По-достъпна и по-модерна става сградата на Българската телеграфна агенция

В присъствието на социалния министър Иванка Шалапатова бе пуснат нов асансьор с улеснен достъп за хора с увреждания

Обратно в новината

Коментари - По-достъпна и по-модерна става сградата на Българската телеграфна агенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарката Бумшакалакова, виден соросоид от фондация "Америка за(д) България" пак открива нещо си там. В дадения случай - пързалка пред сградата на БТА. Много яко и евроатлантическо! Ура и да живей!

Жп трасето от Пловдив до Свиленград е единственото у нас, пригодено за развиване на скорост от 160 км/ч. В модернизацията му са вложени стотици милиони - общото финансиране от европейските фондове и бюджета е близо 900 млн. лв. Жп гарите по трасето са ремонтирани, с изградени асансьори и тоалетни. Всичко това обаче се пази под ключ, за да не бъде омаскарено и окрадено, и за пътниците чакането за влак остава толкова примитивно, колкото беше преди евромилионите. Асансьорите са заключени, кабелите на електронните табла са откраднати и те отдавна не работят, тоалетните не се отварят, а чакалните не просто са затворени, а чак бравите им са свалени. Тези дни, при минусовите температури рано сутрин, хората чакат отвън или в колите си да дойде влакът, както винаги е било. Това показа репортаж на Би Ти Ви от гарите в Садово и Поповица - две населени места, в които единственият удобен обществен транспорт към големия град е влакът. И двете гари са доста ползвани - от ученици, които пътуват за училище в Пловдив, и от работещи.

Защо трябва да се известява обществеността, че модернизират сградата си, като са прибавили достъп за инвалиди и паркинг ??? Това са най-обикновени норми и стандарти в Европа ! В Бг-то тия неща са събитие. Излагате се, бе ! Вместо да слагате само там асансьор и достъп за хора с физически проблеми, оправете си сградите в цяла България, училищата включително, магазините, здравните заведения, зъболекарски кабинети, фризьорски салони и пр.- навсякъде трябва да има достъп за инвалиди !! В България те не се виждат в нито един град, все едно са прокажени. Като сте в Европа, спазвайте европейските норми за достъп на всеки човек. Чак пък ще канят министър за откриването на един асансьор и полегата пътека ??? Тази жена е изгубила ценно време с простотии. Цялата ви работа е такава !!!

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Един приятел го пробва по твоя препоръка, сега не му става и те търси да те пребие.

В този район, по-добре с нещо да се помогне на бездомната баба в подлеза пред БТА. Интелигентна жена е, половин квартал помага с каквото може - дали храна, дали топли думи....но тези дни е много студено.Така че, по-добре в подлеза да беше слязла социалната министърка и да настани в социален дом жената, а не по БТА да ходи.

Като няма с какво друго, правим едни стълбички и о чудо, тръбим навсякъде какви чудеса сме сътворили ...