Кметът на Пловдив отива на съд заради 690 000 лв. щети

Спецзвеното „Антикорупция“ предаде на съд кмета на Пловдив Иван Тотев, заместника му Димитър Кацарски и кмета на район „Западен“ Димитър Колев.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Пловдив отива на съд заради 690 000 лв. щети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крепостта ГЕРБ почна нещо май да се пропуква! Нека да питат сега за коментар Б.Б. кво мисли по тоя въпрос. Щото той приятелски потупваше Тотев и Цацаров за добрата има работа! Също както и Цацаров дето се измъкна от случая със запалените складове и го остави в ръцете на прокурорчето Румен Попов.

ВАЛЬО ТОПЛОТО И МНОГО ДРУГИ ГО ПОБЕДИХА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ

А като го слушаш как говори за себе си в трето лице наричайки се "човека, който възроди целия Пловдив, това съм АЗ". Да се чуди човек как може да има такова нахалство, или си мисли че е бог.

Това е копи пейст от партията. Там нали се говори така Аз АЗ Аз

последно като ходих в зоо градината в пловдив изглеждаше много зле, явно кмета я е довършил нацяло. подозирам, че е окрал много повече от 600 000 лева, все пак е кмет на втория град в българия, поне 5 милиона подозирам.

Само толкова ли 600 000?!?

... ще му е името след години. По тъпо ръководство града не е имал никога - ровят паветата, слагат асфалт, кичат с алейки ... и прибират на двоина цена поръчките с техни фирми! ... Погледнете бул Васил Априлов: накичеха го със стълчета и огради и толкова. Не направиха едуин подлез пред болницата или поне по едно уширение за автобусните спирки! Сега задристването е още по голямо! да не говорим, яе убиха и дребните бизнеси и магазинчета - няма къде да се спре за да ги ползваш! Пълно безхаберие и пренебрежение към гражданите! Че и Бойко се беше отказал да идва в Пловдив, ама нали Ванката беше под крилото на Кака Менда и бате Цецо ... ама сега и те бягат от него

Колко си тъп и си неграмотен, не можеш да пишеш бе човек и си тръгнал да изказваш мнение! Ужас, я марш в клетка!

Кметът на Пловдив отива на съд заради 690 000 лв. щети Това е поредният политически цирк, от страна на Цацаров. Безумията продължават с пълна сила, като Цацаров си мисли , че така ще забравим неговите обвързаности с олигархията, което потвърди с пиенето на кафе в ЦУМ.

Съгалсен съм, че е цирк. Тези 690 000 лв са направо подигравка на фона на откраднатото от Тотев.

Е затова нищо не става от племето на това парче земя! Когато някой иска да направи нещо започват клевети, лъжи и всичко се срива. Зоокъта е перфектен, но не го заслужавате, нека сега се превърне в змиичарник това заслужавате и най-вече тази, която започна да клевети кмета! Г-жо, нали знаете, че всичко се връща!!!

Dimi

Никой не спори добър или лош е зоопарка, говори се за присвояване на парите за него... да не говорим, че откраднатите пари са много повече, но няма как да се докажат в съда...

Кофти реклама е кмета - в Пловдив всичко се прави с хубави материали и хубави проекти. Само като видиш колко смислени и добре направени велоаели... Другите градове удрят по една боя и се тупат как са направили едни километри, а в същото време са изхарчили едни милиони за баки с боя.

Dimi

Направил едни велоалеи, но за сметка на това съсипва града... да не мислиш, че събарянето на тютюневия склад, разрушените наскоро разкопки и прочие да не изреждам са станали без благословията на Тотев... всичко става с негово съгласие и правилната комисионна... а пък ако нещо се разсмърди се намира изкупителна жертва... справка вече покойния главен архитект, който набедиха за тютюневия склад...

Абе гена, как така си говориш наизуст и си пишеш без да мислиш, но нали трябва да се плюе.......давай!

При съборения тютюнев склад пак беше намесен Кацарски.

Нищо няма да стане , мамин Ванчо е НЕДОСЕГАЕМ ,, краде ,лъжи както той си знае

Тотев е най честния от всички кметове за последните 30 години. Помня Гърневски как за едни рециклирани автобуси плати пари като за нови.....

Ех тези Запрянови, и в Пловдив и в Асеновград все замесени с обществени поръчки,....но пък на асеновградчани са им виновни Сорос и ромите, а точно такива купуват ромските гласове за по 20 лв. и им дават обещания, че няма да ги закачат. КОЙ Е ВИНОВЕН ! Ами естествено който им осигурява това, и българите биха се възползвали от преференции и привелегии, ако има кой да им ги даде. Някои пък се продават заради службичката си, каква е разликата.............

Момчете работи за Пловдив. Защо го тормозите?

бивала сам вав пловдив 4 пати,но там вав пловдив са гувори един странен дялегтика-нищо ниим са расзбира. иначе случковото случваемо случване да са путвиде пот одтгуворнус кмета ниби са случило като случка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нема да ни барате кмета! Ако не беше той Пловдив щеше да бъде пълна дупка. Пряко договаряне защото никой не му пукаше за зоопарка. Всички строители правят блокове за новодошлите 70 000 да работят в града. Не ни пипайте кмета!

Dimi

Този кмет е по-зле и от Чомаков и Гърнвески... и те си взимаха рушветите, но този надмина всички...