Прокуратурата обвини и зам.- кмета на Пловдив за зоопарка

Зам.-кметът на Община Пловдив- Димитър Кацарски, е привлечен като обвиняем за престъпление по служба в съучастие с кмета Иван Тотев.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата обвини и зам.- кмета на Пловдив за зоопарка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" в една държава се развива това което е на почит " в нашата издигнахме в култ , чалгата и краденето на обществени средства , така ча , каквото сте искали това сте получили ,90 % от тук пишещите и възмутените сега , тайно съжаляват ,че не са на мястото на тотев и утре при подобна ситуация постъпват като него , ДЕГРАДИРАХМЕ !! това е истината , затова сме в тоя омагьосан кръг толкова години

в БГ няма чиновник да не е краднал,за влстниците пък е страшно-ако има съд,няма къде да ги затварят....

МАМИН КРАДЛИВ БОКЛУК ДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА ,ЗА ДАЛАВЕРИТЕ СЪС ЗООПАРКА,ОНКОТО,СПОРТНАТА ЗАЛА,ЦАР СИМЕОНОВАТА ГРАДИНА ,КОЛЕЛОТО НА ВОДНАТА ПАЛАТА,ТРАНСПОРТНИЯ ПРОЕКТ.ПАСАРЕЛКАТА В ПРОСЛАВ,БУТАНЕТО НА ТЮТЮНЕВИЯ СКЛАД,ОПОЖАРЯВАНЕТО НА ПЛОВДИВ И Т.Н. И Т.Н.

Цяла България ее прогнила от корупция.Окрадоха я и не се наядоха.Горката парцалива Българие,омърсена,озлочестена ,така както и турци не са я омърсявали.Има ли ,питам има ли един читав ии честен ,който е на власт.УУУУУУУУУУУУ мръсни крадци.господ да ги накаже до 9 коляно.

Май прокуратурата ще стигне накрая до чистачката!

А кога прокуратурата ще се завърти към Софийска Община, където хич да не иска все нещо ще открие, а пък ако поиска .... !

Споко. Прогресивното пловдивско гражданско общество ще приложи селския си манталитет и "ще го освободи", защото е "невинен"!

Това е най-малкото от всичко за което може да ги обвинят :(