Мъжът върху капака на БМВ-то е бил разстрелян

Мъжът, който бе убит край сградата на Областната администрация в Пловдив, се оказа стар познайник на полицията за кражби.

Обратно в новината

Коментари - Мъжът върху капака на БМВ-то е бил разстрелян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

болшинството коментари показват голямо непознаване на закона, много хора са заблудени, че понеже доктора е етнически българин това му дава по големи права, нищо подобно няма, и двамата са български граждани, отделно при изстрел в сърце човек пада, как така без сърце вървял до кола? очевидно нагласено.

Рязал е ръце в детските книжки, дори Божо Д. не твърди такива щуротии..

Българин се е спасил от нападение с нож , като се е защитил с законно Оръжие !

ей сега гледайте как ще се впрегне цялата милиция да търси виновника. Ако просто беше свил фаровете или колата никой нямаше да си мръдне пръста да го издирва обаче имаме убийство с умисъл и тежко му на извършителя. Вместо да го остави на властите да го "накажат" подобавщо с n-тата присъда в списъка и след 2 дена на свобода...

Ето, сега някой го е осъдил на място, и му е изпълнил присъдата веднага понеже сигурно му е писнало от прекрасната работа и загриженост на съдебната ни система и правителството!

А ни учеха да не ги оставяме по капаците, да ги прибираме в багажника и да ги изхвърляме увити в килим. Непрофесионално, ама никак, колеги.

От коментарите личи, че хората жадуват за справедливост и възмездие.

Каквото търсил - намерил. Повече няма да да му регистрират безобразията.

Този стрелец е за НАГРАДА! Полицията и съдът, като си бъркат в носа и скачат за още повече незаслужени пари, ще се хващаме ние за чифтета и ще се браним!

Sm3hurk0

Още няколко такива новини и всички коментиращи тук се се сплотят.... Това е начина да станем задружни.. и веднага се сещам за : Сговорна дружина планина повдига... и Съединението прави силата.

Айдеееее, бойко загуби един платен избирател....

Само изкараха работа на рекетьора да търси други двама

Тея па. Вместо да благодарят не неизвестния извършител те досъдебно производство образували.

Той друг път няма да бере фарове от БМВ!

Eто, това е решението, Bидиш "плъх" дупка в главата!! Eфтинко и бързо!;)

za vseki kradliv mangal da se prilaga OKOn4atelnoto re6enie, i problema s krajbite sme go re6ili..

един изрод по-малко ,евала...лошото е че като почнат да съдят човека ,никой от нас,няма да го подкрепи...

(анти)българския хелсингски комитет още ли не се е изказал в защита на мирния и силно онеправдан "берач" на фарове?

Веднага да се организира семинар с лектор човека,който е извършил това благородно дело. Да сподели опита си ,за да можем да защитим народа и държавата си. Явно назна1ената полиция играе с престъпниците ,за да са постоянно по улиците и в къщите на хората.

Cега, като разкрият кой е стрелеца, цацаров да го предложи на президента за награда с Oрден Cтара планина, за Oтличната му работа в "борбата с плъхове"!!;))

зеер гут!

ВСЕКИ ДЕН ПО ЕДИН ПЛЪХ НА КАПАКА И ЩЕ СЕ СПРАВИМ С ПРЕСТЪПНОСТТА МНОГО БЪРЗО...

С по 1 плъх на ден нищо не правиш, само ще им стимулираш репродукцията. Трябва поне 100 или 500плъха дневно.

Евала!Благодаря че ни отърва от такъв ненужен индивид.

Досъдебно производство за убийство ... на какво? На крадлив ма.го с безброй регистрации? Това не е убийство, а справедлив завършек на един безсмислен живот, живот във вреда на редовите данъкоплатци. И все пак, ако намерите извършителя, наградете го с калашник и неограничено количество патрони. Вярвам, че такъв човек може да свърши още доста добрини!

Най-сетне... това е единственият начин за справяне с такава измет. Да го копат и да се готви следващият.Надявам се да пуснат извършителя без проблеми.

при ,,смъртта,, няма ,,чисто съдебно минало,, или ,,споразумение,,...!!!

Стоиш ми сега облегнат на колата и се правиш на посинял! А га краде фаровете - не рива!

Защо не е бил в затвора, тоя ? Стар познайник на полицията, но на свобода. Безобразията в тази страна са безгранични.

След деня на "Розовата тениска" насилие? Как е възможно, защо похарчихме толкова пари за тениски, панделки, дискотеки??? Ще трябват още НПОта и още розови неща - да се вразумят!!!

Всеки крадец трябва да свършва по този начин

Четейки статията ,човек остава с впечатление ,че трупове се търкалят по улиците на градовете ,като есенни листа и че човек не може да мине и 100 метра без да се спъне от някой.Красота.

Само този ли е за днес ? Много малко бе баце ...

Това е трудова злополука - да се изплати парично обезщетение на семейството на пострадалия.

Наскоро писаха, че в Люлин някакви роми нападали до метрото и ученици край училищата, заплашвали с нож и взимали парите. Оказа се, че Люлин, Надежда и т.н. има 10 патрулки * 2 полицая и още 16 квартални = 26 реално полицаи дето са си полицаи на около 250 000 души. В БГ то има 60 000 полицаи /на всеки 117 души по един/. Останалите 59 974 по кабинетите ли са?

са ангажирани във филма - Полицаите от края на града, който тръгва от 9 март по една телевизия!

Ама този юнак има доста впечатляваща неолиберална и демократична биография.Заради този ярък индивид на демократичното развитие на страната ,може община Пловдив да обяви тридневен траур,защото това е загуба за цялото общество и най-вече за родния му град ,в частност

Областния управител видял един "посинял" облегнат на капака на колата, но иначе трупът бил открит от минувачка...! Защо областния не е позвънил веднага на 112?Ами защото той си помислил, че гласоподавателите му поначало си ходят така - посинели!

Когато има толкова некадърни следователи и съдии които да го пратят където му е мястото така става. БХК да го прости. Амин.

ако оня е стрелял с револвер, дали ще намерят гилзи?

Разбира се ,че няма

Жорко нападал с нож, грабил, обирал и с "дебело досие" бил, но си е щъкал волен като птичка?! До снощи, докато някой набързо е раздал правосъдие!

регистраторите от МВР само толкова могат, бил намушкан с нож, а после застрелян хаха, ми те толкова лине виждат закръглената дупка, ножа сигурно е кръгъл и той!!

до довечера

това е начина за борба с престъпността

Родил се е като плъх, живял е като плъх и умря като плъх.

крадецът повече няма да прави така !

Бонд, Джеймс Бонд - представи се стрелеца...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Ако в България имаше правосъдие, крадецът щеше да е жив и здрав и на топло.

BMW, майна. Диагноза.

Сега мангустите ще ни съдят в Страсбург защото сме подписвали конвенция против смъртното наказание, а нямаме подобна конвенция при кражба на дарове от BMW.

Каквото търсил - намерил! Добре е, че няма пострадал гражданин от ножа на престъпника. В друг сайт пише, че го е употребил при (въоръжен) грабеж. Така че - въздадена е справедливост на известния ромски престъпник. Анти-БХК да го ожали!

На мен ми строшиха предния прозорец,нарязаха ми гумите От полицията никакво съдействие,може би това е начина на действие в българия