По вариант 13 ще пишат зрелостниците на матурата по БЕЛ

Изпитът в 12-и клас започва в 8:30 часа и на него се очаква да се явят над 46 000 ученици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знам го аз Вариант 13! Той се намира веднага след Вариант 12 и непосредствено преди Вариант 14. Нищо не можете да скриете, като хората. Разсипаха я тая държава.

Родителите са направо отврат. Не могат да накарат смотаните си деца да седнат и да научат елементарни неща - как да смятат, как да пишат грамотно, да научат чужд език...България е на последно място по грамотност в ЕС. После само общаци и наркомани.

Треска тресе школото днеска! Не било холера! Не било чума! А било Матура по Литература!

Всички въпроси, свързани с неграмотността и начина на образование, отправете към идиотите, които преди 30 години скачаха в захлас пред едни други идиоти, и с насълзени очички унищожиха България.

А тия всички господа и дами в МОН що просто не си подадат до един оставките, като виждат какво се случва в образованието ни... Явно никой от тях не може да направи каквото и да било полезно, а само могат да съсипват без това съсипаното образование... Между другото същото важи и за учителите в училищата... Само искат заплати, а реално никой от тях нищо не върши като хората!!!!!

каква точно работа искаш да върши редовия учител? Като много знаеш защо не отидеш в министерството да сложиш ред?

То е двустранно. И даже многостранно. Учителите и МОН са само малка част от страните по този обществен договор. Родители, обкръжение, ученици - всеки носи равна отговорност.

Пратете простия Киро на матура. Той не е бил досега. Познайте колко ще извади...

Е вашият вожд поне беше чел Винету !

Тези ученици са бъдещето на България- проститутки, сводници, схемаджии, корумпирани полицаи, митничари, общинари ...

Е, все доходни професии, нали за това се борим!

Тоз прост народ изпит по какво ще държи ?

Много учат учениците, много изпити- матури, а накрая България най- бедна и най- корумпирана държава в Европа.

Това е от родителите на учениците.

Битието определя съзнанието !

Тези матури вече са за идиоти. Всяка година ги правят по лесни, за да изглежда че има напредък. Аз миналата година, който не съм учил от 20 години, си направих първия и втория модул само с 2 грешки, която се равнява на около 5,80. А нашите велики зрелостници ще изкарат средна оценка 4,02.

Аз пък без грешка ги направих. Идиотът май си ти.

Открийте граматическата грешка: " Направих първия и втория модул само с 2 грешки, която се равнява на около 5,80". И това само в едно изречение.

Тестовете изпитване не показва знанията. Там някой погълната отговорите като на тотото.

За поредна година и на тези матури, учениците ще държат и покажат само своите... мА(д)ури. С и без подобен изпит, голям ачадт от зрелостниците вече са се насочили към чужбина, където да си купят поредната диплома от престижен университет, за да станат миячи на чинии и след години ще се върнат бързо в БГ-то, но с големи претенции за високоплатена работа,която обаче не отговаря на покритието им.

Пак Елин Пелин,Гераците!

Прост Много прост Шеметно прпст Путинокреетееен

е кой е тоя Вариант 13?!

един от 5,8-те милиона. смеех!!!

Денков що просто не си хвърли оставката като вижда какво е нивото на зрелостниците ни? Никой нищо не знае всеки само гледа как да препише...

Успех на младежите!