"По пладне срещу Путин": Опозицията призова руснаците да изпълнят последното желание на Навални

Дори яростните критици на Кремъл обаче не вярват, че протестната акция ще промени резултатите от президентския вот

Обратно в новината

Коментари - "По пладне срещу Путин": Опозицията призова руснаците да изпълнят последното желание на Навални | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една исипа зелена боя в изборната урна но веднага се изписаха и точките от закона които е нарушила.По закон в Русия е криминално престъпление и може да запълни празното легло на Навални в Сибир.

Русия загуби в тази война в деня, в който я започна. Предстои да и представят сметката за следващите поне 50 години. Путин е мъртвец, но не го знае, защото още не са му го казали. Демократични избори в Русия - оксиморон. Военната икономика на русия била гигант, великан - пълен шиит. Произвежда много но некачествено. Запомнете всички в този сайт, които изпитват оргазъм при споменаването на Путин и Русия. След това ще дойде и техният ред. Те имат два избора - след като се гътне Путин и неговата Русия - или трябва да излязат като Матросовци да защитават "бащицата" своите "руски ратя" и втората си родина Русия и тогава ще се получат онава, което търсят - или трябва да се скрият в миши дупки и да скърцат от ярост и безсилие. Така е другаре, цирка със комунизма е един и същ от 1917 година. Нищо не се е променило. Няма как и сега да се промени. Този Путин ще бъде поредният руския, съветски ръководител, който след това ще бъде наричан от своите предател и враг на народа. Режимът му ще бъде кръстен като Путинизъм и неговото споменаване ще бъде забранено. Портретите му ще бъдат премахнати, а някъде и публично изгаряни. И това няма да се случи в западна европа а вътре в Русия. Ще го направят неговите "най-приближени съратници" и всички онези, дето сега го хвалят и гласуват за него ще са първите, които ще плюят върху него и всичко свързано с него. Те такъв народ са Руснаците. По това с тях наистина си приличаме. Айде чао, трябва да се гласува :)

Много си …умен.Сега Русия е по голяма с територия колкото България и с няколко милиона нови руски жители.

Международният наблюдател на изборите в Херсонска област от САЩ Даниел Мартин Ковалик слуша руския химн с ръка на сърцето трогнат от атмосферата на изборния ден и искреността ма хората, които му разказват, че се радват да упражянят правото си на глас и се чувстват щастливи с Русия. http://bgr.news-front.su/wp-content/uploads/2024/03/sashhnablyudatel.mp4?_=1

И аз го слушах с широко отворени задни бузки.

Руснаците се държат абсолютно адекватно, ако се разглеждат от гледна точка на обективните фактори . Разполагат с неограничени енергийни ресурси, което е фактор номер едно за оцеляване в ерата на техниката, а освен това имат и ядрено оръжие да защитят тези ресурси. Ако Ирак и Либия разполагаха с такова оръжие, нямаше сега Щатски фирми да добиват и търгуват петрола им. Неадекватни сме ние и умствено атрофиралата Западна Европа, джавкайки под диригенството на Големия нов брат и против интереса си.

Руснаците си харесват Потин,харесват си ГУЛАГ и,хареесват си да мрат за Потин из калните украински полета,харесват си жандарите на Потин да ги бият и арестуват ,ако напишат ,,Не на войната,,,харесват си ладите ,външните тоалетни и 9-месечната зима.Харесват си цялата русская жизнь и пак ще си го изберат с 95% вечния цар .

Само да напомня на колегата в Кремъл за колко време се стига от 'огромен рейтинг' до разстрел: - 5 (ПЕТ) дни! Чакаме го долу в горещото..

Руснаците , тези 80 процента, се имат за нещо изключително ( т.е. фул оф шит погледнато отсрани), където и да отидат имат проблем с интеграцията, обвиняват другите, а проблемът си е в тях, комфортно се чувстват в собствената си племенна общност, дори да осъзнават, че живеят в абсурдна държава, викат си-то си е наше, наши не сдаем, другите са джендъри и педераси, ние сме велика нация, особенно ако си москвич или от питер, нацисти са, не приемат азиатците от републиките, а това на практика е болшинството от"русия", русия не иска да е европейска, руснаците държат на "уникалността" си (фул оф шит...пак), експериментират с алтернативни строеве и геополитически полюси(те са уникални и не се вписват в общото-който не е с нас е против нас), вярват в свръхчовекът лидер-бащата на нацията-изключителния фюрер, издигат го в култ, след смъртта му го развенчават, стига че ми писна, резултатът е ясен

Трайте си там западнихуйолапачи...Путин ще Ви отнесе като куцо пиле домат

като гъзолика мутра - ботокс инжекция..

"Не трябва да се заблуждаваме: срещу руснаците ние сме като армия от мажоретки“, присмива се един висш офицер, убеден, че изпращането на френски войски на украинския фронт е чисто и просто неразумно решение.

'висш офицер' ..чиито шеф случайно да не е бил готвач, трагично загинал в самолетна катастрофа? Като тексаските 'патриоти', дето призовавът за 'Тексит' с какъв точно 'аргумент'? Че освен мощна икономика Тексас имал видите ли незамръзващо (!) пристанище - това разбира са само ''чист американец'' може да го измисли.

Служителите, отивайте да гласувате, не драскайте тук, че току-виж, не изберат пютен! :)

аз не знам тази женичка защо си мисли, че някой иска да изпълнява каквото и да било свързано с бившия и мъж? та той дори в най-добрите му години едва можеше да събере 5% от гласовете

Няма как да знаеш, но можеш да се досетиш - огромните опашки за подписи в полза на Надеждин бяха само част от електората на Навални. За ботоксната твар опашки нямаше. В ъ о б щ е.

Джендър, намали наркотиците !?

се обръщай към мустакатата си 'джена'.

Отново мисловна грешка на ЦРУ и липса на реална оценка на руската армия. Това, в което ЦРУ си вярват, го смятат за реалност. Вярваха, че ако чрез санкции отнемат на руснаците Макдоналдс или Старбрукс, руснаците от недоволство ще свалят Путин, но това не стана. Сравняваха руската икономика с икономиката на Италия и Испания, но не взеха пред вид факта, че Италия и Испания, както и САЩ имат огромни дългове, а Русия няма никакви дългове и за това икономически е по-стабилна от целия Запад.

И да и не. Русия има дългове, около $300 млрд - горе-долу толкова, колкото са замразените и активи в ЕС. И познайте - дълговете са към същите банки, замразили активите и. Хайде сега се пита в задачката - какво ще се случи, ако и един цент от руските блокирани пари бъде откраднат? Отговорът ще намерите сами. Както и отговорът на въпроса - защо, аджеба, до сега не са ги конфискували. Няма как да стане, защото направят ли го, руснаците реципрочно самосиндикално ще си отпишат дълговете, а там банките от Франкфурт имат печалби. Докато замразяването на руските активи е политическо решение, икономически запада ще го заболи много. Колкото до големината на иконимиката - това, че едни пари се въртят някъде, не значи, че имаш силна икономика. Ресурси трябват, ноухау и автоматизация. В ЕС и в САЩ се играе за брутални комисионни. Ето защо и държава с $700 млрд. военен бюджет не може или не иска да отдели пари за Украйна. А ЕС и САЩ не могат да намерят снаряди дори, а ние им пращаме консервни кутии отпреди втората световна война.

Взимат лихвата от тези пари (засега) и ги дават на Украйна, да троши канчетата на рашастанца

Абсолютно си прав.Това го казвам на всички.Парите са голяма сила но при започване на война е от значение какво имаш в складовете.Какво може да произведеш главно с твой ресурси.Европа да се благодари че дефакто не е във война и може да търгува.При война парите стават в повечето случай хартийки.

Сравнявали, грънци! Оказа се, че руската икономика е военен великан, който не само че бълва за военни действия по 3 милиона снаряда, ами ако включи всичките си мощности зад Урал-лесно може да ги докара на 6 милиона! Та разни фюрерчета като Макрон трябва да вдянат че по време на война руската икономика работи по съвсем друг начин! Западните чукундури вместо да си ползват мирно и кротко руските и украинските ресурси-се повлякоха по американски акъл, и сега тези ресурси ще им се изсипят под формата на снаряди!

Руската военна икономика работи защото Русия воюва само на един фронт и то с по малка държава. И Хитлер докато воюваше само по едно направление беше непобедим. Ако от всички страни я атакуват цялата икономика ще престане да работи и ще се срине само за часове.

До соросодина хмммм. Недей да лъжеш ! 1941 и 1942 и почти до края на 1943 г. Хилер воюва практически на един фронт - този с Русия. Докато не му претрошиха гръбнака при Сталинград и Курск !

Ееех,хубаво беше със СТАРБРУКС.

Днешната руска опозиция е изключително мобилна - в един автобус се събират всичките. Служителите в американското посолство с аповече на брой от служителите в опозицията.

Днешна Русия е обединена срещу общия враг от НАТО така както някога срещу немските нацисти.

питам се ако путлер го подкрепят 86% от руснаците след всичката гадост, която забърка след всички които изби ... колко са подкрепяли хитлер от немците ... 1939,1940,1941,1942,1943,1944 ... и в кой момент са спряли да го подкрепят

Едва ли ще намерите в Русия дори един човек, който да твърди насериозно ,че подкрепя политик с името Путлер.

А Путю, или Путинката, или не схващаш? или си идиот?

дойде на власт с парите на Форд, Ротшилд, Буш и още къде 5000 американски фирми инвестирали в него, а немците престанаха да го харесват когато разбраха защо през цялата война са помагали на американците да забогатяват докато избиват немци-)

ето затова подобни дебили на Запад не могат да разберат, че хората в Русия не искат американски марионетки и Русия да е в положението което беше 90-те, а искат човек като Путин който да мисли за руските интереси, не американски или европейски, и точно затова той е на власт толкова години, ама е много трудно това да се асимилира с 1 гънка мозък

Ай стига тъпотии и простотии! Какъв е тоя навални?! Стига сте му ровили кокалите... Гласувайте си там и не се занимавайте с опозиционни глупости.

Руснаците, които крепят Путин, са смешни и жалки.

са такива като тебе, които се радват че ги управляват мафиоти избрани от посолството.

руснаците които подкрепят Путин си го местят в другия крачол дали някой цървул от село Нанадолну одобрява Путин или какво мисли за тях

Уй за усраина :)

Опозицията от МИ6 :)

има ли смисъл да се коментират "избори" в Русия..ха ха х аха

В България е по-зле, изборите нямат значение, всичко се подрежда в посолството, а там не е така.

Дай да коментираме изборите в усраина :) Му ха ха ха :)

Руснаците не са глупави хора те знаят какво правят,няма смисъл да им се казва какво трябва даправят!. Този глупавия дето слушаше и подчиняваше на чужди господари докъде я докара? Наавални му беше името.

Коментар на "бивша украинка" https://rutube.ru/video/f10f7054b962c9139c9282ae44edc841/?r=plemwd

Значи тъй наречената опозиция ще протестира... ама тихичко, като се скрие сред остналите дето с кеф ще отидат до урните, и как няма да е тихичко като те наместо това което прави Путин, тоест "модернизирането на руската инфраструктура", искат руснаците да продължант да живеят в землянки и да нагъват американската помощ, дето навремето и викаха "ножки Буша",тоест ония развалените пилешки кълки, дето вместо да ги прет в екарисажа САЩ пробута на Русия.

ОДА ЗА "ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА" Хей, Копринка, тъ еба в крадливата гъзинка, Криеш ли пари по офшорки в чужбинка? Ти си голям гепаджия, корумпир и гадинка, Блажиш ли, блажиш, мръсната си душинка? Мазен, тъп селяндур от село Труд, Тъпчеш ли по чували крадени пари изкарани без труд? Не вярвам зимъска да стоиш на гладно и на студ, Кенеф Мъртъв кво ти вика - окей, вери гуд, Мунчо Клепара и Деса Простакеса, Живуркат си кат цар и принцеса, Дреме им на шапките бедняците де са, Прииждат на тълпи укробандери от Одеса, Чорбаджии-изедници, мутри, спекуланти народа обират, По десет кожи от гърба му одират, Деца гладни от глад примират, Родителите им безработни работа не намират, Стопяваме се бързо със 100 българи на час, Туй го няма нийде по света около нас, В България сте всички като на гости, Крадци, депутати, министри, все уроди прости, Лакомо грухтящи свини, На копанята сте се намърдали само братчеди, близки и роднини, Измекяри долни, мръсни гадини, Народа зяпа гладен пред лъскавите витрини, Иде обаче за възмездие време, Ще се отървем скоро от вас и робското бреме, На робите вече не им дреме, От бой и ебан ще ви съдиреме,

Ако не друго,поне покрай войната на Путлер се осветиха всички русофилистични мишоци у нас,иначе се бяха скрили дълбоко в дупките.

Както и всички бандерлюги!

Няколко десетки милиона руснаци си го искат.Жалко за усилията на местните продажници.

Като знам как ЕС подкрепя властта на българската мафия, какво могат да очакват руснаците?

Властта на българската мафия се подкрепя от такива като теб дето не гласуват, а оставят платените избиратели да са мнозинство, за да ги изберат пак същите.

"Дори яростните критици на Кремъл обаче не вярват, че протестната акция ще промени резултатите от президентския вот" А въобще нещо като акция ще има ли Я да намерят някой като оня "художника " ,Павленский , дето си закова таш.аците Тога със сигурност цял свят ще разбере за протеста им

Ама и тримата ли са призовали?

Сороските лакеи са тъпи като гъдулки. Значи очакван избирателна активност около 80% ще е протест срещу Путин, а избирателна активност 30% у нас е подкрепа за евроатлантизма?

Предсмъртно квичене на американските курви!!!