Победата на Вилдерс на изборите в Нидерландия разтревожи съюзниците ѝ

При наличието и на Унгария, която е отявлен критик на Евросъюза, в ЕС се оформя все по-пъстра политическа картина, която може да застраши стабилността му

Обратно в новината

Коментари - Победата на Вилдерс на изборите в Нидерландия разтревожи съюзниците ѝ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Шенген и Евроцоната!

Демек комунистите са застрашени и започват рестрикции.

Че това нещо лошо ли е?! Колкото по-далеч от еврото стоим, толкова по-добре за нас. Да не говорим за Шенген. А иначе, чакам с нетърпание догодина Тръмп да спечели президенските избори в САЩ и на зеления клоун да му резнат кранчето. А ЕС (както е видно) върви бавно, но сигурно към разпадане. Което отдавна трябваше да стане.

Чул те Господ!

А значи, не некадърните и откровено предателски спрямо европейците, политики на ЕС застрашават съществуването на ЕС, а демократичното избиране на политик, които е против тези политики. Доооообре не другарки и другари! 20-те процента "недебили" ще се вържат на това.

В Германия расте броят на банкрутите на големи компании с годишен оборот от поне €50 милиона, съобщава Wirtschaftswoche. Вече е достигнато рекордното ниво от преди три години. Особено големи банкрути има в сектора на търговията на дребно, сред болниците и в машиностроенето, но най-голям брой обявявания за неплатежоспособност се регистрират в строителния сектор. WiWo: Броят на банкрутите в Германия достигна рекордно ниво Броят на големите банктрути в Германия клони към рекордното ниво от 2020 г., тъй като през първите девет месеца на 2023 г. са регистрирани 45 случая, според проучването. За сравнение, през 2022 г. за същия период е имало 26 големи фалита, което е с една трета по-малко, а през 2021 г. са били само 17. „През 2020 г. беше отбелязано най-високото ниво на неплатежоспособност от 2016 г. насам: 58 големи фалити за годината като цяло и 44 случая за съпоставимия период през първите девет месеца“, отбелязва изданието. Източник: https://www.wiwo.de/politik/konjunktur/studie-anzahl-der-grossinsolvenzen-auf-rekord-kurs/29523946.html

Значи мнението на народа разтревожва съюзниците. Демокрацията изисква съюзниците да си променят мнението и да се вслушват в хората. Явно че грешат.

На европейците може да им писват глупостите на Евролидерите Ама сигурно Русия е виновна

Вилдерс трябва да извърли България от ЕС !!!

Не бъркай европейците и това от какво им е писнало с Русия.Кочината е друга тема !

Я кажете ся, Вилдерс дали е путлераст и копейкаджия ??

А дано, обаче ако не може, ние сами ще излезем !

Най после. Вижда се края на този Брюкселски публичен дом

С подлостите спрямо България и всеобхватните двойни стандарти е възможно и ентусиазма на българите да спадне! Не може толкова подло спрямо нас!

С позицията си за Шенген ще налива вода в руската мелница! Но то всичко им е така- уж срещу Путин, но с трепет очаква руската газ! Само ние сме главанаци и пускаме безплатно и се пренатягаме смешно!

Защо ЕС се меси толкова активно с оръжие и нашите милиарди в тази чужда война?

Той е анти-ислямист. Виж Путин много разчита на ислямистите, само те му останаха верни...