Коментари - Роми с колове пребиха жестоко трима горски | Днес.dir.bg

Роми с колове пребиха жестоко трима горски

Служители на Горското стопанство в Хисаря са били жестоко пребити с колове и камъни от група роми. Трима са пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Роми с колове пребиха жестоко трима горски | Днес.dir.bg

Коментари

Ромите не са това което са!!! Това са маскирани зомбита, които трябва, ако те нападнат, да им трошиш тиквите с каквото намериш!!!

'ми горските преди такива акции да се снабдяват с по 20 флакона лютив спрей и да поливат.

Hякой да си спомня какво направи Mильо Kраиният от село Bетрен,стара загорско че циганите да спат две седмици по орехите като бабата на обама?

ами като не им дават на горските оръжие ще ги бият

са избитите, ограбени, малтретирани през тези 27 години - има статистика в МВР

над два милиона пенсионери , ако се обединят, ще оправят нещата

партия на българските пенсионери ще реши въпроса

Да се вземат мерки вече, стига толкова! Какви сте такива, то бива бива израждане, ама чак пък толкова. Само сополи ли е отгледала тази държава?

а защо горските не са въоръжени с пистолети за да могат да се защитят при служебни задължения???? как е възможно така да бъдат пускани невъоръэжени срещу озверяла тълба и човекоподобни изверги?????докога това бездействие в българия срещу един разпасал се и озверял етнос????

towa e wernia otgowor

Моля Българския Хелзински комитет да отнесе случая до Еврогейския Съд за правата на човека.Моля също българското Министерство на Кривосъдието да гарантира "етническия мир в страната" като арестува въпросните горски пазачи, които са тормозили ромските туристи в гората.Моля също някой да отиде да се прегръща с Меркел и да ми каже по телевизията какви успехи в борбата с корупцията и престъпността сме постигнали и колко по добре живеем през демонокрацията.Моля също и дир да ме цензурира в името на свободата на словото и печата.

в Индия.

... да дойдат танковете, ама ние май ги нарязахме ... ?

танкове има, няма нафта и кой да ги кара

Така е и ще става още по-зле. Щом като един път завинаги не се даде отпор на това циганско котило и вместо д се скрият по дупките защото живеят на гърба на българите без да плащат каквото и да било, циганьорите налитат с колове и трошат главите на изпълняващи дълга си служители. И властта мълчи, както са задържани така някой ще каже че се нарушават правата на малционството и отново навън, отново безчинства, кражби и побои до следващия път. Щом няма наказание какво да очакваме, изпусната държава.

ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИТЕ КАТО В ПАРТИЗАНСКО ДА СЕ ВЪОРЪЖАТ НЕЛЕГАЛНО И ДА ГИ НАПРАВЯТ НА САПУН КАТО ХИТЛЕР - ДРУГ ИЗХОД НЯМА.

СА СЛУГИ НА МРЪСНИТЕ ПОЛИТИЦИ! А ТЪПИЯ БЪЛГАРИН ВМЕСТО ДА ХВАНЕ КОЛОВЕТЕ И ДА ПРЕТРЕПЕ ПОЛИТИЦИ И МРЪСНИТЕ ЧЕНГЕТА ХОДИ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТИЯ ПОЛИТИЦИ ПОВЕЧЕТО СА БЪЛГАРИ!

Политиците са еничари, вербувани чрез масонските ложи да извършат геноцид над българите.Иначе съм съгласен.Обичаме да сме роби.

БОРИСОВ ,СПРИ ДА ОПРАВЯШ ЗАПАДНИТЕ БЪЛКАНИ АМИ СПАСИ ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ОТ ЦИГАНСКАТА НАПАСТ ДОКАТО И ТЕ НЕ СА ИЗБЯГАЛИ

abasador

имам, вила някъде в балкана- Стара планина, аз и баща ми я построихме със собствените си ръце. Преди пет шест години вилите над пътя (вилната зона е на вили под и над пътя) бяха разбити и ограбени вкл. и моята вила. В близкото село, което е на 4 км от вилата няма полицейски участък, но на 4 км от селото е малко балканско градче в което един път в седмицата за 2 часа идва полицейски инспектор. Заставам пред него и обяснявам, че .... знам,знам отговатя той- лично съм ходил горе в махлата, собственика на една от вилите живее от години в чужбина и предполагам това си ти! За съжалени след толкова време с нищо не можем да помогнем, по данни, които имаме цигани са минали скъсали са кабели и са обрали вилите. Питам с усмивка полицайския инспектор, дали в полод и зеленчук могат да ми помогнат.... а той весело се смее на шегата ми!!! Тъжно и жалко, болно е да видиш собственият ти труд съсипан. Спирам в почти обезлюдялото село, влизам в магазина за всичко и си взимам кафе, съдържателката ме пита... не си тукашен, какво те води насам... имам вила, горе в балкана, разбита е и ограбена, от шест години не съм идвал тук... казват, цигани! Не господине, отвръща старата жена, тукашни са и полицаите ги знаят, но са наедно, нищо не можеш направиш.... на такъв чужденец като теб, по-надолу по реката, преди четри години му запалиха вилата, щото заплашвал полицаите, че не си вършат работата! Цигани... и цигани..... време за размисъл (ако дУпетатите от НС могат да мислят)! Лек ден. P.S. много моля за извинение за ... малкият разказ.

като стане дума за международни дела си много ербап, а локален проблем не можеш да решиш... ;)

Що за народ сме ние? Циганите вилнеят, крадат, пребиват, убиват, властта ги хрантути, за да ги избират, а ние мълчим ли мълчим. Всеки друг народ досега да е излязъл като един и да стресне властимащите, че ако не обуздае тая пасмина ще го свали от власт- та да видим няма ли да има резултата. Що за народ с овчи маниер сме ние. Срам, срам, срам!!! Къде са протестърите да направят нещо??? Къде са гладуващите и окупиращи студенти??? Овце, овце и нищо повече. За нас съседните държави казват, че сме овце, които не блеят даже когато ги колят. Защо в Гърция, Сърбия, Турция и други държави няма такива проблем с цигани??? Защото там има здрава държава, а ние си ги отглеждаме тези паразити за да ни унищожат. Пада ни се. Трайте си, трайте си , овчици глупави!!!!

И да протестираш, все ще се намери някой, който да яхне протеста и да ти обещае, че ще оправи нещата, но само на приказки. Когато дойде на власт - запява друга песен.... Така е от началото на демокрацията....

Единствената форма на протест е гражданско неподчинение-не ходиш на работа да им слугуваш,а отиваш на гости на ромите в махалата.Това е. С викане по площадите стигнахме до това положение.

Докога?Председателство на Европа , а в България всичко наопаки - тъмни балкански субекти вилнеят безнаказано.

БОВ са забранени, но ще помогнат много!!!!

Постоянно и навсякъде ни се обяснява колко е прекрасен Демократизма, за да може бандитите да си живеят спокойно! Това кой по ред случай е? Естествено безнаказан!

Без смъртно наказание няма оправия с тази порода хора. Навремето германците така са научени на ред и дисциплина.

Тия горски оръжие нямат ли?

БРЦК

Имат. Шефа им се показа по новините и каза "браво ,че не са си ползвали оръжието". Аз казвам уволнение и за шефа им и за тях!!! Срам са горските са!

Смерть за всички гусни, мазни, грозни, миризливи, долни, крадливи, мързеливи, въшливи, черни, лилави, лъжливи и скапани цигани! На сапун! Препоръчвам- първо обработка с Циклон Б, след това- verbrennen!!!!

Много е хубава демокрацията ни ! Създадена е за крадци и вакли демократи ! Добре работи !

"Ромското гето в Баня е обсадено от униформени" Убаво са ги обсадили, а кога ще е атаката???

,,демократичните сили,, обсадили ,,терористите,,...!!!

абе тия роми,много обичат колове...

ние си носим ,,кръста,, а те ,,коловете,,...!!! наколно общество...!!!

Шило в торба не стои! Знаех, че ромските изстъпления няма да спрат. Не се прави нищо срещу тях. ГЕРБ си пази електората, за да може Големият мъж на следващите избори пак да каже: Аз ви бих; аз ще бия; ще ви бия. Типично мутренска фразеология! Докато ГЕРБ управляват, така ще бъде. Ромите никой няма да ги пипа! Ще ги оставят да си живеят живота, щото при избори пак ще трябват. Нали точно вчера се коментираше за два софийски квартала в които ромите не плащат нито вода, нито някакви данъци?! Единият беше "Факултета".

О я малко по леко , циганския електорат е създаден и резервиран винаги от ДПС , следователно и от верния им партньор БСП , а и повечето хора днес могат да мислят и помнят , така че като ръсиш слюнки по поръка на г-н ПЕЕВСКИ и компания малко се и замисляй че не всички са прости и червени !

мангузирите масово гласуваха за ГРОБ бе боклук ! А тва че ДПС по рано ги ползваха е вярно и БСП и СДС и НДСВ също!

ДО КОГА ще си мълчим и ще гледаме циганите ДА БЕЗЧИНСТВАТ в държавата ни, та тия гадни хлебарки ИЗСИЧАТ гората, източват дъжавата ни, крадат, убиват и живеят на НАШ ГРЪБ!!! ДО КОГА ще си мълчим българиии, СПИТЕ ЛИ, че оставяте плевелите да се размножават без контрол!!! ДА ИМ ЗАПАЛИМ ГЪЗА на тия боклуци!!!

да де до кога ще търпим власт имащи да тъпчат говедата

Къде са онези..."активисти"от БХК??? Знае ли някой дали са още между живите,та да ги попитаме,какво отношение ще вземат по въпроса??? И кога най-сетне,в тази кочина ще се разреши употребата на оръжие при самоотбрана срещу...кроманьонци??? Толкова ли е сложно да се направи или чакаме поредните жертви,та да го направят постфактум???

Това ли са мирните и примерни цигански граждани? Защо горските нямат право да носят автомати? Ако имаха по два пълнителя с калашниците сега щеше да има 40-ина циганина по-малко от крадливата сган......

Антибългарският комитет БХК и Американското посолство ще отправят поздравителна нота до смелчагите с колове и до правителството за поредния успех в изграждането на демокрастия и толерастия. България напредва в усвояването на евроатлантическите "ценности" и скоро ще стане пример за останалите държави по извратеност, бедност и бездуховност - цели, поставени от Световната банка и Международния валутен фонд под ръководството на САЩ

Прочетете за Генерал Стою Неделчев - Чочоолу

къде са продажниците от хелзинския комитет,, алоу другари, правата на човека?

Другарите научиха циганите на мързел, защото са най-сигурния и най-неграмотния им електорат. Само че циганите са едно племе, което отдавна не вярва на дрънканиците на другарите за светло бъдеще и по - добър утрешен ден...на които глупости вярват все по - оредяващите пенсионери. И така какво виждаме - цялата държава не е в състояние да се справи с банда неграмотна пасмина, която си реже дърва откъдето си иска, когато си иска, не плаща ток и вода, и всички са длъжни да стоят и да го търпят. Сигурен съм, че няма да има наказани.

Прав си!Те сегашните "другари" са гербераси!Те ги научиха!А при предишните "другари"-чети по-надолу!Имаше наказателни акции и всичко спеше!

А защо не започнат да стрелят в състояние на самоотбрана и част от нападателите да се приберат куцайки и пълзейки. Само след това няма да има опити за нападения.

Никакво куцане и пълзене ! В чували , за по-сигурно .

Алоооо !!! Къде се покри най-великият премиер в Галактиката ?!! Озапти си смрадливия електорат , тиквун , че пламнат ли гетата , горите всички прадажни еничари !

Легендарният разбойник Робин Худ най-много се е страхувал от кралските лесничеи. Даже той не е можел да бракониерства безнаказано, та някакви си цигани ли?

Поредното нападение от сигани... Можем да се хванем на бас, дали тази седмица ще има още... Впрочем полицаите пак ли стачкуват за пари и привилегии, те къде са в кризата???!!! Май е време и горските да протестират, но те ще протестират за повече права и защита по време на изпълнение на служебните си задължения!!! И въпрос към ОП - народът чака да си изпълните обещанията!!!

Датата е 01.04.1992г. Цигани вилнеят безнаказано в село Подем и околностите. На местното население им писва, вечерта се организират и подпалват 18 цигански, пардон ромски къщи. Резултата е...всички мангали изчезват и селото става единственото в България, само с Българско население. Кражбите намаляват с ...95%!!!!! Народ, който не се учи от историята си/минали събития, е обречен да прави едни и същи грешки. В смисъл..сега манго и джанго си правят каквото си искат, а ние народа търпим и чакаме наш'те пишман полиция и управници да решат проблема. До като ние не си помогнем...няма как да стане.

П.п. Селото е в Плевенско.

Браво!!! Добро интегриране са им направили!

Ееех,Тошо,Тошо....По твое време това никога не можеше да се случи!Не смееха да гъкнат циганите,наричани сега нежно-роми!Една наказателна акция на година им стига ,да им държи топло.Бой,бой...това му е майката.Бой и стригане-никаква интеграция!

Аре кога ще направят в Банкя едно циганско гето и да могат мангалите да се заселват без документи? Може ж Бошна Симеоново и Драгалевци а защо не и Лозенец също да им дадат държавни терени за заселване на завалиите.

едно време горските служители бяха с полувоенен статут и въоръжени... всявахе респект а сега като гледам в предавания по телевизията разни ,,мазни,, директори на стопанства с мутренски физиономии...и без униформа...!!! кои ,,краде,, кои пази...!!! кого ще ,,респектират,, тези ..пазители на природата...???

в тъмното ,,полицията,, арестува само българи защото са ,,бели,, и се виждат...!!!

Сега поголовен бой на всички цигани от махалата, та друг път, когато видят горски да им се изпотяват задниците!

Коментари - Роми с колове пребиха жестоко трима горски | Днес.dir.bg

Роми с колове пребиха жестоко трима горски

Служители на Горското стопанство в Хисаря са били жестоко пребити с колове и камъни от група роми. Трима са пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Роми с колове пребиха жестоко трима горски | Днес.dir.bg

Коментари

Ромите не са това което са!!! Това са маскирани зомбита, които трябва, ако те нападнат, да им трошиш тиквите с каквото намериш!!!

'ми горските преди такива акции да се снабдяват с по 20 флакона лютив спрей и да поливат.

Hякой да си спомня какво направи Mильо Kраиният от село Bетрен,стара загорско че циганите да спат две седмици по орехите като бабата на обама?

ами като не им дават на горските оръжие ще ги бият

са избитите, ограбени, малтретирани през тези 27 години - има статистика в МВР

над два милиона пенсионери , ако се обединят, ще оправят нещата

партия на българските пенсионери ще реши въпроса

Да се вземат мерки вече, стига толкова! Какви сте такива, то бива бива израждане, ама чак пък толкова. Само сополи ли е отгледала тази държава?

а защо горските не са въоръжени с пистолети за да могат да се защитят при служебни задължения???? как е възможно така да бъдат пускани невъоръэжени срещу озверяла тълба и човекоподобни изверги?????докога това бездействие в българия срещу един разпасал се и озверял етнос????

towa e wernia otgowor

Моля Българския Хелзински комитет да отнесе случая до Еврогейския Съд за правата на човека.Моля също българското Министерство на Кривосъдието да гарантира "етническия мир в страната" като арестува въпросните горски пазачи, които са тормозили ромските туристи в гората.Моля също някой да отиде да се прегръща с Меркел и да ми каже по телевизията какви успехи в борбата с корупцията и престъпността сме постигнали и колко по добре живеем през демонокрацията.Моля също и дир да ме цензурира в името на свободата на словото и печата.

в Индия.

... да дойдат танковете, ама ние май ги нарязахме ... ?

танкове има, няма нафта и кой да ги кара

Така е и ще става още по-зле. Щом като един път завинаги не се даде отпор на това циганско котило и вместо д се скрият по дупките защото живеят на гърба на българите без да плащат каквото и да било, циганьорите налитат с колове и трошат главите на изпълняващи дълга си служители. И властта мълчи, както са задържани така някой ще каже че се нарушават правата на малционството и отново навън, отново безчинства, кражби и побои до следващия път. Щом няма наказание какво да очакваме, изпусната държава.

ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИТЕ КАТО В ПАРТИЗАНСКО ДА СЕ ВЪОРЪЖАТ НЕЛЕГАЛНО И ДА ГИ НАПРАВЯТ НА САПУН КАТО ХИТЛЕР - ДРУГ ИЗХОД НЯМА.

СА СЛУГИ НА МРЪСНИТЕ ПОЛИТИЦИ! А ТЪПИЯ БЪЛГАРИН ВМЕСТО ДА ХВАНЕ КОЛОВЕТЕ И ДА ПРЕТРЕПЕ ПОЛИТИЦИ И МРЪСНИТЕ ЧЕНГЕТА ХОДИ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТИЯ ПОЛИТИЦИ ПОВЕЧЕТО СА БЪЛГАРИ!

Политиците са еничари, вербувани чрез масонските ложи да извършат геноцид над българите.Иначе съм съгласен.Обичаме да сме роби.

БОРИСОВ ,СПРИ ДА ОПРАВЯШ ЗАПАДНИТЕ БЪЛКАНИ АМИ СПАСИ ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ОТ ЦИГАНСКАТА НАПАСТ ДОКАТО И ТЕ НЕ СА ИЗБЯГАЛИ

abasador

имам, вила някъде в балкана- Стара планина, аз и баща ми я построихме със собствените си ръце. Преди пет шест години вилите над пътя (вилната зона е на вили под и над пътя) бяха разбити и ограбени вкл. и моята вила. В близкото село, което е на 4 км от вилата няма полицейски участък, но на 4 км от селото е малко балканско градче в което един път в седмицата за 2 часа идва полицейски инспектор. Заставам пред него и обяснявам, че .... знам,знам отговатя той- лично съм ходил горе в махлата, собственика на една от вилите живее от години в чужбина и предполагам това си ти! За съжалени след толкова време с нищо не можем да помогнем, по данни, които имаме цигани са минали скъсали са кабели и са обрали вилите. Питам с усмивка полицайския инспектор, дали в полод и зеленчук могат да ми помогнат.... а той весело се смее на шегата ми!!! Тъжно и жалко, болно е да видиш собственият ти труд съсипан. Спирам в почти обезлюдялото село, влизам в магазина за всичко и си взимам кафе, съдържателката ме пита... не си тукашен, какво те води насам... имам вила, горе в балкана, разбита е и ограбена, от шест години не съм идвал тук... казват, цигани! Не господине, отвръща старата жена, тукашни са и полицаите ги знаят, но са наедно, нищо не можеш направиш.... на такъв чужденец като теб, по-надолу по реката, преди четри години му запалиха вилата, щото заплашвал полицаите, че не си вършат работата! Цигани... и цигани..... време за размисъл (ако дУпетатите от НС могат да мислят)! Лек ден. P.S. много моля за извинение за ... малкият разказ.

като стане дума за международни дела си много ербап, а локален проблем не можеш да решиш... ;)

Що за народ сме ние? Циганите вилнеят, крадат, пребиват, убиват, властта ги хрантути, за да ги избират, а ние мълчим ли мълчим. Всеки друг народ досега да е излязъл като един и да стресне властимащите, че ако не обуздае тая пасмина ще го свали от власт- та да видим няма ли да има резултата. Що за народ с овчи маниер сме ние. Срам, срам, срам!!! Къде са протестърите да направят нещо??? Къде са гладуващите и окупиращи студенти??? Овце, овце и нищо повече. За нас съседните държави казват, че сме овце, които не блеят даже когато ги колят. Защо в Гърция, Сърбия, Турция и други държави няма такива проблем с цигани??? Защото там има здрава държава, а ние си ги отглеждаме тези паразити за да ни унищожат. Пада ни се. Трайте си, трайте си , овчици глупави!!!!

И да протестираш, все ще се намери някой, който да яхне протеста и да ти обещае, че ще оправи нещата, но само на приказки. Когато дойде на власт - запява друга песен.... Така е от началото на демокрацията....

Единствената форма на протест е гражданско неподчинение-не ходиш на работа да им слугуваш,а отиваш на гости на ромите в махалата.Това е. С викане по площадите стигнахме до това положение.

Докога?Председателство на Европа , а в България всичко наопаки - тъмни балкански субекти вилнеят безнаказано.

БОВ са забранени, но ще помогнат много!!!!

Постоянно и навсякъде ни се обяснява колко е прекрасен Демократизма, за да може бандитите да си живеят спокойно! Това кой по ред случай е? Естествено безнаказан!

Без смъртно наказание няма оправия с тази порода хора. Навремето германците така са научени на ред и дисциплина.

Тия горски оръжие нямат ли?

БРЦК

Имат. Шефа им се показа по новините и каза "браво ,че не са си ползвали оръжието". Аз казвам уволнение и за шефа им и за тях!!! Срам са горските са!

Смерть за всички гусни, мазни, грозни, миризливи, долни, крадливи, мързеливи, въшливи, черни, лилави, лъжливи и скапани цигани! На сапун! Препоръчвам- първо обработка с Циклон Б, след това- verbrennen!!!!

Много е хубава демокрацията ни ! Създадена е за крадци и вакли демократи ! Добре работи !

"Ромското гето в Баня е обсадено от униформени" Убаво са ги обсадили, а кога ще е атаката???

,,демократичните сили,, обсадили ,,терористите,,...!!!

абе тия роми,много обичат колове...

ние си носим ,,кръста,, а те ,,коловете,,...!!! наколно общество...!!!

Шило в торба не стои! Знаех, че ромските изстъпления няма да спрат. Не се прави нищо срещу тях. ГЕРБ си пази електората, за да може Големият мъж на следващите избори пак да каже: Аз ви бих; аз ще бия; ще ви бия. Типично мутренска фразеология! Докато ГЕРБ управляват, така ще бъде. Ромите никой няма да ги пипа! Ще ги оставят да си живеят живота, щото при избори пак ще трябват. Нали точно вчера се коментираше за два софийски квартала в които ромите не плащат нито вода, нито някакви данъци?! Единият беше "Факултета".

О я малко по леко , циганския електорат е създаден и резервиран винаги от ДПС , следователно и от верния им партньор БСП , а и повечето хора днес могат да мислят и помнят , така че като ръсиш слюнки по поръка на г-н ПЕЕВСКИ и компания малко се и замисляй че не всички са прости и червени !

мангузирите масово гласуваха за ГРОБ бе боклук ! А тва че ДПС по рано ги ползваха е вярно и БСП и СДС и НДСВ също!

ДО КОГА ще си мълчим и ще гледаме циганите ДА БЕЗЧИНСТВАТ в държавата ни, та тия гадни хлебарки ИЗСИЧАТ гората, източват дъжавата ни, крадат, убиват и живеят на НАШ ГРЪБ!!! ДО КОГА ще си мълчим българиии, СПИТЕ ЛИ, че оставяте плевелите да се размножават без контрол!!! ДА ИМ ЗАПАЛИМ ГЪЗА на тия боклуци!!!

да де до кога ще търпим власт имащи да тъпчат говедата

Къде са онези..."активисти"от БХК??? Знае ли някой дали са още между живите,та да ги попитаме,какво отношение ще вземат по въпроса??? И кога най-сетне,в тази кочина ще се разреши употребата на оръжие при самоотбрана срещу...кроманьонци??? Толкова ли е сложно да се направи или чакаме поредните жертви,та да го направят постфактум???

Това ли са мирните и примерни цигански граждани? Защо горските нямат право да носят автомати? Ако имаха по два пълнителя с калашниците сега щеше да има 40-ина циганина по-малко от крадливата сган......

Антибългарският комитет БХК и Американското посолство ще отправят поздравителна нота до смелчагите с колове и до правителството за поредния успех в изграждането на демокрастия и толерастия. България напредва в усвояването на евроатлантическите "ценности" и скоро ще стане пример за останалите държави по извратеност, бедност и бездуховност - цели, поставени от Световната банка и Международния валутен фонд под ръководството на САЩ

Прочетете за Генерал Стою Неделчев - Чочоолу

къде са продажниците от хелзинския комитет,, алоу другари, правата на човека?

Другарите научиха циганите на мързел, защото са най-сигурния и най-неграмотния им електорат. Само че циганите са едно племе, което отдавна не вярва на дрънканиците на другарите за светло бъдеще и по - добър утрешен ден...на които глупости вярват все по - оредяващите пенсионери. И така какво виждаме - цялата държава не е в състояние да се справи с банда неграмотна пасмина, която си реже дърва откъдето си иска, когато си иска, не плаща ток и вода, и всички са длъжни да стоят и да го търпят. Сигурен съм, че няма да има наказани.

Прав си!Те сегашните "другари" са гербераси!Те ги научиха!А при предишните "другари"-чети по-надолу!Имаше наказателни акции и всичко спеше!

А защо не започнат да стрелят в състояние на самоотбрана и част от нападателите да се приберат куцайки и пълзейки. Само след това няма да има опити за нападения.

Никакво куцане и пълзене ! В чували , за по-сигурно .

Алоооо !!! Къде се покри най-великият премиер в Галактиката ?!! Озапти си смрадливия електорат , тиквун , че пламнат ли гетата , горите всички прадажни еничари !

Легендарният разбойник Робин Худ най-много се е страхувал от кралските лесничеи. Даже той не е можел да бракониерства безнаказано, та някакви си цигани ли?

Поредното нападение от сигани... Можем да се хванем на бас, дали тази седмица ще има още... Впрочем полицаите пак ли стачкуват за пари и привилегии, те къде са в кризата???!!! Май е време и горските да протестират, но те ще протестират за повече права и защита по време на изпълнение на служебните си задължения!!! И въпрос към ОП - народът чака да си изпълните обещанията!!!

Датата е 01.04.1992г. Цигани вилнеят безнаказано в село Подем и околностите. На местното население им писва, вечерта се организират и подпалват 18 цигански, пардон ромски къщи. Резултата е...всички мангали изчезват и селото става единственото в България, само с Българско население. Кражбите намаляват с ...95%!!!!! Народ, който не се учи от историята си/минали събития, е обречен да прави едни и същи грешки. В смисъл..сега манго и джанго си правят каквото си искат, а ние народа търпим и чакаме наш'те пишман полиция и управници да решат проблема. До като ние не си помогнем...няма как да стане.

П.п. Селото е в Плевенско.

Браво!!! Добро интегриране са им направили!

Ееех,Тошо,Тошо....По твое време това никога не можеше да се случи!Не смееха да гъкнат циганите,наричани сега нежно-роми!Една наказателна акция на година им стига ,да им държи топло.Бой,бой...това му е майката.Бой и стригане-никаква интеграция!

Аре кога ще направят в Банкя едно циганско гето и да могат мангалите да се заселват без документи? Може ж Бошна Симеоново и Драгалевци а защо не и Лозенец също да им дадат държавни терени за заселване на завалиите.

едно време горските служители бяха с полувоенен статут и въоръжени... всявахе респект а сега като гледам в предавания по телевизията разни ,,мазни,, директори на стопанства с мутренски физиономии...и без униформа...!!! кои ,,краде,, кои пази...!!! кого ще ,,респектират,, тези ..пазители на природата...???

в тъмното ,,полицията,, арестува само българи защото са ,,бели,, и се виждат...!!!

Сега поголовен бой на всички цигани от махалата, та друг път, когато видят горски да им се изпотяват задниците!