Коментари - Биячите в Асеновград заплашвали с ”рязане на глави” | dnes.dir.bg
назад

Биячите в Асеновград заплашвали с ”рязане на глави”

Окръжният прокурор на Пловдив очаква да има още задържани заради побоя над децата по кану-каяк в Асеновград. Ще има обвинения и за закани за "рязане на глави".

Обратно в новината

Коментари - Биячите в Асеновград заплашвали с ”рязане на глави” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виж, за "вчерашната"- не съм много сигурен?!

Във всеки български град и село, където живеят цигани, се упражнява тормоз от мугравелковците спрямо българите ! Във всички местообитания на моравите човекоподобни има незаконно циганско строителство върху парцели, принадлежащи на българи ! В Панагюрище има изцяло незаконна циганска махала, някои къщш са построени на средата на улиците - това можете да видите и в Google Earth ! Наскоро мой близък констатира, че панагюрски цигани са построили незаконна сграда върху нивата му. Отиде да се жалва в общината, но шефката на незаконното строителство му казала, "E, какво очакваш да направим, там всички сгради са незаконни...". Кмете Белишки, уволни веднага тази служителка, която работи срещу интересите на българските данъкоплатци ! Панагюрище е и трябва да остане български град, а не трябва да се превръща в цигански катун ! Надявам се Белишки да не си затваря очите и да не разчита на гласовете на крадливите паразити ! Скоро може да се очакват подобни събития и в Панагюрище !

Срочно да се проверят електромерите да не би да има със сатанински холограми на тях..при нас миналата година възрастни яки мъже съседи точно тов а говореха почти автоматично ще режат глави ще палят убиват,след монтаж на опасни електромери с черни холограми подържащи масови убиици на тях

ЗАПТИЕТАТА ПАЗЯТ РОМЛЯНСКАТА ИМПЕРИЯ НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ?? ... А КОЙТО СЛУЖИ НА МУТРИТЕ Е ВРАГ НА НАРОДА ...... ...

сега е момента да видят колко къщи са незаконни и да ги съборят

Ало, полицията, искате заплати и служебни дрехи,а?! А биете българите! Искайте ги от циганите бе и нека те ви нападат системно с колове, брадви и камъни! Ние ще гледаме сеир тогава! Еничари долни!

помислете след 20 години какво ще е, като се изравнят по броика с българите.

Само да попитам ВЛАСТ-ИМАЩИТЕ и Независимият Български СЪД, ТОВА не е ли ПОДБУДИ кум ТЕРОРИСТИЧНИ ДЕЙСТВИЯ,А ?????

Всеки родител, допуснал детето му под 17-годишна възраст да създава дете /момче, момиче/, да работи 5 години в трудови войски в полза на Държавата, за да осигури здравеопазване, майчинство, социални помощи за новороденото. А не българският стриктен, спазващ законите, ДАНЪКОПЛАТЕЦ! Детето-баща или пълнолетният баща, упражнил "педофилия" като е направил бебе на НЕпълнолетна да работи в Трудови войски 5 години в полза на Държавата. НЕ МОЖЕ една МАЙКА НА 12-18 години, НЕОБРАЗОВАНА да отглежда дете - детето ѝ е ВЕЧЕН ПАЦИЕНТ на болниците и на ЗДРАВНАТА КАСА! И на ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА!

БЕЗПЛАТНИ АБОРТИ, СПИРАЛИ и.... за всички неграмотни майки български, цигански, пълнолетни и непълнолетни и БАЩАТА неграмотен на дете в Трудови войски поне 1 година за получаване на квалификация, според търсенето на работна ръка в страната. За целта: редовна връзка на тези служби с Бизнеса и държавните предприятия, Планиране на кадри и ясни статистики за вид работа, брой недостиг на работна ръка и т.н.....

Неграмотни и непълнолетни родители не трябва да бъдат стимулирани с финансови помощи и грижи от държавата да създават деца. Защото създават агресивни, отново лишени от образованост деца, склонни към престъпност и криминални действия. Бащите на такива да заработват в трудови войски или.... др. структури, вместо да лежат безработни до нискограмотните си и майчински безотговорни жени и те самите безработни и да се множат безконтролно за сметка на социална и здравна каса, а след това да създават децата им проблеми на обществото.

Нека наречем нещата с истинските им имена! Стига престорена толерантност и търпимост към терора! Да! Циганите в Асеновград извършиха акт на терор срещу нашите деца! След непрестанният терор по селата срещу родителите ни, те посегнаха и на децата! Нашата дъжрава нарича това акт от хулигански подбуди, но ако се беше случило някъде по-назапад, това би било квалифицирано като терористичен акт или поне опит за такъв! Това е терор, това е тероризъм и няма друга истина! И какво виждаме - родната милияця пази терористите и бие потърпевшите - това вече е геноцид! Геноцид протектиран и подбуждан от БХК!

ЗАКОНИ! ЗАКОНИ! ЗАКОНИ! 1.Никакви помощи без заработка. С нискоквалифициран труд, според образованието на циганите - вадене и редене на тротоарни плочки и бордюри, възстановяване на тревни площи, трамвайни и жп-линии, насипването им с чакъл да не подскачат от движението на влакове и трамваи, белене на фасади от лепенки, миене на фасади, боядисване на пейки, спирки, почистване на гари, автогари, фасади на обществени сгради с водоструйка на вишка, качени..... копане на градинки, отглеждане на цветя и храсти за магистралите за личните им доходи, засаждането им...... Да се назначат технически ръководители към общините, да се стимулира родното производство на бетонови елементи и на минимум цена да зареждат общините. Счупените плочки и бордюри да се заменят с нови - Милиони улици има из България. Ако трябва в селата да се задължат и жителите да участват в работите пред къщите им. Да се почистят коритата на реките от дървета и боклуци . И 100 лв. не трябва да се получава без труд, за лежане в къщи и кражби.

Точно така! Вместо циганите да източват Държавата, Общините да плащат заплати за технически ръководители и организация и всеки лев социална помощ да се заработва. МНОГО ИЗГОДНО ЗА ДЪРЖАВАТА!

и боядисването на мантинели по пътищата, вместо да корозират и да ги подменят цялостно.Ако не работят качествено - рязане от парите им. А колко боклуци има за сметищата..... Да го вършат това, вместо социални помощи = директно източване и кражба от парите на данъкоплатеца.

Трудът облагородява и развива. А умората не те тласка към престъпност, агресия и закани за "рязане на глави". Циганите се подиграват на пенсионерите и майките пред банкоматите. Майките, родили българчета, за да работят се оплакват, че циганки им се смеели, че теглили майчинство по 300 лв, щото не знаели тарикатлъци и пролуки в Закона, а те с документи и фалшификати получавали на месец по 800 лв от Държавата. СРАММММ !!!!! Срам ме е!

КОЙ ги е съветвал, светнал, просветил идал бележка по кой Член, Алинея и Закон да пуснат Молба, за да получават по 800 лв., използвайки дупки и вратички в Законите?????? Бат Сали ли? БХК ли? Тайни сили ли? И кои са тия АДВОКАТИ-СЪВЕТНИЦИ и ПРОДАЖНИЦИ ????? Значи тече официално курс по източване на Държавата, Данъкоплатеца, България !!???? От неграмотни и паразитиращи цигани, радикализиращи се в саудитски ислям и групирайки се в/около престъпни движения, управлявани от цигански кланове. Даже по техните цигански закони! Държава в Държавата? Къде е ДЪРЖАВАТА? Къде е ДАНС? Къде е Парламента и Президента? Къде са Патриотите, дето много вой надаваха? Сега има само един протест. Ако продължава така, какво ще стане утре - гражданска война ли? Етническа ли? Да се вземат мерки! Искаме да живеем в мир! Стигат ни другите тегоби и кахъри!

кога ще ги стигнем американците? там всеки ден заплашват с убииство президента, снимат се с отрязаната му глава, убиват го на сцената на театар, заплашват да взривят белия дом и всичко това е ок. имат парви амендмант в конституцията си. демокрация брате.

Какви роми са тия цигани бе, недоучилия БХК??????????????? Нали идват от река Цигойна, Индия и от там им идва и името. Географски. Е с какво им се нарушават правата? Да не би да идват от река Рома или направо от Рим?????? А за правата на тия, които ги заплашват с рязане на глави, нещо да кажете????? Не чуваммм........Алоооо, БХК, КЪДЕ СТЕЕЕЕЕЕ???????

и БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ не можаха циганите да се образоват, та сега ли????? Политики, помощи, пари, окрадени пак по цигански от циганските им главатари Цв. Кънчев и Бат Сали... Та даже и депутати за награда от българската държава и институции... Явно делили са си окрадените пари.... Щом не са образовани и упражняват редовно "педофилия", наказуема спаред закона /11-12 годишни правят деца/, значи НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАС!!!! Така поне бг-политическата продажна класа ще спре да купува гласове и да позволява повсеместна циганска престъпност, като тя се е изолирала в скъпи квартали, а потърпевшият е НАРОДЪТ. ЗАКОН И ЗАТВОР ЗА ПЕДОФИЛИЯ НА РОДИТЕЛИТЕ - НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ ВСЕКИ РАБОТЕЩ БЪЛГАРИН да издържа по 2-3 циганина + 1-2 изоставени деца в дом пак от тях + 1-2 инвалида + 1-2 пенсионера + собствените си деца и родители !!!!! ЗАКОНИ ЗАКОНИ ЗАКОНИ !!!!!!

от Русия до Латинска Америка. Нито един строй, нито един век и степен на развитие, нито един народ, нито един континент, нито една държава, нито една култура от древността до сега и от континент до континент не е успяла да култивира, образова или промени циганина от крадлив, лъжлив, без достойнство, без спазена дума, без почитание към ред и законност, ДА ГО НАПРАВИ работлив, честен, образован, спазващ обществените норми. И навсякъде живеят като паплач или в гета.

"Герб" са цигани, вижте им "соратите" на всички гербаджии до един(ако не вярвате, подложете ги на хромозомни тестове, или просто им вижте на всички до един "лилавите венци", за да ви стане ясно защо закрилят циганите)!, "БCП"-то са цигани и те! Oт преди 70 години на циганското племе("БKП"-то) се даде властта(с преврат) да "управлява", да се размножава неконтролируемо(за наша сметка) и да дерибейства над нас Българите за да опостуши българските земи.

Спрете им помощите и надбавките, които плащаме работещите българи за 3 месеца. Вместо на циганите парите могат да останат в общината за нужди на града. Това може да стане с решение на социалния министър и МС.

Улисани в своята суета (да откраднат повече, отколкото могат да изядат), ръководителите на всички власти (изпълнителна, съдебна, охранителна) пак действаха неадекватно и шаблонно и пак доказаха, че живеят в друг свят. Защото и в конкретния инцидент: - проблемите с м.ангал маала в Асеновград са известни, но власт-имеющите (местни и височайши) се правят на слепи и глухи и всъщност защитават правата на тези, който нарушават законите, защото те гласуват за тях. И се получава интересната бг-симбиоза блюстителите на закона защитават нарушителите, защото са зависими от тях! - наглостта на едните и другите (управляващи и биячи) е пословична, защото те взаимно се поощряват. При всеки подобен случай шаблона е битите да се омаят (да си излъчат преговарящи?!!) и нахокат (защото ползват имота си) и от утре ще вземем мерки ще установим адресната регистрация!!!, нотариалните актове на незаконните жилища!!!, ще накажем виновните и т.н. все отвратителни простотии!!! - не на последно място Главния Шопар на Републиката, вместо ща си гледа празната ясла, политизира казуса, като каза, че някой си с отнет имунитет (според него престъпник) разтревожил негов подчинен по незначителен повод (циганска инвазия) по времето, когато цялата му орда е заета да доказва, че болтовете на Мерцедес се саморазвиват в движение!!!!

O, страдалчески Български Hароде, видях светлина в тунела наречен "Pепублика България"!... : Да напуснем всички задружно тази територия(полицаите идват с нас)!, да останат само политиците и циганите! Ще се върнем един ден отново задружно, когато нашите земи са се самоизчистели натурално от тези паразити!... Циганите ще са изклали и изяли политиците, след което те сами ще са умрели от глад като няма кой да ги храни и да потдържа паразитиращата им популация!, тогава ще си създадем нова Българска държава и ще живеем спокойно и щастливо без да има кой да ни краде, да живее на наш гръб и да ни тероризира!

Охраняват значи циганския катун. Ченгетата и те са национални предатели!

Хубава работа ама ... е казал народът. Та и сега така.

Спомняте ли си как ГОДИНИ НАРЕД, ДЕСЕРИЛЕТИЯ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА, ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И УПРАВЛЕНЦИ, МАСТИТИ ЕКСПЕРТИ, КОМЕНТАТИРИ И АНАЛИЗАТОРИ СЛАВОСЛОВЕХА И ПРЕВЪЗНАСЯХА ГЕНИАЛНИЯ И УНИКАЛЕН "ЕТНИЧЕСКЙ МОДЕЛ" на ДС доносника ИМ Ахмвд Доган И КАК ТОЗИ ЩЯЛ ДА ГО "ПРОДАВА" ИЗВУН БЪЛГАРИЯ, НА СВЕТА, за да може и другите държави да се докоснели до гения и изобретенията на уникалния ни Хидромелиоратор и "НАЙ-ПРЕЪСПЯЛ" политик, управленец и бакар на републиката, голям патриот и втори Левски (интересно, че не го наредиха и пред Апостола от тази паплач!) "посветил живота си" за защита на ... ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ НА МАЛЦИНДТВАТА, вкл. С ЛЮТИ ЗАКЛЕТИ ЗАПЛАХИ И ЗАКАНИ СРЕЩУ "БЪЛГАРИТЕ", много пъти назад във времето! Е, икакво стана с този прословут "етнически модел" И ЗАЩИ НИКОЙ ОТ ТЕЗИ НЕ ГО ОБЯСНИ И НЕ ГОВОРИ СЕГА ЗА НЕГО?!?

Рааботата взе да става дебела! Оказва се, че един от арестуваните цигани - биячи и резачи на глави е известен радикален ислямист...

Те хубаво заплашват, но са забравили една подробност. В условията на "демокрация", всеки втори в България разполага с оръжие,при това не газово. В повечето случаи "Макаров", понякога и "АК". Нали знаете, дето не е прашка, не е лък, а е правен в Казанлък. Тъй че някой без време може да стане на решето,преди още да е извадил чекийката за рязане на глави. Ще стане буквално като лейка. Попитайте Стойчо Стоилов. Той оцеля, ама как той си знае. Тъй че със заканите по-кротко,щото някои българи станаха като американските полицаи. Първо стрелят, после обясняват! Ако има на кого!

В Асеновград са потомци на Асеневци, цар Иван Асен I и Иван Асен II, много трудолюбиви, почтени и горди хора, които нямa да простят поредното циганско издевателство и варварство! Някои от тях се турчеят, но просто защото им е прекъсната родовата памет и незнаят че са наследници на един от най-великите български родове, но никой от тях не иска да чуе за Tурция, всички които отидоха там(по онова време) се върнаха и са готови да умрат за БЪЛГАРИЯ, живеят много задружно с българите(християни) и много си помагат(нали са от един корен)!!!... така, че циганите просто не знаят какво си навлякоха на кухите паразитни глави,...от 27 години хапят българската ръка която ги храни(без да има моралното задължение да го прави), а сега направо я отхапаха!!!... циганите са една неблагодарна и изключително вредна популация за цяла Eвропа, докарани са тук по тези земи, за да тровят живота на местното население някога от тогавашната "Pимска империя"(една част) и после и от "Oсманската империя"(другата част) със същата цел са докарани, пристигали с катуните водени от османските орди(и този процес е продължил през целия период през който сме били под турското, османското робство) за да паразитират и да спъват развитието на цял един регион и да нанасят постоянен терор над местното население!

Цигани бият горски, хванали ги да крадат дърва, цигани без страх нападат с камъни и брадви полицаи, цигани бият лекари, цигани бият социални работници, цигани бият учители, цигани бият, грабят, крадат, изнасилват, убиват старци, цигани бият българи.

Ще ти кажа ! Отбил съм си от цигани ! От трети клас съм ги почнал и съм ги пукал от бой докато станах на 25-26 . После вече не ми беше интересно ! Лошото е ,че една птичка пролет не прави ! Колкото пъти съм ги млатил , един българин не се е намесвал да ми помогне ! Само гледат сеир и ръкопляскат !

Докато кметове и партии се избират с платените ромски гласове ще е така. Циганите са облагодетелстваният електорат от политиците на местно, общинско и държавно ниво. Смяна на цялата политическа измет е единственото решение. Не можем 27 години да избираме едни и същи , циганският д"едект" се задълбочава.

vasil

Мисля си за друг случай... 3-4 -ма българи бият цигани- първо двама,след минути-още един,недалече от квартала им,без видим сериозен повод. Битите се прибират,бързо се събира тумба,главно техни роднини и тръгват към центъра на града.Полицията успява да се справи. По много сведения интересното е,че Цветелин Кънчев от ЕВРОРОМА пристига с колата си за няма и 20 мин.,при положение,че е би трябвало да е на 90 км.оттам. Случаен,"спонтанен"инцидент?...

Много добър пример за онагледяване, дори отличен! Само виж КОЙ И КОИ СТОЯТ, НАСЪРЧАВАТ, ПОДКРЕПЯТ - вкл. освобождават от съда и от отговорност - И ЕДНОТЕ, И ДРУГИТЕ БАБАИТИ И БИшЧИ и ще видиш, че са ЕДНИ И СЪЩИ ЛИЦА, ГРУПИ, КРЪГОВЕ И ОБРЪЧИ, й шайките и медиите им, нищо че привидно се разграничават и правят на ни лук яли, ни лук мирисали, когато лайното удари вентилатора!

ЕС обмисля създаване на циганска държава в България наречена Ромелия Европейската комисия е приела решение за създаване на циганска държава по подобие на Израел. Решението е взето след дълги обсъждания. То е мотивирано с това, че циганите или ромите, са етноса създаващ най-много проблеми в страните от Европейският съюз. В мнозинството си те са необразовани и се изхранват чрез кражби, проституция и просия, като същевременно получават социални помощи, които тежат на бюджетите на страните-членки. Европейската комисия е решила, че тяхната държава е най-добре да се създаде на мястото на вече съществуваща такава в рамките на Европа. Според проекторешението най-подходяща за това е България, още повече, че тя е била съюзник на фашистка Германия. Българите, аргументират се от еврокомисията, са един от най-малобройните етноси, населяващи Европа, но с достатъчно голяма територия на страната, която може да побере всички роми.

Абе ти на кво си разредител, одеколон, препарат за вана ?

За съжаление човекът не е пил нищо човека а това е бъдещето на тая територия , тендециите за засилване на циганската престъпност нарастват с всяка измината година. С времето те нарастват като численост , не се интегрират и стават все по-дръзки , нагли и неконтролируеми. Изхождайки от факта че дори сега при тази численост на ромейте полицията е неспособна да се справи с тях а след време когато станат х2 или х3 ще бъде практически невъзможно да се приложи закон и да се вкара ред.

Истината боли а? Ще им се върне и на еврогейтаците умножено по сто. Няма да личи къде са били. Има Господ.

На Борящник е човечеца...

Паразитите не могата да съществуват без някой на чийто гръб да паразитират.

Проблемът не е в циганите а в политиците които за 27г.не направиха абсолютно нищо в тази държава освен собствено облагодетелтсване.Не в ромската махала а пред народното събрание трябва да се протестира и не 2000 души поне още с две нули и най-вече не със празни ръце.Да изхвърлим боклука.

Бе то хубаво проблемът е в политиците и не в циганите, ама се чудя що турци,евреи и арменци не правят подобни изпълнения

ти май не разбираш нещо.

vasil

Работата е,че годините са не "твоите'27 от опорната ви точка,а и 45-те преди тях...

Всъщност точно 27-те са, при 45-те цигански глас не се е чувал и цигани да мисля да бият българи масово не е било. Ще ти каже, че ще ти отреже главата, ама тогавашната полиция като прибереше, после от болницата те освобождаваха трудно разпознаваем, лично съм бил свидетел какво става с циганин нарушил закона.

Този път полицаите имаха време да се прегрупират, но нещата ще ескалират. При следващата таква простотия очаквам да има срината махала и брутални изпълнения от страна на Коренното население! Прабългарският дух е скрит във всеки един от нас и макари наведени в даден момент ще стане страшно за мангалите и техните покровители (за които гласуват) просто капка по капка вир....бента ще се скъса и тогава ще видим кон боб яде ли

циганите не трябва да живеят и да ги хрантутим през цялото това време!

Работата отива на рязане на глави - Косово, Босна , Македония са жив пример.Въпросът е кой ще почне пръв. Българите и властта обаче са страхливи и скоро ще плачат.

А какво трябва да направят?

Много си се объркал - едно са албанците друго циганите

Всяко чудо за 3 дни! Да ги видим какво ще направят! Ще направят "нещо' само ако протестите не секнат!

употребата на тъпото название "роми" от страна на журналята. Това безумие и лигавене с циганите, налагано напоследък незнайно от кого и защо, вече минава всякакви граници и резултатите са налице. Май е време да искаме референдум за циганите.

vasil

У нас въведоха политкоректното "роми"скоро след промените-към 1990. В Югославия го бяха въвели още приживе на Тито.

Човек. Да де, ама ние дето не сме цигани, сиреч роми - не сме ли хора? НИМА НЯМАМЕ ПРАВА???

Спирам да плащам местни данъци и такси. Да видим после местната власт, която се издържа от тях дали ще предпочете избирател - данъкоплатец или ще продалжават да си ухажват циганите. Или ние ставаме като циганите или циганите стават като нас, строят законно и плащат данък. Случката в Асеновград е следствие от безотговорните действия и бездействия на местната власт.

Единственият начин да спреш да ги плащаш е да ги плащаш другаде. И може да се уреди. Просто трябва да си направиш регистрация в друго населено место. Някое, където е спечелило Атака, защото ако пак същите от ГЕРБ са спечелили пак ще датат парите ти на биячите на българите и техните опекуни.

е много проста гребците са пречели на циганите да секат дърва

как точно са им пречели?

За съжаление с тази раждаемост, която имат, не е далече времето, в което наистина ще режат глави. Тъжно, но такова е бъдещете.

до десет години на тази територия ще има само цигани и политици

А кой ще ги храни?

Ще теглят кредити докато продадат и последното камъче в тази държава... после ще заминат за чужбина

Полицията пази циганите, вместо да наложи закона. Как не ги е срам разни полицейски шефове и "патриота" Валери да разправят, че в боя са участвали 150 циганина, а се арестувани само 9? Полицията трябва да знае, кои и плаща заплатите! Не е Тиквун, не са и циганите! Ние, българите работим и плащаме данъци, за да имат полицаите заплати и да си хранят семействата.

Кога пък станаха 150 бре? До вчера бяха 50.

Това бяха думите на Валери Винкела. Някакъв шеф на полицията каза, че били 100. И 50 да са, ма френд, 50 > 9 и то доста. Защо няма 50 задържани?????

Всички видяхме много повече от 9 само на това което изтече в медиите като запис от камери. Защо само 9 са обвинени?!!! Националистите в парламента да не са на море? Нека поне ВСИЧКИ нападатели да бъдат наказани!

След време историците навярно ще пишат: "Клаха народа, както и турчин не го е клал!"

Политици, и вие техни ментори от БХК, Отворено общество и Америка за България! Дванадесет без десет секунди е! И Катуница, и Харманли, сега и Асеновград са само предупредителни симтоми на това до каква степен геноцида и гаврата ви над българския народ става нетърпима, и какво унищожително торнадо може да помете и вас, и подопечните ви резачи на глави! Вземете се в ръце! Една искра е достатъчна да взриви България и да ви се случи именно това, което заслужавате!

Браво на Асеновци Само с активна позиция и масова подкрепа може да се направи нещо. Отбележете че асеновци помагат по този начин и на много други населени места в бг

АСЕНОВГРАДЧАНи, не асеновци

vasil

Ако имаш повече от един брат на име Асен,много вероятно е да си циганин...

Ама много знаете вие! това град какво го слагате, толкова ли ви е важно. Казва се Асеневци Градът на Асеневци

Да, това може да се разглежда като граждански отпор на цигано талибанските формирования последно време...и ако нещата ескалират, трябва този граждански отпор да направи структури, оперативен щам и дай вече, да открие банкови сметки така, че ние хората които имаме желание, но сме на вързаст да помагаме с "квото можем".

1 не ми е ясно -кво се плашем от БХК, че щели да ревнат? И кво> Да си реват! Ама межународното положение... Ми Русия и Турция , Македония, сърбия бърка ли ги - НЕ!

Ще стане седмица от как започна всичко, а той ни се вижда ни се чува по въпроса?!?

само простите българи не разбраха че Бойку е най-голямата мишка!

Не го ли виждаш?! Седи отзад, гледа и доволно потрива ръце. "Хахаха, пак ги излъгах тъпите българи, лошия мат`рял. В данданията и 200 млн заем мина без много шум, и за протеста на полицията вече никой няма да каже добра дума."

някои от протестиращите имали криминални регистрации и едва ли не нямат право на протест, дори циганите да са пребили някой техен близък. А пък циганите, нито един не е криминално проявен, всички са кротки и работят. Да не излезе, че било бой за парко места?