Коментари - По шестобалната: Избирателите оценяват с 2,8 на кабинета Денков, само тези на ПП-ДБ му дават 4,2 | Днес.dir.bg

По шестобалната: Избирателите оценяват с 2,8 на кабинета Денков, само тези на ПП-ДБ му дават 4,2

46% от българите са разочаровани от политическата ситуация у нас, сочи още проучване на "Маркет линкс"

Обратно в новината

Коментари - По шестобалната: Избирателите оценяват с 2,8 на кабинета Денков, само тези на ПП-ДБ му дават 4,2 | Днес.dir.bg

Коментари

и по десетобалната, и по стобалната, и по хилядобалната им пиша нули на всичките

SirBob

И на ППДБ като цяло, и на Денков в частност оценката категорично е "слаб 2". И винаги ще е такава.

ППДП, са си чиста двойка! Само по "чуждопоклончество" могат да имат 6+!

цоциологията пише това ,което й се диктува, народа има друго мнение.Ще има многа изненадане после.

хахаха това е мнението на временния кабинет на дпс. на мен ми харесва политиците да са в хаос. Българския народ е така постоянно.....

Избирателите на ППДБ са самовлюбени и късогледи обитатели на град. Те считат останалите българи за твърде прости и дори се срамуват от тях. Те са си внушили, че всяко политечско мнение, с което не са съгласни, е корумпирано. Те делят хората на интелигенцията и останалите и вярват за себе си, че представляват гласа на въпросната интелигенция. За съжаление познавам много такива хора.

Твърда подкрепа за Възраждане !!!

Избирателите да оценят собствената си простотия

Ако се гласува масово Възраждане може даже да е първа сила

Оценка за правителството -сглобка ППДБ+ГЕРБ = слаб 2.8, а прогнозните проценти за същите са 42%, т.е. отново ще са на власт. Каква е тази шизофрения сред избирателите?

Избирателите на ПП-ДБ стават все по-малко.

все по-глупарите и заблудени такива...

-Сър, защо оценката е 2,8? -Джон, пак са объркали мястото на десетичната точка. Става дума за 0,028!

То останаха ли избиратели на ППДБ изобщо :))))

Денков е част от ДП, как да бъде оценен по друг начин?

оценка е Скаб (2-)! Нищо не направиха, пропиляно време и много откраднати пари! Това е което свършиха сглобкаджиите!

На тези избори Възраждане ще се бори за първо място.

Без лустрация, 35 години нищо, вакуум в България!

кой ще лустрираш? Те вече всички са чисти наследници на ДС и партийни кадри. Малко са старите кучета, които са останали.

17% за ПП? Сериозно?

С "правилните" машини - сериозно.

Глупавите българи хем разочаровани, хем не ходят да гласуват за партиите, които грам не са участвали във власт и не са омесени в корупционни схеми. Да, има и такива, кеф ти Възраждане, кеф ти извънпарламентарни партии. Не, оФцете били разочаровани, и затова или няма да гласуват, или ще гласуват за още от същото. Закривайте я тая държава, няма смисъл да се мъчим.

ГЕРБ+ДПС вече имат 117-122 гласа на този етап - повечето недоволни, ама пак си искат от същото - е ако това не са овци

Генерала се връща. Приготвяйте кюлчетата, че пак ще има каймичка.

Каква би била разликата между сегашната - преди изборите ГЕРБ/ПП/ДБ и тази след изборите ГЕРБ/ПП/ДБ ?! Министър-председателя ли? Съвсем ни взеха за идиоти.

От мен имат -2, заедно с коалиционните им партньори.

0000000.01 е истинската оценка на тия съсипвачи и слуги

Тук има нещо много гнило, ама не е риба! Как така само 46% са разочаровани от политическата ситуация у нас? Наистина има ли някой, който я одобрява и питам за 1%, камо ли 54%?

46% разочаровани + 18% гневни + 14% тревожни = 78%. Другите може да са бесни или революционно настроени

Много хора на държавна хранилка, само МВР, МО, общински и държавни служители докарват изборите на ГЕРБ, ДПС и ППДБ. А оФцете ходят на почивки, и се радват на въздушен Шенген и шопинг в Турция. Тъй ще е, тъжна картинка.

за такъв тъп сапунджия!

От самото начало ги наричам коалицията на предателите. Където преди да се състави кабинета бе за "одобрени от посолството". За такива деяния са за затвора и по НК, стига да съществуваше правосъдие. И ни ограбват с това, че обслужват чужди интереси. Например АЕЦ Белене бе гласен за 4 милиарда лева. Сега как новите реактори на Козлодуй щели да бъдат под 30 милиарда лева.

Оофф копейките колко сте тъпи... Правителството не струва, щот са мафиоти и измамници, вие за посолства ми говорите. Ама да ви шиба оня с малката пишкка ви се види топ, нищо че е същия боклук като останалите, само че се кланя на другата страна ...

Дали ще краде Гошо, Пешо или Тошо!

Ще се опитам да не показвам политически пристрастия, такива и без това нямам. Обаче политически антипристрастия няма как да не покажа, просто някои съвсем не мога да ги понасям. 1. Трябва да се гласува! Ама нямало за кого, всички били еднакви. Не е съвсем така. Искат да повярваме, че е така, за да има ниска избирателна активност, за да може вота да бъде определен от твърдите ядра и контролирания/купения вот. 2. Може да няма за кого да се гласува, но едните са по- лоши от другите. Още нещо- едните са доказано много зле, за другите имаме подозрения, че ще са зле. 3. Бил съм на избори в Турция. Да ви разкажа ли за какво става въпрос? Там ВСИЧКИ, които имат право гласуват. Повтарям и не преувеличавам: ВСИЧКИ! Един дядо на 92 г. с патерици го носеха за да гласува. Чака се по 4-5 часа за да се гласува, такъв е наплива. Гласуват в секция по над 1000 човека, нон стоп. Не знаят български, но имат бг паспорт- отиват и гласуват. Толкоз! Няма мърдане. Това ли искате? Някой от някъде си, не знаещ български, никога не е бил в България, но гласува, а ти страстен гъбарю не гласуваш? Защо бай мангау и чужди граждани ще определят кой ще ни управлява? 4. Съгласен съм, че всички партии са се дискредитирали в по- голяма или по- малка степен. Намерете нюанса обаче, отхвърлете мантрите, които бълват медиите, гледайте не кой какво ви говори, а кой какво прави! Имайте памет и критично мислене и си формирайте мнение! И после отидете и гласувайте! 5. Ще се повторя, но не слушайте глупости от рода на "инфлацията е 3%". 3% за месец може би? Не слушайте кой какво ви обещава, не сме 90те години на миналия век, вече сме врели и кипели и не би трябвало лесно да се връзваме на обещания. В заключение, кратко и ясно: ОТИВАТЕ И ГЛАСУВАТЕ, за когото си прецените! Няма да спестите кой знае колко време и няма да свършите кой знае колко друга работа ако отделите 45 минути за гласуване!

Много правилно, но 60% от хората упорито си мислят, че те прекарват политиците с негласуването си, а не разбират, че всъщност сами се прекарват. Мисля, че същото ще се повтори на изборите тази година. Дано да греша.

Според мен и избирателната ни система е малко недомислена. Според мен, процентът за влизане в парламента трябва да се променя в зависимост от избирателната активност - според мен нелинейно. Напр. 100% гласували - мин 4%, 50% - 3.5%. Има и забавен теоретичен вариант ако има над 25 партии никоя от тях да не надхвърли 4%

Незабавна финансова ревизия и конфискация на имуществото до девето коляно роднини на тия всичките до един от снимката ! Същото и на поръчителите им просто киру,педал кокочовци , винету, тюфлека шиши и останалата продажна сган ...Амин!

се да пишеш на български, тъп трол който едва срича се пени из коментарите.

Мен ми е чудно след тези кражби 12 г Герб Дпс и скандала с шкафчетата и записите на Боко племето ще гласува пак за тях.

Бойко си е шаман на неговто племе - ГЕРБ! Това са си направо корпоративно и финансово зависими хора, което анализаторите наричат "твърдо ядро"! За три мандата си и няколко местни избори си овладя и общините по места! Всички там са зависими от ГЕРБ - от служители до местни фирми изпълнители!

бяха ученици. Ха, ха, ами те СА ученици, само че още не знам по какво (няма такъв предмет).

е двойкаджия. Избори до дупка. До дупките на сгодните депутатки, съветнички и мисирки. Няма лабаво!

така им се иска на Посолството, но ще има много изненадани.

оптимизмът не е добро нещо, особено когато няма връзка с реалността.

България има голям късмет с партията ПП/ДБ! Появиха се супер интелигентни хора учили в Харвард, милеещи за народа, доказани евроатлантици, честни борци с корупцията. Да не говорим за световно известният учен, признатият в цял свят, академикът Денков, който начело на правителството само за 9 месеца свърши повече работа и реформи, отколкото са успели да направят всички правителства през последните 30 години! Денкова пребори корупцията, която процъвтяваше, а сега вече няма такава! Нека всички да гласуваме за ПП/ДБ, за да осигурим светло бъдеще за България и Украйна!!! +++АМИН!!!

Дали всички разбират иронията в цялото писание? :-)

Това е Руска Пропаганда

Значи трябва да се гласува за първите 3, максимум 4. Всичко друго води до разпиляване и безпътица. Абе 3 партии или три официални коалиции в парламента може да доведе до нещо смислено.

Ко? НЕ!!!!!

Леко са им завишени оценките ! 2.00 е реално !

Не, правилно е! Да ги пуснем да си заминат!!! При пълно 2 - ще трябва да повтарят! :-)

Илиян Илиев

Явно и ти не си завършил ! 2.8 също се повтаря ! Само при 3.00 и нагоре не се повтаря !

Или това е поредната стъкмистика, в опит да ни отчаят и да накарат още повече хора да не гласуват или БГ плебсът наистина е страшно тъп и овчи... Надявам се да е първото...

Що бе. Нормално си изглежда.

щом на теб ти изглежда нормално, очевидно ти си ненормален...

А ти как реши, че си нормален? Добре, нормален е относително. Мислиш ли, че си способен?

Според мен, винаги е първото и лошото е, че много хора се хващат. Водещите парламентарни партии имат интерес от ниска избирателна активност

и второто не е далеч от истината... За съжаление.

Бива...Все пак дебилите в България са малцинство.....Имам предвид дебилите, които ще гласуват за последните три.....

Основния проблем са дебилите дето изобщо гласуват последните 20 години

И какво да правим? Да си сложим цар.

Кого наричате плъх , бе малоумници. Денков е най-интелигентния мин. председател, който сме имали.

Е чак пък толкова - и малко дете може да напише СМС за да пита Пеевски какво да прави

Образован неозначава интелигентен.

Добър виц

Сглобката подари на Украйна повечето български оръжия и самолети Су. ГЕРБ Натресоха ПП дни и ДПС подкрепиха на поклонения напред да плащат 60+Милиарда дадени на САЩ -Уестингхаус за Ненужни ,Опасни ядрени реактори. А си имаме нови ,сигурни платени руски реактори които сглобените подариха на Украйна!!!?? Затвор и Конфискация на имуществото на всички докоснали се до сглобката.

тулупа винету за 20 години геноцид и грабеж над българския народ успя да открадне един милиард а тия новите педали помияри кирчовци и кокорчовци само за една година откраднаха над 10 милиарда ...За това е и приказката че българският народ е един малък но за сметка на това супер тъп народ да избира такива утрепки

Сметката е, че си неграмотен и слаб по математика!

най добрият математик кокорчо педеругата само за един ден сгъна 3 милиарда а тулупа винту пак се нареди да гепи

Петър Москов: "Той рамкира и основните принципи, зад които застават участващите в „Синя България“. Сред тях са десни икономически решения, които гарантират на работещите и предприемчивите защитата от държавата; десни бюджетни решения за това, че парите от данъци ще се харчат за здравеопазване, образование, сигурност и инфраструктура; ясна защита на българските национални традиции. Според д-р Москов Европейският съюз може да продължи да бъде наш общ дом само ако се върне към християнските основания на цивилизацията ни, отхвърли социалните експерименти и ясно каже, че едно общество се гради на основата на семейство, което ражда живот и се състои от мъж и жена. Той критикува и Зелената сделка на Съюза. „Лявата политика по Зелената сделка унищожава икономиката на Европа. Защото цялото предимство, което Европа имаше, заради мощното си производство и икономика, се губи година след година, заради така наречените зелени политики...." /БТА/

са позор, за себе си, за ББългария и най-вече за безмозъчните си избиратели. Все бива да си балък, но това е дъното.

какви оценки какви пет лева за тия гнусни помияри просто киру,плъха денков и цялата сорос продажна смрад !?!? Направо за централния затвор при бай Ставри .Такава продажна измет в България никога е нямало ,дори тулупа винету и тюфлека пеевски са за предпочитане пред тая гладна шайка хиени

Ей русоробите, кога ще ни завладява Путин? Що не идва? Страх ли го е? Алергичен е към лютеница ли? Що ко? Ай дайте дата или нещо такова както давахте за ваксините от които никой не е умрял.

Бъларският избирател и 80% олигофрен. Журналистите също. Може би оценяват Бойко с 5 по шестобалната система. Шиши ще ви стане министър председател. Баце също ще управлява и ще му гледате изявленията всеки ден. А после ще обясните ППДБ, че Бойко и шиши управляват. 80% олигофрени

Коментари - По шестобалната: Избирателите оценяват с 2,8 на кабинета Денков, само тези на ПП-ДБ му дават 4,2 | Днес.dir.bg

По шестобалната: Избирателите оценяват с 2,8 на кабинета Денков, само тези на ПП-ДБ му дават 4,2

46% от българите са разочаровани от политическата ситуация у нас, сочи още проучване на "Маркет линкс"

Обратно в новината

Коментари - По шестобалната: Избирателите оценяват с 2,8 на кабинета Денков, само тези на ПП-ДБ му дават 4,2 | Днес.dir.bg

Коментари

и по десетобалната, и по стобалната, и по хилядобалната им пиша нули на всичките

SirBob

И на ППДБ като цяло, и на Денков в частност оценката категорично е "слаб 2". И винаги ще е такава.

ППДП, са си чиста двойка! Само по "чуждопоклончество" могат да имат 6+!

цоциологията пише това ,което й се диктува, народа има друго мнение.Ще има многа изненадане после.

хахаха това е мнението на временния кабинет на дпс. на мен ми харесва политиците да са в хаос. Българския народ е така постоянно.....

Избирателите на ППДБ са самовлюбени и късогледи обитатели на град. Те считат останалите българи за твърде прости и дори се срамуват от тях. Те са си внушили, че всяко политечско мнение, с което не са съгласни, е корумпирано. Те делят хората на интелигенцията и останалите и вярват за себе си, че представляват гласа на въпросната интелигенция. За съжаление познавам много такива хора.

Твърда подкрепа за Възраждане !!!

Избирателите да оценят собствената си простотия

Ако се гласува масово Възраждане може даже да е първа сила

Оценка за правителството -сглобка ППДБ+ГЕРБ = слаб 2.8, а прогнозните проценти за същите са 42%, т.е. отново ще са на власт. Каква е тази шизофрения сред избирателите?

Избирателите на ПП-ДБ стават все по-малко.

все по-глупарите и заблудени такива...

-Сър, защо оценката е 2,8? -Джон, пак са объркали мястото на десетичната точка. Става дума за 0,028!

То останаха ли избиратели на ППДБ изобщо :))))

Денков е част от ДП, как да бъде оценен по друг начин?

оценка е Скаб (2-)! Нищо не направиха, пропиляно време и много откраднати пари! Това е което свършиха сглобкаджиите!

На тези избори Възраждане ще се бори за първо място.

Без лустрация, 35 години нищо, вакуум в България!

кой ще лустрираш? Те вече всички са чисти наследници на ДС и партийни кадри. Малко са старите кучета, които са останали.

17% за ПП? Сериозно?

С "правилните" машини - сериозно.

Глупавите българи хем разочаровани, хем не ходят да гласуват за партиите, които грам не са участвали във власт и не са омесени в корупционни схеми. Да, има и такива, кеф ти Възраждане, кеф ти извънпарламентарни партии. Не, оФцете били разочаровани, и затова или няма да гласуват, или ще гласуват за още от същото. Закривайте я тая държава, няма смисъл да се мъчим.

ГЕРБ+ДПС вече имат 117-122 гласа на този етап - повечето недоволни, ама пак си искат от същото - е ако това не са овци

Генерала се връща. Приготвяйте кюлчетата, че пак ще има каймичка.

Каква би била разликата между сегашната - преди изборите ГЕРБ/ПП/ДБ и тази след изборите ГЕРБ/ПП/ДБ ?! Министър-председателя ли? Съвсем ни взеха за идиоти.

От мен имат -2, заедно с коалиционните им партньори.

0000000.01 е истинската оценка на тия съсипвачи и слуги

Тук има нещо много гнило, ама не е риба! Как така само 46% са разочаровани от политическата ситуация у нас? Наистина има ли някой, който я одобрява и питам за 1%, камо ли 54%?

46% разочаровани + 18% гневни + 14% тревожни = 78%. Другите може да са бесни или революционно настроени

Много хора на държавна хранилка, само МВР, МО, общински и държавни служители докарват изборите на ГЕРБ, ДПС и ППДБ. А оФцете ходят на почивки, и се радват на въздушен Шенген и шопинг в Турция. Тъй ще е, тъжна картинка.

за такъв тъп сапунджия!

От самото начало ги наричам коалицията на предателите. Където преди да се състави кабинета бе за "одобрени от посолството". За такива деяния са за затвора и по НК, стига да съществуваше правосъдие. И ни ограбват с това, че обслужват чужди интереси. Например АЕЦ Белене бе гласен за 4 милиарда лева. Сега как новите реактори на Козлодуй щели да бъдат под 30 милиарда лева.

Оофф копейките колко сте тъпи... Правителството не струва, щот са мафиоти и измамници, вие за посолства ми говорите. Ама да ви шиба оня с малката пишкка ви се види топ, нищо че е същия боклук като останалите, само че се кланя на другата страна ...

Дали ще краде Гошо, Пешо или Тошо!

Ще се опитам да не показвам политически пристрастия, такива и без това нямам. Обаче политически антипристрастия няма как да не покажа, просто някои съвсем не мога да ги понасям. 1. Трябва да се гласува! Ама нямало за кого, всички били еднакви. Не е съвсем така. Искат да повярваме, че е така, за да има ниска избирателна активност, за да може вота да бъде определен от твърдите ядра и контролирания/купения вот. 2. Може да няма за кого да се гласува, но едните са по- лоши от другите. Още нещо- едните са доказано много зле, за другите имаме подозрения, че ще са зле. 3. Бил съм на избори в Турция. Да ви разкажа ли за какво става въпрос? Там ВСИЧКИ, които имат право гласуват. Повтарям и не преувеличавам: ВСИЧКИ! Един дядо на 92 г. с патерици го носеха за да гласува. Чака се по 4-5 часа за да се гласува, такъв е наплива. Гласуват в секция по над 1000 човека, нон стоп. Не знаят български, но имат бг паспорт- отиват и гласуват. Толкоз! Няма мърдане. Това ли искате? Някой от някъде си, не знаещ български, никога не е бил в България, но гласува, а ти страстен гъбарю не гласуваш? Защо бай мангау и чужди граждани ще определят кой ще ни управлява? 4. Съгласен съм, че всички партии са се дискредитирали в по- голяма или по- малка степен. Намерете нюанса обаче, отхвърлете мантрите, които бълват медиите, гледайте не кой какво ви говори, а кой какво прави! Имайте памет и критично мислене и си формирайте мнение! И после отидете и гласувайте! 5. Ще се повторя, но не слушайте глупости от рода на "инфлацията е 3%". 3% за месец може би? Не слушайте кой какво ви обещава, не сме 90те години на миналия век, вече сме врели и кипели и не би трябвало лесно да се връзваме на обещания. В заключение, кратко и ясно: ОТИВАТЕ И ГЛАСУВАТЕ, за когото си прецените! Няма да спестите кой знае колко време и няма да свършите кой знае колко друга работа ако отделите 45 минути за гласуване!

Много правилно, но 60% от хората упорито си мислят, че те прекарват политиците с негласуването си, а не разбират, че всъщност сами се прекарват. Мисля, че същото ще се повтори на изборите тази година. Дано да греша.

Според мен и избирателната ни система е малко недомислена. Според мен, процентът за влизане в парламента трябва да се променя в зависимост от избирателната активност - според мен нелинейно. Напр. 100% гласували - мин 4%, 50% - 3.5%. Има и забавен теоретичен вариант ако има над 25 партии никоя от тях да не надхвърли 4%

Незабавна финансова ревизия и конфискация на имуществото до девето коляно роднини на тия всичките до един от снимката ! Същото и на поръчителите им просто киру,педал кокочовци , винету, тюфлека шиши и останалата продажна сган ...Амин!

се да пишеш на български, тъп трол който едва срича се пени из коментарите.

Мен ми е чудно след тези кражби 12 г Герб Дпс и скандала с шкафчетата и записите на Боко племето ще гласува пак за тях.

Бойко си е шаман на неговто племе - ГЕРБ! Това са си направо корпоративно и финансово зависими хора, което анализаторите наричат "твърдо ядро"! За три мандата си и няколко местни избори си овладя и общините по места! Всички там са зависими от ГЕРБ - от служители до местни фирми изпълнители!

бяха ученици. Ха, ха, ами те СА ученици, само че още не знам по какво (няма такъв предмет).

е двойкаджия. Избори до дупка. До дупките на сгодните депутатки, съветнички и мисирки. Няма лабаво!

така им се иска на Посолството, но ще има много изненадани.

оптимизмът не е добро нещо, особено когато няма връзка с реалността.

България има голям късмет с партията ПП/ДБ! Появиха се супер интелигентни хора учили в Харвард, милеещи за народа, доказани евроатлантици, честни борци с корупцията. Да не говорим за световно известният учен, признатият в цял свят, академикът Денков, който начело на правителството само за 9 месеца свърши повече работа и реформи, отколкото са успели да направят всички правителства през последните 30 години! Денкова пребори корупцията, която процъвтяваше, а сега вече няма такава! Нека всички да гласуваме за ПП/ДБ, за да осигурим светло бъдеще за България и Украйна!!! +++АМИН!!!

Дали всички разбират иронията в цялото писание? :-)

Това е Руска Пропаганда

Значи трябва да се гласува за първите 3, максимум 4. Всичко друго води до разпиляване и безпътица. Абе 3 партии или три официални коалиции в парламента може да доведе до нещо смислено.

Ко? НЕ!!!!!

Леко са им завишени оценките ! 2.00 е реално !

Не, правилно е! Да ги пуснем да си заминат!!! При пълно 2 - ще трябва да повтарят! :-)

Илиян Илиев

Явно и ти не си завършил ! 2.8 също се повтаря ! Само при 3.00 и нагоре не се повтаря !

Или това е поредната стъкмистика, в опит да ни отчаят и да накарат още повече хора да не гласуват или БГ плебсът наистина е страшно тъп и овчи... Надявам се да е първото...

Що бе. Нормално си изглежда.

щом на теб ти изглежда нормално, очевидно ти си ненормален...

А ти как реши, че си нормален? Добре, нормален е относително. Мислиш ли, че си способен?

Според мен, винаги е първото и лошото е, че много хора се хващат. Водещите парламентарни партии имат интерес от ниска избирателна активност

и второто не е далеч от истината... За съжаление.

Бива...Все пак дебилите в България са малцинство.....Имам предвид дебилите, които ще гласуват за последните три.....

Основния проблем са дебилите дето изобщо гласуват последните 20 години

И какво да правим? Да си сложим цар.

Кого наричате плъх , бе малоумници. Денков е най-интелигентния мин. председател, който сме имали.

Е чак пък толкова - и малко дете може да напише СМС за да пита Пеевски какво да прави

Образован неозначава интелигентен.

Добър виц

Сглобката подари на Украйна повечето български оръжия и самолети Су. ГЕРБ Натресоха ПП дни и ДПС подкрепиха на поклонения напред да плащат 60+Милиарда дадени на САЩ -Уестингхаус за Ненужни ,Опасни ядрени реактори. А си имаме нови ,сигурни платени руски реактори които сглобените подариха на Украйна!!!?? Затвор и Конфискация на имуществото на всички докоснали се до сглобката.

тулупа винету за 20 години геноцид и грабеж над българския народ успя да открадне един милиард а тия новите педали помияри кирчовци и кокорчовци само за една година откраднаха над 10 милиарда ...За това е и приказката че българският народ е един малък но за сметка на това супер тъп народ да избира такива утрепки

Сметката е, че си неграмотен и слаб по математика!

най добрият математик кокорчо педеругата само за един ден сгъна 3 милиарда а тулупа винту пак се нареди да гепи

Петър Москов: "Той рамкира и основните принципи, зад които застават участващите в „Синя България“. Сред тях са десни икономически решения, които гарантират на работещите и предприемчивите защитата от държавата; десни бюджетни решения за това, че парите от данъци ще се харчат за здравеопазване, образование, сигурност и инфраструктура; ясна защита на българските национални традиции. Според д-р Москов Европейският съюз може да продължи да бъде наш общ дом само ако се върне към християнските основания на цивилизацията ни, отхвърли социалните експерименти и ясно каже, че едно общество се гради на основата на семейство, което ражда живот и се състои от мъж и жена. Той критикува и Зелената сделка на Съюза. „Лявата политика по Зелената сделка унищожава икономиката на Европа. Защото цялото предимство, което Европа имаше, заради мощното си производство и икономика, се губи година след година, заради така наречените зелени политики...." /БТА/

са позор, за себе си, за ББългария и най-вече за безмозъчните си избиратели. Все бива да си балък, но това е дъното.

какви оценки какви пет лева за тия гнусни помияри просто киру,плъха денков и цялата сорос продажна смрад !?!? Направо за централния затвор при бай Ставри .Такава продажна измет в България никога е нямало ,дори тулупа винету и тюфлека пеевски са за предпочитане пред тая гладна шайка хиени

Ей русоробите, кога ще ни завладява Путин? Що не идва? Страх ли го е? Алергичен е към лютеница ли? Що ко? Ай дайте дата или нещо такова както давахте за ваксините от които никой не е умрял.

Бъларският избирател и 80% олигофрен. Журналистите също. Може би оценяват Бойко с 5 по шестобалната система. Шиши ще ви стане министър председател. Баце също ще управлява и ще му гледате изявленията всеки ден. А после ще обясните ППДБ, че Бойко и шиши управляват. 80% олигофрени