Прокуратурата: Мъжът е убил с особена жестокост жената

Преди обяд вчера братът на 32-годишния Р.Х. получил позвъняване на мобилния си телефон от жената, с която последният съжителствал, но не могъл да отговори.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Мъжът е убил с особена жестокост жената | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Братвеж, брат на жертвата, брат на брат си, брата повикал брат си, този който е писал този братвеж е бил мъртво пиян

да не е някой колега на Плъха ?

Автора на статията, да вземе да проверя какво пишат колегите му, че това е 3та или 4та статия и след това да се върне за един опреснителен курс как се съставят правилни изречения, че убитите ги направи брат и сестра ... Съболезнования на семейството.

При наличие на малко дете при двете жертви-ТЕЗАТА за убийство-самоубийство,меко казано СКЪРЦА,май по-точно е СМЪРДИ.....

Статията е написана толкова неграмотно, засукано и грешно. Кой е жертвата? Кой на кого е брат? Обяснете защо вчера писахте, че жената е убила мъжа и, че съседите са се обадили на роднини на семейството, защото бебето е плакало през цялата нощ и през цялата сутрин. То не било бебе, а малко момиченце...

Важното е, че БВП расте, доходите на хората нарастват, парите за здраве се увеличават и от ЕС Го тупат по рамото, сочейки Го за пример .............................................................................

Нали вчера писахте,че жената е убила мъжа?!

Всъщност това е без значение-важно е да не се нарушава схемата "убийство и после самоубийство". За да не се напрягат разследващите,де.

Братът на жертвата опитал неколкократно да се свърже с нея по телефона, но тя не отговорила на повикванията. Опитал да се свърже и с брат си, но той също не отговорил. Кой ги списва тези статии? Това през редактор не минава ли? Той и на мъжът и на жената ли е бил брат? И това са хора учили журналистика в университет?

Това е дир.беге, не издребнявай

Когато ОЦЕНКИТЕ в България започват от СЛАБ/4/-не е грешка -това е РЕЗУЛТАТЪТ!/Не слаб /2/, а СЛАБ/4//.

Както винаги - убойство и самоубийство, да влязат убитите. ПолЮцията и цацаратурата за нищо не стават. Даже и нормална версия не могат да измислят и никой не им вярва освен тролчетата на нпо-тата.

По изнесената информация може с голяма сигурност да се заключи, че жената е била убита. Защитни порезни рани по ръцете се получават при опит за самозащита срещу хладно оръжие и трудно могат да бъдат стимулирани убедително. Ако мъжът е бил убит от друг, който е десничар, ножът трябва да е в лявата страна на шията или ако е извършено убийство отзад, ножът трябва да е забит в посока отзад- напред. Ако той самия е левичар, версията също не пасва. Много е вероятно той да се е самоубил или да е убит от левичар, което е рядкост.

Рани от самозащита лесно се симулират, а нож в шията ... никак не съм убеден, че е възможно човек да го направи сам.

А още по вероятно е да е убит и после обърнат и му забит ножа допълнително.

Всичко това е възможно, но тогава при аутопсията трябва да се намерят и други наранявания, както и да се установи, от какво е настъпила смъртта. Ако се намерят отровни или силно опиатни вещества в кръвта на съпруга са възможни много версии, макар че всяко действие оставя някакви следи и може да бъде установено и доказано.

Добре, да продължим спекулациите, кой има мотив да симулира порезни рани по ръцете на вече мъртвата съпруга? Какво ще се промени от това? Посоката на прорезите трудно може да бъде докарана убедително. Посоката на намушкване на ножа в шията/ врата показва не със 100% сигурност, но доста висока, как и кой може да е извършителя. Ако по ножа има следи от кръв на съпругата, то тя е убита първа, ако по ръцете на мъжа няма прорезни рани, той най-вероятно не се е или не е можел да се защитава.

Мъжът бил чалнат бре, за тва е убил жена си! Това е последната версия по тоя случай!

тотално оскотя населението май в повече му дойде тази "демокрация"....

Не позна! Причината е в психотропната атака на която е подложена територията ни! Тровят ни, дори не можете да си представите как ни тровят и кои издържи издържи, който не- ей така ще беснее, лудее и прочие бесове ще спохождат за напред нашия народец! Ама вие няма и да го повярвате....еми гледайте кво се случва и ще се случва и за напред и така докато и вие самите не почнете така да беснеете и да се самоизтрепвате! Ама ще е къснооо.

Вчера историята беше че бебето е ревало цяла нощ и съседи са извикали полиция и са разбили вратата !?

Понеже ръката му била на ножа, смятаме, че се е самоубил. А може би някой друг го е убил и човекът издъхвайки е направил опит да го издърпа от шията си.... Бог да ги прости и двамата. Горко на детенцето без родители.

Е по такъв начин ли сега ще ни наложат ИК?

накрая в Бг ще останат само джендърите .явно от другите нищо не става !

Нали жената беше заклала мъжа кво стана сега?

бб е казал ,че всеки който е против ик си заслужава насилието(смъртта)!

А отряд "Ковра", пардон "Кобра" какво казва по случаю?

Всеки път историята за тези убийства е различна - егати журналята, егати полицията...

Поредните свободни съчинения. Кога се разследва,че вече се знае кой кого е убил?

управляващите смятат по такива схеми да притиснат народа за ратификацията на джендърконвенцията .като избият и прогонят всички от територията ще е решен изцяло въпроса -по кри-СТАЛИНСКИ . но от комунисти само комунистически методи може да очакваме.

Кой каквото и да си приказва че сме по добре сега във този Е.С,аз все си мисля че преди да влезем във Е.С нямаше такива неща,просто народа полудя от немотия и мизерия която ни докараха Герб,човек трябва да е принуден да работи само за сметките си и храната си като БЯЛ РОБ,бежанците и циганите са по добре гледади от нас от към страна на помощт от Държавата

Много повече, ЕС ни отне достойнството и усещането, че държавата е наша и имаме контрол над случващото се в нея! А хора без достойнство и чест често придобиват чувството, че няма какво да губят!

Определено не си добре. Като жалиш толкова за миналото, има много държави, които не са в ЕС. Аман от противни руски тролове като теб и като други. Най-много наркомани и болни от спин, да припомня, са в Русия.

Тази Трагедия и Курейшио няма да я разплете ! Затова най - лесно е убийство и самоубийство и да забравим за случая до следващото убийство !

тя е много лесна за разплитане ,но не е за вярване !

Мъжът си лежал и си държал голям кухненски нож ,забит в шията му.Как така си заби ножа и не мръдна никъде и продължава да си го държи.То ако някой е виждал как се коля домашна кокошка,знае че ако не я натиснеш яко ,тя хвърчи във въздуха и трепери докато издъхне.А тоя мирничко си държи ножа,докато издъхне????????????? Това не ми прилича на самоубийство,а на убийство.Някой ги е убил и след това му е сложил ножа в ръката.И този някой,при положение,че всичко е добре заключено,значи се е скрил някъде вътре,но това няма да го признаят разследващите,защото ще си вкарат автогол. Търсете убиеца!

Преди да дойде полицията вратата е била отваряна.Защо не я отвориха в присъствието на полицията,а я викат след това. Търсете убиеца.С тази версия сте смешни.

е те откъде да знаят, че има убийство ? Чуват детски плач, и това е всичко, отварят вратата.

....той е бил изведен на ръце от чичо си, който дошъл да види какво прави брат му, който се оказал че му е сестра.

Защо плюете журналистите бе? Те цитират прокуратурата за да ви покажат какви неграмотници има там. Да ви са честити ПУЦ-аджиите на т.живков. Те ви оправят сега.

Напротив, жуналистите пускат прибързани "новини", а после трябва сами да опровергават себе си! И да ви кажа, че и в момента в друга медия има следното заглавие"Жена клала мъжа си от ревност и се самоубила!" И те въобще не цитират никаква прокуратура. Така че както и други по-долу са споменали у нас първо се съобщава "сензацията", после се търсят факти и каква е всъщност истината! Моите уважения обаче бг журналистиката е на слабо ниво!

горкото детенце

Вчера "Жената убила мъжа си и се самоубила". Днес "Мъжът е убил с особена жестокост жената". Четете новините на Дир.бг !

Наистина не е ясно кой кого е клал! Един път жената казаха че го клала, после мъжът нея... Явно в стремежа си да се надпреварват да ни сюрпризират със "сензационни" новини българските журналисти бързат да пишат, а после търсят информация .

Братът на "самоубития" взел детето на 13 месеца и тръгнал на нейде си и оставил ключаря да подаде сигнал до 112 и РПУ-то?!

Luna0102

И двамата плюс детенцето излизат навън, не е тръгнал наникъде, а излязал. 100% е изпаднал в шок при гледката на закланите роднини, нормално е другият да позвъни.

Абе... изтрещя този народ. Саморазправи, самоубийства, убийства... всеки ден вече с това осъмваме и с това замръкваме...само "стабилността" в очите на управляващите е непоклатима;(

Те това е! Резултат . че не приемате Съамбулската конвенция! А не че почти 29 години се води целенасочена политика от едни жадни за власт и властване скотове, които съсипаха България и българите/ Сега търсите под вола теле, гадове седесарски, депесарски и вся остальная сволочь.

комунистическа забрави

Едното е в пряка връзка с другото!

Казват дете е било около 7-ем месечно и цяла нощ и ден е плакало - гладно, не може да се движи . . . . мъка, голяма мъка . . . дано да не му се е отразило на здравето . . . ех като порасне горко на този който ще отговаря на въпросите му , , , господ здраве да даде на баба и дядо . . . .

е за тези млади хора, дано бог им прости, но най ми е жал за детето - достатъчно голямо, за да разбира и много крехко ,за да понесе тази трагедия! Дано господ и някой добър близък човек да се погрижат за него!

Само аз ли препрочитах по няколко пъти изречението, за да разбера написаното?

А успя ли да го разбереш, защото аз не :)

И аз така... и още 100 пъти да го прочета, няма да разбера кой на кого е брат, кой сестра, кой на кого звъннал.... Ама как им тече мисълта на тези журналисти!!

Горкото дете, очите ми се насълзяват - само като си представя какво е преживяло. Да се надяваме,че понеже е малко, ще бъде изтрито от съзнанието му. Човешката психика на тази възраст е много крехка. Този ако е убил жена си пред детето не заслужава да има ни жена, ни дете.

Последно - братът чий е? На жертвата или на 32-годишния Р.Х.?

Приемаме, че е "брато" и приключваме. Три пъти препрочитах, да свържа, кой кум, кой сват, кой на булката брат, но не успях. Така е написано, че .........

И на двете, 32- годишният Р.Х. е брат му и е жертва, но на какво, убийство или самоубийство, не е ясно. Проблемът е, че думата "жертва" е в женски род и звучи объркващо, когато става дума за мъж.

Никога не съм чувал мъж да се самоубива с нож в шията.

vasil

На тия на които им е работа са виждали и знаят,че го има.Не бил чул...

Неграмотно написана статия. Нищо не се разбира от написаното. Ясно е,че тук свестни и грамотни хора не са останали.

Ами нима не виждате ,че няма истинска и стойностна журналистика у нас, а просто се търси сензацията за деня?!

Български мелодрами, ми да се избиват, какво толкова се дразните. Такава им е културата, образованието и всичко.

Културните и образованите не говорят с презрение за заклани бели хора, оставящи сираче.

Ненормалници в последно време колкото щеш! Животът не свършва с един мъж или жена, ако има любов-има, ако не- всеки по пътя си! Трябва да си с тежки психически проблеми, за да посегнеш на собствения си или друг живот и то пред очите на детето си. Като имат проблеми - да се развеждат/напускат, а не да се колят!

В сравнение с това описание, Стивън Кинг е още в детската градина...

Да, ама не! Именно такива изроди като стивън Кинг създават и разпространяват тези извратеняшки начини да се живее и да се уреждат отношенията. Къде са средните векове , за да гори на кладата заедно с книгите си и няколко от вас - неговите почитатели. Безумни сатанинци!

И последно.Догодина БХК чие име ще прожектира на стената на НС?На мъжа или на жената?

И всичко бива манипулирано невероятно бързо. Цитат " Мъжът лежал по лице, като в дясната си ръка държал голям кухненски нож, забит в шията му". Самоубиеца си забил ножа сам в шията и така останал. Трудничко за вярване е тая теза. Довчера се твърдеше точно обратното.

На тази картина дори Торанага -сан би завидял. Такова харакири дори в тайния японски наръчник по самоубийства няма описан. Заслуга за описанието несъмнено имат и нашите "журналя". Машалла - такъв стил, такъв език, описанието е направо 3D-картина.

но и с особена жестокост се е самоубил.?!

Вчера: жена убила мъжа си от ревност и се самоубила. Днес: мъж убил жена си и се самоубил. А бе тази полиция или е некадърна или си измисля постоянно.

А утре - всеки се е самоубил поотделно. Няколко пъти.

Вчера изявление на полицията нямаше, това бяха реплики подхвърлени от съседи чули-недочули и наосали версията!!!

То официална версия и сега няма, но на някой му хрумна, че ако жената е жертва, това ще е по-добре за обработване на мат`риала да приеме ИК.

Официално становище на полицията нямаше, не може за няколко часа да установиш всичко и да уведомиш безделниците по сайтовете. Написаните версии са на сайтовете и агенциите в търсене на сензация и читатели.

ей ся, ако бяха ратифицирали истамбулската конвенция, джендърите щяха да са го предотвратили, нали?!