Обвиниха учителка в ясла за побой над 2-годишно

Шокиращи снимки на 2-годишно момченце, взето от дядо си от ясла в Панагюрище с огромни синини по лицето, бяха разпространени в социалните мрежи от бащата.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха учителка в ясла за побой над 2-годишно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквато ще да е, ако хвана някоя дропла да набие детето ми на 2 години, ще я вкарам в реанимацията. Хич не ми трябва директорката, инспекцията, полицията, съда, прокуратурата. БОЙ, БОЙ, ама такъв БОЙ, че няма да може да диша после.

Какво прави толкова малко дете в градина ,заедно с по- големи деца ? Директорките на градините са лакоми за пари и затова приемат и малки деца за които нямат квалифициран персонал и възможности да се грижат.За такива малки деца са специализирани в отглеждането им само детските ясли.Това,което правят градините е кощунство с тези малки дечица и трябва да се забрани !

плюете по учителката. Няма никакви доказателства, че тя е извършила насилие върху детето - нито камери, нито свидетели. Но тя е най-лесната жертва и първосигнално я засипва с отрова и мръсотия. Няма никаква причина една учителка да направи подобно нещо, така че помислете и за други варианти.

липсата на елементарен морал у българина ясно се забелязва при всеки подобен случай. То не са лъжи, замазвания и всеки казва на черното бяло и на бялото - черно, без изобщо да му пука. Ега ти и обществото, ега ти и държавата.

В ТАЯ СТРАНА ТРЯБВАТ ЗАКОНИ И САНКЦИИ...ВЪВ ВСЯКА ПОСОКА ПРОБЛЕМ....МОЖЕ ЛИ ЕДНО ДЕТЕ ОСТАВЕНО В ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ ДА ИЗГЛЕЖДА ТАКА....МОЖЕ ДА Е УДАРЕНО, МОЖЕ ДА Е ПАДНАЛО ИЛИ НЕЩО ДРУГО, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е ХАПАНО, КАКВИ СА ТЕЗИ НЕЛЕПИ ОБЯСНЕНИЯ, КОЙ ИМ ВЯРВА ВЪОБЩЕ....И СТИГА С ТЕЗИ НИСКИ ЗАПЛАТИ...УЧИТЕЛИ, ЛЕКАРИ, ПОЛИЦИЯ И Т.Н , ВСИЧКИ СМЕ В КЮПА, ВСИЧКИ СМЕ СМЕШНО И АБСУРДНО ЗАПЛАТЕНИ, НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ДЕЦАТА НИ ТРЯБВА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ПО ТОЗИ НАЧИН...МОЛЯ ВИ.... И БЕЗ ЗАКОНИ ДА СТАНЕМ МАЛКО ПОВЕЧИ ЧОВЕЦИ!!!

Чудесен коментар. БРАВО!

Задължителни камери в стаите на детските градини, които са държавни заведения! Който учител има претенции и не иска да бъде сниман, да си стои вкъщи или да си търси друга работа! Когато моите деца бяха в детска градина предложих на родителска среща родителите да съберем пари и да изградим система за видеонаблюдение, всички се съгласиха. Присъстващата директорка тогава ни убеждаваше, че не можело ние да го направим, а само общината и тя била направила проект и няколко месеца наблюдението ще е налично. От тогава минаха 10 години и още са без наблюдение. Служителите не искат да се вижда бездействието им, друг е въпроса с ниското заплащане, но който не му харесва и може да търси други позиции.

И после защо младите емигрирали , защо не раждали !? Ми няма никой тук да остане , чудно кой ще им плаща пенсиите на тия скочубри

Прилича ми на падане. Децата постоянно падат. Едно дете гледаш и пред очите ти ще се пребие, а 30? Как с две очи можеш да опазиш толкова деца ? Мястото на 2 годишно дете е при семейството му.Доколкото разбрах си има майка, баща, баби дядовци, да не го пращат толкова малък на градина.

...виждаш ли минусите, брато?!Щото днешните кифли раждат деца, за да се отчетат пред роднините -спонсори, а после не им пука за тях! Горките дечица, от невръстни ЗАРЯЗАНИ от собствените си родителки...

А случайно да видя, че всички са в работоспособна възраст и че може би всички работят. Ти ли "компетентната" ще ги храниш или може би държавата ще изплаща брутна работна заплата на майката до навършване на училищна възраст на детето.

Писмени обяснвния ли ..... няма да може да ги даде мамка му ..... пръстите ще им начупа на всичките .... като не стават за работата да напускат или да ги уволняват ..... ама нали роднини !!! Ей богу добре че не се е случвало на моето дете !

Ама какво им става на тия жени,бе?! Една души и бие бебе, друга бие 2 годишно детенце...те деца нямат ли, не са ли раждали и гледали рожби?! Ако детето е нахапано или смукано от друго дете, къде са били мед.сестри и лелките в тоя момент- кафе ли са пили или са пушили цигари? Защо веднага не са се обадили на родителите? Защо не са потърсили адекватна медицинска помощ?! Милото мъниче! Заслужава целия персонал да бъде изритан от яслата, начело с директорката, но преди това- публичен линч!!!

...ти видя ли кой го е бил...двегодишното? Ами аки е бил башща му, напът за детското заведение? ТИ ТАМ ЛИ БЕШЕ, та си позволяваш да обвиняваш? Ами ако е паднало вкъщи или по пътя? ТИ деца гледала си, та не знаеш, че могат да паднат, някое друго дете да ги блъсне, а и шамари от роднините да отнесат?!

ще се обръщаш към майка си!

Кифла е учителката заедно с директорката на детското заведение. А ти си или тяхна приятелка или като тях отвеяна детска учителка. Въпросната кифла сутринта потвърди, че инцидентът е станал в детската градина, а не извън нея. Така че, преди да пишеш смекчи малко тонът. Амат от калпави даскалици като теб!

жестоки и тъпи българи

Само не така за българите! Аз нещо такова казал ли съм за дебилите?

kameri ...

Толкова нагла даскалица и директорка отдавна не бяха показвали.. Снимките говорят сами за да давате думата на тия изчадия дето и дете на тази възраст щеше да измисли по смешен разказ от техния. Седнала да се оплаква че дядото че я заплашвал без да си дава сметка че за така намерено дете някой родител с пълно право щеше да я ''нахапе'' както тя е направила..

Вероятно се е ударило в стол и вероятно било хапано/целувано от друго дете заради което се получили сините,но въпреки това детето не проплакало и персонала не сигнализирал веднага на роднините след като видели белезите.Е накрая ще види ме кой е прав и кой не.

Ега ви устата на детето дето от ''целувки и смукане'' цялата му страна е посинила:((((Виновни са сестрите дето не са си гледали работата и сега гледат на друго дете да хвърлят вината явно поучили се от герберския престъпник преди дни..Детето е шамаросано бая силно за да има синина от бузата до зад ухото което говори за голяма ръка по малката бузка..

Няма как детето да не е проплакало след удара в столчето на челото.. Няма как детето да не е проплакало след такова посиняване на лявата му част. Всичките приказки на персонала са измислени от начало д край за всеки мислещ човек

Синини се появяват часове по-късно!!!

Инцидентът е станал вкъщи...Ама никой няма да си признае!

Вие да не сте от персонала на детската ясла ?

Дали е хапано или удряно детето няма голямо значение,къде са били даскалиците през това време.Пиели са си кафето и децата са били оставени на произвола.Да си понесат последствията!

Не са пиели кафе, писали са във форума, като всички тук!!!

били са при нечие друго дете и са решавали други проблеми! На който не му харесва- да си гледа потомството вкъщи! Престъпление е ДВЕГОДИШНО ДЕТЕ да се отделя от дома и майка си! Яслите трябва да се закрият!

Гледайки снимката на детето, по-верятно е да е паднало, или нещо да е паднало върху него и сега мед.сестри не смеят да го кажат на родителите. Ако е от шамари, синините няма да са от едната страна, а от двете. Едва ли, ако толкова го е била, мед.сестра ще го удря само по едната буза. Нещо се е случило, но детето не е бито, според мен.

Тикво , млатила е с дясната ръка, та му е разбила главата на горкото ангелче !!! Като акушерката с новороденото . Виждат , че няма съд и затвор и си правят каквото искат .

КАМЕРИ!

А Принц Джорч дали, ще го хамалят така в Училище? Или това е само за Робите

Пич, не ти е трябват обръщения по фейсбук, директно в полицията с детето, съдебен лекар да го освидетелства. А после ако съдът откаже правосъдие, което е нормално за България, я намираш тая дърта скочубра, дето ти е посинила детето и я скъсваш от бой. И бъди спокоен, нищо няма да ти направи никой!

Има жени пярнати, и да те пази Господ от тях.

камери! камери! камери!

Неимуверно прост нардо сме, според всички, имало значение кой е посинял детето!?!? забравяме факта че лелката носи отговорност , без значение кой е ударил детето.

Не обобщавай, говори само за себе си!!!

на мен не ми прилича на следи от бой. По-скоро падане, защото има и насинено на ухото.

Ти си перманентно тъп и това личи от всяко твое изказване. Може би е време да спреш да пишеш изобщо, защото всеки твой пост е все по-голяма глупост. Няма как да ти стане ясно от какво са белезите дори лично с очите си да видиш как лелката удря детето, защото мозъкът ти е промит.

Ако имате дете , пробвайте !

Камери навсякъде!

В яслите не работят учителки,а медицински сестри!!!!

Да ,но това не е ясла ,а градина и въпросната госпожа е детска учителка.Друг е въпроса какво прави толкова малко дете в градина ,заедно с по- големи деца ? Директорките на градините са лакоми за пари и затова приемат и малки деца за които нямат квалифициран персонал и възможности да се грижат.Това е кощунство с тези малки дечица и трябва да се забрани !

Това е безобразие, колко деца вече пострадаха от насилие в детските градини, защо Инспекторатите не си вършат работа, къде са агенциите за закрила на детето, как родителите да се справят? Оправданието с ниските заплати е недопустимо, като не ти изнася напускаш а не биеш деца, нямащи вина за това

ако е бито от лелята, защо има същите следи от ухапвания и зад ухото ????

... както обясни учителката, било "смучено" и целувано ?!

ухапано. Тези следи са като от ухапвания. не от бой.

Ако имате дете ( 2 годинки ) , пробвайте ! С един -два яки шамара и ще видите къде ще посинее !!

и не можем да съдим.

Много ясно какво се е случило! Пръстите личат по бузата на детето. Ухото също е посиняло от дърпане. Всяка съдебно-медицинска експертиза може да установи произхода на тези травми. Ако това е направено от "учителка" и колежките я прикриват, всички трябва да бъдат уволнени дисциплинарно, без право да упражняват повече тази професия!

ясно ли е чии пръсти са това?! Че оня ден една майчица щеше да отвърти главата на детето си...Ама като останат следи- ясно е ,кого ще набеди пред близките си.

.... новобранците се подлагат на стрес, та да слушкат и папкат.

"това е недопустимо, това не може да продължава, като искат /лелите в детската градина/ да лапат пари, трябва да гледат нашите деца и т.н.". Е да де, ама никой не казва колко голяма е тая лапачка и кой повече лапа - лелите или Кали ?! С тия мизерни заплати в цялата страна, няма как агресията да бъде спряна. Освен това, никой не се интересува че има деца-изродчета и човекоядци, аз съм почти убеден че това насиняване е от ухапване на друго дете. Агресията от деца към деца е много по-голяма и ще расте.

За децата не знам, но че ти си озверял от алчност и злоба изрод е абсолютно сигурно! Пълна духовно-нравствена деградация. Да живее Лотарията, да живеят Парите!!!

Малко са и двата шамара! Като им е много работата да назначат още учителки/макар, че би трябвало да ги наричат побойнички/,затова децата пищят не искат на ясла или градина!Отиват със страх защото знаят милите, че ще ги малтретират! ѝз си мисля, че ако бият моите внуци, ще има повече от два шамара! Не могли да ги озаптят, ами тогава какво търсят там?!?!Нали за това са търкали студентските банки, да съумеят да направят адаптацията им по - лесна! А за заплати знаят да реват?!?

В яслите учители НЯМА.Ако това дете е било в детска градина, значи - не си е било на мястото. А що се отнася за "още учители"....кандидатирайте се Вие, ще Ви вземат - поне за "лелка", за такива не се иска да са "търкали ...банки". Наслука!

Камери!!! Трябва да станат задължителни навсякъде, а пък за детските заведения ?

Дори и в спалните на "родителите"!!!!

Всекидневие в булгаристан. Пълни нещастници, свиквайте. Ще се оправитр не след 800 дни а след 800 века!

Ей пропищяха България за 2 шамара - на сичкото отгоре че ви гледаме изродчетата без пари - елате вие да видите с 30 озверели деца за 500 лв какво е!!

Прати твоето дете, аз ще ти кажа на кого, да му зашие дса шамара, та да му насини бузите точно както е на снимката, и после ще си говорим. Сган!

Фактите са ясни.... момченцето е пострадало в детската градина .... учителките неадекватно го мажат с крем "Здраве" и го пращат да си ходи без обяснения ... детето е в стрес. Директорката не позволява "да се петни учителската професия", ама ... какво по дяволите става в това заведение, в което от 1-ви септември заплатите са увеличени с 15% ?

Някой на сила да ви е накарал да работите тази работа? Какво съм виновна аз, че на вас ви плащат малко? Преквалифицирайте се и започнете добре платена работа! Това, че заплатите ви са ниски, не означава, че така трябва да се държите с децата! И как си позволявате, да наричате децата "изродчета"? И това ми било педагог и възпитаник! Срам!

Явно Живка не е педагог, а дечко, който провокира родителите с уязвима контратеза.

Възможно е да е паднало. Персонала често зарязва децата напълно сами и може действително да не знаят какво е станало. С такава синина може и съзнание да е губило детето. Дано се оправи бързо с няма усложнения.

Що бой съм отнесъл в детската градина преди години...не изгражда. Ненормални лели с психични отклонения. Сигурен съм, че има още от тях.

Персоналът отричал ? Е , какво искате да си признае ? Ако имаше наблизо клошар , той щеше да си го отнесе !