Победата на Вилдерс на изборите в Нидерландия разтревожи съюзниците ѝ

При наличието и на Унгария, която е отявлен критик на Евросъюза, в ЕС се оформя все по-пъстра политическа картина, която може да застраши стабилността му

Обратно в новината

Коментари - Победата на Вилдерс на изборите в Нидерландия разтревожи съюзниците ѝ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ЕС се меси толкова активно с оръжие и нашите милиарди в тази чужда война?

С подлостите спрямо България и всеобхватните двойни стандарти е възможно и ентусиазма на българите да спадне! Не може толкова подло спрямо нас!

Най после. Вижда се края на този Брюкселски публичен дом

Я кажете ся, Вилдерс дали е путлераст и копейкаджия ??

С позицията си за Шенген ще налива вода в руската мелница! Но то всичко им е така- уж срещу Путин, но с трепет очаква руската газ! Само ние сме главанаци и пускаме безплатно и се пренатягаме смешно!

Той е анти-ислямист. Виж Путин много разчита на ислямистите, само те му останаха верни...

Вилдерс трябва да извърли България от ЕС !!!

А дано, обаче ако не може, ние сами ще излезем !

На европейците може да им писват глупостите на Евролидерите Ама сигурно Русия е виновна

Не бъркай европейците и това от какво им е писнало с Русия.Кочината е друга тема !

Значи мнението на народа разтревожва съюзниците. Демокрацията изисква съюзниците да си променят мнението и да се вслушват в хората. Явно че грешат.

В Германия расте броят на банкрутите на големи компании с годишен оборот от поне €50 милиона, съобщава Wirtschaftswoche. Вече е достигнато рекордното ниво от преди три години. Особено големи банкрути има в сектора на търговията на дребно, сред болниците и в машиностроенето, но най-голям брой обявявания за неплатежоспособност се регистрират в строителния сектор. WiWo: Броят на банкрутите в Германия достигна рекордно ниво Броят на големите банктрути в Германия клони към рекордното ниво от 2020 г., тъй като през първите девет месеца на 2023 г. са регистрирани 45 случая, според проучването. За сравнение, през 2022 г. за същия период е имало 26 големи фалита, което е с една трета по-малко, а през 2021 г. са били само 17. „През 2020 г. беше отбелязано най-високото ниво на неплатежоспособност от 2016 г. насам: 58 големи фалити за годината като цяло и 44 случая за съпоставимия период през първите девет месеца“, отбелязва изданието. Източник: https://www.wiwo.de/politik/konjunktur/studie-anzahl-der-grossinsolvenzen-auf-rekord-kurs/29523946.html

А значи, не некадърните и откровено предателски спрямо европейците, политики на ЕС застрашават съществуването на ЕС, а демократичното избиране на политик, които е против тези политики. Доооообре не другарки и другари! 20-те процента "недебили" ще се вържат на това.

Демек комунистите са застрашени и започват рестрикции.

За Шенген и Евроцоната!

Че това нещо лошо ли е?! Колкото по-далеч от еврото стоим, толкова по-добре за нас. Да не говорим за Шенген. А иначе, чакам с нетърпание догодина Тръмп да спечели президенските избори в САЩ и на зеления клоун да му резнат кранчето. А ЕС (както е видно) върви бавно, но сигурно към разпадане. Което отдавна трябваше да стане.

Чул те Господ!