Коментари - Пловдив връща ограниченията за влизане в хипермаркети, 70 акта в молове и барове в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм... Принципно, носенето на маски на обществено място е забранено със закон. Откъде накъсе административно разпореждане на здравен министър слага кръст на закона си е малка мистерия. И отново, практически няма разлики в страните с н-та степен карантинни измишльотини и тези без ограничения, Ковида си действа, както си иска, където си иска, когато и колкото си иска без да му пука за каквито и да било карантини... и то, така че навява сериозни размишления не само за изкуствен произход, но и за изкуствено разпространяване, което от своя страна съвсем бие шута в небитието на всякакви карантини и дистанции. Всички тези ала-бала карантини са само за лице и уж да се избягва паниката. Иначе казано всички мерки до една са противобактериални и нито една не е ефективна срещу вируси и особено срещу този ковид. Практически само разбиват, психика, здраве и икономика, което си е чудовищно излишно и вредно. Ваксините дават някаква реална надежда, когато се въведат, но данните, че противотелата живеят само два месеца са обезпокояващи. Бъдещето ще покаже,

Ако това беше преди 89 година досега да сте строени в редица не с маски, а направо с противогази и никой нямаше да ви пита. Толкова прост народ няма.

Щом искаш, слагай си фереджето и не дрънкай нелепици, защото тези от 89-а до колкото знам сами са си дали властта без бой...

Проблемът не е в магазините и влака, а в болниците. Това, което видях в Пълмед са за убиване. 50човека, чакат за плащане или закуски в помещение около 50кв. м. Отвън още 50 чакат един до друг. Мърлявщина неземна

Важно е печалбите да са на лице, че умират хора, това е странично явление.

Абе някой някога успявал ли е да спре вирус ? Ебал съм ви и маскения бал.

Ебал си се в разкрачения задник...пикльо лигав

На майка ви караянчевата... така де, разбрахте ме :) Тоя вирус ли е настинка ли е - не ме еве.... измислена работа. И, ако под 2000 човека в болница могат да сринат здравната система, и дори изобщо могат да са проблем за здравната система - закрийте здравната система. Нещо не ѝ е наред на нея.....

Да всичко е измислено вкл. и твоя недоразвит мозък.

ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА ИЗРОДИ!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

от ината и глупавото упорство на наш Ганя, за който забрани и ограничения не важат! Юрнаха се по чужбина, юрнаха се по ресторанти и кръчми, масово пренебрегват мерките - маски, дезинфекция, дистанция, контакти... Колкото по-упорит е Ганьо, толкова проблемите ще стават по-сериозни...С такъв народ нищо хубаво не ни чака!!!

Добре робе. Утре излез с водолазния костюм. Ако ти разрешат де !

Радев или Славиту? И двамата саботират мерките!

Ти си най тъп!

за спазване на мерките! Да глобява наред! Глобите трябва да са солени! При повторно нарушение- бързо производство и присъда- две седмици санитар в инфекциозна болница.

Така и за реално важните неща в държавата... Ехееее, мечти!

По кой закон ще ме глобяват?

Мерките да неизбежни! Стига сте ревали!

Потърпевшите да завеждат дела и със сигурност ще ги спечелят. Да те задължават да носиш маска е геноцид, робство и то при положение, че реално няма никаква пандемия, всичко е лъжа и измама, далавера и кражба голяма.

Дано те хване короната и да те закарт в болница, където леглата са запълнени!!!!

Няма, аз съм сключил договор с Короната, аз си живея живота, тя лови идиотите

Освен това връзват хората с колани в колите им. Сега световната гумаджийска мафия ще ги накара да си купят зимни гуми. Ограничават свободата на прдвижване на хората с двеста. Съд за тях! Всичко е измама и конспирация. Колко хора си карат с двеста и нищо им няма. ХАХА! А верващите в ЗЗДП пълзят като зомбирани червеи по пътищата и не се усещат как ги контролират чрез светофари, маркировки и пътни знаци. Нещастни роби на правилата за движение!

Брато ( сестро) ти тъп (а) ли си ? Наистина ли вярваш в Дядо Коледа ( Мраз)? Наистина ли мислиш, че на политиците им пука за теб и баба Станка от с. Пишурка ( има такова село, виж за бабата не знам)? Наистина ли мислиш , че не могат да спрат разпространението на наркотици, например. Нахлузвайте маските те ще ви спасят. Ебати дебилщината. Правят те роб и ти им се кефиш колко адекватно действат.

Абе тия нагли пед*раси няма да спрат да тероризират хората още 1 година сигурно ,с тоя измислен вирус. Как може да се има доверие на тея измекяри,които и майка си ще продадат за пари!! Всички тея данни на заразени са пълна измислица,знаете ли колко е лесно да се изфабрикуват едни цифри.Това е същата врътка като с поставените/новосъздадените анонимки фирмички,които усвояват пари от еврофондовете на поставени лица.По-същата схема техни лабораторийки си съобщават едни видиш ли направени тестове и хоп АЙДЕ ДА ЗАТВАРЯМЕ ДЪРЖАВАТА ПАК!!! Всичко се прави не за пари,а за МНОГО ПАРИ !

Дано те хване короната и да те закарт в болница, където леглата са запълнени!!!!

НИ ЩЪ

Даже генерал Ментарджийски разбра, че Ковид-19 е финансов, а не медицински проблем и си би камшика от кризисния щаб на комунистическия прислужник от Банкя!

Ако наистина е така,ще му пратя поздравително писмо.

Независим контрол на тестовете от гражданите! С тези тестове могат да ни поробят. Да ги пробват на папая ако трябва.

когато са с глави в кутия. Ходи да произвеждаш тестове, за да си сигурен. То лесно се оплюва труда на другите.

ПСР може да намери, цитирам: "всичко у всекиго" и да го изкара "заразен" ! Ето тук видео-интервю с откривателя му и Нобелов лауреат, Кери Мълис, в което той сам обяснява точно това: https://www.bitchute.com/video/3qib81vL73bI/ Оттук насетне целият мит за "заразени безсимптомни" отива на кино и като се приспаднат от стъкмистиката, числата са под тези за най-обикновен грип... Освен че не си задавате елементарният, но много важен въпрос: как аджеба се мре уж "от ковид", но само ако те вкарат за "лечение"... иначе - Не! И защо изобщо се прилага Експериментално "лечение", след като дори според Марксисткото СЗО (понастоящем с най-голям спонсор Гейтс) "Ковид-19" е "нелечим", освен с ваксина (на Гейтс) ?! Елементарно е: нужни са истински "жертви на вируса" за да се убедят повечето да бъдат набодени с "ваксината" / евтаназия. Чичко Били отдавна призна че желае да намали населението на Земята и планира това да се случи чрез ваксини. Основател е на ГАВИ

И колко са доказано заразени в супермаркети, за да се въвежда ограничението?

Ей, дошъл им е някакъв акъл. Този път действат бавно, последователно и методично. Не като пролетта - от раз да затварят държавата. Само, дето сценаристите на "пандемията" в България допускат две грешки: 1. Не са чели приказката за лъжливото овчарче. 2. Объркаха реда на сценария. Първо трябваше да "надуят" бройката на новозаразените, пък после да се върнат брифингите на щаба. Не обратно. И сега какво следва? Да очакваме пропаганда... Опа, масови призиви от "разтревожени" "обикновени" граждани, които сами искат да бъде затворено всичко. А чакай, то вече има такива опити :)

Прави всеки месец от дома повече от $ 16354, като извършва проста работа в интернет с ниска поддръжка, използвайки мобилен телефон, лаптоп или компютър. Преди месец спечелих $ 21968 от тази най-лесна работа само за извършване на работа 2 часа на ден. Всеки индивид на тази планета вече ще може да се приземи в тази позиция и да започне да печели истински пари онлайн, като се придържа към указанията на този сайт. www.Jobnews3.com/

Идиоти сте. бе ненормалници

Оххх дано да въведат пак извънредно положение, че да си почина от работа!

Ковидиатата настана! Сетиха се, след като видяха, че нещата ще стават само по- зле. Нека видим и тази нощ какви ще са данните и от утре вече ще е ясно има ли връщане или няма връщане. Ако тия дни не се пречупи вируса, мачът ще е окончателно свирен и всяк мярка за социална дистанция ще е нужна и важна. Просто няма опция за друго. Просто няма такова нещо не вярвам, няма и Госпоод ще ни спаси! Ще ни спаси ако се откажем от алчността си, но от вируса трябва много да се постараем. Нужно е пълно мобилизиране на нацията като един да се изпълняват рапзорежданията на тези, които въвеждат мерки. От данните за днешния ден зависи какво ще се прави и ако има повишение, просто няма време за губене повече. И без това вече избухнаха всички градове и няма спиране освен намаление изолация и прочистване. Иначе през зимата съвсем ясно ще се мре. Ако не бяха пропиляли лятото и бяха намалили случаите до единични бройки без поява на нови заразени, нешата щяха да са обнадеждаващи и икономиката щеше да си върви. Но политиците се оказаха нерешителни и сега кочината избухна.

Психиатъра...

аз от лятото ви пиша да се налягате парцалките и да спазвате мерките, че управленците както олабиха всичко заради популизъм, пак заради популизъм, като вземе да става тегаво ще почнат да се престарават. Въпреки че Лойко и компания пак осраха работата като вкараха децата в училище та другите колкото и да се стараем... Но пък са хитри и сега си траят и оставят дребните началници по места да се престарават и да отнасят негативите. Де да бяха толкова в час и в борбата с вируса.

sawo

Имаше заповед на здравния министър, че мерки срещу covid може да се налагат само от него, не може от местните управления. Това беше след като Стара Загора си въведе самосиндикално вечерен час и стана за смях на цяла България. Не е лошо да се мисли за мерки, но май едната ръка пак не знае какво прави другата.

така е. Ама той не случайно си трае.

май и се харесаха рестрикциите; сега само требе да да дефинират ко туй хипермаркет та да може обикновените магазинчета да си отдъхнат. У филибе вероятно хипермаркет се нарича секи квартален магазин в който могат да влезнат 10 души

мноо прости излезнаха, горките

ковидовцете под строй в кошарата!

Коя кошара? В Пловдив вече няма свободни места в болниците, запълнени са до дупка.

верваите си.Нечесит празник пожелавам на окторите и технитте сповижници мясоо им е в затвора

Защо изобщо философствате, в цяла Европа затяга, почти навсякъде маска навън става задължителна, това е навсякъде, ние го караме по шведски модел, май

Е и к'во от т'ва? Да не би да свършиха шведите?

но тъпаците не свършвате бе!

Еврогея е изпростяла и ние вървим натам.

За какво ти е маска навън, не ми е ясно. Преди два месеца в Гърция видях безумна гледка - Неделя сутрин, незнайно село, самотна скала, един рибар лови риба и е с МАСКА!!!! Е извинявай, от къде ще прхване или кого ще зарази насред никъдето? Какви са тия безумия, маски навън?

По-големи дървени философи от българите има ли?

Бързо влизай в пещерата че ковида идва за теб...... Малоумници

Че после следват дела по ЗОДО. А после държавата и общините са в пълното си право да заведе регресивен иск към работещи в "държавата" и "общините". Държавни и общински служители. И който ги заведе, ще ги спечели делата. Накрая ще осъдят служителите, които не са си вършили работата. Вече какво имат, та да им вземат, е друг въпрос.

"ела да водиме дела"

Говорих по телефона с позната, която отдавна живее в Испания. Попитах я какви са глобите там за неносене на маска. Не знам, отговаря ми тя, аз сутрин излизам от вкъщи с маска и като видя разлепен нов некролог на някой съсед, си слагам още една маска върху първата...

И аз бях така, прибрах се септември, в България. големи непукисти се пишем, ама до дни ще слагаме и по 3 маски, но е късно, лавината тръгна.

Маските на улиците в Испания се въведоха в средата и края на юли. Големият бум на инфекциите започна след това. При това, точно с разлика 3 седмици. Маските само ускориха инфекцията. Защото зад маската условията да може вируса да заразява, на топло и влажно са идеални. Маската в испания служи само за да се контролира подчинеността на хората на про-ислямският им министър председател. Изобщо целият този вирусоразвъдник е използван чисто политически, правейки от всеки случай статия във вестника. Трябва да има независим от правителството контрол върху тестовете, зашото иначе ще им станем роби. А за България -- ясно е че проблема са училищата. Решението е да се отделят учениците от възрастните. Ако им направят за две седмици спортен и военнен лагер няма да бъдат преносители и ситуацията ще се успокои. Не че не можеше да се направи докато беше по-топло, но май никой от тези от които зависи не се трогва от този вирус освен да го използва.

То затова умряха толкова много лекари, защото работят с маски, нека всеки да каже на личния си лекар да си хвърли маската, за да остане жив. Ако не вярват да се обадят на Пешо.

Сигурно и автора на ПСР и той глупак, та не знае... ПСР може да намери, цитирам: "всичко у всекиго" и да го изкара "заразен" ! Ето тук видео-интервю с откривателя му и Нобелов лауреат, Кери Мълис, в което той сам обяснява точно това: https://www.bitchute.com/video/3qib81vL73bI/ Оттук насетне целият мит за "заразени безсимптомни" отива на кино и като се приспаднат от стъкмистиката, числата са под тези за най-обикновен грип... Освен че не си задавате елементарният, но много важен въпрос: как аджеба се мре уж "от ковид", но само ако те вкарат за "лечение"... иначе - Не! Ама що да мислим, като сляпото подчинение на мутри и тулупи е по-лесно...

Дани, ковро на Тиквата :) 300 евро е повече от глобата 130 евро във Франция, ма :)

Абе защо не си е..... те майката. Много си повярвахте всичките олигофрени.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да проверят т.нар. “Студентски град”!!! Ако срещнат някой с маска..., тук са безсмъртните. :-)

не разбра ли? тия до 50 години не боледуват! освен ако не си карък и не те вкарат насила за лчение, да ти изпробват някои неща и да те върнат в поцинкована кутия, както доцент Сибила върна синчето на търновския адвокат

полека-лека... предният път с200 на веднъж, сега с2 в час довечера Сливен, утре сутрин Русе, после...

полека-лека... предният път с200 на веднъж, сега с2 в час довечера Сливен, утре сутрин Русе, после...

Мдам, това е проба: Дали ще изтърпим и ще си мълчим... Ако сега си замълчим - другата седмица ще има нови "мерки", по-другата седмица ще има още мерки, и така... докато си мълчим. Иначе, в мол, т.нар. хипермаркет и т.н. не съм стъпвал и от преди измислената ви пандемия, няма и да стъпя на такова място.... боклуци на завишени цени.

полека-лека... предният път с200 на веднъж, сега с2 в час довечера Сливен, утре сутрин Русе, после...

Затворете барове, дискотеки и пр. развъдници!!!!!

Да затворят, ама мутрите ке писнат. По-лесно да затворят пенсионерите у дома. Те и да пищят няма кой да ги чуе.

1,5 милиона деца са без маски в училищата.Те разнасят заразата .

Я си пий хапчетата!

докато има ковидиоти ще има и ковидвълци

Единствените моменти които съм виждал струпване в хипермаркети е когато въведоха ограниченията за влизащи и имаше струпвания пред хипермаркетите и реално повече хора вътре заради чакането вън, един вид вътре винаги имаше максималния брой хора. От както ги няма ограниченията, няма струпвания и има по-малко хора в магазините. Това е една мярка която е абсолютно малоумна в действие макар и да изглежда умна на хартия. А за "хората" които мрънкат за мерките, ако имахте сивото вещество да спазвате сегашните по-леките, нямаше да има нужда от по-тежките ама това никога няма да го разберете защото винаги ама абсолютно винаги при вас някой друг е виновен.

Прав си, има нужда от разделение, а не от лимит, щото пенисонерите се трупат на краставиците - въртят ги една по една, доматите - също, лимони - има ли смисъл да казвам, пилета .... Най - дебелата краставица, и най-готиното пиле. Минава единия, ама другия не чака встрани, ще му вземе пилето ебати. Все едно на изложба отиват не в тавата.

Не ходя по молове и заведения и внимавам с кого се срещам.

тъпа, сложи си едно червило, че на човек не приличаш. Излъга хората да гласуват за теб и след това се гушна с Тиквата. Мамицата ти курвенска, проста.

да спазват мерките по две причини: - да видим, като ги спазваме и се установи, че заразяването продължава, какво обяснение ще ни дадат - да не даваме на крадците още по 300 лв., не малко са откраднали дотук. Що касае ковида, погрижете се за имунната си система, защото само тя ще се бори за вас.

да спазват мерките по две причини: - да видим, като ги спазваме и се установи, че заразяването продължава, какво обяснение ще ни дадат Ще ти кажат, че тези мерки не са достатъчни, и ще въведат нови; В момента се пробва овце ли сме.... Цяло лято можеше да няма заразени без никакви мерки, сега изведнъж - мерките им станаха проблем. - да не даваме на крадците още по 300 лв., не малко са откраднали дотук. Няма как да те глобят за неносене на маска - заповедта е издадена на база чл. 63 ал, 1 от закона за здравето, а ал. 9 от същия този закон казва, че общината е длъжна да осигури необходимите за спазване на мерките средства - т.е. маски, дезинфектанти и т.н.

Ако с такова усърдие си вършеха работата по отношение на останалите неща в града... Полиция не забелязва и подминава пияниците по градинките, кръчмите, които са се образували около всяко по-малко квартално магазинче, колоездачите по Главната улица, неправилно паркиралите коли навсякъде/булеварди, тротоари, зелени площи, пешеходни пътеки/ и пр.. Разбрахме, че има толкова полиция и, че може да си върши работата едва при карантината - с такова удоволствие щракаха акт след акт.... Сега, при виртуалната и въображаема опасност, изглеждат много активни и загрижени...., и кмет, и областен управител. Как да има повярваш, като им знаеш и миналото и настоящето.....

мотористите, които раздират нощната тишина

Да, пропуснах. На булевардите, пред 2-районно, съседните/под носа им/ 6 -ти Септември, Руски и пр.

Започна се. Лека-полека и ще осъмнем с КПП-та и SMS-и за излизане от дома. Посоката е ясна. Опипва се почвата с Пловдив, после, хоп, и в останалата част от рОдината ... :-)

SMS-и няма да има, защото трябва да ги плаща държавата. Те затова и не ги въведоха пролетта. Но рестрикции от които само да капе, ще има.

Аууу колко страшно! Всички ще умремееееее. Много е стеашноооооо. Ходете с каскиииии и бутушиииии.

Кога ще разберете, че моловете не могат да съществуват по време на пандемия? Просто са развъдник за вируса.

Поредния ковид-глупак

Само глобите оправят нещата.

да ги налагат на вируса

Време е да затворят парковете, планините, горите, полето, но не и основния развъдник на вируси - училищата, където не се спазват никакви мерки ...

И заводите, и заводите се......:)))

и пенсионерите, и пенсионерите .............

Най-добре да пада един метеорит и да изтреби тая сган човешка.

и кретените, и кретените