Пловдив не забрани бурките

Пловдивският общински съвет отхвърли предложението за промени в Наредбата за обществения ред, с които се забранява носенето на бурки и никаби.

Обратно в новината

Коментари - Пловдив не забрани бурките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЛОВДИВ СИ Е ТУРСКИ ГРАД.НАРИЧАТ СИ ГО ФИЛИБЕ ВО ТУРЦИЯ.

Срам бе, Пловдив, голям срам!!! Тая новина ми дойде направо като гръм от ясно небе! Тоя Спас Гърневски голямо гърне бе! Не съм и очаквал, че ще има град в България, който ще отхвърли да се носят тия черни чаршафи по улиците! И не е в гербаджиите, във вас е проблемът! Стегнете си и прегласувайте!

Предатели!

е те в Пловдив и без това се самоизтребват, дали са с бурки или не - все тая.

Коментарът ми в 21:58 само предупреждава, че зад бурката може да е покрит зомби от ИД и заради това лицето трябва да бъде идентифицируемо, т.е. открито. Нищо обидно и цинично... И Главният Прокурор мисли така!

Така е!Но турското посолство е в Пловдив и нещо станаха много уважителни с Кмета,въпреки че нито за турците досега,нито тук е имало такива религиозни фанатици.Не виждам защо не правят разлика,между преди и сега,и ако е тенденциозно,е пълен резил!Как пък не виждат,как абсолютно преднамерено и режисирано обработени,узучени,внесени разни имами и подобни, как продължават под носа ни ,да ни се подиграват на тъпотията, подмолно радикализират,а готови джамии за употреба,колкото искаш!Кмета Тотев мислел за туризма,за арабките с бурки,а каква е гаранцията че са туристки,а не нещо различно!

Дали на някой корумпиран малоумник в общината му е ясно какво означава това? През последните 20г. нямаше политик, който да не работи за мюсюлманските секти и ето го резултата. Досега ако имаше само Столипиново сега целият град ще стане едно голямо гето, а жените да се готвят да стават ханъми :).

Ако досега Пловдив не са имали проблеми с малцинствата,както се изказаха,каква е гаранцията занапред?!И защо се допуска на емисари от Саудитска Арабия да внасят нетрадиционен ислям?Каква е целта им,знаят ли?Това ли е толерантността,да ни правят на глупаци!Е много тъпо!

Nazionalno predatelstvo!!neka grehat padne varhu vas i dezata vi!!!

Винаги е имало и ще има предатели...

Защо ли ми се струва, че пловдивският общински съвет не отразява точно желанията на мнозинството от имащите право да избират (гласуват) в Пловдив. Кой дърпа Дявола за опашката? Това е вече въпрос. "... аз 45 години живея мирно в една махала с роми, турци, арменци, евреи и нямаме проблем помежду си", подчерта Гърневски.". А аз преди 45 години бях с 45 години по-млад. :-))) А само преди година в Париж нямаше военно положение. А преди 26 години дойде "демокрацията"... Времената ги мените вие, господине. Но към все по-лошо и по-лошо, за онез, които имат неблагоразумието да ви гласуват... За вас винаги е добре, защото се нагаждате.

"Не дърпайте дявола за опашката, аз ч5 години живея мирно в една махала с роми, турци, арменци, евреи и нямаме проблем помежду си", подчерта Гърневски. --- европата и неините хора тука не само дърпа дявола за опашката ами го и ръгат задника и затова имаме толкова щети в бг-то!! няма ли кои да ги озапти за да си поживеем мирно и щастливо, а? ----

Как ще им се отрази на хотелиерите, атентатори самоубийци с бурки, като тези в Дамаск, да им взривят хотелите и да избият пловдивчани и туристи?! Това е неприемливо за пловдивските граждани!

Лицемерие, обявено за толерантност!

Това не е решението на пловдивчани, а на празни и страхливи душици!

нареждане на осбственика на оОД на Бойко Борисов!

Политическата групичка на политическите хотелиери от Пловдив, от алчност саботира забраната на бурките и предаде пловдивчани! Абе "умници", кога джипситата и ИД са си плащали сметките, те не са по плащането, а по вземането и заграбването! Не се подигравайте с данъкоплатците в Пловдив!!!

това е безобразие... я да идат тия против дето , са втурция и да тругнат с един круст по улицата да видим какво ще стане...

айдииии и майните станаха мюслита

От сега нататък ще си слагат бурки демонстративно, за да дразнят и да се хвалят с правата си.

няма оправия в тази държава :(

Браво на Пловдив - културна столица и ромски първенец на Европа!

Пловдив не е град на толерантността. Пловдив е град на СТРАХА. Въздържа се, снишава се, чака да дойде от София ... Не знам колко си се въздържали. Като не могат да генерират главите им мнение, какво правят в Общинския съвет? Чакали държавата да им приеме закон. А кой им оножда жените и прави децата - някой пазарджиклия или заралия ли? Не, нали???? За едно може, правим го, за друго чакаме от София.

Ами брадат джихадист -как да го идентифицираш по лична карта, когато след като лицето му при издавнето й е бръснато

Кажи му майна и не го обиждай повече....

ГЕРБ и Реформаторите са ЗА бурките в Пловдив. Коментарът е излишен

Срам и позор за Пловдив. Кмете на кого си се продал и за какво?

И какво значение има, че в Пловдив не се забелязвали бурки , че да приемат забраната! Ами то и във Варна хората не се ш..бат чисто голи на площада, ама има наредба за обществения ред....

Сега цялата Пазарджишка махала ще се изнесе барабар с кучетата и кокошките в Столипиново.....

пловдивчани винаги са били малко педали.

На тия пловдивски к...и отдавна им плащат турски бизнесмени

Чак сега разбрах, защо Бойко толкова много бързаше да именно с Тракия и Марица. Зорът бил връзката с Турция.

Не дърпайте дявола за опашката, аз 45 години живея мирно в една махала с роми, турци, арменци, евреи и нямаме проблем помежду си", подчерта Гърневски. Какво общо г-н Гърневски има мирното съжителство с ромите, със спазването на на Конституцията , където е записано, че България е светска държава и всякакви религиозни символи на обществени места , както и в училищата са нежелателни.

Страх го е да не го бият Гърневски, затова ... Не е лесна и неговата, както и на всички в близост до Столипиново, Шекера и прочее ...

Който иска бурки, да си ходи в Иран и СА.

И в Пловдив!

Бе тези майнички в час ли са или се правят на по-демократи от Рамадан Куневски. Като как ще ги разпознават, ром ли е или уиски, женска или мъжка, бременна или с пояс на корема. Бе то се е видяло, най-добре да е както при арабеските, но с обратен знак. Нравствена полиция, да им вдига полите и да прави проверката.

Машала! Трябва да има емоции за плебеите. С бурки или без, родните "управляващи" и "медиите' са едни гърди напред!

Значи в Пловдив мога да ходя .маска на лицето, това е добре.

Не само. Държавата дава ЗЕЛЕНА светлина. Рахат е майна! Сичкото цигани вече може да се дегизира като нинджи за нощните набези. А ако ги хванат се намесва БХК.

по-вярното заглавие: пловдив падна под турско владичество или турските служби си купуват бълг."съветници" !

А мен искат ли да попитат дали имам желание да им плащам заплатие?

Само пряка демокрация ще ни оправи!

Преди 30 години един турчин ми каза "Ако Турция удари България, до вечерта ще са в Пловдив". Днес мога да добавя " ....И ГЕРБ ще ги чакат на табелата с ключа на града!"

Преди 30 год. до вечерта руските танкове щяха да са в Истанбул.

Преди 30 години за няколко часа Истанбул щеше да бъда поразен, ракетите бяха тук, трябваше само да дойдат ядрените глави.

Трябваше да му кажеш, че навремето не успяха да минат Шипка с редовна армия срещу шепа опълченци-доброволци.

Пълни глупости си си съчинил. Никой турчин не ти е казал такова нещо, те са миролюбиво настроени към нас.

Ама разбира се, естесвено, че как иначе...

Ами нищо ново под слънцето. Навремено един от "българите", участвали в състава на турския съд след залавянето на Левски, е Хаджи Иванчо Пенчович - от Пловдив. Явно генетичния му материал е достигнал до днешните управници.

vasil

Х. Иванчо х. Пенчович е от Русе, все пак.

Пловдив се очертава като Столица на ислямската "култура"

Гърневски, да му плюя в сурата и на пламенната реч.

Цитат от статията: ""Не дърпайте дявола за опашката, аз 45 години живея мирно в една махала с роми, турци, арменци, евреи и нямаме проблем помежду си", подчерта Гърневски. " Ако не му е ясно, той, проблемът вече е тук, и то от много години!!! И именно за да си нямаме проблеми после, сега е времето да се установят правила, не после!!! А относно въздържанието на гербаджиите с мотива да се изчака закон, подобна тактика ни приложиха и в Русенския Общински съвет преди години. Резултатът беше, че нямаше закон и се провали сделка, която беше в полза на Общината.

Какво да дърпат дявола за опашката,та нали чрез тези бурки циганите се радикализират!!!! Някой от вън плаща на циганите и те слагат бурки и се ислямизират,а така също се радикализират,това трябва да се пресече на часа! Забранете бурките,та тези хора не може да бъдат разпознати при извършването на престъпление!!!!! Това не са нинджи,нито специални части,това са продали се цигани!!!!!

В ПЛОВДИВ ЖИВЕЯТ 90 000 ЦИГАНИ И ВИНАГИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ

Да,а преди гласуваха за БСП и ДПС!!!!

балгаря е светска даржава!!!балгаря е балгарска а не на бурките!!!тоя гарненов е предател долен!!!не на бурките!!!ние сме далбоко вазмутени от таквизи долни предатели на балгарското!!!

Какво очаквате от град, който има на входа си табела "Хошгялдиниз"

СЕГА ЧАКАТ ПРЕСЕЛЕНИЕ НА БУРКИТЕ ОТ ПАЗАРДЖИК ДА ИМ ВДИГНАТ СТАНДАРТА И РАЖДАЕМОСТТА

Не дърпайте дявола за опашката... А за какво да го дърпаме, малоумний!

По-добре за опашката, отколкото за нещо друго.

Мишки такива!

Как да ги забрани - трета джамия вече ще правят у Филибето, само тъмнозелени и турчоля - кътканият електорат на всички политически проститутки в БГ!

от утре всички по главната с бурки