17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито едното , нито другото! По- добре е да оставите вируса да си следва естествения ход и да спрете да удължавате агонията,за да се свърши най- после! Писна ни вече близо две години!Нито локдауна върши работа,нито ваксините ! Примери много - Англия,Израел, Австралия и т.н.

След това на границите на България за 14 дена и после една пълна карантина за изчистване на биологичния агент, много хора окапаха и не е необходим тест - просто падаш като круша и нямаш сила в мускулите и костите, а много са и със задух и кашлица...ГМО инжектирванията да спрат, защото разболяват масово и увеличават броя на хората в болниците не само от ковид,, но и от инфаркти, миокардит, тромби, рак, кръвоизливи и т.н. - това е масово разболяване на цивилното население....представете си повечето инжектирани не са работоспособни по половин месец след инжектирането си с Тея клетъчни отрови....И защо да си го причиняват като в момента - биология точното оръжие покосява и инжектирани и неинжектирани...

Да бе , гледам и в Америка и в Испяния , Дания , Финландия , Германия , Гърция , Сърбия и т.н. и т.н. яко мрат .... Трябва да си много малоумен за да не можеш да видиш как цял свят ( адекватните страни ) вече се оправят и излизат от тая простотия с ковида ама Ганьо нали е разбирач.

След това на границите на България за 14 дена и после една пълна карантина за изчистване на биологичния агент, много хора окапаха и не е необходим тест - просто падаш като круша и нямаш сила в мускулите и костите, а много са и със задух и кашлица...ГМО инжектирванията да спрат, защото разнообразие лявата масово....представете си повечето инжектирани не са работоспособни по половин месец след инжектирането си с Тея клетъчни отрови....И защо да си го причиняват като в момента - биология точното оръжие покосява и инжектирани и неинжектирани...

По-добре локдаун, пред ковид всички сме равни. Между зелени сертификати и жълти шестолъчки - разлика няма.

много бързо забравихме КПП-тата, забраните за излизане от вкъщи и ежедневните заплахи на генерала

Не сме забравили също че тези които сега въвеждат зеления сертификат тогава твърдяха че вирус няма. Не сме забравили че същите водеха и продължават да водят огромна пропаганда против ваксините. Ама изведнъж се наложи да носят отговорност и се уплашиха.

Какво си избирате? Смърт от пистолет(зелено) или смърт от отрова(червено)? . На всички, които предлагат подобни идеи им предлагам да си регулират диетата и да включат повечко пилешко. И по-конкретно патешко...

масата хора тази зима ще ядат есенни листа и суха трева :) Свиквайте щом не можете да се държите като работодател на онези горе!

много бързо забравихме КПП-тата, забраните за излизане от вкъщи и ежедневните заплахи на генерала

И двете!!!За такъв народ така трябва!

сертификата е дискриминация и ще има съд

ще ще ще ще ще ще ще ще

Тъп въпрос нито едното нито другото, това е правилния отговор.

Просто народът трябва най-накрая да се държи единно и да разкарва всички нефункциониращи политици. Докато не се осъзнаят и не започнат да работят в наша полза. Ние им плащаме заплатите! Но не вярвам този народ да се осъзнае!

Въобще не знам защо им се връзвате да им отговаряте. Накажете ги с мълчание.

Какво искате от Рублен Радеффф и назначените от него освен погром и разруха. Който не се учи от миналото си, ще си пати в бъдеще. Пак да го изберете.

И локдаун и сертификатите са незаконни и противоконституционни! Конституцията е върховен закон и съгласно нейния чл. 5 ал. 1 и ал 2, разпоредбите й имат непосредствено действие и никакви закони, други нормативи или поднормативни актове не могат да й противоречат. Набийте си го в тъпите платени кратуни , мисирки!!!

Ти защо си повярва, че законите у нас се спазват? Противоконституционно било... Ходи ги съди като е незаконно, боли ги...

И кое е противоконституционно то?

По-добре ли е смърт чрез удавяне, вместо чрез обесване?!?

По-добре е без двете. Да се пазят тези в риск, които са над 60 годишните, както и тези със сърдечно заболяване и диабет. Другите да изградиме колективен имунитет и да приключим с този икономически вирус.

КОлективен имунитет или колективна глупост!Избери сам!Защо болните се увеличават всеки ден,а?С колективен имунитет!Като стадо,тръгне една овца нанякъде и всички тръгват,без да знаят посоката. Това ли е колективният ви имунитет!Успех тогава!

TheBeast

По-добре в мозъците на антиваксърите !

Е то в мозъците на ваксърите няма как - това е оксиморон

Първо-“СЕРТИФИКАТ”,после пак-ЛОКДАУН,накрая-ЧИПИРАНЕ С КВОТИ ЗА:ХРАНА,ВОДА,ВЪЗДУХ!!! АРЕ НА БАС! ИМА НАЧИН ДА НЕ СЕ СЛУЧИ! КИРКИ,ЛОПАТИ,МОТОРНИ РЕЗАЧКИ...И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПОДРЪЧНИ СРЕДСВА!!!

TheBeast

Вече те чипираха глупако ! Не разбра ли !!! Колко си тъп !!!

0 -0 Глупак е баща ти! Не го е извадил навреме !!! Майка ти също: Можела е да те изплюе!!!

Имаш ли телефон в джоба? Ползваш ли компютър? Ако отговорът е да, ти вече си чипиран. Пушиш ли цигари, ядеш ли кренвирши, живееш ли в София? Тялото ти е пълно вече с отрови. Пак заповядай.

Ей язък ,че сте учили.Расъждавате като овчарите на село.Кое по-добре по -зле