17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В 22 век

Германското правителство, заяви ако работотдателят има желание да плати до 3000 евро,Това означава че никой нищо няма да види

Герп държали фирмите и плащали на хората,да фалираха хиляди фирми,които не се отчитаха на мутрите,а за пенсионерите и бедните за 12г даваха по един голь банан да не пукнат от глад.Имаше само корупция,глад,хаос и мизерия.

Очаквам всичко което да смъкнат от кожата на българите особено на най уязвимите групи,и не говоря за пенсионерите и инвалидите а за безработните и болни хора които едва съществуват ето това очаквам да се случи а държавата както винаги незнаен и не я интересува,за нея е важно само хората да имат задължения и по малко права .

Очаквам един голям, среден.....банан.Ама той нашия народ си го заслужава, все си търси спасители и все на грешните се вързва!

Очаквам, да! вдигане на данъците!

За какво са ни на нас по 3000 евра??? По-добре да ги дарим на зеленски и олигарсите му, че изнемогват завалийките.

Политическата ни утайка (защото ние нямаме загрижени за българите и България политици) би направила това за украинските пиявици, но не и за собствения си народ.

В момента съм на почивка на о-в Корфу. Цените са като в България и малко по-високи,но доходите им са два пъти по-големи...Горивата им са по около две евра.

Трябва да се дадат еднократно помощи на тези,които си плащат тока,водата и данъците,т.е на българите.В Сливен циганите не плащат ток и вода, а я плащаме ние,обикновените данъкоплатци. Умручето защо не се намеси,а гълъба какво прави?

Ei pedal se ti dam Eni cigani pomiar

https://www.youtube.com/watch?v=jyjNF_Lz1co Протест в Магдебург.. Да прочетохте нещо за него в "обективните" ни медии? Преди 9 дни.. НЕ сте.. Но напоително бяхте заляти с фон Лайненка.. И нейните "планове за икономии". Пуснете си в гугъл - " gaz-rechnung zu " без кавичките.. И ще видите радостните немци да рязвяват сметките си за газ.. От по 2 - 3000 евро.. Като тези от БИЛД - https://www.bild.de/bild-plus/regional/hannover/hannover-aktuell/teuer-schock-baecker-fassungslos-gas-rechnung-steigt-um-1200-prozent-81327446.bild.html Има и за пенсионери със сметки по-големи от пенсиите им.. При това сметките са за МЕСЕЦ над 2-3000 евро.. Докато тук правителството ПРИЗОВАВА РАБОТОДАТЕЛИТЕ да раздадат ЕДНОКРАТНО по 3000 евро.. НЕ ТО ДА ГИ ДАДЕ.. Ама да пропагандираме "челен" пример..

В твоята русия преди известно време арестуваха и осъдиха над 50 хиляди души излезе на мирен антивоенен протест. Значи ако трябва да караме като азиатците-тия излезе на протест досега трябваше да са арестувани и вкарани в затвора. Ама тая част удобно я пропускаш. Защото ако живееше в диктатура нито щеше да протестираш нито щеше да пишеш коментари.

За жълтите жилетки.

правителство в последните 30 години. Като си видях писмото с увеличението от 1.11 побеснях. 2021 плащах 180, от 1.04 .22 380, а сега искат 1000. И никакви протести в западната част. Изпокрили са се, но тожа е от обработените им мозъци

“Спестените”средства от пътища и други велики проекти да се изземат от политическата класа и прилежащата и номенклатура и да се раздадат на обикновенните граждани без циганите! Е тва е демокрация ама няма да стане! Как за 33 години няма един осъден политик от Мавъра до Киро!

Хората, отговорили с ДА, са идиоти. След като си виждал толкова пъти, че правителството нехае за народа си, трябва чавката съвсем да ти е изпила мозъка, за да си мислиш, че и сега ще го направи. А пари откъде? Нов кредит? Наливане на още вода в мелницата с инфлацията?

Ако трябва ще изям Кирил Петков и Асен Василев,но гладен няма да остана.Ще ядем трупове на замръзналите бездомници,ще правим кайма и луканки от тях.

По време на Ковид кризата в цял свят даваха пари,храна, освобождаване от плащане на ток,вода,парно. В Африка даваха храна . Само в България НИЩО. Това правят ГЕРБ и Промяната. НИЩО за народа. Всичко за тях.

Даваха помощи на фирмите за да си задържат работниците на работа. Даваха добавки към пенсиите и даваха помощи на хората останали без работа. Не знам какво очакваш да постигнеш с писане на откровени лъжи и поставяне на плюсчета.

А бе гледам демокрацията не ви пречеше когато подскачахте по площада и викахте че има ли сте права и никой няма право да ви закача? В русия още същия ден щяхте да пътувате към поредния концлагер. Гледам демокрацията не ви пречи да пишете простотии срещу заплащане-ама иначе демокрацията е лоша. Нали скачахте по площада и искахте промяна-пък като дойде вашата промяна-а тя демокрацията ни виновна европа ни виновна и кой ли още не. Ама вие не сте виновни че като пълни идиоти скочихте на врата на поредния месия обещал да ви оправи за норматив. Европа ли дойде в българия да ти избира правителството бе келеш? Цените и инфлацията скочиха още миналата година когато война нямаше.

Ама няма вече ГЕРБ и ДС и квичиш демократично номенклатури нещастна!

И цените и кризата ти харесват. Тогава какво се оплакваш?

ㅤ

Очаквам разбира се! Ама конфигурация от 5 пръста с преобладаващ среден.

Очаквам управляващите да ни покажат пак комбинация от три пръста с преобладаващ среден.

Да, очаквам го. Все пак сме в еврозоната и всички сме солидарни

Тези 3000 евро са черна каса към профсъюзите, които са на партийна хранилка. За са подтискат бунтовете зимата, ако се наложи. Обаче няма са стане, нещата лееко излизат от контрол и за едно нежно малцинство ще стане дискомфортно. От сега медиите не смогват с дискриминационни мнения и закани. Германия ще се радикализира за има няма 2 месеца до неузнаваемост, особено когато Швеция и Италия биват последвани и от други страни (като нашата примерно). Вчера Борел открито заяви, че ЕС е на ръба да зареже Украйна. Полша също, тя си подкова добре зарязването в последните месеци

Поредния пишман експерт. Дето всичко знае всичко само докладвали и слага в малкия си джоб нострадамус.

На планетата настъпват многобройни промени, които са лостове за извеждане на хората от духовната летаргия. Конкретно за България ще се разбере, след 2 - 3 седмици каква ще бъде идващата зима за НЕ ГЛАСУВАЛИТЕ. Защото ако не се започне демонтаж на либералната демокрация, всички ще станем с "Х" в личните карти и с 666 на челото дамгосано.

Нали се сещаш че платените пропагандатори ще са първите на стената когато дойде поредния диктатор? Ти тогава къде ще се скриеш?

За Коледа очаквам един дебел РУК, независимо кой е на власт.

Я погледнете какво са написали троловете????? Само трябва да се прегърнем с русия и ще започнем да благоденстваме. Пък ако ни управляват директно от москва както беше 45 години направо всички ще станем милионери. Лошото е че станахме милионери точно когато другаря виденов ни управляваше ама не си спомням на някой да му хареса.

Швеция, Италия, Унгария. Скоро и ние и още няколко следват. След това пак ще говорим кой какво би жертвал за глупави и алчни полско-украински тарикати

Ама странно защо вас всеки път ви гони склерозата, когато започнем да повтаряме вашите приказки. Гледам много ви се живее в азия-какво правите тогава в европа?

Какво правим в Европа ли? Ще изпратим едни 10-15% зад океана, вместо да им даваме повече права и свободи.

Ми хайде излизайте с портретите на путин на площада и започвайте да викате как искате присъединяване към руската федерация. Хайде вместо да ходите по европа и америка започвайте да ходите в корея русия и китай. О извинявай забравих-вие не смеете носа да си покажете на площада защото сте само едни клавиатурни плъхове пишещи по поръчка.

Ще им напечатат пари, защото имат само хартия, но, пак няма да се къпят и ще стоят на студено. А, тази нова емисия ще ни удари и нас с поредното повишение на цените.

Опорката с къпането много ти допада защото ти самият тая година още не си се къпал , а вата ?

Ти вониш даже през интернет!

Живея в Германия от 2015 година. Никакви 3000 Евро няма да дават.Ще дадат.по 500 Евро на семейство еднократно и това е.

Този месец всеки работещ ще вземе по 300 евро ,декември месец на студентите ще раздадат по 200 евро. От догодина падат драстично данъците ,както и границата на необлагаемият доход се вдига с 10%. Явно гледаш само 7/8 tv, погледай малко n-tv, това изказване на Шолц беше вчера и призова работодателите да раздадат по 3 000 на всеки работещ ,които няма да бъдат данъци и осигуровки както корона премията.

У нас никога не имало адекватна политика от прорушняшки, комунистически правителства, само грабене и лъжене! И който погне гадната вата, свалят правителството!

Така е защото правителството се назначава от лудата крава.

Очакваме политическа криза и нови избори февруари.

бяхме в СССР... мерси... дайте да дадем... беше любимо в съвецката кочина... и доведе до икономическият й крах... от там се махнахме... добре де позовлиха ни да сме троянско конче... ама все пак взе да смърди на комундели в ЕС... не сме ние виновни тоя път...

Очаквам всички олигофрени да гласуват пак за Кики и да ни разкаже тотално играта!

Викаш по-добре боку, за да пълни той чекмеджетата… За това ще си останеш беден и прост цял живот.

Цялата държава вървеше нагоре. Преди герб и след герб само затъваме.

А ДРУГИЯ ДЕБИЛ ... МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА НА ГЕРМАНИЯ ... КАЗАЛ НА ФУРНАДЖИИТЕ И СЛАДКАРИТЕ В БЕРЛИН .. " ЗНАМ ЧЕ МОЖЕ ДА ФАЛИРАТЕ .. ЗАЩОТО СА ВИ ВИСОКИ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ГАЗ .... ЗАТОВА ЗАТВОРЕТЕ ЗА 3-4 МЕСЕЦА ПРЕЗ ЗИМАТА "

Очаквам да, да трябва да ги платя зимата заради САЩинските подлоги ПП-ДБ-БСП.

Няма такава идиотия: “Шолц призовава фирмите да дадат по 3000 евро” - ше умрЪ. Това че може и до върха на ЕС да стигне такъв тъпак е повече от показателно. Те фирмите - по-скоро ще изнесат скъпите позиции в Малайзия и Индия, бе дърт педерунгел.

Вечно чакаме как всички хора и фирми ще се изнесат в малайзия и индия. Чакаме вече над 100 години да се разпадне гнилия капитализъм и да настане световния комунизъм. Както чакаме пропагандаторите на путин най-накрая да отидат в прекрасна русия.

Ами виж снимка на Хонконг 1990-та и сега. После виж снимки в какъв батак превърнаха “мигрантите” всички по-големи европейски градове последните 5 години. После виж 80 годишните фасади на 80% от сградния фонд в София и може и да вденеш как бавно те сваряват…

Стига все сме чакали някой да ни помага. Трябва да се стегнем и да изметем търтеите които ни смучат. Тогава ще се оправим.....

.. зелените шваби се опитват да си купят още малко време доверие.....Няма ди ин помогне Урсула и Шолц ги бутнаха в селски кенеф

Дигане данъци,бензин.......и др. България става винаги обратното и от 3г. чакам кошче за боклук плащам редовно данъците си и накря х...

За пореден път ЕС не действа като единен съюз. Когато трябва да се изпълни американска заповед, целият ЕС скимти за единство и задължителност, но когато става въпрос за народа в ЕС, всеки се спасява поединично, кой както може.

Очаквам... да ни съдерат и кожите от гърба, и да ни на е на голо...

не се ядат... с електронните дори не може да ги запалиш да се стоплиш за 10 секунди... все пак не сме всички "пабло ексобар" с кеш на много палети до тавана :)))

Отново глупости ! Тези 3000 едва ли ще решат проблемите ! Когато няма какво да си купиш няма значение колко пари имаш ! И 30 000 дадат когато няма да има газ и ток няма смисъл !

Ако си украинец, гей, джендър, или въобще някакъв боклук, или отпадък със сигурност може да очакваш нещо, за да продължиш жалкия си животец. Ако си нормален обаче ще получиш среден пръст. Още Ботев го е казал, че тук свестните ги мислят за луди.

Понеже ти си боклук, български родоотстъпник и руска подлога ще си живееш добре. Тогава какво се оплакваш?

ОЧАКВАМ, ОЧАКВАМ ... ДЕКЕМВРИ ЩЕ БЪДЕ МАЙ .... МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ЩЕ СЕ КАТЕРЯТ ПРЕЗ ОГРАДАТА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО В СОФИЯ ЗА ДА ВЛЯЗАТ НА АМЕРИКАНСКА ЗЕМЯ

По 3000 евро в Германия заради кризата. Очаквате ли нещо и у нас? Да! Пиша се украински-циганин-гей, който страда от постковид депресия и ще плащат! Българите да го….. асенвасилев.

Не е Асен Василев, а Мел Брукс. Асен Василев просто го цитира.

У нас боко ще пълни чекмеджетата…

Да, очаквам да ми вдигнат данъците. Нашето правителство така помага.

Те това е за нас...

Очаквам. От 3-те, най-дългия.

Лайнен да раздаде вноската ни за членство в гей съюза на германците заради кризата

Защото после ще вдигнат данъците и ако да ви дали 3000 ще ви вземат 300 000! Кога глупостта ще свърши? Кога?

Правителството на Германия "настоятелно призовава" фирмите в страната да раздадат на служителите си еднократни бонуси в размер на до 3000 евро,.......призовава.....и до 3000 а не на калпак

Това, че правителството призовавало фирмите да раздадат по 3 хил евро бонуси въобще ама въобще не означава, че фирмите ще го направят даже е почти сигурно, че няма да го направят просто защото не са цъфнали и вързали точно сега точно заради правителството, а нещата отиват на много по-зле.

Очаквам, да. Обаче... когато Вермахтът нахлуе в България и извърши Аншлус към Германия. И назначат дойче администрация в цялата ни държава, а всички управляващи барабар с главния прокурор ги изпратят на почивка в концлагер!