Баща преби жестоко детето си, майката го крие

31-годишен мъж от ботевградското село Скравена бе арестуван, след като пребил жестоко 5-годишната си дъщеря, а съпругата му се опитала да я скрие от полицаите.

Обратно в новината

Коментари - Баща преби жестоко детето си, майката го крие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това циганите са страшно нещо.

Защо говорите само за малцинствата ? Днеска ти него, утре то теб, така се управлява целия свят - по-силния печели.Така е в целия "демократичен" свят, забравете социал. ценности за семейство, отглеждане на деца, възпитание в дух на разбирателство, взаимопомощ и любов към ближния.Държавата гледа да прецака нас, ние нея, защо в семейството да не е така, нали цялата държава сме едно голямо семейство.Лошото е , че така възпитаваме и децата (някой от тях страдат от това), а може би така трябва за да оцелеят занапред.

От филмите знам ,че в САЩ при подобни случай или дори за немарливо отношение към децата социалните служби са много строги. Да плагиатстват техния закон ,но нашите социални служби доколкото ги има и без това нямат желание да работят. Циганите след някоя и друга година ще създадат голям проблем. Те и сега в някой села създават проблеми,самонастаняват се в чуди имоти,убиват възрастни,крадат каквото им попадне и са безмилостно жестоки. Плодят се безконтролно и не подлежат на интеграция. Ха познайте тогава каква ще бъде рецептата за отърваване от това социално зло? Или ав или дав!

Немога да разбера, защо този престъпник е на свобода! Няма да разбера и след този случай, ако остане пак свободен - защо?!! Май нищо случващо се в България не разбирам. Само знам, че заради много цигани, които са такива, каквито са известни в обществото с кражби, просия, неграмотност, простащина и пр. си патим ние, които не сме никак малко и не сме по никакъв начин такива цигани, за каквито ни смятат всички. Знам и това, че заради много етнически българи, прославили се из света с проституция, кражби, далавери, измами и пр. си патите вие свестните българи и ви смятат всички за такива, каквито много от вас не са. Извода е да не съдим по етническа принадлежност за човека. Няма значение този циганин ли е или не, въпреки че ако е, журналистите до сега не са пропускали да отбележат. Това е един човек, който нито заслужава децата си, нито това да живее на свобода!

Права си, но само донякъде. Познавам много свестни цигани. Те са дори осиновители. Но може би вие грамотните, живееще като всички в тая държава трябва да направите нещо за собствения си етнос. Има хиляди ромски неправителствени организации, но те смучат от бедния и нищо не достига до гетата. Иначе, статистически циганите /или ромите както искаш/ крадат, проституират, продават си децата, обричат ги на мизерия и глад, просят с тях, за да издържат и себе си са много повече от българите, а все пак са малцинство. Повярвай ми и за българи и за цигани ще стане лошо, ако не се обърне внимание на проблемите на мнозинството роми. Тези хара трябва да се образоват, за да работат качествена и добре платена работа, за да си възпитат децата и им оставят нещо за успешен старт напред. Извинявай обидих се, когато писа пратив бълагарите, така поне знам как се чувстват тези различничните роми. И кой ражда деца, когато няма средства да ги отгледа. Кой разимен човек прави това и къде по света.

в БЕЛИТЕ държави е забранено със закон родители да оставят сами децата си вечер (затова наемът детегледачки) !!! за физическо и психическо насилие сигурно ги осъждат на затвор! циганите биели децата си,а българите ги газят по улиците!да пази Господ

Все повече няма да се пише "роми", защото бъргарските граждани в мнозинството си ще са такива.

не се казва "баща", а ЦИГАНИН преби жестоко детето си Журналистите да не крият истината!

"известен за множество кражби и грабеж"... Защо е на свобода въобще???

"известен"... А и по-добре, че не е в затвора - и него ли да храним!

Каква етническа толерантност,БЕ!!!!Не виждате ли че в таз държава нещата отиват на саморазправа.На този изрод - надзирателите от Скравена!!!!И го скопете.Ще повърна от собствения си цинизъм,но не се издържа вече.

Не мога да разбера, толкова ли е трудно да се ограничат милионите средства давани за издръжка на такива паразити. Спрете помощите и те сами ще спрат да се размножават като хлебарки. Превърнали са си децата в стока. Стига вече сме издържали пиявици и паразити на гърбовете си. И ние имаме деца, но не ги пребиваме ежедневно, а всячески се мъчим да ги отгледаме като стойностни хора. Утре моите деца ще работят и ще издържат това пребито цигане, което отсега е закърмено с омраза, мизерия, кражби, мързел, мърлявщина и лентяйстване. Стига вече. ПЕСТ КОНТРОЛ!!!!!!!

Да, явно това е начинът. Да им се спрат помощите и взимат децата. Доколкото разбрах, така е във Франция. Помощите са за определен период и родили се през това време друго дете се спират. Иначе децата стават нещо като източник на доходи.

Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят, боже! :(

И на Вас ли Ви се ПОВРЪЩА от новините вече?

Аз вече съм с анорексия от новините :-(

не ни съобщавайте какво е сторил изродат наречен баща, а уведомете какво държавата е сторила, че този изрод да си изтрие от паметта повече да пребива детето си и да травмира и останалите в семейството, но и майката е в кюпа, каква майка е да е безучастна към съдбата на детето си, тя определено е съучастник и защо властите не са си свършили работата да отнемат правата и децата от изродите-родители.......

Какво като им се отневат правата. На кой му пука. Та той така или иначе не си иска детето. Едно такова дело е тежко, струва пари, а смисъл няма. Просто на тия им се вземат всички деца, спират се помощите, терапия и работа, за да си плащат на държавата за издръжката на децата;

и ко праим сега?...... пак гледаме като пуйки.

Тези цигани ли са?! И защо т.нар. баща не е в затвора след като е криминално проявен?!

Щото е "известен".

мъка ,мъка майко България...и мизерия скотска...

много сте смешни-като стане вапрос за пострадало циганче-е "душичка". а големите цигани искате да ги правите на сапун. мдаа.а то става дума за едно и сащо,промити мозаци-нали и големите мангали са били доскоро неврастни циганета.вдявате ли? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами нормално бе, циганин, не се ли замисляш? Всяко дете се ражда невинно. Като съзрее се разбира дали ще стане изрод или нормален човек.

Да били са деца, но при определини условия може и да не са безполезни и вредни дори като възрастни. Както има и много свестни цигани. Горкото дете. Лош късмет извадило. За съжаление, ако не го осиновят не го чака нищо добро милото.

По 100 тояги за всяка синина и кастрация за този урод!

кастрация след 2-то дете, ако питаш мен, и за двата пола / нищо, че не е по християнски , нито е хуманно/

Не е важно дали са цигани или не. Но стига сте винили само бащите !! Този баща трябва да бъде наказан, това е ясно. А майката, кой ще накаже? Що за изрод е тя, че крие пребитото си дете. Така че и тя трябва да бъде солидарно наказана!!

И майката да бъде кастрирана.

Важното е да няма замесен доктор, иначе тези гадове могат да си предбиват децата, но ако стане въпрос за лекарска намеса и всички скачат срещу лекарите като срещу убийци, а биячите са ненаказуеми...болно общество в скапаната ни държава!

да не говорим каква боклучава маика трябва да си, за да криеш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

независимо да ли е циганче или българче, истината че не може на дете да се нанася такъв побой, лошото е че този баща ще бъде пуснат, законите трябва да се променят.....време е

Какво ви е виновен закона, че ти така си възпитаваш децата?Днеска ти него, утре то теб, така се управлява целия свят - по-силния печели.Така е в целия "демократичен" свят, забравете социал. ценности за семейство, отглеждане на деца, възпитание в дух на разбирателство, взаимопомощ и любов към ближния.Държавата гледа да прецака нас, ние нея, защо в семейството да не е така, нали цялата държава сме едно голямо семейство.Лошото е , че така възпитаваме и децата (някой от тях страдат от това), а може би така трябва за да оцелеят занапред.

олееее,тази малка душиа!!!!Сега ще го пуснат и нищо,ГОЛЯМА РАБОТА ЧЕ Е ЗАДЪРЖАН!А детето с травми за цял живот.Направете абортите без пари,че тези хора да спрат да раждат нещасни дечица!

А детските! Те за какво , мислиш, са си го взели от дома? Препитават се с лов, грабеж и детски надбавки!

След като децата са били няколко... Не ми се вярва да са били българи...

Да това са боклучеви цигани...

ТАКИВА ДА СЕ КАСТРИРАТ ВЕДНАГА, ДА НЕ МОГАТ ДА СЪЗДАВАТ ПОВЕЧЕ НЕЩАСТНИ ДУШИЦИ!

Цялата тая свинщина е защото нямаме читав закон. В нормалните държави ако си малтретираш, забележете малтретираш детето, да не говорим за нанасяне на тежка телесна повреда, ти го взимат и повече не го виждаш! Родила го, оставила го, ама не се подписала, скимнало и - взела си го. Иди ми ти, дойди ми ти. Къде дават така? Раждаш, 30 дена да мислиш, след това край, детето се дава за осиновяване и вече нямаш никакви права! Тормозиш - взимат ти го, по бързата процедура отнемаме на права и пак край! Какви са тия срокове, тия разтъкавания, ама съгласия, несъгласия, биологични родители и т.н. лигавщини!

Абсолютно сте прав/а!

А в домовете стават ОЛИГОФРЕНИ, те поне са безопасни Знаете ли как се грижат в нашите детски домове? Това е друга тема...

изроди..

Моля ви редакторите уточнете, какъв е произхода на тези индивиди. Нека позная - роми?

Не е задължително! Вече и българите изциганяват.