Коментари - Пловдивчанин е в неизвестност шести месец, в един и същи ден са продадени 3 негови апартамента | Днес.dir.bg

Пловдивчанин е в неизвестност шести месец, в един и същи ден са продадени 3 негови апартамента

За последно Иван Кацаров е забелязан в кв. "Кючук Париж" по Коледа, близки и съседи се опасяват, че с него се е случило нещо лошо

Обратно в новината

Коментари - Пловдивчанин е в неизвестност шести месец, в един и същи ден са продадени 3 негови апартамента | Днес.dir.bg

Коментари

Пиацина намира точните хора да го измамят и затрият.

Нито фирмата, нито нотариусът са такива хора.

Три апартамента в Пловдив аз 100 хил лева. Някой яко се е облажил! Но в БГ-то е така, като можеш да подкупиш "правилните" хора, се оказваш собственик на 3 апартамента за 100 хил. лева, които препорадаваш набързо! Е, сигурен съм, че и тук "компетентните" органи може да не открият никакви проблеми, след като облажилият се ги мотивира с добра сума, спечелена от препрадажбата. Схемата е "ДжилезнЪ!" Така е в БГ-то, след като блъсната ученичка, се оказва сама виновна, нищо, че е пресичала на зебра. И дрогираните, които убиват по пътищата са пили грешният чай!

Когато гръмнаха Нотариуса в началото на годинита, се оказа, че контактите му са на най-високо ниво! И най-вероятно е бил част от службите!

някъде под земята из мазетата на апартаментите му

Братовчеда нали си знае, че е пръв заподозрян за поръчител?

Отвратителна история, много ясно че е убит човека. Как ще продаде 3 апартамента в един ден за 100 000 лв. Къде спят разследващите милиционери, иначе вземат по 4 бона заплата на месец да си клатят ненужните им топки.

Алкохол плюс хазартна зависимост... Борчове към ротативки... В един момент си търсят борчовете. И си ги прибират. Битовизми най-различни...

В момента в който написахте общата сума от 100к лева за 3те апартамента ,е ясно че е ограбен. Ако беше 100к за единия можеше и да се съглася с недумение като се има в предвид цените на имотите в Пловдив. Човека ,щом го няма 6м най-вероятн е отвлечен , принуден да подпише и после заровен някъде. Едва ли някога ще бъде намерен.

пълни глупости, той ако е бил зависим да играе на ротаттивки няма да чака 17 години, че да продаде в един ден апартаментите и да няма къде да живее.

100 хил. лева за три апартамента??? За толкова малко пари тези апартаменти трябва да са били пред срутване.

Леко шамарче по всемогъщите служби и останалите борци с престъпността! Това го няма и в Уганда! Даже и по времето,когато там управляваше Иди Амин!

Ако искаха реално да открият нещо биха започнали от тези ''продажби''и да видят следващите препродажби какви са.. Битият бит ..................................е българското разследване и правосъдие...

Нищо не казват за нотариуса, не гръмнатия, а този дето е изповядал сделките за трите апартамента. Там трябва да има една камара подписи на този Иван. Нали е попълнил декларации, че не е женен, че не дължи нищо на държавата и на края самите договори за продажба. Така подписите му са поне 10-15 броя. Има какво да се сравнява за да се види дали не са фалшиви. Освен това все някъде може да са останали кадри от камери. Нали е посетил и банката, купувача също. За цената няма какво да е обсъждаме. Други преди мен вече казаха, написаха, че това е много далече, в много пъти далече от реалната цена. Като цяло обаче статията не ви казва много. Тези апартаменти празни ли са стояли? Не е ли имало някакви наематели?

"Иван Кацаров е забелязан за последно в края на декември в кв. "Кючук Париж" Къде го открихте тоя "квартал "Кючук Париж"", умници малки?! Защо падате на махленско ниво на осведомяване и коментиране?! Районът е "Южен", а кварталите в него са: „Белите брези“, „Събота пазара“, „Въстанически“ – жк „Христо Ботев-север“ и жк „Христо Ботев-юг“), „Борислав Такев“ – западно от стадион „Тодор Диев“, „Беломорски“, „Остромила“, Коматево.

Зад всяко голямо престъпление у нас стои пряко или косвено полицай!

аз като ходих навремето на гости при братчеда каза да питам за "Кючюк Париж".

Тоест , ако не си роднина не можеш да подадеш сигнал , че човек е изчезнал или в опасност ? Ееех как ги мързи ушевите не е истина..

Ако имаше действаща съдебна с-ма и прокуратура да са открили кой е замесен в измама. Трябва да се започне с проверки на нотариуса, през който е минала сделката.

Докога ще има жертви на имотните измамници? Само за миналата и тази година бяха обявени и се разследват толкова случаи на измамени възрастни и самотно живеещи хора, на които имотите странно бързо са били продадени след внезапната им смърт. Нотариуси, полиция, правосъдие??! В САЩ, когато някой самотен възрастен човек почине, издирват наследниците му в чужбина (дори на други континенти). А в Родината ни имотите се оказват продадени в деня на смъртта на собственика! Направо зловещо!

По този начин братовчеда нищо не печели.

според мен първо са го убили и после си е " продал " имотите.

Докато има протекция свише на измимниците ще има и жертви. Всичко се дължи на алчни и безскрупулни корумпирани хора

нотариусчито е в основата явно на загадката (разбирай мафията)

У нас престъпленията се извършват напълно законно, тъй като престъпниците плащат за правото да извършват престъпни сделки на съдии, нотариуси. Докато тези държавни служби - съдия, прокурор, полицай, висш чиновник - се купуват, престъпленията ще стават все повече и все по-скрити.

Или съдия, прокурор, политик....

бугаристан

Четете внимателно ! Били са ипотекирани ! Като не си покриеш заеми е нормално да ти продадат апартаменти !

Здрасти,милиционер си и си защитаваш престъпниците-колеги.

Имотната мафия има пипала в съда и полицията. Нотариусът за това беше убит. Тези,които лапат тлъсти пари как да допуснат някой да ги издъни.

При нотариусите,когато се изповядват имотни сделки трябва да има камери и записи. Това полиция и прокуратура не го ли знае.

Ясно като бял ден. В един и същи ден три апартамента не могат да се продадат от едно и също лице. Това е измама и нотариуси са в играта.

Нали всеки нотарус взема тлъста сума за да проери всички документи ,плащания по сделката,преди страните да се подпишат.

къде дават три апартамента за 100 000 лв? дори и в изгрев са по скъпи!

Е, защо да не може? Разбира се, че може да се продадат и 100 апартамента, стига да ги има и да желае да ги продаде, проблемът тук е друг, че най-вероятно става дума за измама, може би дори за убийство, и фирмата, която ги е придобила имотите следва да се разследва, както и всички физически лица, съпричастни със сделките.

В неизвестност е за властите, но явно е в известност за някои нотариуси, които изготвят сделките.

не е проблем да пуснеш измислен донос, че мъж бие детето си (за жена - не става).

Незабавно трябва да се върне смъртното наказание

Алкохола не прощава, подобно и наркотиците и хазарта. Дали ще кара пиян и ще убие някой невинен, или без да кара убие някой, всякакви варианти са. Може също да тегли заем, да ипотекира.... Жалко за човека, алкохола не прощава. Познавам един, почерпка , почерпка и подписал уж за наем, а това било за продажба. Разбира се и нотариуса е замесен. Сега живее на село, обикновен селски пияница. Мисля, че случая в Пловдив е с по жесток край, въпреки, че който и да е от нас да тегли кредит обезпечението трябва да е трикратно, за 100 хиляди лева ипотекираш имоти за 300 хиляди лева, ако не си върнеш кредита банката ти взема ипотеката. Не виждам мотив да го убиват, освен ако първо не са го убили направили договор за заем-ипотека с фалшив подпис или под принуда. В последствие нотариуса може и да не е замесен, служебно активира ипотеката, няма нужда одобрение от собственика. Ежедневно има поне десетина подобни случаи.

Ами някой от прокуратурата ще е като нищо.Само найвник може да си помисли че ще ликвидират предния без да са му сложили достоен заместник

ПРОЕКЦИЯ, Проекция! Сашо, това е за теб, парадоксът в теория на множествата! Здрраааве! И не дей да мразиш. Попринцип. не се впрегайте у живота толкова чеда божии, нема да излезете живи от него.

продадоха му и бъбреците на човека

че видиш

Четете с разбиране - продадени са, вероятно чрез законна ипотека, т.е., купувачите са получили кредит, а не продавачът.

Вие, нещастни словоохтливи същества, защо се сърдите на статуса си?! Та вие сами сте си го избраали! Кой е виновен, че вие, жалки дебили ходите и "избирате" все едни и същи или подобни партийни катили, а те после ви отговарят с грабежи и насилие в полза на господарите си, пратили ги на власт, именно с тази цел! Не сърди човече, сам си си виновен! Няма глас, няма измама! От теб зависи, кой катил ще те прецаква!

Модела на колонията е пресъздаден в България и ти го подържаш създавайки фалшива илюзия че имаме избор....Индииците така са ги лъгали 200 години, че проблема е в техния елит, и един след като успявят реално да се освободят виждаме че въпреки корупцията и въпреки бедността през която преминаха сега пращат ракети, най важно е да имаш свободата и силата да провеждаш независима политика, дори на цената на бедност, в бъдеще цената която си платил ще бъде капитализирана в развитие и сила на нацията

Още утре продавам всичко което имам. В тази държава ще те пречукат и за един апартамент какво остава за повече :(. Имотната мофия се вихри!

Това, за не напускал страната, си е абсолютна мъгла. Аз влязох в София на Терминал 2 преди 10 дни, никой не ме провери какъв съм. Излязох от България преди два дни пак на Терминал 2. Пак абсолютно никой не ме попита какъв съм. Село без кучета. Сега в паспорта нямам печати влезнал / излеззнал от България. И да искам не мога да докажа на жена ми къде съм бил. Ибати кьоравата държава.

Човекът е ликвидиран от Имотната Мафия.Наскоро след убийството на Нутариуса бе създадена Комисия за разследване на корумпирани съдии,прокурори,политици,висши полицаи и тъмни нотариуси.Никой нищо не чу от тази ,,комисия".Тя бе създадена да парира по-нататъшни разследвания.Корупция не на квадрат на на милион е в тая ....! Тоя герой е направил грешка в живота,смъртоносна ,кардинална грешка.Ако си бе продал апартаментите и бе заминал да живее в Гърция,щеше да си е жив.Грешката му е че е останал в България,сам със три апартамента.И то във на-мафиотският вартал на пловдив.От Кичука само мутри,мафиоти и убийци.Друго там не се ражда.

Печати няма от много време. Толкова си влизал и излизал. Много добре се знае кой влиза, и кой излиза. Това, че ти не знаеш как става.... нищо не значи :) Освен, че си неинформиран!

Коментари - Пловдивчанин е в неизвестност шести месец, в един и същи ден са продадени 3 негови апартамента | Днес.dir.bg

Пловдивчанин е в неизвестност шести месец, в един и същи ден са продадени 3 негови апартамента

За последно Иван Кацаров е забелязан в кв. "Кючук Париж" по Коледа, близки и съседи се опасяват, че с него се е случило нещо лошо

Обратно в новината

Коментари - Пловдивчанин е в неизвестност шести месец, в един и същи ден са продадени 3 негови апартамента | Днес.dir.bg

Коментари

Пиацина намира точните хора да го измамят и затрият.

Нито фирмата, нито нотариусът са такива хора.

Три апартамента в Пловдив аз 100 хил лева. Някой яко се е облажил! Но в БГ-то е така, като можеш да подкупиш "правилните" хора, се оказваш собственик на 3 апартамента за 100 хил. лева, които препорадаваш набързо! Е, сигурен съм, че и тук "компетентните" органи може да не открият никакви проблеми, след като облажилият се ги мотивира с добра сума, спечелена от препрадажбата. Схемата е "ДжилезнЪ!" Така е в БГ-то, след като блъсната ученичка, се оказва сама виновна, нищо, че е пресичала на зебра. И дрогираните, които убиват по пътищата са пили грешният чай!

Когато гръмнаха Нотариуса в началото на годинита, се оказа, че контактите му са на най-високо ниво! И най-вероятно е бил част от службите!

някъде под земята из мазетата на апартаментите му

Братовчеда нали си знае, че е пръв заподозрян за поръчител?

Отвратителна история, много ясно че е убит човека. Как ще продаде 3 апартамента в един ден за 100 000 лв. Къде спят разследващите милиционери, иначе вземат по 4 бона заплата на месец да си клатят ненужните им топки.

Алкохол плюс хазартна зависимост... Борчове към ротативки... В един момент си търсят борчовете. И си ги прибират. Битовизми най-различни...

В момента в който написахте общата сума от 100к лева за 3те апартамента ,е ясно че е ограбен. Ако беше 100к за единия можеше и да се съглася с недумение като се има в предвид цените на имотите в Пловдив. Човека ,щом го няма 6м най-вероятн е отвлечен , принуден да подпише и после заровен някъде. Едва ли някога ще бъде намерен.

пълни глупости, той ако е бил зависим да играе на ротаттивки няма да чака 17 години, че да продаде в един ден апартаментите и да няма къде да живее.

100 хил. лева за три апартамента??? За толкова малко пари тези апартаменти трябва да са били пред срутване.

Леко шамарче по всемогъщите служби и останалите борци с престъпността! Това го няма и в Уганда! Даже и по времето,когато там управляваше Иди Амин!

Ако искаха реално да открият нещо биха започнали от тези ''продажби''и да видят следващите препродажби какви са.. Битият бит ..................................е българското разследване и правосъдие...

Нищо не казват за нотариуса, не гръмнатия, а този дето е изповядал сделките за трите апартамента. Там трябва да има една камара подписи на този Иван. Нали е попълнил декларации, че не е женен, че не дължи нищо на държавата и на края самите договори за продажба. Така подписите му са поне 10-15 броя. Има какво да се сравнява за да се види дали не са фалшиви. Освен това все някъде може да са останали кадри от камери. Нали е посетил и банката, купувача също. За цената няма какво да е обсъждаме. Други преди мен вече казаха, написаха, че това е много далече, в много пъти далече от реалната цена. Като цяло обаче статията не ви казва много. Тези апартаменти празни ли са стояли? Не е ли имало някакви наематели?

"Иван Кацаров е забелязан за последно в края на декември в кв. "Кючук Париж" Къде го открихте тоя "квартал "Кючук Париж"", умници малки?! Защо падате на махленско ниво на осведомяване и коментиране?! Районът е "Южен", а кварталите в него са: „Белите брези“, „Събота пазара“, „Въстанически“ – жк „Христо Ботев-север“ и жк „Христо Ботев-юг“), „Борислав Такев“ – западно от стадион „Тодор Диев“, „Беломорски“, „Остромила“, Коматево.

Зад всяко голямо престъпление у нас стои пряко или косвено полицай!

аз като ходих навремето на гости при братчеда каза да питам за "Кючюк Париж".

Тоест , ако не си роднина не можеш да подадеш сигнал , че човек е изчезнал или в опасност ? Ееех как ги мързи ушевите не е истина..

Ако имаше действаща съдебна с-ма и прокуратура да са открили кой е замесен в измама. Трябва да се започне с проверки на нотариуса, през който е минала сделката.

Докога ще има жертви на имотните измамници? Само за миналата и тази година бяха обявени и се разследват толкова случаи на измамени възрастни и самотно живеещи хора, на които имотите странно бързо са били продадени след внезапната им смърт. Нотариуси, полиция, правосъдие??! В САЩ, когато някой самотен възрастен човек почине, издирват наследниците му в чужбина (дори на други континенти). А в Родината ни имотите се оказват продадени в деня на смъртта на собственика! Направо зловещо!

По този начин братовчеда нищо не печели.

според мен първо са го убили и после си е " продал " имотите.

Докато има протекция свише на измимниците ще има и жертви. Всичко се дължи на алчни и безскрупулни корумпирани хора

нотариусчито е в основата явно на загадката (разбирай мафията)

У нас престъпленията се извършват напълно законно, тъй като престъпниците плащат за правото да извършват престъпни сделки на съдии, нотариуси. Докато тези държавни служби - съдия, прокурор, полицай, висш чиновник - се купуват, престъпленията ще стават все повече и все по-скрити.

Или съдия, прокурор, политик....

бугаристан

Четете внимателно ! Били са ипотекирани ! Като не си покриеш заеми е нормално да ти продадат апартаменти !

Здрасти,милиционер си и си защитаваш престъпниците-колеги.

Имотната мафия има пипала в съда и полицията. Нотариусът за това беше убит. Тези,които лапат тлъсти пари как да допуснат някой да ги издъни.

При нотариусите,когато се изповядват имотни сделки трябва да има камери и записи. Това полиция и прокуратура не го ли знае.

Ясно като бял ден. В един и същи ден три апартамента не могат да се продадат от едно и също лице. Това е измама и нотариуси са в играта.

Нали всеки нотарус взема тлъста сума за да проери всички документи ,плащания по сделката,преди страните да се подпишат.

къде дават три апартамента за 100 000 лв? дори и в изгрев са по скъпи!

Е, защо да не може? Разбира се, че може да се продадат и 100 апартамента, стига да ги има и да желае да ги продаде, проблемът тук е друг, че най-вероятно става дума за измама, може би дори за убийство, и фирмата, която ги е придобила имотите следва да се разследва, както и всички физически лица, съпричастни със сделките.

В неизвестност е за властите, но явно е в известност за някои нотариуси, които изготвят сделките.

не е проблем да пуснеш измислен донос, че мъж бие детето си (за жена - не става).

Незабавно трябва да се върне смъртното наказание

Алкохола не прощава, подобно и наркотиците и хазарта. Дали ще кара пиян и ще убие някой невинен, или без да кара убие някой, всякакви варианти са. Може също да тегли заем, да ипотекира.... Жалко за човека, алкохола не прощава. Познавам един, почерпка , почерпка и подписал уж за наем, а това било за продажба. Разбира се и нотариуса е замесен. Сега живее на село, обикновен селски пияница. Мисля, че случая в Пловдив е с по жесток край, въпреки, че който и да е от нас да тегли кредит обезпечението трябва да е трикратно, за 100 хиляди лева ипотекираш имоти за 300 хиляди лева, ако не си върнеш кредита банката ти взема ипотеката. Не виждам мотив да го убиват, освен ако първо не са го убили направили договор за заем-ипотека с фалшив подпис или под принуда. В последствие нотариуса може и да не е замесен, служебно активира ипотеката, няма нужда одобрение от собственика. Ежедневно има поне десетина подобни случаи.

Ами някой от прокуратурата ще е като нищо.Само найвник може да си помисли че ще ликвидират предния без да са му сложили достоен заместник

ПРОЕКЦИЯ, Проекция! Сашо, това е за теб, парадоксът в теория на множествата! Здрраааве! И не дей да мразиш. Попринцип. не се впрегайте у живота толкова чеда божии, нема да излезете живи от него.

продадоха му и бъбреците на човека

че видиш

Четете с разбиране - продадени са, вероятно чрез законна ипотека, т.е., купувачите са получили кредит, а не продавачът.

Вие, нещастни словоохтливи същества, защо се сърдите на статуса си?! Та вие сами сте си го избраали! Кой е виновен, че вие, жалки дебили ходите и "избирате" все едни и същи или подобни партийни катили, а те после ви отговарят с грабежи и насилие в полза на господарите си, пратили ги на власт, именно с тази цел! Не сърди човече, сам си си виновен! Няма глас, няма измама! От теб зависи, кой катил ще те прецаква!

Модела на колонията е пресъздаден в България и ти го подържаш създавайки фалшива илюзия че имаме избор....Индииците така са ги лъгали 200 години, че проблема е в техния елит, и един след като успявят реално да се освободят виждаме че въпреки корупцията и въпреки бедността през която преминаха сега пращат ракети, най важно е да имаш свободата и силата да провеждаш независима политика, дори на цената на бедност, в бъдеще цената която си платил ще бъде капитализирана в развитие и сила на нацията

Още утре продавам всичко което имам. В тази държава ще те пречукат и за един апартамент какво остава за повече :(. Имотната мофия се вихри!

Това, за не напускал страната, си е абсолютна мъгла. Аз влязох в София на Терминал 2 преди 10 дни, никой не ме провери какъв съм. Излязох от България преди два дни пак на Терминал 2. Пак абсолютно никой не ме попита какъв съм. Село без кучета. Сега в паспорта нямам печати влезнал / излеззнал от България. И да искам не мога да докажа на жена ми къде съм бил. Ибати кьоравата държава.

Човекът е ликвидиран от Имотната Мафия.Наскоро след убийството на Нутариуса бе създадена Комисия за разследване на корумпирани съдии,прокурори,политици,висши полицаи и тъмни нотариуси.Никой нищо не чу от тази ,,комисия".Тя бе създадена да парира по-нататъшни разследвания.Корупция не на квадрат на на милион е в тая ....! Тоя герой е направил грешка в живота,смъртоносна ,кардинална грешка.Ако си бе продал апартаментите и бе заминал да живее в Гърция,щеше да си е жив.Грешката му е че е останал в България,сам със три апартамента.И то във на-мафиотският вартал на пловдив.От Кичука само мутри,мафиоти и убийци.Друго там не се ражда.

Печати няма от много време. Толкова си влизал и излизал. Много добре се знае кой влиза, и кой излиза. Това, че ти не знаеш как става.... нищо не значи :) Освен, че си неинформиран!