Президентът извъртя коремно пред командосите в Пловдив

Президентът Румен Радев събра очите на военните парашутисти и техните командири в Пловдив, като скочи на лоста и извъртя коремно като по устав.

Обратно в новината

Коментари - Президентът извъртя коремно пред командосите в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами съжалявам, но не е по устав! На изпит в казармата няма да се зачете.

Но не може да изхвърли повече вода в басейна от Гьобелският Лъжец и Шкембевойводата. ВЕЦЕпремиерът тоже.

Ако пуснете 100 маймуни покрай този лост - 98 от тях ще се качат върху него!

Нека завиждат !

които е против радев че направел коремно си е пълен неграамотрен и наи вече злобен недодялан цървул и дори му е много ясно че говори откровенни глупости , пиите една брукселска студена нефилтрирана вода и започваите да се пляскате шамари митреииииии кажи на ганиооооооооо да си събира версииите

За армията може да е много добър. Не знам. Но като президент трябваше да прояви по-мъжествено поведение пред руския патриарх. Едно коремно не може да замаже срама пред патриарха. Там трябваше да защити честта на България. Не се справи! Да козируваш на началника и баба знае.

Следващият път пробвай с по-смислен коментар.

Шапкарска простотия ...

това си може генералО

Викаш друго си е шопар пожарникар да го шляпат по тиквата, а? Президентът се поддържа физически и може да прави коремно, ауууу ужасТ!!! Сигурно е трябвало да се направи на застрелян футболист умрял от мързел и да му пуснат по някоя дуспа.... Къде ви намират такива мърши направо не знам... Ти, че се набираш като глист на лоста ни е ясно.... По-лесно да плющиш пред монитора....

Друго си е патрЕот с телосложението на тлъстия доноснически картофф Каракачанофф, а!

Боко ги извърта на Ердогановия.

Браво на президента! Физическата форма е задължително условие за ясна мисъл, умение да се взимат правилните решения бързо, а и просто добро общо здраве, което явно се поддържа! Не е кабинетен чиновник, а напълно жизнен, човечен и активен - което е супер! Нали сега всички са луднали по селфита и реалити формати - ето един формат, при това съвсем естествено и непринудено, в реални условия, пред живи хора! Военният министър или цацата дали могат така? (риторичен въпрос - ясно е, че не могат, плувнали са в сланини ... и телата, и мозъците им също, затова и делата им са такива никакви, ялови и неубедителни!)

Пърделниците с атрофирали мускули и 3-килограмови увиснали ташаци вият:" Не е работа на президента да прави коремни" . А бе, пърделници, Радев направи коремното на среща с войници, а не в БАН на среща с професори. Какво по-нормално от това. Или си мислите , че да бият чембери по кратуната на Тиквата в Брюксел е по-нормално?

Бе, мисля си, по впечатляващо щеше да е вместо да върти коремни пред командоси, да беше извъртял някой командос на корема си. А?

Ех, Радев, Радев! Господин ПРЕЗИДЕНТ! Мед ми капе на сърцето! Като си спомня как и аз врътках коремните преди 40 години. коремните. Ох, спомени, спомени... Бе сетих се, аз и една местна кака я врътках през отпуските. Дали ще може тия дни с госпожа президентшата да ни припомните едно връткане. Така де, президентът преди всичко трябва да е мъж. Искам да кажа ако не е жена, тоест... бе разбираш ме, ти си само мозък.

Бравос! Да живей! Най-великият президент на всички времена! От президента се изискват само две неща - да върти коремни и да кара самолет. Нашият и двете ги може, та може. Е, те тва е! България номер 1! Пукайте се!

Прав си, друго си е да си шопар пожарникар и да ходиш с правителствения самолет да риташ топка, полека де, че сланините са проблем... Хеле пък тенис... Ама пък го пошляпват по тиквата, няма лабаво!

Добрата физическа подготовка е важна. Много важна. Но като кадрови офицер до преди година и половина лайньо радев по презумпция би трябвало да е във форма. И не едно коремно възлизане, а цели 6 би трябвало да направи. И не еднократно, а всяка сутрин. Ако е нормален армейски офицер, а не някакъв башибузук. Сега, обаче за Лайньо Радев е много по-важно да покаже че има нещо под фуражката. И да не гледа като бай Тошо на пленума през 1989 когато му се карат треторазредни московски КГБ-еичици

Чшшш чакай бе, нали Боко Магнолията е премиер, президентът бил само да маха на хората. Сега пък трябвало да е умен и да оправи страната? Че ако сме станали президентска република, за чий хОй имаме премиер? Той и без туй бръмчи кат моторетка само да разнася пощата, ако президентът ще управлява, да разкараме тогава бездарния тенисист-футболист?? И без туй освен да плющи суджук, да надува шкембето и да го шляпат по тиквата, друго не прави...?

Прост народ - слаба държава! ПрезидентО върти коремни, а онзи ден едно ченге в расо го направи на пастет, докато великия мъжкар стоеше с наведена глава като ученичка!

А слугата на бай Миле- премиер.. Баах ти държавата...

Егати пародията! Утре може и балонче с плюнка да направи, а дебилите да се радват и да цъкат с език!

Баси! За тва не помислих! Дали ще го може? Да не стане някой сакатлък и да го изпичат... импичнат за несправяне с най-важното президентско умение! Ще му стискам палци , па дано и президентшата помогне, тя сигурно ги може балончетата.

Браво,шефче гордея се с тебе....

Браво ! Страхотно изпълнение ! Ама да го бяха направили директор на цирк "Балкански" , че се видя че за държавен глава не става !

Сегашното джендър поколение на бг мамите тренират само тройка кепабчета с жълта лимоната!

Не е лошо това с коремното, но още по-добре ще е Радев да спре да слуша този и оня и да повтаря приказките им. А командосите демострирали ли са, че могат да правят коремни?

А военният министър - колко..?

Няма Президент в Света, който да може това! ЕВАЛА! Истински мъж... 80% от Българските мъже не го могат коремното. РАДЕВ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! РАДЕВ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! РАДЕВ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ!

Как 80% бе - такива торби сме станали всичките...

Бе не знам, ако от Щатите или еврогейския съюз наложат състезанието да е по надплюване, може и да се изложим. Нашият не е тренирал. Обаче па сигурно може да дои овце. И друго да ги прави ако се наложи. Макар че всички знаем, че овцата си сака коч.

Браво! Президента показва, не само висок интелект и добър самоконтрол, но и форма.

Вие недоволните какво точно очаквате от Радев като Президент? Какви са му правомощията въобще, като цялата власт е в ръцете на Борисов? Президента направо за няколко месеца много повече, отколкото предишния льоло! Какво повече да направи според вас, та да сте доволни? Коремното може би? Е, и това направи, и то пред специалните части, а не някъде около Президентството.

БЯС От моя вой не паднаха звезди. От моя лай керваните не спряха. Пролях кръвта си в лунните бразди, където млечните стада пасяха Защо ми е все този верен нюх? Овцете или глутниците мразя? Което трябваше да чуя чух! Което трябва да се пази пазя! А още чаткат моите зъби. И с моя поглед се смразяват още. Живее този, който ме преби - в небето светят стъпките му нощем. Но аз от бяса си не се отучих - ще докърви и вярата у мен Бездарно е да си овчарско куче. Жестоко е от вълк да си спасен. РУМЕН ЛЕОНИДОВ

Циркаджия. Айде сега да балансира топка на носа и демонстрира упражнение с бухалки и въже.

Vinetou

Колега, бъркаш. Бай Тошо младши е в Министерския съвет.

Як като бик и почти толкова умен.

А пък дебелия картоф от Банкя не може и едно набиране да направи, ако че "играе" мачлета и тенис ;)

Не подхожда на Президент да прави това и то с костюм. Аз съм разочарована от него в последната седмица

е, ясно - ти предпочиташ многополови джендъри...

Голям симпатяга е Радев. Много ме кефи! Най-после един читав президент.

Президентът много обича да се прави на мъж до момента,в който генералите Кури,Деси и Йотова не му свият сърмите.

да свикваш през седмица КСНС и да питал кой представлявал българската държава в сделката на ЧЕЗ със Гинка.докато още преговорите между двете страни продължават и официално българската държава не е поканена,е все едно този на снимката да е паднал от лоста на главата си и да не може да мисли и не знае какво говори.

Щом като е генерал и е бил Главнокомндващ на ВВС, а днес е Президент(надявам се поне малко да осъзнаваш какво заначи Президент) значи може и да мисли и ад знае доста повече от теб - така че спести си миризливите коментари и не замърсявай форума.

Е КОГА ЩЕ БЪДЕ ТОЗИ КСНС?

Лелеее- ! Вижте правил съм коремно от най- малък сигурно първи от нашия клас. Сега съм на 44, скоро бях с децата в парка и видях висилка. Опитах се да им покажа, че и баща им може да прави коремно, като очаквах, че ще го направя с лекота, както някога. Първия път станах за резил, успях след няколко опита и с голям зор. Гордея се, че имаме такъв президент наистина !

Пич, Радев за да тръгне изобщо пред толкова ТВ към лоста, значи е 100% сигурен в себе си, и значи че без проблем прави поне 4-5 поредни коремни едно след друго. Това не е просто случайна искрица, той е сигурен, че няма да се изложи.

Отделно това ще се излъчва по ТВ по цял свят...

имаше един друг президент и един дЕдо дето хапваха бобена чорбица с войниците, но това беше когато имаше българска армия.

толкова идиоти съм виждал да въртят слънца че това може да впечатли само глупаци

президента,ама на политическото въже ако се помъчи да проходи...все пада.

На снимката горе президентът предизвиква по-скоро смях,а не възхита.

Аз съм фенка на трептящото като желе коремче на Бойко.

И какво от това?!Това не му пречи да бъде добър и уважаван политик.

ама на карате боко ще го смачка може да направят един спаринг двете тикви

физкултурник отдясно,сега има и един отляво.Бе те се събраха едни майстори на спорта,майка плаче.

Ако случайно видя навън човек издокаран с костюм да прави коремни набирания на лост, бих се позамислил дали е с всичкия си. Иначе той хубаво е извъртял коремно президента, което говори, че е в добра физическа форма, ама за мен поне малко олеква интелектуално по този начин. Разбирам да беше отишъл в спортен екип щеше да е друго нещо.

и виси на лоста,ама оня ден висеше като прани гащи на простор пред патриарха-полковник от КГБ-то.

Кой нема акъл-показва мускули.

За фатмак в казармата е подходящ, но за президент и държавник са нужни друг тип умения и качества на мозъка: достойнство, патриотизъм, смелост пред недоброжелателите на България, дар слово, които Радев никога не е притежавал. Радев по интелект и физиономия е копие на Живков

Да не вехнеш по Цецка?

Ами такъв е генотипа на бг мъжете, кво да правиш...

срам ме е ...

Добре е, че Фуражката се прави на мъж пред други фуражки! ЛОШОТО е, че се надупи пред руския псевдо-поп и неговия гАспадар Путлер!! ЛОШОТО е, че "президента" ни няма чест и достойнство, а по този начин представи и народа, който го е избрал!! Т.е. докара нещата така, че и народа ни е без чест и достойнство!!

такова е оня ден кирил набра президентчето и ся върти коремни

Добре е, че политиците ни са добри на физкултурната площадка или пък чичковци от Брюксел с игриво светнал поглед им мерят гърба с педи. Но още по-добре щеше да бъде, ако биеха някого (наистина) на шах или се научеха да не казват "да започнемЕ, да дадемЕ, да вземемЕ" и т.н.