Цацаров поиска нов процес срещу гърка, прегазил ученичка

Главният прокурор Сотир Цацаров внесе искане за възобновяване на делото срещу гръцкия студент Христос Боскос, който блъсна 16-годишната Катя на спирка в Пловдив

Обратно в новината

Коментари - Цацаров поиска нов процес срещу гърка, прегазил ученичка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това се нарича 'отчитане на дейност преди заплата'

То проблема да беше само до един грък, с мед да го намажеш!

Крайно време е за съдии в България да се назначават българи!!!

Абе,да го е..а тоя моя сънародник,не мога да разбера,защо след като се ос..а тотално,съдът му "мисли"!! Нещата са прости!! Наруши ли грубо,не само закона,а и всяка здрава човешка логика,след като не само минава на червено в населен район,но го прави със 100 километра в час?? Отговорът е ДА!! Студент ли е?Студент е!! Колко студенти имат възможносхт да карат спортна кола и то,такива снуденти,които идват от държава която е прецакана от криза и с намалени заплати?? Отговорът е - ЕДИНИЦИ!!! Удари ли момичето по своя вина?? Отговорът,отново е ДА!! След като тези идиоти които са му родители имат пари за спортни коли,да намерят и за лечение и обезщетение на жертвата!! Точка!!

В Гърция за същото на колко ли щяха да го осъдят...

Зависи на кого е синче... Същите лайнари сме и там....

це има да цакаш да хванес оня грък да цака кинти.

jingiby

Е ние си спомняме и за пияния руски кънкьор, който уби двама младежи и бе осъден на три години условно и то след като километър преди тове е бил спрян от катаджии, които го бяха предупредили, че кара с превишена скорост. Друг е въпроса, че вероятно им е платил за да не го свалят пиян от колата...

прав е френският посланик ! безусловно ! а ние трябва да се върниме към римското право !

"десетки нейни съученици, родители и учители дариха кръв за операцията й." Мили хора, доведете до край операцията по спасяването на вашето момиче! Защитете я от корупцията и беззаконието, от несправедливостта!

Нека се даде гласност кой съдия е издал тази смешна присъда и колко е получил за това.Да го уволнят.

НЕ да го уволнят. Това ще е правилно решение. Но т.к. той е издал погрешна присъда, нека "сбъркат" също и към него: например 20 години строг режим.

По закона Око за Око, Зъб за Зъб. Да го вържат за спирката и роднините и приятелите на момичето които имат желание да го поблъскат с коли със 100 километра в час пък после да платят по 5000 лева на желаещ.

И една дума за Жертвата , за детето как се възстановява , то какво има нужда ! Да Ви пикая на " журналята " !

"съдът е наложил неправилно административно наказание на двамата шофьори" (смисълът е, че е трябвало да бъде по-голямо, или по-малко) и "неправилно съдът е наложил административно наказание на двамата шофьори" (смисълът е, че не е трябвало да бъде административно) имат съвсем различно значение. В най-близко време изобщо няма да разбираме кой какво казва.

Защо не са заплатили, знаят само тези, които трябва да следят да се изпълнява решението на съда. Защо са спали?

Дайте името на този боклук , които е оправдал тоз грък! Дайте името на този мръсник, които се е подиграл така с пострадалото момиче! Този окръжен съд е достоен представител на сляпата и продажна Темида! Цацаров да започне процедура за дисциплинарно уволнение на тоз" съдия"

Писна ми да блеете по форумите! Даже вече не ви чета!

"Освен това Окръжният съд постанови, че подсъдимите не трябва да плащат обезщетение на ученичката за разходите, направени за лечението й." Абе добре, че е непълнолетна иначе като нищо щяха да я осъдят да им плати огънатите ламарини. Смърт за всички прокурори и съдии в България и назначаване на чисто нови такива с морал- такава е реформата, която трябва да се направи. Всичко друго са глупости за замазване на очите.

Срам, срам, срам!За пари много хора са се продали!Това е най-големия ни проблем и извор на всички беди-липсата на справедливост и наказание на престъпленията!

Българския съд си е направо като на пазар. Кой колкото даде и който най-много даде. Даже и присъди се отменят ако си платиш. А за най-платежоспособните издава индулгенции за катарзис. Смях

БРЦК

"Българския съд" не е нито "Български" нито "съд". Затова е драмата...

Смях, ама ако си потърпевш, си е смях през сълзи. Всички съдии в България са продажни. Да пази Господ да опреш до съда.

Бе много лош станал този Цацаров, много лошо гледа. Сигурно е гледал филма за Винету и Синовете на великата мечка. Ахоу

Не ви ли е ясно, че в България най-евтини са човешкият живот и човешкият труд.

да расте, като слушка и папка всичко, каквото му сервират. Едното е видно. Даже в първия момент човек може да се заблуди, че е Дилянчо или поне са братчедчета нещо там по линия на свакото на балдъзата от втория брак на лелинчо им.

Здравейте, пак съм аз. Само да ви кажа, че ще направимЕ съдебната реформа. Ще я започнем, и ще я довършим. Ама някой друг мандат.

"Освен това Окръжният съд постанови, че подсъдимите не трябва да плащат обезщетение на ученичката за разходите, направени за лечението й." Онези от ИД като почнаха да избиват "официални лица" в Ирак и Сирия, почнаха от съдиите, прокурорите и чак тогава военните офицери. Само казвам.

Е все коментирам, коментирам, ама това вече не подлежи на коментар. Егати съда, егати правосъдието. Човек в Бг е като куче, че и по зле.

просто дебела цаца

БРЦК

Егати държавата. Значи чужд гражданин минава на червено , с превишена сорост и помита пешеходец. А 'цацаратурата' съди и изряден шоф. дето е бил блъснат от същия тоя грък докато завива. И накрая и на двамата налага 'еднакво' наказание колкото в белите държави ако те хванат да си хвърлиш фаса на улицата. УНИКАЛНА ДЪРЖАВА !

Издадените присъди не са смехотворни, те са позорни!!! Какъв трябва да е този индивид, не смея да кажа човек, да издаде такава присъда на някой, който е прегазил почти умишлено дете?! И не на последно място - кой търси отговорност от такива съдии?! Риторичен въпрос ли е това?!

БРЦК

А кога родителите на потърпевшите ще почнат отстрел на съдии ? А филма 'време за убиване' гледали ли сте го ?

Искай, г-н Тлавен Прокуроре! На теб това ти е работата - с пътно-транспортни произшествия да се занимаваш. То и в длъжностната характеристика за Главен Прокурор на България това пише. Освен това е къде ти по-здравословно от казуси като КТБ.

Искане за възобновяване се подава до Главния прокурор при върховна касационна прокуратура. Там се извършва преглед и се внася предложение до ВКС за възобновяване. В открито заседание ВКС изслушва страните и решава какво да се направи? Няма драма, просто процес на установяване на обективната истина. В случая неправилно се посочва Цацаров, вместо ВКП.

Драмата не е, че ВКП се е намесило в този несправедливо решен случай. Драмата е, че Цацаров и ВКП си траят по истински важните случаи, а отчитат дейност пред обществото с незначителни.

и къде ще го търсите вече гърка? той надали стои в БГ........

Прокуратурата "проработи"..... дори и с месеци закъснение..... Въпроса е обаче защо преди месеци са спали.....

разбра , че е проработил? Да му следиш банковата сметка?

Пародия

кавичките - обърнете внимание на кавичките!!