Лекар е обвинен за убийството на Плъха в Пловдив

Окръжна прокуратура - Пловдив повдигна обвинение на 48-годишният Иван Димитров за убийството близо до Областната администрация в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Лекар е обвинен за убийството на Плъха в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е убийство, а ТЪРЖЕСТВО на справедливостта! ВЪПРЕКИ "държавата" и ВЪПРЕКИ институциите...

жалка държава, жалка прокуратура. Дано всички престъпници и извратеняци налетят на прокурорите и семействата им, тогава да ги видим.

Не знаех, че плъхът е вид мангуста. Но като е за стрелба, значи е достатъчно голям за отстрел... В статия на български сайт с коментари под статиите е премахната възможността за коментар на изявление на съпругата на "новопредсталвения", че бил отишъл да пикае и после да ходи на "казаните". Като ги знаем, че джебчийството в чужбина наричат "отивам в чужбина да правим бизнес" няма как да не е отишъл да пикае. а това, че малко се е завъртял към чуждото имущество поради невежество и неуважение на частната собственост си е незначителна друга тема. Малко са го гръмнали, защото очевидно се изкушава да донесе нещо по' така от "казаните".

Иаз исках да си излея чувствата там,но напразно.....Та правилно казваш, че НАШИТЕ ДОМОВЕ СА СТАНАЛИ,,КАЗАНИТЕ,, и ,,обитателите,, им са ВЪН ОТ ЗАКОНА...който защитава ,,пикаещите,,,!!!!

В царството на мишките ПЛЪХЪТ е господар и ЦАР.......Няма по разрушителна ИДЕОЛОГИЯ за България от НЕОЛИБЕРАЛНАТА,която и отрежда ролята на КИБИК....СТОИ,ГЛЕДА,КЕФИ СЕ И ВИКА ЧЕ....НЯМАЛА ПРАВО!!!!!!!ВЪЗМОЖНОСТИ!!!!!ТОВА НЕ БИЛО В НЕЙНИТЕ ПРАВОМОЩИЯ!!И е права!!!Защото БЪЛГАРИЯ Е ПРЕУСТРОЕНА ПО АМЕРИЧКИ ПОВЕЛИ И ПРАВИЛА!!!Не по наши...това са последиците,както и в съседната новина дето голям го вадят на РУСИЯ...!

Вероятно всички плъхове, трябва да избием, даже и министър-председателя на плъховете. Трябва да се почисти страната от вредители за да станем граждани на ЕС. Не да ни обясняват за западни балкани, ние да гледаме Шенген през крив макарон, а те да купуват ЕРП-та без да са разбрали даже, колко са продажни. Направиха ни на маймуни: Кой Българин не иска ЕРП-тата да са Български?- И изведнъж ... оставка на министъра, кака Гинка стана собственик, Държавата не знаела, но щяла да плати сметката на кака Глнка от Пазарджик.

са тези, които не са превъзпитали престъпника и са го оставили да продължава да краде и убива!

е виновен! За оръжието без разрешително. Толкова. Иначе е герой! Браво, един престъпник по-малко! Иначе щеше да полежи една годинка на наши разноски и после пак да коли и обира НАС!

интересно как е упял да влезе в апартамента на доцтора.

Изхода на това дело е МНОГО важен момент за страната и ако не е освободен този мъж - предлагам масови протести в цялата страна да се покаже на гнилата паплач във властта че хората тази гавра вече няма да я траят!

не е в затвора след толкова престъпления!!!??? МВР да изкаже благодарност на доктора, затова, че е свършил тяхната работа. Как може толкова години този плъх да се остави да не работи???!!! А, ако беше направил нещо на семейството му. НЕВИНЕН!

Случая е следния ... доктора спи и чува шум излиза в коридора плъха го напада борба от плъха изпада пистолета и доктора успява да го вземе и състояние на уплах го прострелва .... това е и органите на реда да не се напъват МОЛЯ че да не си докарат дископатия.

Скъпи Сънародници, Не ви ли писна да ви мачкат , лъжат и унижават ,Ако вкарат доктора в затвора , да обявим гражданско неподчинение и да го изкараме напук на корумпираните прокурори и полиция и после с камъни да прогоним тия еничари от парламента и правителството дето ни налагат геноцид . Да живее България !!!

Господин Цацаров, инструктирай подчинените си!Закона е закон когато не противоречи на морала! В случая се поощряват крадците.

Аха,ДА УБИЕШ ПЛЪХ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ??!!!!Нищо чудно в тия джендърскоамерички времена.....като приятелски огън е....

В Столипеново не живееха ли цигани?

Д-р ИВ. ДИМИТРОВ Е НЕВИНЕН! ДА ПОСЛЕДВАТ ВСИЧКИ ПРИМЕРА МУ ПРИ ТАКИВА ОБСТОЯТЕЛСТВА, СЛЕД КАТО НЯМА КОЙ ДА НИ ЗАЩИТАВА, СЛЕД КАТО ПРИСЪДИТЕ СЕ НАТРУПВАТ, НО КАКВО ОТ ТОВА? НЕВИНЕН ИЛИ СТАЧКА СРЕЩУ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!

те такива плъхове, и тем подобни с лопатата да ги тепаш, а после и барут да дирят

Това е юридическо безумие! Човека трябва да бъде награден защото е изчистил обществото от един боклук.

Колко народни пари ще потрошат в опити да обвинят лекаря. разследвания , експертизи и други. Мангалът крадец си е носил и оръжието. Лекарят трябва да бъде освободен, ако не е канил циганина в жилището си.

Я да посъбера малко минуси... Иска ми се да разбера как така доктора е гръмнал манго в областта на сърцето в дома си и после той е отишъл на улицата? От това, което съм чел, след такъв изстрел губиш двигателни способности до 10 сек и до 3 мин си изстиващ труп... Ако мили доктор обаче е последвал крадеца на улицата и там го е гръмнал, това вече съвсем не е самозащита...

с пистолет ,,самоделка,, пък и имаше снимки ,че ,,плъхът,, е бил ,,трениран,,...!!! не ти ли се е случвало да ,,убиеш,, плъх... удряш го ,удряш пък издържа като ,,ром,,...!!! маи за теб това е ,,главното,,...??? да не си от ,,бхк-то,, на ,,хранилка,,...??? там имат само ,,мишки,,...!!! но...,,всеки,, по реда си...!!!

ПЛЮСОВЕТЕ СА: 1. Престъпникът прави въоръжен обир. 2. Има закони които го оправдават и защитават. 3. Толерантността към подобни плълхове е нула. 4. Стартира масова дератизация и дезинсекция. Стига паразити и паралелни общества от престъпници.

Има логика в това което казваш... Може да се иде и понататък в правенето на сценарий: някой е помогнал на доктора да изнесат умрелия или умиращия навън, да почистят вътре итн все неща които се установяват супер лесно дори и от нашата полиция. По добре би било да натоварят трупа в багажника и са го заровят някъде и ни лук яли ни лук мирисали... всепак остава вероятност някой съучастник на Плъха да остава жив и да следва отмъщение...:))

Това е отличен пример, докъде води бездействието на полиция. прокуратура, следствие и съд. Тяхното бездействие и корпуция прави нас, гражданите на България, жертви и престъпници насила!!!

Какво бездействие видя и къде? То си е активно съдействие, иначе няма пазарлък с Манго на изборите.

papion

Долу ръцете от доктора, ако не беше стрелял сега щеше да се пише, че той или някой друг от семейството е намушкан. Манго щеше да лежи 1-2 г. и да излезе да безчинства отново. Крайно време е да се промени закона, влезе ли ти в дома, стреляш, биеш и каквото там можеш, без законови последици.

Тъпите законотворци в НС защитават престъпници с действие и бездействие. Пуснете доктора идиоти прокурори и полюции, вие сте за затвора, заедно с продажните изроди съдии. Цяла България трябва да ае вдигне да защити доблестния лекар и да разобличи корумпираната и престъпна съдебна система!

Без да оневинявам крадеца, бих искал да кажа, че и постъпката на доктора - да го преследва, да го гръмне с незаконен пистолет, и после да избяга - ми се струва не съвсем нормална.

не си прав, циганино от бхк. не си прав е мек израз, иначе-дгд.

Всички олъхове са в политическата класа и правителството, част от плъховете са в държавните институции да вардят себеподобните. Затова искат на Доктора 10-20г. Браво докторе и дано има още такива доктори които да изрязват тумора от обществото, може да го правите и в болниците без да ви усетят.

Първо убийството не е предумишлено...От 10 до 20 год. се дават само ако си планирал това убийство ... В случая става дума за превишаване пределите на самоотбраната.Пък и журналистическия коментар за разрешителното за иръжие е двусмислен!Какво въобще не е имал разрешително или същото е с изтекъл срок? Има хиляди такива в България.Виж ако оръжието ми е незаконно добито , тогава става малко по-сложно!Мисля че един добър адвокат дори ще го измъкне с условна! Пък и ще бъде полезно за обществото като цяло, с малки "миши" отклонения!А законите все пак са писани в полза на обществото, нали?

той е стрелял с пистолета на втория изрод-плъх, който веднага е хукнал да бяга и си е хвърлил пистолета. ерго-човекът е нападнат от два изрода едновременно, в собствения му дом, от един изрод с пистолет и от един изрод с нож. но "правосъдието" му търси сметка на него!!! защото не чух да е арестуван вторият изрод, който е избягал и сигурно се е скрил в клоаката столипиново...

Конституция на РБ чл. 17 (3) Частната собственост е неприкосновена. Чл. 33. (1) Жилището е неприкосновено. Без съгласието на обитателя му никой не може да влиза или да остава в него освен в случаите, изрично посочени в закона. (2) Влизане или оставане в жилището без съгласие на неговия обитател или без разрешение на съдебната власт се допуска само за предотвратяване на непосредствено предстоящо или започнало престъпление, за залавяне на извършителя му, както и в случаите на крайна необходимост.

той докторът е гръмнал не един ,а двама.Един Георги Джевизов на 38 год.и един Жоро Плъха на 40! Поне така разбрах от супер неграмотно написаната статия.

Хубаво бе! И аз подкрепям доктора! Но ми се струва, че нашата подкрепа ще се изчерпи с написаното тук а него ще го осъдят, не че го желая!

и прокурорите ходят на лекър... та да си опича акъла прокурора... може примерно пистолета да се окаже на крадеца...

Защо НСО има право да стреля при най-малко съмнение за живота на управляващ, а лекарят не може да се защити себе си и семейството, в това число и деца? Нали е демокрация. Защо законите са написани така, че да не се спазват? Всеки на негово място би постъпил така.

Браво на този българин! Този случай е решаващ за обществото много повече от далеч по-маловажни и изкуствено раздухвани неща.Навръх националния празник лекарят е дал светъл пример за това как трябва да се защитаваш и да гониш престъпника до дупка. Ако сега го осъдят, ще посекат всички честни хора в тази държава и за пореден път ще дадат крила на битовата престъпност. Ако държавата е на страната на престъпниците, лошо й се пише на такава държава. Всички разбираме защо не е уведомил полицията, защото всички се питаме за кого работи тази полиция. Ако престъпникът беше успял, никой нямаше и да го търси.

Ако полицията го беше заловила,крадецът щеше да получи още една регистрация.

Сигурен знак,че в този си вид правосъдната система не само е безполезна,но и вредна.Най-добре е политиците да я коригират,иначе с това може да се захванат хора,които не са толкова деликатни.

взимай си хапчетата редовно

Хапчетата са ми с рецепта, а докторите, дето я пишат, свършиха......

Имаме нужда от поправка в Конституцията по американски образец. При самозащита с оръжие си невинен!

Хвала на доктора, по най-достойният начин е защитил семейството си и дома си от неканения звяр, нека нашите управляващи да се засрамят поне веднъж от недоносчетата сътворени от тях, пожелавам им да имат поне веднъж в живота си да бъдат в тази екстра от закона си ,да живее доктора и дай Боже повече такива достойни българи, час по-скоро свобода за доктора и справедлив процес

Този Плъх последно на 38 или на 40 години е?

Здравейте.Не мога да си представя в дома ми да влязат двама въоръжени цигани,семейството ми е там и да не се отбранявам.необходима е промяна в закона.никой не трябва да може да влиза в дома ми без да имам право да се отбранявам.това е лудост.кой мисли в такъв момент?виждаш въоръжен чужд човек в дома си?!ще го гръмна ако имам с какво и още как.какво прави в чужд дом?

Спомняте ли си, съвсем скоро в новини на национална телевизия показаха жена от Нова Загора, от малцинствата беше, та въпросната усетила в съня си крадец, който опитвал да отмъкне златните и бижута.Беше го набила с нещо метално като ръжен, повикала съседи и съседката го опердашила яко, успели да извикат полиция.Жената показаха като куриоз и пример, че се е защитила, свободна си беше в къщи и никой не я е търсил да арестува за побой над престъпника.Дали да си помислим, че когато някой от малцинствата защити дома си е в правото си и съвсем резонно е на свобода, а когато достоен български лекар бива нападнат с нож и от двама ще трябва по време на-най българския празник да лежи в ареста?Що за прокуратура и закон, който мери с различен аршин?Пловдив чака!Семейството на потърпевшия лекар да обяви бързо час и място за протест, предполагам че целия град ще се изсипе!

много важно е уточнението, че в този случай циганин е нападнал циганка. циганката беше се самозащитила, което е много хубаво, но те като цяло нямат страх. законът и българската държава се гаврят само с българите, циганите имат право и да нападат и да се самозащитават и те нямат страх, докато българинът е размазан! дори българските полицаи и горски не смеят да се самозащитят, та какво остава за гражданите!!!

Браво на лекаря !

Достоен!!!

Бат Бойко да излезе и да раздаде правосъдие. Да каже какво мисли по въпроса.

Всички ние, гражданите на България, трябва да подкрепим човека защитил дома и семейството си!!!