Коментари - По заповед на Кадиров: 10 000 чеченци поемат от Грозни към Украйна (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин наистина действа като Император. Така са правели едно време в империите - Византия, Турция, Рим. Това е края на Путин. Стана пожизнен император и приключи по императорски.

Чеченските касапи ефективно ще се справят с Украинските нацисти, които забраниха Руския език, спряха водата на Крим, биеха възрастни ветерани, запалиха живи хора в Одеса, и бомбандираха цинилното население на Донбас. Наздраве!

Ужасни събития, но трябва да е ясно, че Русия не може да допусне ЯДРЕНИ ракети по границата си. Виновни са САЩ, които насъскват всички срещу Русия и се хихикат от 10 000 км, как славяни се бият срещу славяни. И ние се разделяме на на русофили и русофоби, а трябва да се обединим и отхвърлим игото на САЩ. Написано е в светото писание: Антихриста ще изправи брат срещу брата, а след дългата война ще се прдстави за СПАИСИТЕЛ и всички ще му се кланят!

Който не знае да научи, че по времето на туското робство Турция е заселвала чеченци мюсулмани(това са така наречените черкези в България) , които са колели и бесели най-много и зверски в централна и северозападна България. Те са унищожили и четата на Христо Ботев и са вършили кланета в Карлово, Калофер. Сопот, Перущица и Батак. По жестокост може да се сравни само руската армия след 09.09.1944 година, която преминава Дунава и изнасилва , коли и унищожава елита на нацията. Над 30 000 убити и повече от 250 000 изселени българи. Повече от колкото през Априлското въстание. Клаха народа така както и турчин не ги е клал. Вечна признателност на американците освободили ни от половинвековно руско робство.

Не са чеченци, а черкези, които са по-скоро монголи. Та, добре да не адаптирате историята към моментите нагласи! Именно поради подобни изопачавания на ИСТИНАТА сме на това положение да се водим по чужди акъли и интереси. Същите идиоти доведоха Украйна до решението да заплашва Русия с ЯДРЕНИ ракети! С каква цел, какво трябваше да се постигне с това поведение?! Война, е целта на САЩ е постигната!

Антихриста е Путин, който изправи да се бият брат срещу брата!

Украйна искаше ядрени ракети и бази насочени срещу Русия, така ли е, или не!? САЩ разруши Ирак заради едно шишенце пълно с пясък, какво щеше да направи, ако Куба вкара руски ракети!? Имаш ли представа!? И защото вече се е случвало, ще ти кажа - директен изпреварващ ядрен удар!

я чакай,чакай.....САЩ кого насъскаха ? Украйна ли ? Те ли нападнаха Русия ? Путин праща мюсюлмани да колят славяни-християни , а ти , малоумнико , се чудиш к'ви глупости да измислиш в негова защита. САЩ ги били насъсквали , божееее........ами като им е толкова акъла :) Путин просто е изперкал , това е ясно. Зачеркна 20-годишно умно управление ей така. И като се сетя как 3 месеца струпваха войски на границата и викаха "учение е,учение" , идиоти........айде сега в Азия като малкото братче на жълтурите

Ти в ред ли си какви ядрени оръжия по границите на Русия сънуваш.... аре четете малко преди да пишете простотии...

Нека феновете на пУтлер да се радват, техния герой-джудже праща ислямисти да убиват християни и да режат християнски глави. Точно както преди 150 години е правел Султана с българите!!! А вие се радвайте, нещастници!!! Само едно ще ви кажа, гордите украинци са заявили-че за кадировцоте няма да има милост. Няма да ги вземеат в плен, а ще ги убиват!! Трябва с всички путлерофили да се случи същото. Смрадове продажн сте всички фенове на Жужин.

Ти радваш ли се днес, когато ислямисте си имат Косово, прочистиха го от християните?! Когато Ирак е прочистен от християните благодарение на САЩ, ти радва ли се, а протестира ли?! Измекяри!

Дали пък, Таваришч не е обещал южните черноморски райони на Украйна (без Крим разбира се) на верния си приятел Кадиров.

Тежко им.Тия главорези ще избият сума ти народ.Зад Русия съм,но чеченците са лоша идея.Според мен западаби САЩ най вече не оставиха избор на Путин,който не можеше да допусне врага пред вратата си.

Ще избият народ ,вярно е но избитите ще бъдат гадните нацистки изроди , бате

Това е красят на Азов Айдар и други нацистки нрупировки!!!

Ето тук краят на няколко десетки окупатора: https://t.me/nexta_live/17646

за украинските дечица, че не случиха с разумни родители!

Чеченците имат заповед да не се закачат жени и двца и военни, но де що видят неонацист либерал джендър НПО инструктор особено АЗОВ - батальона ще е под ножа. Не се плашете за християните, те отдавна напуснаха православието и пак повтарям Кадиров е издал ясна заповед, а при него който е с мека китка не минава.....

То и в Батак башибозука не трябвше да закача мирното население

Незнам къв изрод си да се раздваш на чеченци...

Нацисти ,наркомани или чеченци предпочиташ бате?!

Здравейте, аз съм физическо лице, което предлага заеми с ниска лихва от 2%. Тъй като съм в сферата на икономиката, предлагам заеми от 5 000 лв. до 10 000 000 лв. Моля, посочете размера на искането за кредит и неговата продължителност. Моите кредитни условия са много ясни и прости. Моят заем е много сигурен и честен. Моля, свържете се с мен на моя имейл адрес: margaritasaindova@gmail.com

Украинците може и да имат някакви скруполи да се бият с руснаците, ама срещу чеченците ще стрелят на поразия. Добре ще им дойде да си го изкарат на някой

Слава Чечня!

Да ти се празнят кадировци в руския гЪ.з, швестер!!

СРАМ! ПОЗОР! "Защитникът" на славянството и православието Путин хвърля срещу братския славянски, правослаяен украински народ ИСЛЯМИСТИ и ИСЛЯМСКИ ГЛАВОРЕЗИ да изнасилват, колят и бесят християни, славяни, деца, жени... ПОБЪРКАНИЯ ВОЕННОПРЕСТЪПНИК, ВАРВАРИНЪТ ПУТИН ПРЕМИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ! СРАМ И ПОЗОР ЗА РУСКИТЕ ВАРВАРИ!

тя палачинката се обърна. Защо те питам и ви питам не крещяхте за братският съседски сръбски народ, а злобничко се радвахте и протривахте ръце на стари истории от Балканската война, но айде по-ново време Ирак - след САЩ почти не останаха християни в Ирак, ами в Сирия....ОК добре последните две са далеч, ами когато украинците палиха живи руснаци, пак небрежно някак си няма братски йристияни и те така, на зло куче зъл прът са казали хората.

настане дивашмо кшане! Хростояни под ножа! Симпатизирам на руския народ,но това е прекалено!

Колко удобно за агресорите и масовите убийци, като Путин и Кадиров, да наричат фашист всеки, който не желае да живее по начин, който искаш да му наложиш със сила, в случая да накара украинците да живеят под игото на руско-путински ботуши. Какви неофашисти му се привиждат на джуджето путин? Това са украинци, които обичат родината си, искат да живеят по начин, който те са избрали, не желаят путин да определя живота им, и са готови да се бият срещу агресора - путинска Русия. Дори руснаците, които не за първи път имат луд за президент или цар, са възмутени и се срамуват, че Путин нападна суверенна държава и изпраща в Украйна обучени мюсюлмански бойци да убиват цивилни православни християни. Срам, срам....

Защитника на православието, най-великият лидер, батюшката, идола на милиони хора, началника на Коцето-сертификата и Волен-ненормалника, изгрява в истинската си светлина на обикновен диктатор-сатрап.

А,и тия ли са от ,,миротворческите сили ,,на путин,дето ама хич не лъже и руските войски само си правеха учения.Тая инвазия наистина е учение нарусия,за нахлуването в Европа и Трета световна война.След нея естествено на света ще остане щастливия неприкосновен непобедим СССР.

плоско мислиш! Довчера беше доктор по вирусоллогия, вчера сигурно експерт по икономика и финанси, а днес политолог и воене стратег...Много знание бе ей по нашите земи, то при толкоз виШисти ')

Такива ,,армии,, навремето са им викали башибозук.Щом путин стигна до тях за да води война.Иначе са подходящи да колят християни,но той не е такъв какво му пука.

На тия украински нацисти им се полага да бъдат обслужени от башибозуци . Мисля, че укрите бързо ще преосмислят нацистките си ценности

Такива като Путин завършват живота си в бункер чрез самоубйство, презирани от целия свят.

Руси и мюсюлмани ръке за ръка в избиването на православни християни,под щастливия поглед на Путин.

Пак ще ви колим! Избягахте от кланетата в Батак в Украйна! Сега пак ни паднахте в ръчичките!

Срещу тия орки рано или късно и ние ще се изправим, за да разкараме Саруман от Кремъл, колкото и да не ви се вявра. Натовските генерали да четат Р. Р. Толкин

Е са си таковА мамата.

Чеченци ще режат главите на украинските нацисти.

Кефиш ли се как мюсюлмани ще колят христяни,мръсен резняк.

фашисти и комунисти не са християни.... за съжаление покрай сухото гори и мокрото ......

Нацистите не са по-добри от фанатизирани мюсулмани, няма значение кой какъв е, нямам против мюсулманите имам против нацистите, проблема не е, че ще колят нацисти, проблема е, че ще колят наред.... най-вероятно... дано не съм прав...

!!!

2000 казахстански десантни части.

...всъщност са около вече 14 000 + около 000 казахски десантни части

РУСКА ПОДЛОГО ЩЕ ТЕ ЛАШКАМ МНОГО , С МОЯ ПОРЕЦ В ТВОЯ ЛАКОМ ПРОРУСКИ ГЪЗЕЦ !

Симпатичен и скромен пор вдовец, мога да те залюбя с 10 малки негърчетаот Синсинати да ти разбият аналното отверстие

Хм .. да не пишат пак писмо казаците до чеченския султан тоя път.

Ееех, Чечня...цяла държава развила Стокхолмски синдром.

Тия СССР колко ги трепа, те са целуват газа на джуджето. Май трябва да се стягате за война всички тука.

Антихриста ще дойде от изток. Ето ви го. Путин.

Путин праща втората си "жена" на война. Милият Кадиров. Все пак Медведев винаги е на разположение.

Пращат чеченци, ще им ги върнат като вагнеровци....хоризонтално

Не се разбра кой ще им ги върне, Байдън или сестрите му Урсула и Шарл Мишел?

Изкуствения интелект в американските оръжия,който ги разпознава,като маймуни.

Много ясно , Русия нахапва единствено и само само православни християнски държави- Молдова , Грузия , Украйна.

Чеченците не виждат в Русия хрисиянска държава, там виждат същите азиатци като себе си , начело с източен тиран и православен ходжа, на който и наши сюртуци се кланят.

Ами с вожд мюсюлманин,нормално е .Най голямата джамия в Европа е в москва.

Дедето е секси

Да си заработи попарката чеченеца… И едно време така е било Императорите са събирали всякаква сбирщина от всички краища на империята… Едно е ясно не значение как ще свърши всичко, На Русия никой няма да има доверие и да иска да има нещо с тях- става въпрос за режима, разбира се. Никой не обича агресори.

Ти малоумен ли ти ? Я питай арменците кой им спаси кожите от аскера на азерите , при положение че му играят зад гърба с американците ! Сега ще имат още по-голям страх от Русия. И ще и вярват, защото каквото е казала го е направила, и за приятели и за врагове.

Не, сега всички ще мразят още повече Русия.А обикновените хора са прекрасни.

Да убиват нашите православни братя Дяволът му е запазил специален казан в Ада На руска газ директор Пт Сибир ! Анатема !

Шит бе трол. Чиба

Башибозукът тръгна.

Е това е Рушлямистан..... На кадрите се вижда, че рушките пленници са с монголоидно-чеченски физиономии.... Наследниците на Чингис хан отново нахлуват в Европа...

! Никога не съм протестирал! От Русе съм, вчера за първи път го направих оставайки малко листче пред консулството им _ Путин = Хитлер. за мен е такъв. Вижте Полша, вразумете се! Каква съпричастност , приемат хората . ние сме изроди!

са тролове, но има и от нашите! Но не си сам, братле.. все още има и нормални хора и в България!

Лека им пръст, о забравих, те си ходят с подвижен крематориум...

.......Абе ватя бляд проклета ами милият ти путя злобният кремълски гном какъв е бе смрадлива ватнишка гнидо с едноклетъчно мозъче....

И то ся да бяха майки и деца Азов и Десен сектор да ги избият и запалят. А то чеченци с бради... ще трябва да се отдадат.

Вот эти настоящие русские из Москву https://youtu.be/qhsOEULVgpc Вот эти "миротворцы" пойдут в Европейской Украине с ружья Путина. Да здраствуют руските освободители на кремълските тролеи!

Значи да чакаме действия от Сащ и еврогейците. Сега разбирам защо Путин ги е вкарал в Украйна да ликвидират неонацистките изверги , горящи хората живи. Да се види че и да имат предлог за помощ , еврогейците и сащ пак нищо да ненаправят. Тоест съвсем да ги унижи.

Цялата украинска върхушка е от ЕВРЕИ, мать твою. Порошенко-Вальцман, братя Кличко, Тимошенко-Кительман. Дори банкера и губернатор на източните украински провинции, Коломойский, е ГЛАВА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ЕВРЕЙСКИ СЪВЕТ. Харьщов е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЕВРЕЙСКА ОБЩИНА В ЦЕЛИЯТ СВЯТ. Больше не пиздите, Товарищ Тролей!

община ХАРЬКОВ

А руската от какви е бе?

Точно така,Митко.Сега чеченците ще отрежат таш......ците на садистите от баталльона Азов,дето изгориха живи сума ти народ в Одеса и Мариупол.Или ще ги изпекат като кавказки шашлици.Тези зверове няма да ги пленяват,повервайте ми.С очите си видях,какво са направили с невъоръжените хора.

Те дето гориха хора, бяха от руската ФСБ.И това ли не ти е ясно.

Ислямските главорези само от насилие разбират.

Нахлуването на чеченци, обявени за терористи в Украйна е повод тя да поиска военна защита от САЩ. Вторите няма как да откажат

Ислямския тероризъм ще бъде спрян от НАТО. Тогава Путю ще се опути съвсем.

Човек го хваща страх. Пък ако си некой от Десен сектор или Азов направо насираш гащетата с кафяви лайна знаейки, че един от тези скоро ще ти отреже главата и ще я побие на кол.

А ти обичаш такива неща, нали?

Чеченските боклуци трябва да бъдат унищожени до крак и всички джамии съборени

Ами фашагите от батальона Азов,дето гориха живи хора,ко да ги правят,а?

Зеленият е пътник

Ой бля, рязаните русские на Кодыров що ДОМУЗ САЛА ще изядат в Украйна, вай, вай.

А 20000 доброволно са тръгнали на помощ на Донецк и Луганск На нацитата край Много ще пият горките много живо тези не берат Сирия е нагледен пример с ИДИЛ

Товарищ! Айде бегай обратно в клас! Имаш още да учиш.