" в панделата... По няколко пъти на ден. Изродчета мръсни

Da, dano da stane tochno taka. Tezisadisti tova zaslujavat.

Що за идиотщина? Какви семейства са възпитавали тези идиоти? За недосегаеми ли са се мислили? Що за морал? Що за чудо? Ръката удряла невинното дете да се ампутира и хвърли на кучетата, с другата да проси цял живот.

Я някой да ме светне от де майката е намерила тия двама "гледачи"? К'ви и се падат?

Агенция, дококото разбрах.

Не,майката е имала уговорката с бащата на Алексанър да гледа малкия.Той прехвърля грижата на сина си.

ситните педалчета ... как само са се подредили голички пред огледалото пфффф - няма такава гнусотия ... ми може детенцето да им е досаждало когато "обичат" насаме в апартамента и затова да са го претрепали

Убиите ги , за да не се мъчат. Това е наи- полезната за тях милост.

Май и ти се облъчваш със същото като тях.

Без значение къде ще попаднат тези двамата, съдбата им ще бъде жестока.Това ми е мисълта.

Да ми попадне в ръчичките адвоката, който е заявил, че детенцето е със средна телесна повреда. Във всяко нещо трябва да има капчица морал. Ако има Ад, този гад трябва да се пържи там заедно с извергите пребили малкото. Дано се оправи и възстанови напълно.

На адвокатите това им е работата,да плещят врели некипели...доказателствата били негодни, ама те случайно и т.н.Работата на съда е да каже -адвокатите да го духат, ние преценяме друго!Адвокатчето могат да го оставят на тези келеши да го "погледат" 3-4 дена...

И на двамата адвокаттите са някакви стари пенсионери,кой ще ги защитава тези боклуци...

Изключително важно е да се разбере, защо тези 18 годишни младежи са го направили. Те са се облъчвали непрекъснато с психопатски идеи, музика, филми и всичко от този сорт. Това е резултатът!!! Тези неща трябва да се обсъждат и да се забранят.

Вече не е ясно, в какво са се превърнали и как обществото да се отнася с тях.

Един гнусен кръволок си ти!На несъгласните с комунистическата кръволощина ще казваш, че били криминални елементи!Сигурно, ходиш в някоя кланица и лочиш кръвта на колените животни, да си задоволиш кръволощината!?

Има други теми за тези разправии.

здраво яд на набедения за адвокатски защитник, на единия от уродите!Детето закарано в състояние на кома в "Пирогов", ама какво толкова било станало, нанесена била само средна телесна повреда!?-"Абе, верицата ти маймунска!-казвам си-Ти сигурно, като те гледам и ти имаш дете или деца!?Да можеше да ударят по чутурата твоето дете и да го закарат в кома в реанимацията, пък да те видя, маймун с маймун, как съвсем друга песен ще запееш, подъл нещастник!?"

Адвокати...Господа адвокати, които и да сте вие, трябва ли вашите деца да изпитат този ужас, а вие като родители да го преживеете, за да разберете, че да защитаваш престъпници не е хубаво? Колко по-просто и ясно да го кажа? И колкото и да са виновни тези двамата, самите са жертва на безредието, което цари в страната ни. За това не са осъзнавали кошмарът, който са причинили до момента, в който не са се сблъскали с полиция и камери.

Адвокатите защитават правата на всички хора. Силите на доброто и злото са много по-големи от нас. Това са стихии, в които хората (съзнателно или не) попадат. Ако нарушаваме правата, на кого то и да е, увеличаваме злото и така не можем да се борим срещу него.

Cтoлюбoвъ

Може би по принцип трябва да е така. Но в случая като този като знаеш кой е престъпника и какво е извършил какво точно ще му защитаваш? Това, че има писани закони, които позволяват да се заобикаля справедливостта не означава, че е правилният начин.

Същото написах няколко пъти,но ме нарекоха какъв ли не...

Когато детето е излязло от кома и е разпознало майка си, е поискало да му пее.

Най-добрият лек за всичко, което е преживяло. Мама да те прегърне и да ти попее.

Дано стане чудо и тази майка стане достатъчно умна, че в бъдеще да го опази.

Молих се на Бог и всички ангели да му помогнат. Мисля, че са около него. Като каза за пеенето и се сетих. Дано го пазят и всичко се оправи.

Моли си е благодари на докторите, не на мен.

Разплаках се, когато прочетох това. Дано милото дете се възстанови напълно.

Ама и коментиращите тук имат нивото на мислене на биячите...

Перверзни некрофили, погледнете ги само! Ама и майката си я бива............

бащичко - на "нео-демокрацията" са се метнали. и адвокатите им по тях, а гей-сибилата от бхк пред конституцията развяла флага на най-новия еврейски холокост на антихристите и неверниците! ФАКТ! погледнете поредното "участие" по форумите. където минат - трева не никне. или ако ник-не е като трева от чернобил и фукушима.

майката е безотговорен човек, ако съда е на място трябва да я лиши от родителски права

защо си мисля, че ти си и "потресен", а sybil?

Това ще разстрои и влоши детето. По-добре да я обучат, да й помагат разни агенции (защото е съвсем сама на този свят) и да я контролират. Едно е сигурно, оттук нататък това дете трябва да се проверява.

Майка с артистичен псевдоним Малкия. ?

А знаеш ли от къде идва?

Кой знае какво са правили с детето покрай побоя...Максимална присъда за тях, това не са хора! Дира, каква е тая "средна телесна повреда" при опасност за живота с кръвоизлив в мозъка? Вашия има ли гънки изобщо?

детето е било малтретирано по всички правила на еврейското гей-прайдство и американското посолство с уотър бординг - "да си признае" на кого служи! това е!

Определено е трудно да се дискутира смислено с хора като Вас. Надявам се детето да се оправи без продължителни и тежки последствия. Надявам се да попадне на добро приемно семейство, има нужда от това. Лека вечер, живи и здрави и т.н.

ето такива изроди уроди за подобни изпълнения са ги въдворявали на времето в Белене,Скравена,Ловеч.... но сега им дойде време на наглеците и на близките им да претендират че били политически затворници

Повечето там са били по политически причини, не криминални, смотаняк задръстен. Ако пак ги отворят може и ти да отидеш.

ти свети ли им та се изказваш неподготвен

Такива "изроди" не ги изпращаха в Белене, а в Българската Армия. И ставаха едни от най-добрите защитници на Майка България.

ото, заеми се да триеш постинги, не ти отива да се изказваш, едновременно, тъпо е! как е баща ти, конекрадеца? поне научи ли те да крадеш самолети така, както си висеше на "границата"... хахахахаа

В така наречените лагери на смъртта са въдворявали основно интелигенция, хора завършили по няколко висши в странство, реализирани в поне една професионална област, изискваща добро образование и поведение. Редки са случаите на неграмотен кримиконтингент по тези места и то основно със същата цел - да мори интелигенцията, да се инфилтрира вътре в нея и да съучаства на престъпленията на тогавашната власт. Не са малко случаите, когато неуките хора са се превръщали от лагерници в надзиратели, а после и в убийци на лагерници. Единственото изключение от това правило, за което се сещам в монета, е Кирил Рашков (по-късно самопровъзгласил се за Цар Киро).

Трябва отново да отворят Белене и да изпратят там тези биячи.

С това Белене толкова много ми комунееш, че просто няма накъде!

не става! местото е малко за "биячите", каквито тука са се навъдили и от бхк и други еврейски "филантропски" организации, които ни холокостват, само защото не следваме "правата им вяра" в антихриста и неверниците. по-скоро те ще ни набутата там, все пак за един кръст много место не требва... хахахахаааа...

Белене не трябва да отварят, но трябва да ги пратят в Централния Софийски Затвор, който си функционира съвсем нормално и да не ги протектират вътре. Специален режим за изтърпяване на наказания на млади, сефтелии и подобни. Или пък родата на единия да се приеме за основание за специално отношение - библиотекар, техник, изолиран от останалите затворници и т.н.

Като гледам тези двамата, все едно гледам свитата на Волен,

странно. не са ли от свитата на гей-прайда на американското посолство?

тебе като те гледам, конекрадката, ти си им мъжката майка. факт!

"Майката Невена Велинска е посетила за кратко сина си" тези двамата няма какво да ги коментирам. каквото и наказание да им присъдят ще е малко. не разбирам само как тази жена може да се нараче майка, да го посети милото дете само за малко. тя да не е била на визита в панделата?

Срам, съвети от адвоката или натиск от социални служби, или де да знам... Да, със сигурност не може да се нарича майка, но по ред други причини.

Дано не ти се налага да имаш близък в реанимацията на Пирогов, но там въобще не пускат никого. Така, че по-кротко с осъдителните думи.

Не виждам що за скапана държава трябва да сме, за да сме отнасяме толкова грубо към именно бъдещето си! Нямаме никакви доказателства, не знаем какво се е случило, а вече бързаме да повдигаме обвинения и да арестуваме двама, при това младежи! При това на възраст от 18 години! Вие осъзнавате ли, че това е бъдещето ни? Това са хората, които могат да издърпат нацията от тая дупка в която се намира? Знаете ли, че без тях сме загубени, ама напълно загубени? И какво, само защото са на по 18 години вече са убийци, така ли? А всеки, който с гордост приказва за комунизма е света вода ненапита, така ли? Еми докато так а разсъждаваме, все така ще сме, долу вдясно на Европата, петдесет години назад и двадесет встрани! Ако това се беше случило в Холандия, от където аз идвам, първо щяха да намерят с кой руснак детето е комуникирало и в никакъв, ама никакъв случай нямаше да се хвърля вина върху млад човек! И се питате какво следва от това ли? Ами сами си помислете, колко се печели в Холандия и колко печелим ние? Е, разликата е около 20 пъти в полза на Холандия! Защо ли? Ами защото там се работи наистина много, но и защото хората са изключително либерални! Никой не е виновен до доказване на вината му! Никой не е за затвора, докато не се докаже, че е за там. А ние тука какво правим? Една жена си оставила детето, някой го е пребил, даже не е ясно дали не се е спънало и паднало само и вече хайдеее, двама беззащитни младежи в 11ти клас в ареста! Еми, какво да ви кажа, дами и господа комсомолци, няма да се оправим скоро с този начин на мислене! Даже си мисля дали изобщо имаме шанс да се оправим някога, ако не започнем да си ценим младежите! Все пак, те са единственото модерно нещо у нас!

Казаха ти има видео. Или също вярваш, че малкия бе падал няколко дена наред? Смешен си

А ти да си чувал, че видеата се преправят по-лесно от всичко друго на тоя свят? Наясно ли си, че вече има таквиа технологии с които аз ей сега мога да се изкарам как падам от 10км и нищо ми няма! Май и за тебе още годината е 1972-ра и като чуеш видео си представяш една огромна черно-бяла камера, струваща колкото Ладата на комшията ти.

Какво бъдеще бре? Точно такива убиха Нягол от Варна, дядото в Борисовата градина пред внуците му, тия пикльовци трябва да да си понесат заслуженото наказание, за да знаят, че в живота трябва да си плащат за всичко, което сторят.

Дърт дебил, който защитава недозрели дебили, дето щели да ни издърпат за ушите от дупката и да ни научат на ред и дисциплина? Тия са същите, като ония с черните знамена и бели маратонки, само дето все още възпитават с ритници, щото нямат пушки и танкове. Извод по холандски:"Бийте яко чуждите деца за да влезете в Европа".

До холандеца: Що за идиотски и неадекватен коментар???? Ако тези двамата са бъдещето на България, нямам думи...

Никой не се отнася грубо с младежите на нашето бъдеще. Просто съдът им е постановил мярка за неотклонение задържане под стража. Никой все още не е е казал, че са виновни, както се опитваш да внушаваш. Тепърва ще се изяснява тази работа. Имат си адвокати... прокурорите са на линия. Съдът ще съди... кат в Холандия. Просто умовете на хората от скапаната държава не могат да схванат какъв е този комплекс дето бъдещето на нашата нация избива с малтретирането на едно 3 годишно дете. И аз не мога. Иначе разбирам, че държавата е скапана и матряла не чини.

абе защо не вземете да им издигнете по един възхвалителен паметник и на тримата уроди