По 11 обвинения на задържаните за смъртта на българския фен в Солун

Гърция продължава разследването, защото записите на охранителните камери показаха, че има още участници в побоя над българите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно полицията пипа здраво , за един ден са разкрити , въпреки , че са били маскирани и вече има 11 обвинения. У нас сигурно под натиска на важни синковци от агитката щяха да арестуват пострадалите чужденци по обвинение , че са провокирали безредици и да ги държат година за хулиганство , а убийците нямаше да бъдат различени .помните ли убиецът с бомбичката , така и не го осъдиха. А защитникът на жертвите на хулиганите Полифриймън лежа 12 г при самоотбрана .

Жалко за момчето Как може да пуснеш детето си на мач като виждаш това Гърците не пускат гости на мач камо ли някой да иде от друга държава. https://www.youtube.com/watch?v=XrRfp49S6eE

Защо българските фенове в Солун демонстративно носят атрибути на Арис? Да не би да не знаят че сред феновете на ПАОК са едни от най-агресивните вандали?

За мен най интересното е че в България има футболни фенове при това ниво на футбола , че дори са и "ултраси" . Това самото показва колко са неадекватни. Нивото на българския футбол е такова че да е като ставнително малко популярен спорт у нас....

Само ще попитам: Дали биха посегнали на английски ултраси?

Няма вече английски ултрасиот 20 години , руснаците ги изкараха от стадиона даже във Франция. Само джендърите и Пакистанците гледат такъв футбол.

Вили Вуцов е прав в оценката си за трагедията.

Всички твърдят, че е бил интелигнетно момче, студент последна година. Какво му е липсвало та е станал едва ли не зомби от футбола и то в България?

Вероятно е търсел допълнително поле за изява и по-голяма известност. Или пък е избивал някакви комплекси.

И, хора, не се кахърете! Вижте, дори юнакът на снимката е доволен от резултата.

Не съм казал, но пак повтарям - това е една добра новина за България! Предлагам българските футболни фенове да бъдат пращани на разноски на държавата в Гърция, Великобритания и други братски държави. При всички случаи разходите ще се изплатят десетократно, а и можем да го отчетем като част от реформата в правосъдната ни система.

Единият от арестуваните, син на висш полицай, е арестуван и ще бъде съден въпреки поста на баща си. Гъркинята прегазила с колата си българина САМА се предала. 11 различни обвинения са повдигнати за смъртта на 1 човек. Както се беше изцепил Тато през 1985г при посещението си в Бавария пред немските заводи : Абе другарчета, кога ще го имаме и това в Бълтария? Вчера бе пуснат показно от ареста МЕЖДУНАРОДЕН ИЗНАСИЛВАЧ- МАНИАК. Не, не от гръцкия а от софийския арест.

Заводи, като в Бавария си нямаме все още, но виж Бъл. Хел. Ком. си имаме и правата на убийци изнасилвачи и пр. са гарантирани. Живи и здрави са могат да продължават да се трудят. Така де всеки има право на труд.

Писах по подобен повод и пак пиша : ходя редовно и от години на симфонични концерти ( включително и на чужди-гостуващи музиканти) в зала България : и не ми се случило дори да видя човек с качулка , анцуг, бухалка , верига , бутилка , пиратка или бокс . Камо ли да влезнат тези “оръжия” в действие . Така , че от такъв материял такъв резултат .

Български бабаит е убит от гръцки баббаити. Толкова. Жълто черната идея, каквото и да значи това. Пълна лудост.

Защо разделяш българите на обикновени и необикновени? Тоест демонстрираш робско-овчедушна психика и си съгласен необикновените,така нареченият "елит",състоящ се от бойко-догановско-пеевска управляваща паплач,управляваща България да лъже,ограбва и подтиска обикновените,тоест масовото продтолюдие.

Ходил съм сигурно 100 пъти в Солун. Как па нито веднъж никой не ми каза лоша дума, камо ли да ми посегне, а тоя мил и кротък младеж убили, ей така, без нищо...

Чукай на дърво, никога не знаеш какво, къде и кога... На пешеходната пътека пред операта може да те отнесе кола даже и без да си ходил никога на мач. Нещастници...

В Солун носил ли си шапки,шалове или други атрибути на Арис,с които съзнателно да предизвикваш фенове на ПАОК? Голяма част от които са нагли вандали и това е общоизвестно. Само нашите ултраси ли не са го знаели?

футболен фен от майните и невинен.. е те такова чудо НЯМА и няма да има !

Ако ти разширя халката, ти ще си виновен!

голям залък лапни , голяма дума не казвай ...

Типична мутра-хулиган.

Ами ситуацията е била следната, все едно некви виетнамци облечени с екипи и шалове на цска, да седнат да пият кафе до Герена след мач Левски-ЦСКА и да се дуят. Такава е била ситуацията.

Глупак ли си или провокатор? Не е била такава ситуацията. Мача е бил предният ден преспали са и преди да отпътуват, за Б-я са си пиели кафето с бисквитка. Там ги нападат въоръжени около 20 човека (убийци). Не е имало никакъв повод, казват го самите гърци.

"Фенове на ПАОК са разпознали групата, че са фенове на "Арис" по фланелките и шалчетата, които са носили, и е започнало нападението. " Пили са кафе в близост до спортна зала на паок. Малко по късно е имало баскетболен мач между двата отбора.

Диваците от ПАОК как са открили в кое кафене са отишли българските фенове на Арис?

Че никой няма да лежи.

Ако беше в Бг е Сигурно. За гърция не знам

много си далече от истината....в Гърция за такива неща се лежи и то дълго. Няма прошка. А в гръцките затвори атмосферата не е много приветлива...

И 111 обвинения да има все тая... Болният мозък си е заминал.. На земята няма по-кухи лейки от футболните запалянковци....

Както казва народа: не се навирай на вълка в устата. Точно това са направили глупавите и самонадеяни нашенски ултраси,отивайки в кафене близо до спортна зала на ПАОК и накичени с атрибути на Арис.

Едната глутница е надделяла над другата. Но и двете са за отстрел.

Бойкотирайте Солун.

Заради група тъпи и безотговорни лумпени,които са отишли да предизвикват други такива? Ако някой нашенски вандал или престъпник го убият в друга държава и там ли да не ходим? По тази логика май ще трябва да зачеркнем поне половината страни в света.

Има снимки на убития с агитката на Ботев. Много далеч от невинен младеж, ама много далеч.

Клкото и да е далеч, в случая щом камерите показват, че той и приятелите му не са предизвикали с нищо действията на гръцките си събратя, значи няма за какво да говорим - онези просто са искали да убият някой и сега се надявам да си го отнесат. Иначе, според мен, това ултрас-ко (не знам как да го нарека), хулиганско възпитание, не го разбирам, не искам да го разбера и никога няма да го проумея. Чудно ми е, какъв вид възпитание са получили, не ми се вярва на всичките родителите да са простовати и неглижиращи хора ... не знам. Страшно е, защото един път си отива едно дете (те са си деца за техните родители, а и като цяло не са много големи), друг път друго и за близките им няма значение кой от коя агитка е и ..... Господ да ни пази и нас и децата ни!

възпитавайте децата си,а не оставяйте на улицата да го прави.

Много тъпи и злобни копелета има. Много ясно е описано, че с нищо не са предизвикали другите, а те са ги нападнали най-вероятно само заради облеклото им, което е на друг отбор. Това си е нападение с бухалки, тръби и други предмети. Тъп ли си да разбереш ?

бе зогън нпма.. да като с аги нападнали са пиели кафе,а преди това знаеш ликви са ги вършили? Защо тточно тях нападнаха от всички в кафето?!?

Дааа, бе Жорко! Те лумпените, пардон феновете, никога никого с нищо не предизвикват. Те са едни мили кротки дечица, които хванати за ръчички отиват да се порадват на батковците, които ритат топка. Намерил - получил. Лошото е само, че само един го е отнесъл.

Как да не са ги предизвикали? Седнали след мача да пият кафе в цветовете на противника. Ами ха да протече некъв импулс там горе.

не отидеш например на кафе близо до Герена,облечен с фанелка,шапка и шалче на ЦСКА? Ако пострадаш не трябва ли първо да се сърдиш на собството си лекомислие и глупост?

Повтаря се случаят с Джок Полфрийман.

"Групата фенове на "Ботев" с нищо не са предизвикали футболните хулигани, което е записано от камерите и от показания на свидетели." Това го цитирам за по-трудно разбиращите, дето казват, че квото е търсил, го е намерил. Това си е терористичен акт, нападение с оръжие над невъоръжена група от хора!

А какво са дирили т.нар. фенове на "ботев" / по-точно футболни хулигани/ на мач в Гърция? Да не би случайно Ботев да е играл този ден? Нека някой всезнайко да обясни точно! Не играе "ботев", времето не става и за екскурзия... Ккаква точно е бил целта на пребиваването, ако не да се сбият с агитката на някой от двата гръцки отбора

Били са там да подкрепят отбора на Арис, който е побратимен с Ботев. В Гърция на футболните мачове не присъства гостуваща поблика. Домакин е бил Арис и е било ясно, че фенове на ПАОК няма да присъстват, така че предположението ти за намерение за сбиване с една от двете агитки увисва!

И там ли "поста на бащата" не влияе на присъдата?? Щото у нас е така- нищо не може да повлияе на "независимите прокуратура и съд"!! Язък за момчето! Идиотизма и тъпотията настъпват все по-дълбоко!

И чий го е дирил там? И сигурно си е седял тихо и кротко на местенцето и е развявал байраче. Футболен запалянко ("фен") когато и да го утрепеш, все е късно!

Напротив, да утрепеш изкуфял дядка е късно! Такива трябва да се трепят преди да изкукуригат, да не гласуват против младите!

То, и от идиоти като тебе на този свят няма никаква полза! Що не направиш нещо по въпроса?!?

Дядото

Може. Даже съм го измислил. Само си търся някой като теб да си го взема за другарче по пътя, че да не ми е скучно.

Явно тяхната съдебна и полицейска система не е като няшата, а работи!

Съдебната им система е също толкова корумпирана както и в България. Получават дотации за осъден чужденец. От около 11 000 затворници само 3000 са чекиджии, останалите са чужденци. Подържат си системата с осъдени чужденци. Е това са чекиджиите, южните ни съседи.

вече досаждате с тоя! квото е търсил,намерил си го е!

Няма как да ни внушавате, че само ние сме такива и т.н. В случая стават ясни 2 неща - такъв тип боклуци има навсякъде, но другаде има правосъдие.

Същите леви китки като тебе оправдават и австралиеца.

да австралиеца е НЕВИНЕН И в онп случйа са замесени същите боклуци футболни фенове!

Иска ви се да е невинен, тоя червен психопат

Съдбата наказва такива нещастници като тебе!